Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
[Oudot parit-kilpailu] Choujis first love. Inos trial of love. - Raz-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1144 sanaa, 6936 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-04-28 18:43:21
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Mun eka ficci, tai yleensäkkään mikään tarina ikinä! se on nyt täällä, kirjoitus virheitä en ainakaan itse tarkistaen löytänyt, eikä ohjelmakaan valitellut. eli Chouji & Ino pääosissa, sivuosissa Asuma ja Kurenai.      [[Anteeks jos on liian tavallinen, en tienny :(]]

Arvostelu
5
Katsottu 1238 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Muutama kuukausi sitten Chouji oli kuullut sivusta Inon ja Sakuran keskustelun. Ino oli sanonut oikeasti pitävänsä Choujista, se oli Choujille täysi shokki – eihän kukaan voisi pitää lievästi...pulleasta... ninjapojasta. Tai niin ainakin hän oli ajatellut.

Hän on juuri palannut tehtävältä, ja kävelee kävelee Konohan katuja verkkaisesti, samalla perunalastuja mussuttaen. Hän on matkalla Inon talolle, sillä hänet pyydettiin sinne syömään, näin ikäänkuin tutustumaan perheeseen. Choujia jännittää tavata Inon perhe, mutta häntä rauhoittaa se, että hänen rakkaansa on siellä seurana.
Kun Chouji kääntyy Tielle, jolla Inon talo on, juoksee Ino jo häntä vastaan, levittää kätensä ja halaa Choujia kaikin voimin. Chouji vastaa halaukseen ja hymähtää. He kävelevät kaksin talolle, samalla jutellen kaikesta, mitä on tapahtunut Choujin ollessa poissa.

Kun he astuvat sisään taloon, hyppää Inon äiti eteiseen ja alkaa tivata Inolta, että tämäkö nyt on se sinun miehesi. Chouji ja Ino punastuvat ja äiti ymmärtää tilanteen ja vaihtaa nopeasti puheenaihetta.
-''Noh, tulkaapas keittiöön, siellä on ruoka jo valmiina, olenkin kuullut että sinulle ruoka maistuu, Chouji!'' sanoo äiti ja hymyilee.
-''Joo joo'' huudahtaa Ino äitinsä perään keittiöön. Samalla raahaten 'miestään' syömään.

Ruokapöydässä keskustelu kääntyy taas Choujin ja Inon suhteeseen, josta Ino ei mielellään puhuisi. Kun Chouji on saanut neljännen lautasellisensa tyhjäksi, nappaa Ino häntä hihasta ja ohjaa huoneeseensa.
Siellä he istuutuvat sängylle ja Ino katsoo tapittaen Choujin lämpimiä silmiä. Yht'äkkiä Chouji on kietonut kätensä Inon ympäri ja tuonut kasvonsa aivan Inon kasvojen eteen.
Ino sulkee silmänsä, ja valmistautuu suudelmaan.
Hetken kuluttua hän tuntee choujin lämpimät huulet omiaan vasten, ja suun eritteet alkavat vaihtaa kiihkeästi omistajaa.
Chouji kiepsahtaa makaamaan sängylle, ja vetää Inon päälleen makaamaan. Samalla Choujin käsi huiskahtaa ja löytää paikkansa Inon paidanhelman alta. Hyväillen Inon alaselkää, jatkaa Chouji suutelua kiihkeästi, ja siitä suuresti iloiten.
Myös Ino nauttii hetkestä, sillä se on erittäin hellä, ja tunteellinen. Suutelua ja hyväilyä jatkuu muutamia hetkiä, kunnes Ino tuntee Choujin hieman kovettuvan. Samassa Ino säpsähtää ja hyppää pois Choujin päältä.

Chouji hätkähtää tajuttuaan tilanteen, punastuu helakasti ja pyytää anteeksi. Ino antaa anteeksi.
-''Onhan se ihan ymmärrettävää, olenhan minä näin kaunis'' ajattelee Ino ja siirtyy lähemmäs Choujia.
Poika katsoo hetken tyttöä silmiin, ja huomaa sivelevän tämän kauniita kultaisia hiuksia.
-''Ne ovat niin kauniit..'' hän huokaisee. ''Hiuksesi siis'' hän lisää huomattuaan Inon kummastelevan katseen.

He viettävät siinä hetken vain katsellen toisiaan, Choujin yhä sivellessä Inon kauniita hiuksia.
Sitten Chouji ehdottaa, että he lähtisivät kävelylle, onhan Konoha toki kaunis näin loppukesästä, ja vieläpä näin iltaruskon aikaan!

He kävelevät hiljalleen kohti jokea, joka virtaa Konohan läpi, siellä on todella romanttista.
Ino on käpertyneenä Choujin kainaloon, jossa tuntee olonsa turvatuksi ja kotoisaksi.

Vesi kilmaltaa auringon suodessa sille viimeisiä kullankeltaisia säteitään.
Chouji ja Ino Löytävät kauniin puisen sillan, jonka reunalla olevalle penkille he istuutuvat.

He juttelevat rennosti, kuin nuoripari konsanaan, Ino laittaa kätensä Choujin reidelle ja kääntyy katsomaan Choujia suoraan silmiin. Choujin päässä pyörii kaikenlaisia ajatuksia, mutta ne kaikki saavat väistyä kun Ino avaa suunsa.
-''Chouji...'' huokaisee Ino ''Olen tässä miettinyt.... pitäisikö meidän kihlautua?, ollaan sentään oltu yhdessä jo monta kuukautta, ja tunnettu sitäkin kauemmin.'' lisää hän.
Chouji hätkähtää kysymyksestä, ja ponnahtaa seisomaan itse sitä tiedostamatta. Hetken siinä mietittyään, istuu hän takaisin.
-''Ino, oletko todella tuota mieltä. Itse olen miettinyt samaa usein meidän ollessa kaksin.'' Vastaa hän  pian. ''Vanhemmillemmekin se varmasti sopisi!''
-''Olen jo kysynyt äidiltäni, hänelle se sopii, kunhan itse vain pidän sitä sopivana, eli se puoli on hoidossa.'' myhäilee Ino omahyväisesti, jonka jälkeen hän nousee seisomaan, kävelee sillan toiselle puolelle ja nojautuu kaiteelle katsomaan kun aurinko vetelee viimeisiään vuorten takana.

Chouji nousee myös ylös ja astelee Inon taakse ottaen samalla Inon lantiosta kiinni. Chouji on nyt aivan kiinni tytössä, tai oikeammin nuoressa naisessa, aattelee Chouji. Hän puhaltelee Inon hiuksiin hieman. Mukamas ötököitä karkottaen. Sen jälkeen hän kääntää Inon ympäri ja nostaa hänet kaidetta vasten.

Rauhallisin elkein Chouji astelee Inon jalkojen väliin ja alkaa hyväillä tämän selkää ja niskaa. Samalla liikuttaen lantiotaan Inoa vasten. Molemmilla on vielä vaatteet päällä, mikä on hyvä sillä lauma pieniä lapsia on palaamassa leikkikentältä kotiin, he juoksevat meluisasti aivan parin ohitse.
Lasten mentyä he jatkavat toimiaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Ino huokaisee ja sanoo kostuvansa. Samalla hän työntää kätensä housujensa sisään. Chouji hämmästyy Inon yht'äkkisestä rohkeudesta, ja kertoo olevansa myös kovana.

Ino roikkuu Choujin kaulassa samalla suudellen häntä ympäri kasvoja, samaan aikaan chouji avaa Inon, ja omien housujensa nappeja. Kun hän saa viimeisenkin napin omista housuistaan auki, hämmästelee Ino sen kokoa!
-''Chouji, rakastan sua koko ajan enemmän ja enemmän.'' saa hän sanottua huokausten välissä.
-''Niin mäkin sua Ino, nautitaan tästä kunnolla'' vastaa Chouji.

Niin he alkavat toimiin, Ino voihkii ja kiemurtelee Choujin työnnellessä. Tätä jatkuu kauan, niin kauan että on jo aivan pimeää, vain tähtitaivas ja kaukaiset kylän katuvalot valaisevat nuoria rakastavaisia.

Aamulla Asuma ja Kurenai viettävät ensimmäistä yhteistä vapaapäiväänsä kävellen puistoissa. He yllättävät nuorenparin heräilemästä sillan penkeiltä ''saaneen'' näköisinä.
-''Taisit Chouji hoitaa homman kotiin viime yönä'' Murahtaa Asuma naurahtaen.
-''Joo, niinpä taisin'' mutisee Chouji takaisen punastuen.

Kurenai tirskahtaa ja katsoo mukamas vakavasti Choujia ja sanoo:
-''Toivottavasti tätä ei muistella pahalla muutaman kuukauden päästä''. Sen sanottuaan Kurenai ja Asuma jatkavat matkaansa ja jättävät nuoret sillalle heräilemään.

Chouji katsoo vielä pitkään heidän peräänsä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-04-29 04:22:39
4 pojoa.
eka ficci? en uskois...

Raz- - 2008-04-29 13:39:51
ai...mie luulin et ois harvinaista :p <.< noh, tuomarit päättäkööt onko tarpeeks harvinaista D:

Eri - 2008-04-29 18:20:15
Rakastan tätä paritusta<3 Se onkin osittain ongelmana, tämä ei minusta ole mitenkään kovin erikoinen tai eksoottinen, tai edes omituinen paritus, ehkä kuitenkin hieman harvinaisempi. Erittäin hyvä silti, varsinkin ekaksi ficsuksi, tosin preesens- ja imperfektimuotojen vaihtelu kesken kaiken häiritsi. Kirjoittaessa kannattaa selkeyden vuoksi kirjoittaa koko teksti samassa aikamuodossa.
Tyksin silti, neljä pistettä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste