Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tärkeitä ihmisiä - fumajime
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 767 sanaa, 4974 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-05-27 16:41:12
Kansio: Muu - S-K13

SPOILAUSTA!!! Naruton perheestä, joten joka ei haluu tietää nii ei myöskää lue. ;D

---
Minun ajatukseni Naruton elämästä, mikäli Kyubi ei olisi koskaan hyökännyt Konohaan ja Narutolla olisi perhe.

Ja kiitos Semetsulle kirjotusvirheitte eliminoimisesta! :D

Arvostelu
7
Katsottu 1335 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tärkeitä ihmisiä


Minun ajatukseni Naruton elämästä, mikäli Kyubi ei olisi koskaan hyökännyt Konohaan ja Yondaime (Namikaze Minato) ei olisi kuollut, sekä Naruton äiti (Uzumaki Kushina) olisi heidän kanssaan. Naruto on tässä 12-vuotias.


' = puhe
" = ajatus
---

Konoha pursuaa elämää, aivan kuten eräs sen asukki.


Blondi poika viiletti pitkin katuja leveä virne kasvoillaan, välillä huikaten tervehdyksen tutuille ja välillä tuntemattomillekin. Iloiset huudahdukset seurasivat poikaa minne ikinä hän menikin, aivan kuin kadut puhkeaisivat kukkaan hänen mentyään. Oranssiin pukeutuneen blondin elämänhaluinen hymy tarttui väistämättä muihinkin, muttei se ollut huono asia. Ei alkuunkaan.
Vieno kesältä ja silkalta puhtaudelta tuoksuva tuulahdus kertoi jalankulkijoille blondin juuri juosseen ohi. Pelkkä pojan läsnäolo sai useimpien huulet kaartumaan vienoon hymyyn.


Konohan rakastetuin poika.


Naruto pysähtyi hetkeksi auttamaan kaatuneen pikkupojan ylös. Poika itki yhä blondin antaessa tämän äidilleen, mutta pienellä ilmeilyllä pikkuinen nauroi iloisesti. Äiti hymyili rakastavasti sekä omalle pojalleen, että pojalle jota piti omanaan. Blondi vilkutti äidille ja pojalle nauraen jatkaessaan matkaansa kohti Konohan suurinta rakennusta, Hokagen toimistoa.


Rakennuksen käytävät mutkittelivat sokkeloisesti, mutta Naruto kulki tottuneesti sokkelon läpi kahden miehen vartioimalle ovelle. Miehet tervehtivät poikaa hymyillen pienesti ja avasivat oven tälle. Naruto kiitti virnistäen ja viiletti työpöydälle, hypäten istumaan ja kaataen vahingossa pari paperipinkkaa.
Tuoli kierähti ympäri blondihiuksisen miehen napatessa useimmat papereista ennen kuin ne leviäisivät pitkin lattioita.
'Varohan vähän, senkin hulivili!' Yondaime huudahti huvittuneena asettaessaan paperit takaisin pinkkoihin ja nousi sitten pörröttämään poikansa hiuksia.
'Anteeksi, isä', Naruto pyysi virnistäen ja hyppäsi halaamaan miestä. Minato naurahti lempeästi ja viskasi poikansa ilmaan, ottaen tämän sitten kiinni.
'Missä äitisi on, kun kerran yksin tulit?' Minato kysyi, suuret siniset silmät suunnattuna poikansa samanlaisiin.
'Äiti jäi ostoksille ja käski minun tulla kysymään kuinka pitkään sinulla menee vielä', Naruto vastasi pirteästi suureen ääneen osoittaen isäänsä syyttävästi sormellaan.
'Minähän lähden heti teidän mukaanne!' blondi mies huudahti takaisin ja kiepautti Naruton roikkumaan toiseen kainaloonsa. Vartiossa olleet miehet katselivat huvittuneina miehen astellessa reippaasti heidän ohitseen, pojan ponnekkaasti käskiessä isäänsä menemään ikkunan kautta.
'No mennään sitten!' Minato huudahti totista näytellen ja hyppäsi viereisestä ikkunasta aurinkoiseen Konohaan. Pojan riemun kiljaisut kuuluivat vielä pitkän ajan päästä.


Punahiuksinen nainen kattoi pöytää kolmelle hengelle. Ilta alkoi jo hämärtyä ja Kushina katsahtikin usein ikkunaan, odottaen näkevänsä miehensä ja poikansa ilmaantuvan pihalle. Nainen päivitteli hymy huulillaan niiden kahden menoa. Hän oli laittanut Naruton hakemaan Minatoa, mutta nyt he kumpikin olivat teillä tietämättömillä. Kushina ei tosin ollut huolissaan, sillä nuo kaksi katosivat usein tuntikausiksi viettämään yhteistä aikaa.


'Kotona ollaan!' kuului Minaton ja Naruton huuto eteisestä. Kumpikin säntäsi pöytään ja suuntasi sinisen katseensa Kushinaan.
'Ei tule mitään! Kumpikin pesee kätensä ennen ruokaa!' nainen huudahti kauhistuneena nähdessään kummankin olevan yltä päältä hiekassa ja ruohossa. Minato kaappasi protestoivan Naruton olalleen ja virnisti vaimolleen pahoittelevasti. Pian kylpyhuoneesta kuuluikin veden räiskimisen ääniä ja sekä miehen, että pojan kiljaisuja ja huudahduksia.
"Nuo kaksi eivät voi tehdä mitään ilman kommelluksia!" Kushina nauroi mielessään ja annosteli ruuan valmiiksi lautasille.
Kylpyhuoneesta palattuaan Minato istahti huokaisten paikalleen ja Naruto tietenkin matki tämän saaden äitinsä naurahtamaan.
'No kertokaas, minne te katositte? Ja mitä te oikein teitte, kun olitte niin likaisiakin?' Kushina tiedusteli karkulaisilta.
'Me isin kanssa aiottiin kyllä tulla kaupalle, mutta sitten me jotenkin vain päädyttiin rinteelle harjoittelemaan!' Naruto vastasi nopeasti ja virnisti äidilleen.
'Niin kyllä me harjoiteltiin, mutta sitten se meni painiksi kun tämä viikari kamppasi minut! Pyörin koko rinteen alas!' Minato selitti kättään heiluttaen ja lappoi samalla ruokaa suuhunsa.
'No sen minäkin olisin halunnut nähdä!' Kushina nauroi nojaten kasvojaan käsiinsä.


Vanhempiensa poika.

Kommentit (Lataa vanhempia)
kuulokeihminen - 2008-05-27 16:46:16
Nyt kyllä surettaa Naruton puolesta kunnolla.

Tollasta se Naruton elämä varmaan oliskin.. vailla sen suurempia huolia, perheen kanssa.

Kaunista perhe-elämää, hyvin sujuvaa tekstiä ja tälleen. Kirjotusvirheitä en huomannut.

Vähän häiritti, että 'esimerkkiteksti' oli puhetta, kun normaalisti se tarkoittaa ajattelua ja "esimerkkiteksti" puhetta.

Mutta eiköhän täältä suunnaltaa tuu hyvät pisteet.

narusegawa - 2008-05-27 19:41:31
Tyksin tosi paljo..
5p. ku ei ollu kirjotusvirheitä eikä muutakaan negatiivista.
=^^=
*tajusi suuri ettei narutolla olisi niitä kolmea rantua poskissa*

AivoLagi - 2008-05-28 09:56:53
Ihana<3tykkään tämmösistä onnelisista ficeistä.Missä ei oo sinänsä tietoa yhtään mistään surusta.^^Kun surulliset ficit on niin angsteja nii ei jää oikeen kiva mieli semmosten jälkeen.Mut tää oli ihan PÄINVASTAISTA ja siitä viis pojoa.Ja jatkoa jos kirjoittaisit tulisin lukemaan mielelläni uudestaan KIITOS!

SabakuNoGaara - 2008-05-28 10:55:35
JATKOA JATKOA!!! KIRBY DANCE!!!! <('O'<) ^('O')^ (>'O')>

Cresta - 2008-07-19 22:55:14
Aww, tämä oli jollain tapaa aivan ihana. Oon lukenut tämän joskus ennekin, mutta kappas en oo taas tajunnut kommentoida mitään. Nyt on taas kauhee tarve toivoa että yhtäkkiä Minato mangassa taikoisi ittensä jostain taikapavusta ja olisikin elossa ;__;

Pidin tästä, paljon<3 5 pojoa. :3

narusegawa - 2009-06-07 22:23:40
Oho mä olinkin lukenut tän jo!!! Oho.. Mut oli pakko kommentoida että tuntui nyt jopa vielä paremmalta kuin aijemmin!!! ^^

Yumiko - 2010-04-16 16:52:53
Aww... Todella suloista. ^_^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste