Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
IMPROFIC 1: Esittelyssä Hayaka Shiko - DarkFlame
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 546 sanaa, 3480 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-04-07 12:56:11
Kansio: Impro - Impro 1

NOin! Tein tätä jo helmikuussa! olin niin täpinöissäni! tää on hauskaa... No mun mielestä eri hahmoista on vaikee kirjottaa jos niitten menneisyydestä on hirveesti tietoo---ei mittän yllätyksii.

Turbomuumin viime osa

kuva Hayakasta

KIIITOS!

Arvostelu
6
Katsottu 1755 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nimi: Hayaka Shiko
Ikä: 21
Sukupuoli: Mies
Siviilisääty: Oli naimisissa (Vaimo ja lapset tapettu)
Ninjataso: höm…Karkotettu. Jonin?
Työ: Palkkamurhaaja
Lemmikki/summon/bijuu: Musta Korppi
Mahdollinen Kekkei Genkai tai erikoiskyky/hyökkäys: Tatuointi oikeassa kädessä antaa voimat käyttää elementtejä hyväkseen miekkansa kanssa. (enimmäkseen vesi)
Ruumiinrakenne: Aika hontelo…tosi nopea ja vahva
Hiukset: vaaleat tummilla ”raidoilla”
Silmät: Siniset.
Vaatetus: Musta aluspaita, jonka päällä on vihreät liivit. Mustat housut jotka ovat hyvät liikkumiseen. Huivi joka peittää kasvot niin, että näkyy vain vasen silmä. Oikea silmä on sokeutunut.
Luonne: Hyvin vakava ja tunnollinen. Hyvä huumorintaju.
Ihmissuhteet: Luottaa hyvin ihmiseen, mutta on silti vain yksi ystävä. Saa luultavasti kavereita Konohasta kun muuttaa sinne. Katsotaan nyt.
Muuta: Ei ole HOMO! Ei saa parittaa miehien kanssa! EI! EIII! Vakavasti sairas. Sen takia tuli Konohaan.

Saako oman hahmonsa tappaa?

Hayakan POV:

Lapsuuteni ei ole kiinnostavaa. Vartuin Sumun kylässä. Minulla oli pieni kaverijoukko johon kuului jotain seitsemän poikaa. Äitini oli mukava nainen. Niin kuin myös isäni. Kaipaan heitä todella. Todella paljon. Oli minulla yksi siskokin, mutta hän lähti erään Tobi-nimisen matkaan. En ole nähnyt sen jälkeen.
   Asuin siis ennen Sumun kylässä, kunnes minut karkotettiin sieltä ”maanpetturina, tappajana jne.”. Tämä sen takia, koska vaimoni, poikani ja minut yritettiin tappaa. Joku tuli yöllä kotiimme ja viilsi poikamme kurkun auki. Lävisti vaimoni ja yritti hyökätä kimppuuni. Onnistuin puolustautumaan ja iskin hänet maahan, sokeuduin kuitenkin samalla kun hänen Kunai -veitsensä viilsi silmäni.
   Meidät löydettiin kotoamme ja kaikki luulivat, että oli tappanut perheeni itse. Sitten kylän vanhimmat myrkyttivät minut ja karkottivat kylästään. Minulla oli tasan vuosi elinaikaa. Ajasta on jäljellä enää kolme kuukautta. Yritän juuri päästä Konohan kylään, jotta he parantaisivat minut. Uskon heidän pystyvän siihen. En nimittäin halua kuolla vielä. Minulla on kalavelkoja maksettavana. Miehelle, joka tappoi perheeni, ainoan asian mikä oli minulle tärkeä.
   Olen murhannut paljon ihmisiä rahasta. Usein käytän apunani tulista miekkaa. Kylämme johtaja kehui minua aikoinaan kylän parhaaksi taistelijaksi. Pidin diitä, sen jälkeen rupesin palkkamurhaamaan. Se on hauskaa. Liikkuvat objektit ovat mukavia.
   Kaikki nykyaikaiset tapahtumat enteilevät minusta maailmansotaa. Kylät hyökkäilevät toistensa kimppuun. Siinä ei ole järkeä. Kukaan ei halua sotaa.
   Siinä oli minun mielipiteeni omasta elämästäni. Se saa kelvata jos ei kelpaa sitten ei kelpaa.



Dark Flame: Höm…höm…Hayaka oli vaikea kirjoittaa…mutta samalla myös mukava! Tämä on sinänsä aika hauskaa. Siis tällainen improfic toiminta…Tosta itse tekstist tuli aika lyhytkäinen. Mutta pidennän tätä tekstii tällä allekirjotuksella. Luin samalla Linnunradan käsikirja liftareille kirjaa ja piirsin kuvaa Sasukesta härnäämässä Itachii (Sasse93:lle). Alotin tän jo helmikuussa! HOHOOOO. Se oli ihan erilainen. No tämä oli tässä! Niin…EI HOMOPARITUKSII TÄSTÄ!

kiitos, DF on puhunut

Kommentit (Lataa vanhempia)
Blue_Hill-san - 2008-04-07 13:44:25
Mukavan oloinen hahmo totta tosiaan.. :) Teksti tosiaan ehkä vähän lyhyt, mutta annan anteeksi koska vein vahingossa hahmosi alkuperäisen idean... Mukavan oloinen hahmo.

Shiroi - 2008-04-07 15:41:54
Sadistinen puoleni meinasi nousta pintaan... XD


Muttajoo, mähtävää. Pidin tästä mistä: Kun ei ole varma onko tämä hyvis vai pahis! Haaahaa, veri gyyd. :D *thumbs up*

amadare - 2008-04-09 13:49:17
MENE SINÄ NYT PUSIKKOON KAVERI DDD:

No et. XD Mutta ketuttaa koska munkin piti tehdä palkkamurhaaja. D8

MUTHEI ei Hayakassa ongelmaa ole. Kiintoisa tyyppi ja kuvakin oli hyvä. ^^
Toi myrkytysjuttu on ihan sikasiisti O___o

*menee nurkkaan häpeämään koska ei itse keksi ikinä mitään persoonallista*

Shiroi - 2008-04-27 19:23:06
Äitini oli mukava nainen. Niin kuin myös isäni.

Ooon tosi väsyny. Tuli mieleen iänikuinen keskustelu: 'Onko Itachi susta muka kaunis Shiroi?'
Mä: 'TOTTAKAI! Onhan se äidin puolelta nainen!"

. . .

Turhia kommentteja on hauska laittaa. :--D

xenophile - 2008-05-27 13:18:27
Erilainenhan tämä oli, tosi kiva hahmo oikeastaan. Tykkäsin siitä, että hahmollasi on enää 3 kuukautta elinaikaa. <3 Mukavaa. Tämä oli kyllä erilainen mitä muut, pisteitä siitä. :3

warson - 2008-06-26 07:18:12
Vähän lyhyt juttu, mutta muuten hyvä. "  Kaikki nykyaikaiset tapahtumat enteilevät minusta maailmansotaa. Kylät hyökkäilevät toistensa kimppuun. Siinä ei ole järkeä. Kukaan ei halua sotaa." Jee, oon niin samaa mieltä että kipeää tekee. No siis joo, 4p.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste