Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hyvää Syntymäpäivää, meduusa!! - Whaitti
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 605 sanaa, 3558 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-05-14 04:28:57
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

täs Naruto, Sakura ja Kakashi on niiku perhettä ja täs on lievää SasuSakua :D kirjotin taas wordilla ja on about 2 sivuu, nauttikaa ^^ ja viel kerran onnea hyvälle ja tärkeälle ystävälleni, meduusalle <3 ^^
ps. on vähän lyhyt :P

Arvostelu
3
Katsottu 1119 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sakuran puhelin soi keskellä kesäistä päivää ja tyttö meni vastaamaan. ”Hei Sakura, tulen tänään kotiin vähän myöhemmin, ei kai se haittaa?” kuului lempeä ääni langan toisesta päästä. ”Ei se haittaa Naruto, Ino ja Hinata tulivat käymään, joten minulla ei ole mitään hätää” Sakura vastasi.
          Seuraavana päivänä Naruto tuli kotiin. Hän oli kapuamassa rappusia ylös, kun Sakura tuli ovesta ulos ja juoksi Naruton ohi hyräillen jotain laulua. Sakuran ja Naruton setä Kakashi kurkisti ovesta ja he molemmat ihmettelivät miten tuo pinkki hiuksinen tyttö jaksoi aina hymyillä ja hyräillä tuota samaa laulua, joka kerta kun hän lähtee karateharjoituksiin.
          ”Mitä ruokaa, Kakashi-setä?”  Kakashi ei vastannut vaan meni lukemaan kirjaansa. Naruto katsoi kalenteria ja huomasi, että huomenna on Sakuran syntymäpäivä, Naruto kävi Kakashin luona ja pyysi tältä rahaa, ’Hän tietenkin vastaa kieltävästi..’ Naruto ajatteli, mutta yllättyi kun Kakashi antoi tälle rahaa. ”Menen ulos, ostamaan Sakuralle lahjaa, palaan pian!” Naruto huusi eteisestä. Hän ryntäsi kauppaan ja törmäsi samalla poikaan, jolla oli tummat hiukset.
          Naruto nousi ylös ja alkoi karjua tälle tuntemattomalle pojalle. ”Miksi et katso eteesi senkin…!” Naruto huusi ja poika vastasi: ”Anteeksi, mutta tiedätkö missä on Konohan koulu, jossa pidetään karateharjoitukset?” ”Ja muuten, olen Sasuke Uchiha” Poika sanoi, ”Minä olen Naruto Harumakita ja koulu on tästä sata metriä oikealle.” Sasuke nyökkäsi ja lähti juoksemaan koululle päin. Naruto oli juuri kysymässä Sasukelta, että miksi aikoi mennä koululle, mutta poika oli kadonnut jo näkyvistä.
          Koululla Sakura harjoitteli ahkerasti ja samalla ovi aukesi, Sakura katsoi ovelle päin ja näki Sasuken. Hän ajatteli: ’Onpa ihana poika.’ Sakuran harjoitusten päätyttyä hän meni Sasuken luo ja kysyi kuka on. ”Olen Sasuke Uchiha, hauska tutustua.” Sasuke sanoi.
Seuraavana päivänä Sakura nousi ylös sängystään ja tuli keittiöön ja yllättyi kun näki Naruton ja Kakashin keittiössä laulavan hänelle Paljon Onnea. Sakura katsoi kakkua, jossa oli suklaakuorrute ja vadelmia täytteenä. Kaikki heistä söi iloisesti kakkua ja samalla Sakura avasi lahjojaan.
          Kakashi oli ostanut hänelle uuden kaulakorun ja Naruto puolestaan uuden ipodin.  Sitten heille tuli postia, Naruto kävi hakemassa postin, joka oli kirjekuori. Kirjekuoressa luki Sakura Harumakita ja Sakura nappasi sen Naruton kädestä. Sakura käveli omaan huoneeseensa ja avasi kirjekuoren.
          Kirjeessä luki: ”Tule tänään kello 19:00 Konohan koululle.” Sakura oli innoissaan tästä kirjeestä ja laittoi TV:n päälle, koska huomasi kellon olevan vasta 10. Parinkymmenen ohjelman jälkeen Sakura katsoi kelloa, joka näytti 18:30, joten hän päätti lähteä koululle. Sakura katsoi rannekelloansa ja huomasi, että kello oli 18:59, hän oli tullut juuri ajoissa koululle.
          Erään puun luota kuului ääni: ”Päätit siis tulla tänne, Sakura-chan.” Sakura katsoi tuota puuta päin ja huomasi siellä hahmon. Hän lähti juoksemaan tuota hahmoa päin ja huomasi tämän olevan Sasuke. Sasuke hymyili ja Sakura kysyi: ”Miksi kutsuit minut tänne?” Sasuke ei vastannut vaan käveli Sakuran luo ja otti tämän leuasta kiinni ja suuteli Sakuraa huulille, sitten hän sanoi: ”Hyvää Syntymäpäivää, Sakura-chan”

Kommentit (Lataa vanhempia)
meduusa - 2008-05-14 05:18:26
KIITOS!!!!! :D Ihana!

Kawamaru - 2008-05-15 13:57:47
Juoni oli ihan hyvä, mutta toteutuksesta ei voi sanoa samaa. Repliikit omille riveilleen ja kappalejakoa kehiin, ja välillä kaipasin parempaa kuvailua. Mutta muuten pidin tarinasta, 3 pojoa no jutsu ^_^

Hidefini - 2008-05-16 09:46:20
Ihan kiva, en vain tajunnut miten tuo alku liittyi tarinan juoneen? eipä se kuitenkaan häirinnyt ^^ Muutamista kohdista puuttui pilkku, ja muuta tälläistä pientä huomautettavaa. Rivivälit voisivat todella on suuremmat, näin saisit myös tarinaan sellaista pituutta lisää, samoin saisit pituuttaa lisään, jos laittaisit vuorosanat omille riveilleen. Yhtä asiaa en kuitenkaan ymmärrä "kirjotin taas wordilla ja on about 2 sivuu" sanoit tuolla kuvauksessa noin, kokeilin itse kuinka pitkä tää on wordilla ja sain alla sivun mittaisen 0_o taidat käyttää aika suurta fonttikokoa, jos tästä tuli kaksi sivua. Fonttikoko olisi hyvä, jos se olisi joku 12 tai jotain sellaista, silloin näkisi myös, että kuinka pitkä tarina suurinpiirtein on täällä. ^^ Annan tällä kertaa 3p, harjoittele vain lisää, niin siitä se sitten aikanaan lähtee kunnolla käyntiin :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste