Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Inon elämää? Osa 1 - Ino-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2467 sanaa, 14788 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-02-29 08:15:24
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Ööh.. Tällänen tuli väsättyy 3.16 eilen,tai oli se jo tätä päivää..Kone ei menny nettiin ja ärsytti.. :D Teen ehkä jopa jatkoo,jos tää ei oo *****... Ite oon ylpee :D Koska tää oli mun eka Fic? tai joku sellanen :> Eka mua masensi.. Mut sit loppua kohden se paranee :D Luvassa on Makkaraa :D Jos kiinnostaa,kannattaa lukee.. Kaikki kommentit on tervetulleita..

Arvostelu
4
Katsottu 1025 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli tavallinen aamu Konohassa; Linnut lauloivat , aurinko paistoi ja Ino mietti yksin huoneessaan. ' Miks kukaan ei rakasta mua? ' Ino ajatteli. Ino painoi itkuiset kasvonsa mustaan pääkallotyynyynsä ja kiljui tyynyyn,ettei kukaan kuulisi hänen kiljuvan. Inon äiti koputti Inon huoneen oveen.
"Saanko tulla sisään? " kysyi Inon äidin ystävällinen ääni oven läpi.
"Tuu.." Ino sanoi kuin ei välittäisi. Inon äiti astui huoneeseen ja istui Inon viereen.
"Mikä on?" hän kysyi Inolta.
"Ääh,et sä kuitenkaan ymmärtäis." Ino vastasi välinpitämättömästi.
"Olenhan minäkin ollut joskus nuori,niin vaikeaa kuin se onkin ymmärtää." Inon äiti naurahti hymyillen.
Ino meinasi hymyillä,mutta päätti kuitenkin näytellä isoa tyttöä,eikä hymyillyt.
"No,jos haluut tietää.." Ino aloitti.
"Haluan." Inon äiti sanoi kiireesti.
"No,anna mun sitten puhua! Kukaan ei rakasta mua. Oon liian ruma! " Ino karjui kyynelten valuessa suurina puroina hänen silmistään.
"Voi äidin omaa mussukkaa." Inon äiti sanoi ja kaappasi tyttönsä syliinsä.
"Äiti.." Ino alotti,mutta päätti olla sanomatta mitään. Äidin sylissä oli niin hyvä olla. Hän ei haluaisi koskaan kasvaa aikuiseksi. Inon äiti hymyili Inolle,painaen samalla tätä tiukemmin itseensä kiinni.
"Kyllä monet susta tykkää,miksei rakastaisikin..Sä oot nätti tyttö. " Inon äiti sanoi,katsoen Inoon äitimäisellä ilmeellään.
"Niin,mut.." Ino änkytti.
"Ei mitään muttia! Nyt ryhdistäydyt ja lähdet pihalle kavereides kanssa! " Inon äiti julisti ylpeänä ihan kuin hän olisi voittanut suuren sodan.
"Ei siel oo mitään tekemistä,eikä oo kavereitakaan.." Ino valitti.
"Nyt kuules,tyttö rakas,sä menet. Keksit tekemistä. Voit,vaikka mennä katselemaan poikia." Inon äiti sanoi ja vinkkasi Inolle silmää.
"No miten vaan. " Ino sanoi.

Inossa heräsi pieni kiinnostuksen tunne,mutta hän ei näyttänyt sitä äidilleen.  " NONIIN! Hyvä hyvä! " Inon äiti sanoi ja lähti ylpeänä tytöstään pois Inon huoneesta.

' Ääh,ei ois pitäny sanoo mitään...' , Ino ajatteli pukiessaan vaatteita ylleen. Puettuaan hän meni alakertaan ja soitti Sakuralle.
"Halloota!" Sakura vastasi iloisena,kuten aina.
"Moi,haluutko lähtee mun kaa johonkin pihalle?" Ino kysyi,miettien mitä tekee.
"Joo,oon siel viides minuutis! " Sakura ilmoitti ja sulki puhelimen. Ino istui sohvalle odottamaan Sakuraa. Viiden minuutin jälkeen ovikello soi. ' Haha,tasan viis minuuttii meni.' Ino ajatteli ja naureskeli samalla,kun avasi oven.
"MOOIIIHH" Sakura hihkaisi ja hyppäsi Inon kaulaan kiinni.
"Moi." , Ino sanoi ja halasi Sakuraa.
"Onpa kiva nähdä pitkästä aikaa suakin. Mulla on ollu tyhmä loma ilman sua!!! " Sakura sanoi masentuneen näköisenä.
"Joo,niin mullakin. Oon vaan oleskellu omassa huoneessani tekemättä mitään koko loman ajan." Ino sanoi ja tuijotti Sakuraa. Sakuralla oli taas "Nyt me biletetään!!"-ilme.
"Mitä sä tälläkertaa suunnitelet?" Ino kysyi tympääntyneenä Sakuralta.
"Noohh.. Me meikataan sut!!! <3 Ja sit me mennään ettimään sulle hyvä poikaystävä! " Sakura sanoi melkein hyppien kattoon.
"Jaahas jaahas.. Kiva kiva" Ino sanoi ja katsoi Sakuraa pistävällä katseellaan. Siitä huolimatta Ino lähti ystävänsä pyynnöstä huoneeseensa. Sakura seurasi Inoa huoneeseen.


" Toi ei sovi sulle!! " Sakura rääkyi kuin olisi kuolemaisillaan.
"Tässä on jotain parempaa!!" Sakura jatkoi ja työnsi lilaa luomiväriä Inon käteen. Ino meikkasi itsensä. Meikkauksen jälkeen oli pukeutumisen aika. Monen erimielisyyden jälkeen Ino oli valmis - ainakin Sakuran mielestä. Tytöt lähtivät Inon valituksesta huolimatta kaupungille.


Siellä he tapasivat kaikki mahdolliset pojat. Ino oli nolona,koska oli meikattu,kun mikäkin malli.
"Moi,Sakura. Kuka toi sun kaveris on? " Kiba kysyi.
"HAHAHAHAH! Etkö sä tunnista Inoa?" Sakura naureskeli,melkein kuollen nauruun.
"O-onks toi Ino?? " kaikki pojat kysyivät kuin yhdestä suusta.
"On!" Sakura ilmoitti ylpeänä. Inoa puolestaan hävetti niin paljon,että halusi vajota maan alle.
"Ino näyttää jotenkin erilaiselta..." Naruto hämmästeli. ' Voiko meikki ja kamala rääsy tehä musta niin erinäkösen,ettei kukaan tunnista mua??' Ino ajatteli.
"Joo,kyllä mä oon Ino." Ino sanoi ja päästi suloisen hymyn kasvoilleen. Ino ei huomannut muita poikia kuin Sasuken. Sasukekin tuntui huomaavan Inon. Sakura puolestaan oli iskenyt silmänsä Rock Leehen,joka tarjosi Sakuralle kukkia.
"Oih,ne on kauniita<3 " Sakura sanoi,muuttuen punaiseksi kuin tomaatti konsanaan.
"Ja ne ovat sinulle,kaunis prinsessani." Rock Lee julisti päästäen flirttimurinan valloilleen. Ino ei edes huomannut,kun Rock Lee ja Sakura katosivat kahdestaan jonnekkin. ' Tää on tyhmää vaan tuijottaa.' Ino ajatteli ja lähti poispäin.


Ino käveli ja käveli,kunnes oli hautausmaalla. Siellä hän suunnisti isänsä haudalle.
' Isä,miks sä teit tän mulle?' Ino ajatteli itkien. Hän polvistui isänsä haudalle ja itki itkemistään. Ilta oli kaunis; Aurinko oli vaipumassa mailleen. Taivas oli punertava. Ja,koska oli loppukesä,puut olivat kauneimmillaan. Ino hamuili taskustaan nenäliinaa. ' Minnes mä sen nyt jo kerkesin laittaa... Äskenhän se oli täällä. ' Ino mumisi. Kuin tyhjästä Inon kasvojen eteen ilmestyi nenäliina. Ino katsoi hämmentyneenä nenäliina ja sitten sen ojentajaa:Sasukea. ' OMG! ' Ino ajatteli ja nousi seisomaan Sasuken vierelle.
"Kiitos.." Ino änkytti.
" Ole hyvä. Miks sä tääl yksin itket? " Sasuke kysyi katsoen kysyvästi Inoon. " Mä.. mä vaan tulin tänne.." Ino vastasi onnellisena siitä,että Sasuke oli siellä hänen kanssaan. Ino huomasi todella kauniin perhosen ja lähti katsomaan sitä. Se taisi olla kesän viimeinen perhonen.  
" Kato,eiks oo nätti perhonen." Ino sanoi kuivatessaan kyyneliä kasvoiltaan ja niisti nenäliinaan.
" Onhan se,mutta mä nään jotain kauniimpaa." Sasuke sanoi hymyillen. Ino etsi katseellaan,jotain sitä perhosta kauniimpaa,kunnes tajusi Sasuken tarkoittavan häntä.
" E-en mä oo kaunis.." Ino änkytti punaisempana kuin mikään tomaatti koko maailmassa. Kukaan ei ollut koskaan sanonut hänelle noin kauniisti.
" Se on totta. Sä oot nätti." Sasuke sanoi hymyillen. Hetken Sasukenkin poskilla näkyi pieni punastuksen poikanen. Hautausmaan täytti hiljaisuus.
"Ylihuomenna alkaa koulu.." Ino keksi tukehduttaa hiljaisuuden. " Niin alkaa... " Sasukekin totesi.
" Lomaa on jäljellä enää niin vähän.." Ino murehti.
" No sitten otetaan tästä hetkestä kaikki irti." Sasuke julisti.
' Siis hä?' Ino ajatteli.

Ennen,kun Ino tajusikaan mitään hän tunsi Sasuken pehmeät huulet omillaan. Sasuke otti Inon syleilyynsä ja hetken päästä otti huulensa pois Inon huulilta. Molemmat olivat ihan hiljaa. Sasuke siveli Inon pitkiä ja blondeja hiuksia. Oli aika lähteä kotiin,vaikkei Ino halunnutkaan.
" Pitäs varmaan mennä jo kotiin. " Ino sanoi haukotellen. " Niin.." Sasuke sanoi kuin olisi ollut toisessa maailmassa. Ino otti Sasukea kädestä ja he kävelivät kotiinpäin yhdessä,kunnes tuli aika hyvästellä. Ino irrotti Sasuken kädestä. " Moikka.. Nähään taas." Ino sanoi ja hymyili todella kauniisti. " Juu,moimoi." Sasuke sanoi ja vilkutti Inolle. Ino vilkutti takaisin.


Ino hyppeli kotiin. Kotona äiti odotti ovella.
" Jaahas,mun pikkutyttö pääsi vihdoinkin ulos. Mites meni? Oliko kivaa? " äiti kyseli katsoen Inoon odottavasti.
" Joo,oli kivaa.. Tosi kivaa.. Hyvin meni. " Ino vastasi hymyillen. Inon äiti ei ollut tämän hymyilevän todella pitkään aikaan. ' Vihdoinkin.' , Inon äiti ajatteli ja hymyili.
" No mitäs te teitte Sakura kanssa? " Inon äiti kysyi,jotta keskustelu jatkuisi. Hän halusi tietää,miksi Ino oli niin iloinen.
" Ainiin.. Sakura katos johonkin... Mulla oli kyllä yhen pojan kaa kivaa.. " Ino vastasi salaperäisesti. Äiti avasi suunsa,koska halusi kysyä vielä jotain,mutta Ino kerkesi suudellä tätä otsaan.
" Mä meen nyt omaan huoneeseen,äiti. "

Ino sanoi ja hyppeli rappuset ylös,omaan huoneeseensa. Hän kaatui sängylleen ja otti mustan pääkallotyynyn syliinsä ja rutisti sitä innoissaan. ' Nyt mulla on joku,josta mä välitän enemmän,ku susta,pääkallotyynyni.' Ino sanoi iloisena. Ino riisui vaatteensa ja puki yöpuvun ylleen. Sen jälkeen hän meni pesemään meikkinsä pois. Hän palasi omaan huoneeseensa,pestyään meikkinsä pois ja istui sängylleen hamuillen harjaa. Lopulta Ino löysi harjan,avasi ponihäntänsä ja alkoi harjaamaamaan hiuksiaan. Harjattuaan hiukset,hän kömpi peittonsa alle ja painoi päänsä tyynylle. Ino nukahti.

Samalla Sasuke istui sängyllään,kunnes päätti mennä hänkin nukkumaan.

Aamulla Sakura oli Inon ovella. Ino heräsi Sakuran huutoihin ulko-ovelta,puki aamutakin ylleen ja meni avaamaan ovea.
"Mooiiihhh,meillä oli eilen Rock Leen kanssa tooosi kivaa<3 " Sakura sepitti innoissaan. ' Sinne se siis katos.' , Ino ajatteli ja naurahti itselleen.
" No kiva,että teillä oli kivaa." Ino sanoi ja hymyili Sakuralle.
"Plääh,huomenna alkaa koulu." Ino voivotteli. Sakura puolestaan oli innoissaan koulun alkamisesta.
"Musta se on kivaa. Oon ollu tekemättä mitään koko loman,niin on jo kiva saada jotain tekemistä. Kun eräskin on vaan itkenyt huoneessaan." Sakura sanoi katsoen Inoa tuimasti ja painottaen sanaa "eräs".
"No ei voi mitään.On kai se ihan OK juttu mennä kouluun..", Ino sanoi ja käänsi katseen pois Sakurasta. Ino katsoi ulos ikkunasta.
"Jaahas.. Tais sullakin olla eilen kivaa..Vai? " Sakura virnisti. Inoa ihmetytti,miksi Sakuraa kiinnosti hänen tekemisensä.
"Noohh.. Olihan mullakin kivaa. Sasuken kaa.." Ino sanoi päästäen pienen hymyn kasvoilleen.
"SIIS MITÄ VITTUA?! Sasuken?? UUUUUUU!!" Sakura innostui kuin olisi nähnyt hienon pinkin topin.
"Joo,Sasukenpa hyvinkin.." Ino vastasi hymyillen salaperäisesti. Sakura otti Inoa kädestä ja raahasi tämän sohvalle istumaan.
"No kerro. KAIKKI!! Alusta alkaen." Sakura sanoi ja tuijotti Inoa kiinnostuneena.
"No mä itkin isän haudalla ja sit Sasuke tuli sinne ja sit me..." Ino aloitti.
"Te..?? KERROOOOHH!! "  Sakura tivasi.
"Ja sit me pussattiin.." Ino jatkoi Sakuran pyynnöstä. Sakura oli hetken ihan hiljaa,kunnes keksi halata Inoa.
"Ooiihhh<3 Onnee<3 " Sakura sanoi itkien ilosta.
"Öö.. Miks sä itket?" Ino kysyi hämmästyneenä.
"Mä oon niin onnellinen sun puolestas! " Sakura sanoi pyyhkien vaivihkaa kyyneleet silmäkulmistaan.
"Syö jotain,me mennään juhlimaan tätä." Sakura ilmoitti Inolle.
"Okei.." Ino sanoi hieman epäillen ja meni syömään aamupalaa.
"Hopihopi" Sakura hoputti.
"Jos mä syön tän kovempaa,tukehdun tähän leipään! " Ino tiuskaisi Sakuralle.
"Ai sori,oon vaan niin innoissani." Sakura sanoi ja mumisi perään jotain ihan outoa.

Inon syötyä,Sakura passitti Inon pukemaan. Taas miljoonien vaatteiden kokeilemisen jälkeen löytyi Sakuran mieleiset vaatteet.
"Meikkaas nyt!! " Sakura päätti.
"Miten vaan.." Ino sanoi kyllästyneenä ja meikkasi.

Ystävykset lähtivät pihalle. Sakuralla oli jotain taas mielessään,eikä Ino pitänyt siitä ollenkaan. Sakura peitti Inon silmät huivilla ja ohjasi tämän jonnekkin taloon. Siellä tosiaan oli juhlat. Ino kuuli musiikin jo kaukaa. Perillä Sakura avasi Inon silmillä olleen liinan.

"Tadaa!! Täällä ollaan. Ja tällä kertaa säkin otat ilon tästä irti." Sakura sanoi anoen.
"Ok,ok." Ino sanoi,koska ei kestänyt Sakuran anovaa katsetta,saatikka sitä ininää. Sakura haki Inolle viinapullon ja tyrkkäsi sen tämän käteen.
"Juos nyt,tyttöseni! " Sakura yllytti. Ino ei pitänyt ajatuksesta,mutta joi Sakura mieliksi puolet pullosta.


"Uuhhh,lammas<3" Ino sekoili,osoittaen Choujia.
"Se onkin makkara!! haha! " Ino julisti itsestään ylpeänä. Chouji tuijotti Inoa ihmeissään.
"Mä mukamas makkara?! Tarkotatko lihavaa?!! " Chouji uhosi Inolle.
"Joo,oot tollanen läski makkara!! ahahahha! " Ino naureskeli. Chouji hyökkäsi Inon kimppuun,mutta Sasuke tuli väliin.
"Oho,enkeli pelasti mut läskiltä makkaralta! " Ino sanoi ja hoiperteli pullon luokse ja joi vähän lisää.
"Sakuraahh<3 Laitasss musiikkiaaah! " Ino huusi Sakuran korvaan,roikkuen Sasuken kaulassa.
"Mistäs sä ilmestyit siihen,enkeli? " Ino sanoi hikoitellen.
"Tulin ettimään sua ja kuulin täältä sun äänes.." Sasuke kertoi Inolle,joka ei tajunnut puoliakaan,vaan nyökytteli päätään.
"Ookkeiii.. Miten vaan,enkeli!! " Ino hihitti. Sakura puolestaan laittoi musiikkia ja Ino ryntäsi "tanssimaan". Ino hoiperteli puolelta toiselle ja huusi aina välillä " Kukkuu! uuuhh... kaunis päivä tänään,oletteko huomanneet? " Sakura ei ollut koskaan ennen nähnyt Inoa humalassa,johtuen ehkä siitä,ettei Ino ollut koskaan ollut humalassa.
"Ino,rakas,kuinka paljon sä oikeen menit juomaan? " Sakura kysyi huolestuneena.
"Tän verrannn" Ino  päätti ja näytti sormillaan pienen määrän. Joku koputti ovelle. Kaikki kääntyivät katsomaan sinne vasta,kun ovi aukesi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-03-05 07:02:00
eka? älä nyt juksaa? oot sinä jotain muuta ficciä (ei-narutoa) kirjoitanut ennen tätä...

tai sitten...

no jaa "juttu juna on raitteilaan"... ja 4 pojoa...

Kawamaru - 2008-03-10 17:30:57
Hyvä tarina, mielenkiintoinen ja jäin koukkuun x3 mutta ihan oikeesti, eka ficci? Hyvä olikin! 4 p

Karkki - 2009-02-21 15:49:25
hyvä hyvä;) en ole kai koskaan lukenut sasuino paritusta (ei löytynyt!) 4pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste