Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Se viimeinen kesä - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 598 sanaa, 3533 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-04-24 17:37:29
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Songfic PMMP:n biisistä Kesä 95 kuunnelkaa tuolta --> http://youtube.com/watch?v=B3Sb6t2PErU
Parituksen saa ite päättää, mut kirjoittaessani tätä ajattelin et tää ois joku SasuNaru. Minäpersoonassa kirjoitettu ja puhekieltä. Mut siis ei nimiä mainitttu, joten päättäkää itse ^^ Ei omista ikärajaa, kokonainen yksi kirosana löytyy, joten tuskimpa se maailmaa kaataa.
Risut ja Ruusut tervetulleita ^_^

Arvostelu
4
Katsottu 1114 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Mun piti olla täällä vielä hetki. Sun luona. Vastahan me mentiin yhteen. Vastahan me tehtiin yhteinen päätöksemme. Vastahan me tajuttiin se todellisuus. Vastahan kaikki alkoi.

Sit mä joutusin kertoo sulle sen kauheen uutise, et juodun muuttamaan jonnekin kauas. Mun äiti ja isä oli päättäny, enkä mä saanu vaikuttaa asiaan yhtään. En voinu ees kertoo niille meistä. Ne ei ois ymmärtäny. Ois vaa tuhonnu meitin koko elämän. Niinhän se menee.

Se kesä siis oli viimeinen
ja me tiedettiin: se loppuu


Sä lupasit olla jokainen päivä mun kanssa sinä kesänä. Ja niinhän sä olitkin. Tulin joka aamu sun ovelle, ellen ollu teil yötä. Meille me ei voitu mennä. Äiti ja isä oli muutenkin jo ihan hermoraunioina.

Niin verivala tehtiin
Ja sormenpäihin kun pistettiin
sa sattui, sattui


Jokainen päivä me mentiin rantaan ja uitiin. Iltasin mentiin jonkun juhliin, jos jossain oli. Käytii paikoissa, joissa ei ennen oltu käyty. Yritettiin muistaa kaikki se mitä oltii tehty yhdessä.

Parhaat muistot ovat juuri tuolta kesältä. Muistatko vielä kun mentiin sinne leikkikentälle ja suudeltiin ja hyväiltiin, ja sinne tuli ne mummot. Ne huusi meille jotain paholaisista ja muusta sellaisesta. Sitähän me oltiin. Paholaisia, jotka eivät tienneet omaa paikkaansa.

Räkänokat rannoilla roikuttiin
Soramontuille pyöräiltiin aina
Hiekka meni suuhun
ja silmiin, silmiin
Ja housunlahkeet täyttyi siitä


Muistatko sitten sen baarin, jonne päästiin sisään ilman, et ne kysy mitää papereita? Siellä me vedettiin ne ekat kännit. Sieltä sitten mentiin teille. Sinä iltana menetin myös neitsyyteni sulle. Haluasin takaisin tuon kesän.

Pitää sanoo: "Soitellaan!"
Niin tehdään.
Mut ei silti kuitenkaan.


Luvattiin et kirjotetaan säännöllisesti ja jos mahdollista myös käytäisiin toistemme luona. Mut kyl meist kumpikin tiesi, että kaikki se olisi melkein mahdotonta. Ero tulisi joka tapauksessa. Ei me sitä kestettäis. Sellaista se elämä on.

Marketissa uikkari keltainen
Sinä autoit mua, kun pöllin sen


Sitten muistatko sen kun mun veli sai meitit melkee kiinni varkaudesta? Juostii iha vitun kovaa teille piiloon sitä. Naurettiin vaan päälle. Ei millää ollu välii, kunhan ei jouduttais putkaan tai minnekkää. Vain sulla oli väliä, ja tietysti tällä kesällä oli väliä.

Koiranputket heinällä täytettiin
Poltettiin
Mä yskin, yskin


Hyvät muistot. Hullut muistot. Kauniit muistot. Tyhmät muistot. Muistot täynnä elämää. Kaikki ne ovat juuri siltä kesältä. Siihen tiivistyi meitin koko elämä yhdessä. Vain tuohon yhteen kesään. Vain noihin muistoihin täynnä elämää.

Vähän itkin kai, kun pakkailin
Minä menin viimeisen kuorman kanssa
Sä heilutit
Mä katsoin, katsoin


Sitten mä jo lähdin. Lähdin sun luota ainiaaksi. Lupasin kirjottaa, soittaa, pitää yhteyttä. Mutta kyllä meistä kumpikin ties ettei me kauaa jaksettais sitä. Se olis ollu liian rankkaa. Sitten me jo erottiinkiin.

Syksyllä en tuu enää kouluun

Muistan vielä viimeiset sanat, jotka kirjoitin meitin luokan taululla.

Kirjoitan "hei, hei" luokan tauluun

Kommentit (Lataa vanhempia)
warson - 2008-04-24 18:49:15
hmm. tää tavallaa loppui kumman kesken, mut toisaalta se toimii. haikee ficsu. oli vaikee olla kuvittelematta narutoa ja sasukea. :3 tykkäsin silti kovasti. noi laulunsanat sopi tähän ja ficci seuraili niitä; tai sitten sanat ficciä. hmh. yks virhe; Kauniit muistot. Tymät muistot. tyhmät muistot. ;) 4p.

kuulokeihminen - 2008-04-25 14:34:35
Loppu tosiaan vähän kummasti, mutta muuten kiva. Osaat kirjottaa, pystyt varmaan tätä parempaakin. Tai noh, voisin lyödä vetoa.
  Kerrontasi on mukavan luontevaa ja osaat käyttää "kieltä hyväksesi" (... juu. Tuota noin. Päivää kaikille, miyako-chan tervehtii~~). Haikea ja kaikkea. Mutta tuo juonen "lopahtaminen", niin kuin Piisami sanoi, vie nyt sinulta sen yhden pisteen.. Eli tuomi on 4p. 8DD Jatka kirjoittamista!

Makai - 2008-04-25 15:54:49
tosi hyvä ^^ mutta ei yhtä hyvä kuin muut xD mut silti sait 5p!

Shiori-chan - 2010-12-09 18:20:29
Aivan mahtavaa...!! Pidän todella haikeista ja surullisista ficeistä, ja kun selailin ficcejäsi löysin tämän.
Loistava biisivalinta, sopii hyvin haikeaan tunnelmaan ja itselle tulee mieleen kuudennen luokan päättäjäiset, kun tajusin etten näe osaa enää.
Mutta joo, eipäs eksytä aiheesta~ Osaat käyttää sanoja loistavasti, ja muotoilla nuo lauseet todella kauniin kuuloisiksi.
Annan 5 pistettä =3

haru-97 - 2012-05-18 11:08:36
Kappale on PMMP:n parhaimpia!!! Tulee mieleen ala-koulu ajat jollon mun entiset luokkalaiset laulo aina tätä. Sitä aikaa ei vaan saa takas vaik kuinka haluis. Itkin tos lopussa ja lauloin mukana niin paljon kun pystyin. SasuNaru on ihanaa!!! Tää on niin surullinen!!! 100pojoo!!!
Kiitos toit ihanat ja ei niin ihanat muistot ala-asteelta takaisin :) Oon sulle palveluksen velkaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste