Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Answers from heart - Whaitti
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 477 sanaa, 2808 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-03-20 16:26:47
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Ajattelin kirjoittaa pääsiäisen kunniaksi NaruHina ficin ^^ Nimi tulee siitä, koska kuuntelin Flowin Answer kappaletta <3 nauttikaa ^^ voin tietenkin kirjoittaa lisää, jos vain haluatte =) risut ja ruusut otetaan vastaan, mutta huomioikaa että tämä on mun eka ficci :D kirjoitusvirheitä saattaa löytyä =) älkää ihmetelkö kumman pitkiä rivejä mut tää on kirjotettu Microsoft Wordilla. Kommatkaa jos luette ja jos annatte 0-3 niin kunnon perustelut

Arvostelu
3
Katsottu 1170 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli lämmin keväinen päivä Konohassa ja Naruto oli matkalla Ramen-kojulle, kun tapasi yllättäen Hinatan. Naruto kysyi Hinatalta: ”Tuletko mukaan Ramenille?” ”Ky-kyllä tulen mielelläni.” Hieman punastunut tyttö sanoi takaisin.

He kävelivät yhdessä kojulle aution kujan kautta oikaisten, kun Naruto otti Hinataa kädestä kiinni, siitäkös tyttö punastui paloauton punaiseksi. Naruto katsoi Hinataa ihmeissään, kun tyttö oli mennyt ihan punaiseksi, sitten Hinata pyörtyi ja Naruto hätääntyi ja kutsui apua. Kiba tuli Akamarun kanssa samaiselle kujalle ja kysyi: ”Mikä hätänä?”

”Hinata pyörtyi! Hänet on vietävä sairaalaan nopeasti, Kiba!” Kiba nyökkäsi ja he nostivat Hinatan Akamarun selkään ja iso koira kiidätti sairaalaan. Herätessään Hinata huomasi Naruton nukkumassa tuolilla ja herätti tämän kysymällä: ”Na-Naruto-kun, missä olen?” Naruto säpsähti hereille ja oli iloinen nähdessään Hinatan elossa.

Naruto kertoi Hinatalle silmät kyynelien peitossa: ”Sinulla oli 42 astetta kuumetta, olen iloinen, että selvisit siitä” Hinata yllättyi tästä ja silitti Narutoa, joka oli tämän vatsan päällä.
Seuraavana päivänä Naruton oveen koputettiin ja poika meni unisena avaamaan oven ja yllättyi nähdessään Hinatan oven toisella puolella.

Naruto pyysi tämän sisään ja toivotti samalla hyvää pääsiäistä Hinatalle. Hinata sanoi Narutolle: ”Naruto, tuletko mukaani puistoon?” Naruto oli yllättynyt mutta riemuissaan tuosta sievän tytön kysymyksestä ja vastasi tälle: ”Tietenkin.”

Naruto puki päälleen alta aikayksikön ja tuli ulos, lukitsi oven ja kysyi: ”Mennäänkö?” Puistossa Hinata ja Naruto istuivat penkille, yllättäen Naruto otti Hinataa leuasta kiinni ja suuteli tätä, Naruto ihmetteli, kun Hinata ei punastunut tai vetäytynyt poispäin Narutosta, suudelman jälkeen Naruto katsoi Hinataa, joka oli hiiren hiljaa.

”Mikä nyt on?” Naruto kysyi kaunokaiselta, Hinata halasi Narutoa ja kysyi pojalta: ”Miksi suutelit minua?” ”Koska rakastan sinua, Hyuga Hinata.” Hinata punastui hieman, sillä hän oli odottanut tuota lausetta Narutolta jo pitkän aikaa.

Seuraavana aamuna Hinata heräsi ja haistoi kahvin ihanan tuoksun. Sitten Hinata käveli keittiöön aamutakki päällään ja huomasi Naruton paistamassa lettuja. ”Haluatko sinä lettuja?” Naruto kysyi, ”Tietysti”

Hinata vastasi takaisin, sitten he söivät yhdessä lettuja, Hinata oli jäänyt miettimään, että mitä viime yönä oli tapahtunut. Juuri kun Hinata oli kysymässä Narutolta tärkeää kysymystä, hän huomasi ikkunan olevan auki ja arveli pojan menneen ikkunasta ulos.

Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2008-03-20 16:44:12
välillä vähän koominen, mutta silti hyvä.. Tee vain lisää jos pystyt.. 4p.

Kawamaru - 2008-05-01 15:02:56
Vähän lyhyt, juoni tuntui toisinaan tökkivän... mutta loppujen lopuksi mainio ficci ^^ idea oli hyvä, 4 pojoo ^_^

Karkki - 2009-03-25 15:18:07
Kiva, kun teit Naruhinaa ^^ jatka samaan malliin ja annan 4pojoo

Dokuritsuno - 2010-02-11 07:28:56
Lyhykäisyydessään sitäkin ytimekkäämpi! NaruHina on paras paritus ja olet kuvaillut hahmojen tunteita melko hyvin. Vähän turhan nopeasti tuo Naruton ja Hinatan "romanssi" lähti käyntiin, mutta viis siitä. Omissa NaruHina-ficeissäni suhteen alut ei oo ihan näin nopeita.

Mutta viisi pinnaa ropsahtaa! ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste