Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Family - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 846 sanaa, 5218 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-03-02 12:51:38
Kansio: Muu - K13-K15

Paritusta ei ole... Sasuke & Naruto.
Olen pahoillani rivityksestä ja kirjoitusvirheitä.

Arvostelu
2
Katsottu 1123 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

Uchiha Sasuke, 14-vuotias nero. Häntä ihailtiin ja kadehdittiin. Varsinkin tytöt ihailivat häntä ja seurasivat häntä katseellaan minne hän menikin. Pojat puolestaan pitivät Sasukea rasittavana, joka keräsi huomion itselleen.

Sasukea ei huomio kiinnostanut. Häntä eivät kiinnostaneet häntä kuolaavat tytöt tai mustasukkaiset pojat. Pojalla oli vain yksi päänmäärä.
Tappaa vanhempi veljensä, Uchiha Itachi.

Hän harjoitteli päämääräänsä varten, yöt ja päivät. Hän piti itseään voittamattomana, mutta janosi aina vain lisää voimaa. Koulussa hän opiskeli gen-,tai-ja ninjutsuja.
Hänen kanssaan samalla luokalla olivat hänen pahimmat fanityttönsä; Haruno Sakura ja Yamanaka Ino. Luokalta löytyi myös koirapoika Kiba, laiska Shikamaru, syöppö Choji, outo Neji, ylienerginen Lee, asetyttö Ten Ten, ujo Hinata ja ötökkäpoika Shino.

Mutta kaikkein pahinta oli se, että Uzumaki Naruto oli myöskin samalla luokalla. Poika oli riesa. Hän myöhästeli tunnilta, oli kova ääninen ja täynnä energiaa. Tässä pojassa myöskin kiehtoi eräät piirteet; hänellä oli kullankeltaiset hiukset, suuret taivaansiniset silmät ja kaikin piirtein tyttömäinen. Naruto oli myöskin viaton eikä ymmärtänyt puoliakaan mitä luokan-pervot-pojat naureskelivat. Hän myöskin liitti lauseen perään -te bayo, mikä oli sinänsä aika lapsellista, mutta sopi poikaan.

Sitten eräänä-ei niin kauniina päivänä-, Saukesta, Sakurasta ja Narutosta tuli yksi tiimi, jota johti Hatake Kakashi. Konohan kuuluisin ninja. He olivat vähällä hävitä pääsykokeen, mutta onnistuvat sittenkin.

Ryhmän pojat riitelivät lähes koko ajan. Sasuke piti Narutoa kykemättömäksi mihinkään ja haukkui poikaa idiootiksi. Naruto taas piti Sasuke ääliönä ja, että tämä luuli olevansa kaikkia muita parempi.
Riidoista huolimatta, he olivat ystäviä ja tulivat muuten toimeen.

Sasuke oli kerran menettää henkensä suojellessaan Narutoa eräältä ninjalta, mutta selvisi kuitenkin hengissä. Naruto kuitenkin oli saanut siitä iänikuiset painajaiset. 'Mitä jos hän olisikin kuollut?!'

--

Joskus pojat oleskelivat Sasuken puutarhassa tai sitten kylän syrjäisellä puolella.

"Sasukee!! Mikä kestää?!" Naruto huuteli Uchihan talon parvelta. Kuuma kesäpäivä oli vasta aluillaan.
Sasuke hymähti ja tuli tarjottimen kanssa parvelle ja antoi toisen tarjottimella olleista laseista Narutolle, joka kiitti hymyillen.

"Minkä takia asut täällä aivan yksin?" Sasuke värähti. Naruto oli kysynyt kysymyksen, johon hän ei ollut valmistautunut.
"Vanhempani ovat kuolleet, kuten muutkin sukulaiseni.. Ainoastaan minä ja isoveljeni olemme elossa..."
Naruto tuijotti Sasukea pyörein silmin.
"Miksi?"

Sasuke katsahti poikaa vierellään. "Mitä 'miksi'?"
"Mikis he ovat kuolleita ja ainoastaan veljesi ja sinä olette elossa??" Naruto näytti viattomalta suurine silmineen.

Oli hetken hiljaista. Kunnes Sasuke rikkoi sen. "Veljeni tappoi heidät.." hän odotti Naruton säikähtävän ja alkavan inttää jotain. Muttei niin käynyt.
"Vai niin.. Ja sin haluat kostaa veljellesi.?" Sasuke tuijotti poikaa vieressään. Naruto kääntyi hänen puoleen ja hymyili pirteästi.

"Äitisi oli kaunis nainen ja hyvin kiltti. En usko että hän haluaa sinun kantavan vihaa sydämelläsi."
"Mitä sinä siitä muka tiedät!" Naruto hätkähti. Sasuke ei edes huomannut huutaneensa pojalle.

Naruto ei kuitenkaan sanonut mitään, hän vain hymyili pojalle.
"Tiedän miltä sinusta tuntuu.. Minullakin oli perhe, äiti, isä ja pikkusisko. Äitini kuoli kun... Kyubi hyökkäsi kylään, isäni uhrautui takiamme ja siskoni..." Naruto piti pitkän tauon.
"Löysin siskoni kuolleena sängystään kolme vuotta tapahtuman jälkeen. Hänellä oli sairaus, johon hän kuoli. Se sattui, hän oli ainut mitä minulla oli."

Sasuke ei ollut ikinä kuullutkaan tuota puolta Narutosta. Pojalla oli ollut perhe, mutta nämä olivat menehtyneet. Poika ei kuitenkaan itkenyt tai näyttänyt suremisen merkkejä.
"Olen surenut tarpeeksi, elän heidän puolestaan. Haluan heidän olevan ylpeitä minusta, vaikka ovatkin kuolleita." poika hymyili ja läimäisi Sasukea selkään. "Lopettaisit sinäkin tuon emoilun ja tarttuisit härkää sarvista! Elä täysillä!"

Pojat istuivat vielä hetken parvella, kunnes Naruto ilmoitti lähtevänsä kotiin. Sasuke saattoi pojan ulos ja hyvästeli tämän.

Ehkä Naruto oli oikeassa, ehkä hänen pitäisi unohtaa Itachi ja elää elämänsä.

-
-
Mutta se oli mahdotonta...

___________________________________________________

Oli pakko kirjottaa... *paimentaa nallekarkkeja viikatteella*
kommareita ja isoja haleja!!? + isoja risuja..

Kommentit (Lataa vanhempia)
fumajime - 2008-05-08 16:45:26
Asenne on täyttä rautaa!!♥ Pittää elää täysillä! :D Jatkoo vaa äkkiä nii mä pääsen lukee ;D 5POJOO!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste