Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Taistellaan? - Zardra
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1351 sanaa, 8324 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-03-06 20:12:02
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Valmis Oneshotti
Hahmot: Naruto & Sasuke
Varoitukset: väkivaltaa, kieroa huumoria
Minulla oli ihan liian hauskaa tätä kirjoittaessa.
Tämä on outo tarina. Jossa on Todella vahvova viittauksia että Naruton ja Sasuken välillä on jotain muutakin kuin halua... taistella. XP
Mutta ei tässä mitään tapahdu *viheltelee* >.>    <.<    >.>

Arvostelu
15
Katsottu 1418 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hänen kätensä olivat tiukasti hänen suuren, pitkän, innokkaan miekkansa ympärillä. Hän oli valmiina työntämään sen syvälle Naruton sisälle. Hän pystyi jo kuvittelemaan lämpimän nesteen valuvan ulos blondista ja hänen käsilleen. Hän nuolaisi huuliaan ja-

kaatui selälleen. Miekka lensi hänen käsistään ja hän kuuli Naruton villin huudon aivan kasvojensa edestä.
”Saatana herää nyt jo! Taas sinä näet jotain outoa unta.”
Sasuke kuuli Naruton äänekkään hengityksen edestään, voimatta vielä kohdistaa katsettaan kovin hyvin unenpöpperössään.
” … ja pidät outoa ääntä” blondi lisäsi hiljempaa, kuulostaen samanaikaisesti nolostuneelta ja huvittuneelta.

Sasuke räpäytti silmiään. Hänen huulestaan vuosi verta.

Hän nuolaisi hitaasti huuliaan ja yritti imeä verta pois, tuijottaen Narutoa kulmiensa alta. Blondin kultaiset hiukset ympäröivät hänen kasvojaan pimeydessä kun hän tuijotti alas Sasuken mustiin silmiin jotka olivat täynnä ristiriitaisia tunteita. Sasuke kieltäytyi puhumasta, kuten aina kun näin tapahtui. Naruton Kyuubiviikset näyttivät tummenevan ja Sasuke tiesi hänen olevan todella vihainen.

Naruto puristi hänen ranteitaan tiukasti ja hänen pitkät kyntensä upposivat Sasuken ihoon. Sasuke murisi hänen allaan ärsyyntyneenä. Naruto istui hänen päällään hajareisin, pitäen Sasuken jalat levällään ja paikallaan tehokkaasti. Heidän vartalonsa olivat tiukasti puristuneet toisiaan vasten. Narutolla ei ollut paitaa päällä ja hänellä oli musta silmä, joka oli kyllä jo paranemassa. Sasuke oletti hänen saaneen sen ennen kuin Naruto oli purrut Sasukea huuleen ja herättänyt hänet.

Vihdoin Sasuke sai tarpeekseen tuijottelusta ja puhui hiljaisella äänellä ”Se oli mukava uni. Outo, myönnän, mutta mukava, paitsi ehkä se miekka oli vähän liikaa…” hänen äänensä muuttui koppavaksi kun hän lopetti ja hän hymyili kylmästi. Naruto nosti kulmakarvaansa ja ärisi turhautuneena, vetäen pitemmän ninjan kädet ylemmäs ja painaen rintansa Sasuken rintaa vastaan kunnes Sasuke tuntui saavan tarpeekseen tästä alistuvasta asennosta ja virnistäen pelottavasti, teki jotain… outoa.
Naruto ei pystynyt heti sanomaan mitä oli tapahtunut, mutta tiesi Sasuken voitokkaasta ilmeestä olevansa pulassa.
Sekuntia myöhemmin jokin luikerteli Naruton vartaloa pitkin, kiemurrellen hänen reisiensä alitse hänen takamuksensa luokse ja sieltä ylös. Ulvaisten paniikinomaisesti Naruto yritti hypätä ylös, vapauttaen Sasuken huomaamattaan.

Hetkessä Sasuke survaisi lantionsa ylös vasten blondin takamusta ja Naruto menetti tasapainonsa, kaatuen sivulle. Sasuke ryntäsi ylös ja teki voltin taaksepäin ja Naruto, joka taisteli yhä chakra-käärmeen kanssa, yritti estää sen kiemurtelua housuihinsa eikä pystynyt pysäyttämään Sasukea.
Sasuke virnisteli hänelle kun blondi sai vihdoin heitettyä käärmeen kauas itsestään ja pystyi taas seisomaan ylös, tuijottaen vihaisesti Sasukea. Naruton posket olivat punaiset ärsytyksestä ja hänen silmänsä loistivat pimeässä kummallista punaista valoa. Hän tuijotti kiinteästi Sasuken mustiin, tyhjältä näyttäviin silmiin.

Yht’äkkiä Naruto veti esiin Kunainsa ja hyökkäsi, huutaen raivoissaan. Sasuke väisti, hipaisten Naruton alastonta alavatsaa kun blondi syöksähti hänen ohitseen. Samanaikaisesti Naruto osui maaliinsa, repäisten poikki violetin, leveän köyden Sasuken vyötäisiltä. Se tippui alas, vetäisten mukanaan sen alla olleen mustan vaatekappaleen, jättäen Sasuken seisomaan Naruton eteen pelkissä mustissa vartalonmyötäisissä housuissa ja auki olevassa valkoisessa, löysässä paidassa joka paljasti hänen lihaksikkaan rintansa ja vatsansa. Oli Naruton vuoro virnistää.

Sasuke murahti ärsyyntyneenä ja hetkessä hän oli hyökännyt Naruton kimppuun, heittäen hänet taaksepäin voimakkaasti. He kaatuivat päin seinää ja Sasuke salpasi Naruton tiukasti vasten seinää niin ettei blondi pystynyt mitenkään liikkumaan. Mutta Naruto ei ollut valmis antamaan periksi. Hän kietoi jalkansa Sasuken vyötärölle, tuoden heidän alavartalonsa rajusti yhteen. Sasuke voihkaisi. Naruton kädet kietoutuivat hänen käsivarsiensa ympärille, lukiten ne vasten hänen vartaloaan. Naruton pitkät kynnet repivät ja raastoivat Sasuken paidan takaosaa kunnes siitä oli jäljellä enää verisiä repaleita joista vetäen Naruto kiskoi Sasuken aivan lähelle itseään.
Heidän ylävartalonsa olivat nyt toisiaan vasten ja kummatkin tunsivat selkeästi toistensa tiheät sydämenlyönnit. Sasuke taisteli Naruton tiukkaa otetta vastaan, yrittäen vapauttaa itsensä. Hänen kätensä yrittivät saada otetta Naruton käsivarsista, mutta hän ei onnistunut, Naruto oli aivan liian vahva ja liikkui riehakkaasti hänen sylissään, tehden kaikista vastusteluista mahdottomia.

Sitten, yhtäkkiä, Naruto tönäisi pehmeästi Sasuken hartiaa nenällään. Hetken päästä pistävä kipu valtasi Sasuken kun Naruto upotti terävät torahampaansa hänen kalpeaan olkapäähänsä aivan kirotun sinetin yläpuolelle. Sasuke kiljahti tahtomattaan, hänen vartalonsa puristuen Narutoa vasten ja hänen jalkansa ja kätensä täristen. Suunnaton kivun ja nautinnon sekoitus virtasi läpi hänen vartalonsa eikä hän voinut tehdä mitään muuta kuin haukkoa henkeään kun hänen silmänsä valuivat vastentahtoisesti kiinni ja hänen lanteensa työntyivät lähemmäs Narutoa.

Naruto oli joka puolella häntä eivätkä hänen voimansa riittäneet blondin pois työntämiseen. Hän tunsi voimiensa häviävän sitä mukaa kun Naruton terävät hampaat raapivat kirottua sinettiä hänen olkapäässään. Hän voihkaisi kovalla äänellä uudestaan ja uudestaan ja taas hänen lantionsa puski vasten Narutoa.

Mustahiuksisen ninjan yrittäessä kontrolloida vartaloaan, hänen karheat  kätensä vaelsivat hitaasti pitkin Naruton jäntevää vartaloa ja vihdoin Naruto vastasi Sasuken voihkintaan, nousten vaistomaisesti ylöspäin, hangaten itseään vasten Sasuken alavatsaa. Sasuke pystyi kuvittelemaan Naruton silmien muuttuneen kirkkaan punaisiksi.
Kädet täristen Sasuke tarttui Naruton kultaisen vaaleisiin hiuksiin ja repäisi niin kovaa kuin voimillaan kykeni. Valtava kipu välähti hänen olkapäässään kun Naruton hampaat repäistiin irti tuoreesta haavasta.

Sasuke pakotti Naruton nostamaan kasvonsa ylös ja tuijotti häntä kun Naruto, huulet verestä kiiltäen, murisi hänelle raivokkaasti, hänen terävät kyntensä repien Sasuken selkää.

Yhdellä sulavalla liikkeellä Naruto vapautti Sasuken alavartalon raivokkaasta syleilystään ja potkaisi hänet taaksepäin. Sasuke kaatui selälleen kovalle lattialle ja Naruto ponkaisi hänen peräänsä. Kiirehtien Sasuke kääntyi vatsalleen, pyrkien kauemmas, mutta hänen liikkeensä olivat yhä kömpelöitä ja hitaanlaisia ja Naruto oli pian kiinni hänen selässään, työntäen hänen ylävartalonsa vasten lattiaa. Hän kuuli Naruton villiintyneen, alkukantaisen murinan korvansa juuresta ja tunsi blondin lämpimän, alastoman vartalon painautuvan selkäänsä vasten. Hän työnsi lantionsa taaksepäin, vasten Naruton housun etumusta ja Naruto vastasi liikkeeseen, painaen lihaksikaan rintansa tiukemmin vasten Sasuken leveää selkää. Naruton kädet olivat hänen lanteillaan, pitäen hänet tiukasti lähellä itseään.

Sasuke kuuli synkän naurahduksen karkaavan Naruton verisiltä huulilta ”Minä voitan.” blondi kuiskasi Sasuken korvaan, nuolaisten avointa haavaa tämän hartiassa. Sasuke ei tehnyt mitään kieltääkseen tätä faktaa, vaan sen sijaan virnisti leveästi ”Ota palkintosi.”

Naruto näytti vaan ärsyyntyvän tästä vastauksesta ja murjotti. ”Aina sinä annat minun voittaa…” sitten hän alkoi hykerrellä hiljaa, tarttuen Sasuken housujen kuminauhaan. Sasuke huokaisi, mutta ei voinut piilottaa hymyä huuliltaan kun hän katsoi taakseen Narutonsa sinisiin silmiin.
”Onko sinulla jotain sitä vastaan vai?”

~ FIN

Kommentit (Lataa vanhempia)
warson - 2008-03-06 21:25:40
Ahhah, tää oli hauska. :''D Nauroin & hymyilin koko ajan tätä lukiessa. No, tietenkään ei virheitäkään ollut ja tää oli äärimmäisen viihdyttävä. 5p.

Shiroi - 2008-03-07 05:30:06
Eka en oikein tajunnut mistä tässä oli kyse, mutta lopun luettuani olin ihan 'vhoihan vhittu'. :'D Karmaisevan hauska. Femmapojo tästä tulee.

Shiroi - 2008-03-07 05:30:48
Aijoo, ja toi alku oli aika... kaksimielinennn... Vai kuuluiko sen olla?

Morso - 2008-03-07 09:02:57
hehheh >:3 ei siis yhtään pervoa xD :) aikas... hmhm... hassu xD juu... alku oli aika kaksmielinen xD :) 5 pojoo :)

EgyLynx - 2008-03-07 17:47:44
ei voi olla totta! Harvoin rupeen lukemaan uudestaan ja uudestaan jotain Ficciä... (siis jonkun toisen) .... vastaavasti kirjoitetusta on jo aikaa... tämmä on aikas lähellä olla paras Naruto-ficci ja muutenkin hyvin korkkealla!

jos sinusta oli yhtään niin mukavaa tehdä kuin minun lukea...
ei en pysty kuvitelemaankaan...
5 pistettä tälle tuntuu loukkaukselle(liian vähän)! mutta... se on annettava...

tintte - 2008-03-07 18:35:28
Ahihihi AHIHI! Hauska. XD Tykkäsin viiden pisteen verran. Ei muuta sanottavaa.

haru-97 - 2012-05-19 07:48:04
Niin kaksimielistä ja ihanan pervoa!!!! Olisin niin halunnu tietää lisää!!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste