Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Revolverisankarit - fumajime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3162 sanaa, 20430 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-04-12 09:55:52
Kansio: Muu - K13-K15

Pistin tämän tänne uudestaan. :D Iruka 93 oli kiltti ja tarkisti tämän Wordilla, jota mulla ei itelläni ole. ^^ Sankyuu~♥

Villiin länteen sijoittuva fiksi. Revolverin pauketta, palkkionmetsästäjiä ja lainsuojattomia! ♥ :D
Sasunarua? Paritukset on iha auki, joten mielipiteitä ja toivomuksia!
Tämän siitä saa, kun kattoo liikaa Clint Eastwoodin leffoja. ;D

The Good, The Bad & The Ugly on yksi mun lemppareista. Joten tässä sen tunnari, noin niinku tunnelmaa luomaan. xD ->

http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU&feature=related

For A Few Dollars More on myös iha paras, joten tässä sen tunnari. ;D

http://www.youtube.com/watch?v=mLXQltR7vUQ&feature=related

Arvostelu
10
Katsottu 1364 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Revolverisankarit


' = puhe
" = ajatus
* = takauma


Osa 1: Muukalainen ja lännen ruusu.



'Hoi, Naruto! Tule pelaamaan pokeria minun ja parin muukalaisen kanssa', ruskeahiuksinen nuorukainen huikkasi baaritiskillä emännälle lörpöttelevälle blondille.
"Eli Kiba on löytänyt pari märkäkorvaa, joiden taskut on helppo tyhjentää. Mainiota!" Naruto pujotteli saluunan keskellä sijaitsevan pöydän luo ja kosketti valkoista stetsoniaan tervehdykseksi.
Pöydässä istui englantilaisherra, jolla oli ilmiselvästi taskut täynnä kultaa, sekä muutama meksikaani ja sammumispisteessä huojuva täkäläinen pappa.
'Hä? Narutonko sinä käskit mukaan, Kiba? Se siitä, minä lähden!' Pappa sammalsi ja huitaisi pitkät valkoiset hiuksensa olkansa yli.
'Menehän jo kotiisi nukkumaan, Jiraiya. Et ole enää mikään poikanen', blondi käski virnistäen ja istuutui Jiraiyan jäljiltä tyhjäksi jääneeseen tuoliin.
'Noniin. Minä pistän viisi kultapalaa näin aluksi', Kiba yski tupakkansa seasta ja läimäisi palat pöydälle. Meksikaanit alkoivat oitis kaivella rahapussejaan.


Tämän samaisen saluunan kohdalle pysähtyi muukalainen juottamaan hevostaan. Tiellä leikkineet pojat juoksivat oitis lähemmäs saluunaa ja kurkkivat kaiteiden takaa. Muukalainen hymähti tylsistyneenä, peittäen mustalla ponchollaan poikia suuresti kiinnostaneen revolverinsa.


Naruto vilkaisi saluunan ovelle kuullessaan sen aukeavan. Niin hän teki aina, sillä melko usein sisään asteli palkkionmetsästäjä. Blondin silmät kaventuivat tämän tarkastellessa tulijaa.
"Musta stetson, musta poncho ja mustat saappaat. Joko kovis tai palkkionmetsästäjä, tai sekä että. ... ”Ei hyvä", Naruto nojautui Kiban suuntaan ja kuiski hampaidensa välistä;
'Kerropa, amigo, paljonko minun päästäni maksetaan nykyään?' Kiba mietti hetken ja laski sormillaan. 'Kutakuinkin tuhat dollaria.'
"Kusessa ollaan..."
Blondi kurkki korttiensa takaa muukalaista, joka oli asettunut tiskille ja tilasi parhaillaan Tsunadelta viskiä.
'Tuo jos mikä on palkkionmetsästäjä', Kiba huomautti kuin ohimennen ja iski kortin pöytään.
'Siksihän minä kysyinkin nykyistä hintaani!' Blondi kivahti ystävälleen matalalla äänellä.
'Ei hätää. Olethan sinä selvinnyt tähänkin asti, kyllä sinä tuonkin eksytät.'
"Toivotaan niin."


'Hei! Mitä te kaksi oikein kuiskitte keskenänne? Te huijaatte!' Meksikaani huusi kimpaantuneena ja tavoitteli asettaan. Laukaus hiljensi saluunan ja pari tanssityttöä väisti kiljuen lattialle lysähtänyttä meksikolaista. Blondi kumartui tutkimaan tätä.
'Kerrassaan mainiosti ammuttu, muukalainen. Amigo sai kolmannen silmän keskelle otsaa.’ Muukalainen kiitti kohteliaisuudesta koskettamalla stetsoniaan ja asteli kannukset kilisten meksikaanin luo.
Hän kaivoi ponchonsa taskuista etsintäkuulutuksen verraten sitä kuolleeseen.
'Sinä, blondi poika, lähde neuvomaan minulle missä on sheriffin toimisto', muukalainen tokaisi ja nosti meksikaanin olalleen. Naruto jähmettyi paikoilleen, mutta nyökkäsi sitten stetsoniaan hipaisten ja käveli edeltä.
"Selviääköhän Naruto?" Kiba mietti selatessaan korttejaan.
'Kaksi peluria puuttuu, kuka tulee tilalle?' Brunetti lausahti virne naamallaan.


'Saanko udella herra palkkionmetsästäjän nimeä?' Naruto kysyi virnistäen mieheltä.
'Jotta voisit ottaa selvää mihin hotelliin menin ja hiipiä huoneeseeni tappamaan minut. Vai kuinka?' Mies lausahti tylsistyneenä. Naruto pysähtyi hetkeksi ja juoksi sitten muukalaisen rinnalle.
'Melko etevä sinä kyllä olet. Muttet ottanut huomioon, että kun viet meksikaanin sheriffille... Minä en ole niin tyhmä, että suostuisin tulemaan sisälle asti. Sen verran arvostan henkiriepuani.'
'... Näytit vain niin naiivilta, että ajattelin sentään yrittää. Tuhannelle dollarille olisi käyttöä, Uzumaki Naruto.'
'Ethän toki meksikaanin heivattuasi yritä minun kimppuuni? En ole tehnyt mitään niin kamalaa, että minusta olisi kannattanut edes luvata tuhatta dollaria.
'Korttihuijaus, hevosvarkaus, pankkiryöstön yrittäminen, rähinöinti, luvatta pappina toimiminen ja yöpymisestä maksamatta jättäminen monissa eri kaupungeissa', Muukalainen luetteli ja ojensi blondille etsintäkuulutuksen.


'Hah! Enhän minä näytä lainkaan tuolta! Poskissani toki on kolme rumaa arpea... Hiukset eivät näytä jonkun meksikolaisen pehkolta ja silmäni eivät todellakaan ole noin pienet! Loukkaavaa!' Blondi paasasi ja ryttäsi paperin.
'Ota tuo stetson pois, niin nään millainen todella olet', Palkkionmetsästäjä hymähti huvittuneena ja pysähtyi.
Naruto virnisti ja sipaisi hatun päästään. Mies säpsähti silmät suurina ja nosti stetsoninsa reunaa, jotta näkisi paremmin. Paperissa ollut kuva oli todellakin loukkaavan ruma tässä tapauksessa. Blondi nuorukainen näytti todellisuudessa miltei naisellisen kauniilta suurine sinisine silmineen ja kultaisine hiuksineen.
'Sinun olisi nyt kohteliasta kertoa edes nimesi', mies otti mustan stetsoninsa päästään ja nyökkäsi kohteliaasti.
'Uchiha Sasuke.'
Naruto haukkoi henkeään ja tuijotti äimistyneenä miestä. Tämä ei ollutkaan kovin vanha, vain melko komea korppihiuksineen ja tummine silmineen.
'Vau. Neljäkymmentä? Sinun ei kyllä tarvitse vierailla ilotytöissä. Noilla kasvoilla kaadat naisen kuin naisen.'
"Tai miehen", blondi naureskeli ja sieppasi Sasuken suupielessä olleen sätkän omaansa.
'Ala tulla jo! Tuosta meksikaanista saat ainakin viisikymmentä dollaria. Saat tarjota minulle viskin saluunassa.'
"Miksipä ei", mies virnisti itsekseen.
'Ja se on kaksikymmentäkahdeksan...'
'Ai, sori. No silti sinä oletkin jo liian vanha patu minun makuuni. Olen kaksikymmentäkaksi ja liian viaton tuollaiselle korstolle', Naruto lörpötti ja virnisti söpösti hölmistyneelle miehelle.
"Vai niin."


Hopeahiuksinen sheriffi oli pudota tuoliltaan, kun pitkä tumma muukalainen pamautti ruumiin hänen työpöydälleen.
'Siunatkoon! Älähän poika säikyttele noin! Luulin jo jonkun ampumani lainsuojattoman tulleen kostamaan minulle', mies kähisi ja ojentautui. Miehellä oli toki harmaat hiukset, muttei hän ollut kuitenkaan kasvoiltaan kovin pitkälti yli neljänkymmenen. Tai puolilta kasvoistaan.. Sillä toinen puoli oli niin pahasti arpeutunut, että mies peitti yleensä koko kasvonsa. Sheriffi tutkaili meksikaania seinillä riippuviin etsintäkuulutuksiin verraten ja hymähti löytäessään oikean.
'Taisit poika tienata itsellesi juuri seitsemänkymmentä dollaria.'


Astellessaan sheriffin toimistosta Sasuke yllättyi nähdessään blondin istuksivan viereisen rakennuksen tasakatolla ja tiirailevan toimistolle. Sasuken äkättyään blondi vilkutti iloisesti ja hyppäsi alas heinäkuorman päälle ja siitä maahan. Naruto viittoi toista seuraamaan takaisin saluunalle ja lähti vilistämään kuistilta kuistille.
"Idioottiko se on? Ei älyä lainkaan, etten minä välitä sen kauniista silmistä kun on raha kyseessä", mies päivitteli ja asteli hitaasti kannukset kilisten saluunalle.


'Pyövelisi saapui', Kiba huikkasi pöydästä emännän kanssa juttua lyövälle blondille miehelle.
'Ai! Saske!' Naruto hihkaisi ja hyppäsi tiskille istumaan Sasuken istuttua viereiselle jakkaralle. 'Tarjoatko minulle viskin? Ulkona on taas niin pirun kuumakin', blondi höpötti ja risti jalkansa sirosti yrittäessään viilentää itseään löyhyttelemällä stetsonia kaulansa lähellä.
'PAISTAMATON KINKKU POIS PÖYDÄLTÄ!' Tsunade karjui hoksattuaan ahterin siistillä tiskillään. Blondia ei tarvinnut kahdesti käskeä ja tämä oli lentää turvalleen kannuksen juututtua jakkaraan. Mustan ponchon kahahdus tosin esti kaatumisen.
'Paskat mikä näytelmä!' Kiba älähti suupielestään ja veti keuhkot täyteen savua. Naruto tunsi kasvojensa kuumottavan tulisempina kuin Tsunaden chilikeitto ja inahti tuntiessaan kylmän henkäyksen hiuksissaan.
'Miten sinä voit olla tuhannen dollarin rikollinen ja toheltaa kuin likka?' Sasuke huokaisi ja tyrkkäsi blondin käsivarsiltaan viereiselle jakkaralle.
'Pieni viski ja iso tuoppi', korppi hymähti.
'Tulee heti, kultaseni', Tsunade leperteli ja nipisti blondin poskea äitimäisesti.
'Näpit irti!' Blondi kivahti ja kulautti viskinsä yhdellä hörpyllä.
"En minä mikään likka ole ja voin todistaa sen!' Naruto virnisti silmät välkkyen ja ampui Kiban ässästä kulman.
'HEI! Perkeleen Sinisilmä! Jos haluat matsin muukalaisen kansa, niin minä kyllä järkkään', Kiba vauhkosi ja iski kortit pöytään.
'Se oli muuten värisuora, että kulta tähän pussiin kiitos.'


Saluunan takapihalle alkoi kerääntyä porukkaa pikkupoikien ripustellessa tölkkejä aitojen päälle. Vedonlyönti alkoi sen siliän tien, ja Kiba rahasti tietysti silläkin keinolla.
'Noniin Sinisilmä, ja herra palkkionmetsästäjä. Jos suvaitsette siirtyä radalle? Kauimmas ja tarkimmin ampunut voittaa ja saa mainetta, minä saan rahat', Kiba lisäsi mumisten ja siirtyi sivuun.


Naruto liihotti vasemmanpuoleiselle radalle ja Sasuke asteli verkkaisesti oikealle, joskin vastentahtoisesti. Blondi veti aseensa katsetta nopeammin, muttei ampunut, vaan silitti todella pitkää piippua laihalla sormellaan.
'Kymmenen tuumaa ja magnum! Tällainen tehdään tilaustyönä. Sano tämän jälkeen likaksi, niin posautan reiän nättien silmiesi väliin', Naruto hymyili hurmaavasti ja ampui edes katsomatta eteensä.
Laukaus kajahti ja särki kaksi vierekkäin ollutta pulloa. Väkijoukko kuohahti innoissaan ja odotti muukalaisen vastausta. Mies hymähti ja siirsi ponchonsa sivuun. Naruto sävähti aseen nähdessään ja kirskutti hampaitaan.
'Viisitoista tuumaa ja magnum... Tällainenkin tehdään tilaustyönä', mies virnisti ja ampui katsoessaan Narutoa. Kaksi vierekkäistä ja yksi takana ollut pullo hajosi.


Naruto nyrpisti nenäänsä ja ampui viisi viimeistä luotiaan ja latasi. Viisi kauempana ollutta tölkkiä lensi aidalta. Sasuke toisti perässä ja latasi. Silloin Naruto tähtäsi toiseen kauimmaksi sijoitetuista tölkeistä. Todellisuudessa hän ei nähnyt siitä kuin mustan pisteen, mutta blondi oli aina luottanut itseensä. Siksi hän veti liipaisimesta tähtäämättä tarkemmin. Tölkki putosi oitis. Naruto ehti hymyillä pirullisesti vastustajalleen, mutta tämä tähtäsi myös kauimpana olevaan tölkkiin ja pudotti sen aidalta. 'Tämä ei oikein etene', blondi lausahti hunajaisesti ja ampui hajamielisesti viisi laukausta rahojaan laskevan Kiban hattuun, lennättäen sen korkealle ilmaan.
Sasuke toisti jälleen, tanssittaen hattua ilmassa. Naruto ehti ladata ennen hatun maahan putoamista ja tanssitti sitä ilmassa vielä kuuden laukauksen verran. Sasuke hymähti jo tympääntyneenä ja toisti saman, muttei antanut Naruton jatkaa, vain latasi nopeasti ja ampui kuusi laukausta sarjana. Naruto pudotti vahingossa viimeisen luotinsa maahan ja kirosi ankarasti. Kiban hattu putosi hiljalleen ja Naruto nappasi sen ilmasta. Yksi ainut reikä, kuten näette!' Nuorukainen huusi omahyväisesti.
'Näyttää siltä, että palkkionmetsästäjä nappasi saaliinsa. Jos tämä olisi ollut oikea tilanne, olisin jauhelihaa ja tämä amigo tonnin rikkaampi.'
'Voittaja on muukalainen! Mutta Uzumaki on edelleen lännen viekkain pyssymies!' Kiba kailotti pörröttäen blondeja hiuksia. Väkijoukko hurrasi ja vislasi. Sasuke siirtyi takaisin saluunan varjoihin ja hymyili vinosti.
"Sehän nähdään..."


Illan pimetessä Sasuke jätti Naruton ryyppäämään ja pelaamaan uhkapelejä muiden kanssa, kun hän itse varasi huoneen läheisestä hotellista. Korppi tarkisti ikkunasta, ettei kukaan seurannut tai yleensäkään tehnyt mitään epäilyttävää.
"Hiljainen kaupunki... Miksi sheriffi itse ei ole marssinut saluunaan ja pidättänyt Uzumakia? Kuka vain voisi tehdä niin halutessaan", mies mietti otsa rypyssä ja asetti ponchonsa tuolin selkänojalle.
Hän kääri sätkän, ennen kuin alkoi napittaa pitkää tummansinistä kauluspaitaa auki. Asetettuaan sen ponchon päälle, hän veti valkoisen, joskin nuhjaantuneen hihattoman päänsä yli. Kalpeasta ylävartalosta saattoi erottaa treenatut lihakset ja jokusen taistelussa saadun arvenkin. Kengät hän asetti siististi sängyn vierelle, josta ne olisi helppo ottaa kiireessä. Niine hyvineen mies kellahti sängylle syvään huokaisten.
'Huomenna marssitan Uzumakin sheriffille ja jatkan matkaa...'


Suunnilleen vähän yli puolen yön Sasuke havahtui kannuksen kilahdukseen ovensa takana. Ovi avautui hiljaa pienesti narahtaen ja hahmo astui sisään. Korppi pysyi liikkumatta ja raotti toista silmäänsä huomaamattomasti. Hahmo lähestyi kuun valaisemana ja kumartui hieman sängyssä makaavan miehen ylle. Leuto viskin haju lemahti hetkeksi tämän hengityksestä.
"Nyt!" Sasuke nousi nopeasti istumaan ja tarrasi hahmon kädestä, paiskaten tämän sängylle ja istuen tämän päälle.
'Hei! Se olen minä, älä ammu!' Naruton ääni kajahti hätääntyneenä. Sasuke nousi hieman sytyttääkseen lampun ja katsoi sitten tarkemmin.


Naruto makasi hänen allaan silmät suurina ja yritti rimpuilla irti.
'Näinkö sinä palkitset minut henkesi pelastamisesta!?'
'... Henkeni pelastamisesta? Luulin että aioit itse suolistaa minut tähän paikkaan.'
'Tuolla ulkona on pari etsintäkuulutettua amigoa, jotka saivat kolmekymmentä dollaria per nuppi sinun teurastamisestasi. Kolmekymmentä! Ja heitä on melko lauma. Tulin varoittamaan sinua, senkin perverssi patu!' Naruto kiljui ja läpsäisi päällään makaavaa miestä kasvoille.
Sasuke hyppäsi oitis hivenen tyrmistyneenä sängyltä ja lähestyi ikkunaa seinää pitkin. Ulkona tosiaan vilahteli varjoja kuistien väleillä.
'Montako tarkalleen?'
'En ehtinyt laskea kaikkia, mutta ainakin kahdeksan.' Korppi kirosi ja puki päälleen nopeasti.
Hän kiirehti ovelle, mutta Naruto tukki tien.
'Et pääse eroon niistä, jollet niittaa kaikkia. Niistä saa siinä sivussa hyvät rahat', blondi sanoi silittäen aseensa piippua.
'Sinun ei tarvitse osallistua…', Sasuke aloitti, mutta Naruto hiljensi hänet sinisillä silmillään.
'Älä pidä minua itseäsi vähäisempänä', blondi sähähti kiukkuisesti ja luikahti käytävään. Sasuke seurasi perässä.


Sasuke ja Naruto kiipesivät ulos rakennuksen takana olevasta ikkunasta ja pudottautuivat varjoihin. Sasuke viestitti ääneti viittomalla, että menisi oikeaa puolta. Naruto nyökkäsi ja meni vasemmalle.
Naruto kuuli nurkan takaa askelia ja pysähtyi, asettaen kätensä vyöllään olevan veitsikotelon päälle. Kauas haiseva ja lihava meksikaani ilmaantui nurkan takaa ja pysähtyi äkättyään Naruton.
'Hei, poika. Tuon ikäisten ei pitäisi olla näin myöhään ulkona. Täällä on suunnitteilla kulkukoiran murha', tämä käkätti ja ryyppäsi viskiä vesileilistä. Naruto nyrpisti nenäänsä ja syöksähti meksikaanin ohi. Mies korahti kuvottavasti ja lyyhistyi maahan. Naruto huitaisi enimmät veret puukostaan ja jatkoi matkaansa kuistin varjojen suojissa.


Vähän matkan päässä hän hoksasi tynnyrin takana kyyristelevän miehen, joka blondin kauhuksi tähtäsi jotain. Naruto siirsi katseensa piipun osoittamaan suuntaan ja näki Sasuken väijyvän jotakuta. "Saamari!" Nuori blondi manasi ja heitti veitsensä. Mies painoi liipaisinta, mutta samalla veitsi iskeytyi hänen niskaansa. Naruto kääntyi oitis Sasuken suuntaan ja näki, että tämä oli painanut päänsä matalaksi ja vaihtoi nopeasti paikkaa. Naruto oli heittänyt veitsen juuri ja juuri ajoissa sotkeakseen tähtäystä, ja luoti oli kimmonnut seinästä juuri Sasuken vieressä. Blondi henkäisi helpottuneena ja kiirehti vastakkaiselle kuistille.
"Täytyy olla varovaisempi nyt. He kuulivat laukauksen, mutteivät löydä Sasuken ruumista... He saavat tietää, että heitä listitään yksi toisensa jälkeen."


Korppi lymysi kujan varjoissa, jonne oli piilottanut kasaan neljä jahtaajaansa.
"Mitenhän Uzumakilla menee? On tietenkin päässyt hengestään..."
Jokin rasahti Sasuken yläpuolella ja tämä veti aseensa.
'Minä!' Naruto kuiskasi lujaa ja pudottautui vanhemman miehen viereen.
'Montako?' Sasuke kuiskasi. Naruto nosti kaksi sormea pystyyn ja virnisti. Sasuke nyökkäsi ja osoitti neljää miestä takanaan.
'Kehuskelija', blondi mies mumisi ja hyppi seinän viereen kasattujen tynnyrien kautta takaisin katoille. Sasuke pudisti päätään virnistäen ja jatkoi itse katua pitkin.
"Kaksi jäljellä", Kummatkin miehet ajattelivat tahollaan.


Sasuke käännähti ympäri kuullessaan laukauksen ja kimakan huudon.
'Naruto!' Korppi näki blondin putoavan katolta melko lähellä häntä itseään ja juoksi tämän luo.
'Tuolla kujalla!' Blondi kähisi ja tavoitteli pistooliaan. Sasuke nosti blondin syliinsä ja kantoi turvaan tynnyripinon taakse.
'Pysy tässä. Minä hoidan loput', Vanhempi mies sanoi painokkaasti nähdessään toisen aikovan inttää vastaan.
'Se meni puhtaasti läpi pohkeesta... Kun tulen takaisin niin kannan sinut lääkäriin.'
'Kylän lääkäri on matkalla jossain sukulaisissa seuraavassa kaupungissa', Naruto vikisi jalkaansa pidellessään.
'Tiedätkö ketään muuta, joka osaisi ommella ampumahaavoja?' Sasuke kysyi turhautuneena. Blondi pudisti päätään irvistäen.
'Sitten kursin sinut kasaan itse', Sasuke hymähti ja hipaisi stetsoniaan, ennen kuin katosi yön pimeyteen.


Naruto odotti jalkaansa pidellen ja yritti tukkia verenvuotoa Sasukelta saamallaan liinalla.
"Saakelin tunarointia... Pitikin olla hoksaamatta sitä kusipäätä. Jos olisin ollut valppaampi, niin minua ei olisi tiputettu kuin korppikotkaa..." Blondi nuorukainen manasi hampaitaan kirskuttaen.
Vähän ajan sisällä kuului pari laukausta, ja vanhempi mies palasi tynnyrien taakse.
'Siinä oli viimeiset. En usko, että niitä on enemmän. Oletko vielä hengissä?'
'Verta valuu kuin viskiä Jiraiyan kurkkuun!' Naruto ärjäisi ja läimäisi käden suulleen.
'Älä puhu. Verenhukan takia sinua etoo jos riehut', Sasuke murahti ja aikoi nostaa blondin syliinsä.
'Et kyllä kanna kuin naista! Ota reppuselkään', Nuorempi äyskäisi pahantuulisesti ja ojensi kätensä kuin pikkulapsi.
'Selvä...'
"Kiukuttelee kuin nainen ja käyttäytyy kuin lapsi..."


Matka hotellille taittui yllättävän nopeasti Naruton inistessä, ja Sasuken kamppaillessa itsensä kanssa. "Saakelin urputtaja... Pitäisi vain viskata jollekin sivukujalle ja ampua nappi otsaan..." Sasukella oli pieniä vaikeuksia nousta hotellin rappusia, sillä Naruto ei jaksanut enää pitää kunnolla kiinni ja oli vaarassa pudota.
'Sasuke... Minua etoo niin helvetisti...' Blondi kuiskasi heiveröisellä äänellä ja valahti veltoksi.
'HOI! Pysy hereillä, usuratonkachi!', Sasuke ärjäisi kiroten ja kumartui miltei vaakasuoraan, jottei blondi putoaisi. Sasuke joutui avaamaan huoneensa oven kannatellessaan Narutoa toisella kädellään. Viimein Korppi sai oven auki ja asetti blondin hellästi sängylleen.
"Ei paniikkia, olet sinä ennenkin parsinut haavoja ja kaivellut luoteja omasta nahkastas.", Sasuke tyynnytteli itseään ja kääri nuoremman miehen lahkeen.

Kommentit (Lataa vanhempia)
ABeKoBe - 2008-04-12 10:02:25
no niin... minä olen jännityksestä pyöreä.. miten monta virhettä tonne mahto jäädä... *tärisee*

no joo, mutta siis todella hyvä länkkäriks, kuten jo sanoin ;D jajajajajajajaja.. minusta ainakin on mukavampi lukea, kun replat ja ajatukset on omilla riveillä.. ja olla hyvä vaan x3 *hali*

narusegawa - 2008-04-12 10:16:30
Hyvän ficcin oot keksiny ja nyt vaan jatkoa odottelen ... ^^
5p. pakko antaa... ^_^

Shiroi - 2008-04-12 16:25:03
Unohdin sanoa viimeksi: SasuNarua kiitos, odottaisin sitä vesi kielellä, mutta toki muukin kelpaa jos se tympii xD

celebfalas - 2008-04-12 19:14:57
hyvähän tämä oli :) sasse=hyvä? eiks jeh? ja onkosta jatkoa tulossa? 5p.

Eri - 2008-04-13 17:14:08
Ihanaa <3
Länkkärijuttuja, (todennäköisesti) sasunarua, ja... jajaja! Tykkäsin. Yksi häiritsevä seikka oli ajatus- ja repliikkimerkkien vaihtuminen toísinpäin. Lainausmerkkejähän (" ") käytetään normaalisti puheessa ja (' ') -merkkejä ajatuksissa, ja kun nämä nyt olivat käänteiset, se sekoitti minua jonkin verran. Välillä oli ilmaisu hieman sekavaa ja piti vähän miettiä missä mennään, mutta juoni ja kerronta <3 Kaikesta huolimatta pidin kovasti, ja jatkoa jään odottelemaan.
Nelkku.

sango - 2008-04-14 13:40:08
iiih ihana! mutta ItaSasua...mitään muuta en pyydä kun ItaSasua!!! ihana sarja..ja aina vain paranee jos tulee ItaSasua..! 5 pojoo

Kawamaru - 2008-04-22 07:26:07
Pidin tästä, tarina oli jännittävä ja tilanteet kuvailtu hyvin! ^_^Tyypitkin oli hyvin kuvailtu, aluksi en arvannut että sheriffi onkin Sasuke... juoni oli mainio! :) 5 pojoo!

Naruto-chan - 2008-06-11 18:37:08
Uaah, jatkoa ja äkkiä! *sekoaa* *kokoaa itsensä* eipä mitään lisättävää edellisiin kommentteihin... Hallelujaa, tää on liian hyvä... Kwiik x3 5 pistettä ja PUM! :D Olen nopea vetäjä (ja hyvä korttihuijari ;D)!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste