Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Yön kauhut, luku 3 - celebfalas
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 4166 sanaa, 25730 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-05-31 23:15:05
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sori että kesti tämän 3.luvun kanssa. Gomen! Mutta tässä se taas on!

Elikkä, kuten lupasin niin tulossa on ItaKakaa ja ehkä lievää ItaSasuakin nähtävillä... Lievää yaoita tässä mukana... Öööps ja tässä osassa on luvassa juhlat+paljon muuta ^^

I Hope tuolla ei ole very much kirjoitusvirheitä. Ja toivottavasti tykkäätte ^^' Mutta vetäydynpäs johonkin koloon odottamaan tuomiota :)

Arvostelu
3
Katsottu 1597 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
3.Luku

”Hei! Naruto!” Sasuke huusi nähdessään  blondin pyyhältävän edessään.
”Hei Sasuke!”
”Mennäänkö käymään kotimatkan varrella kahvilla? Minä maksaisin.”
”Sori Sasuke. Oikeesti, mutta mulla on nyt bändiharkat ja ne luultavasti venähtää.” Naruto vastasi aidosti pahoillaan.
”Ai. No, joku toinen kerta sitten...” Sasuke sopersi pettyneenä.

”Naruto! Pistähän vauhtia niihin jalkoihin ja tule tänne, että voidaan aloittaa se kirotun harjoitteleminen jotta päästän joskus kotiinkin!” Shikamarun ääni sai Narutoon vauhtia ja niinpä hän pikaisesti hyvästeli pettyneen ystävänsä.
”Nähään sitte huomenna!” Naruto huusi vielä Sasukelle lähtiessään juoksemaan kainalosauvan tukemana kohti bändi porukkaansa.

Sasuke jäi katsomaan ystävänsä selkää, mutta lopulta sekin katosi nurkan taakse ja niinpä Uchiha lähti kotiaan kohti raskain askelin.

”Olen kotona!” Sauke huusi paiskattuaan oven kiinni.
”Eikö sinun pitänyt tulla kotiin vasta myöhemmin?” Kuului hätäisen oloinen vastaus olohuoneesta. Sasuke käveli äänen kuultuaan suoraan olohuoneeseen ja hetkeä myöhemmin hän katui sitä syvästi.

”Ai sinulla oli...seuraa...” Sasuke mumisee nolostuneena nähdessään naisen, joka oli selvästi hätääntyneenä vetänyt pöytäliinan alastoman vartalonsa peitoksi. Naisen vieressä tosin seisoi hänen veljensä ilman rihman kiertämää.
”Menen tekemään ruokaa, joten puuhailkaa te vain rauhassa...” Sasuke sanoo, kääntyy ja lähtee sukkelaan kävelemään kohti keittiötä.

Jonkun ajan kuluttua Sasuke kuulee oven paukahtavan ja samantien Itachi käveleekin rennosti siistiin ja tilavaan keittiöön.
”Ai, sinäkin olet saanut vaatteet päälle...” Sasuke sanoo hiukan ärtyneenä samalla kun kääntää munakkaan pannulla.
”Vai olet mustasukkainen!” Itachi huutaa riemastuneena ja kävelee Sasuken taakse ja nuolaisee tätä korvasta.
”No en helvetissä ole!” Sasuke räyhää veljelleen ja tönäisee tämän kauemmas lantion avulla. Itachi kuitenkin huomaa pikkuveljensä housuissa kohouman ja tämän naaman muuttuneen tomaatin väriseksi.

”Pikku Sasuke taisi tykätä tuosta.” Itachi virnistää ilkikurisesti veljensä selälle.
”Älä houraa! Voisit auttaa ottamalla ruokailuvälineet meille.” Sasuke tuhahtaa. Ilokseen hän huomaa isoveljensä kattavan pöytään ruokailuvälineet,maidon ja ketsupin.
”Muuten...kuka se nainen oli?”
”Yksi kaveri vain...” Itachi vastaa välinpitämättömästi ja istahtaa barokki tyylisen pöydän ääreen.
”Pökitkö kaikkia kavereitasi?” Sasuke kysyy tuohtuneena.
”Ehkä...ei kuulu sinulle...”
”Ja kyllä varmaan kuuluu, koska minäkin satun asumaan saman katon alla!!! Ei ole kiva tulla kotiin, kun olohuoneessa sohvalla olet sinä ja kaverisi hommissa!!!” huutaessaan Sasuke nosti samalla pannun ja tömähdytti sen raskaasti beigelle, Itachin pöytään laittamalle pannunaluselle. Siinä he sitten söivät hiljaisuudessa Sasuken tekemää munakasta.

Samaan aikaan Broken Glass oli aloittanut harjoittelunsa musiikkiluokassa juhlaa varten.
”Shikamaru! Soita kertosäkeistö hitaammin! Hinata! Sinä voisit piettää kahden viimeisen sanan välissä merkittävän tauon, ja Chouji...pidämme tauon kohta, mutta voisitko edes yrittää soittaa rumpuja energisemmin ja pidä huoli, että vaihdat biittiin kertosäkeistön jälkeen! Okei jatketaan!” Naruto määräsi päättäväisesti ja sen sanottuaan hän otti basson parempaan otteeseen.  

Bändi soitti, piti tauon ja soitti taas iltaan asti, mutta lopulta he kaikki lähtivät kotia kohti väsyneenä. Naruto ei jaksanut kotiin tullessa vaihtaa edes vaatteita, vaan hän lysähti sänkyynsä nukahtaen samalla kauniiseen uneen. Myös Sasuke kotonaan oli väsynyt ja hän menikin ennätys ajoissa nukkumaan ja jätti Itachin katsomaan telkkarista tulevaa jännäriä yksinään olohuoneeseen.

Oli discojuhlan aamu, ja se näkyi aamulla tunneilla.
”Nyt hiljaa koko luokka!!!!” Kakashi huusi luokalleen kurkku suorana. Ja luokka ihme kyllä hiljeni, mutta vain muutamaksi sekunniksi. Kakashi ei voinut muuta kuin huokaista. 'Ja miksi juuri minun pitää piettää tälle luokalle juuri tänään kaksi ensimmäistä tuntia?' Kakashi mietti ja kirosi mielessään discojuhlien aiheuttamaa puhetulvaa. Loppujen lopuksi Kakashi selviytyi aamusta kohtuullisesti, verrattuna Mizuki-senseihin, joka oli pyörtynyt huudettuaan koko tunnin kurkku suorana.

Neljäs tunti oli liikuntaa. Oppilaat siirtyivät koulun takana olevalle pesäpallokentälle yhtenä rykelmänä. Sasuke huomasi Naruton kävelevän edellään ilman kainalosauvaansa ja niinpä hän juoksi Naruton kiinni kysyäkseen asiasta.
”Missä kainalosauva?” Sasuke kysyi heti vierelle päästyään.
”Jätin kotiin.Päätin pärjätä ilman.”
”Ei hitto sinun kanssa! No joo, jos tunnet pystyväsi pelaamaan niin siitä vaan. En ala kanaemoksi.”

Luokka asettautui jonoon nähdessään Itachi-sensein tulevan kentälle pesäpallokassi olalla. Kaikkien luokan tyttöjen suusta kuului ihastunut huokaus heidän huomatessaan mustassa, hihattomassa paidassa kulkevan sensein treenatut käsivarret. Sasukelle taas sateli kysymyksiä, miten hänen veljensä pysyi noin hyvässä kunnossa. Sasuke mumisi heille jotain jokapäiväisestä seksistä ja tytöt pitivät sitä hauskana vitsinä, vaikka Sasuke uskoi sanomaansa sataprosenttisesti.

Lopulta liikunnantuntikin meni ja oppilaat alkoivat hitaasti valua kohti ruokailua. Kaikkien kauhuksi ruokana oli kalakiusausta ja niinpä Naruton ollessa allerginen kalalle, hänelle oli erikseen valmistettu kinkkukiusausta. Naruto sai ruokansa takia erittäin kateellisia katseita.

Naruto oli juuri alkamassa syömään annostaan kun hän huomasi vieressään seisovan jonkun. Hänen vieressään seisoi poika, jonka iho oli maidonvalkea ja hiukset sysimustat. Pojan vaatetus toi Naruton kasvoille ihmetyksen, sillä pojalla oli yllään mustat nahkahousut, jotka olivat täynnä ketjuja, mutta ne olivat vielä tavallinen ilmestys verrattuna siihen, että pojalla oli napapaita.

”Olen Sai. Toiselta vuosiluokalta.” poika sanoi ja ojensi kätensä hymyillen.
”Naruto.” hän vastasi yksinkertaisesti ja tarttui tämän käteen. Naruto yritti ottaa kätensä pois kättelystä, mutta tajusi pian, ettei hän voinut. Ja ennen kuin hän huomasikaan, Saiksi nimetty poika puristi hänen kättään kipeästi. Hän aikoi huomauttaa pojalle asiasta, mutta poika kumartui hänen korvalleen.
”Naruto siis. Tehdään näin, eli sinä annat minulle ruokasi tai murran kätesi, okei?” Sai kuiskasi hiljaa, mutta selvästi. Narutolle vierähti kyynel poskelle, koska hänen käteensä yksinkertaisesti sattui niin paljon. Niinpä hän oli juuri vastaamassa myöntävästi, mutta sitten kuului tuttu ääni. 'Sasuke!' Naruto iloitsi mielessään.

”Päästä irti Naruton kädestä.” Sasuke sanoi kylmästi Saille. Sai ei kuitenkaan reagoinut sanoihin mitenkään ja niinpä Sasuke alkoi repiä poikaa irti Narutosta. Naruto päästi helpottuneen huokaisun saadessaan kätensä vapaaksi.
”Kiitos Sasuke...” Naruto kiitti katsoen poikaa kuin enkeliä, mutta huomasi samalla pojan silmien olevan vihaa täynnä. Silmät oli kohdistettu Saihin ja ennen kuin Naruto tajusikaan, käynnissä oli tappelu.

Tappelu oli tasaväkinen ja kumpikin oli naamaltaan ja vaatteiltaan aivan veressä. Koko lukio oli heidän ympärillään. Kakkoset kannustivat Saita ja Ykköset Sasukea, kolmoset taas muuten vaan huutelivat vieressä. Sasuke löi Saita monta kertaa peräkkäin nyrkillä vatsaan. Sain suusta purskahti joka lyönnillä verta. Katsojatkin saivat osansa. Sasuke oli lyömässä Saita vielä uudestaan, mutta tällä kertaa Sai kerkesi ensin. Hän löi oikealla nyrkillään täysiä Sasukea naamaan ja Sasuke lensi lattialle verivanan lentäessä hänen suustaan suihkulähteen lailla. Sai kuitenkin meni Sasuken päälle hakatakseen tämän kunnolla, mutta yllättäen joku tarttui Saita käsistä ja Sai sai huomata pian, ettei hänen käsiään piettävä henkilö ollut heikko.

”Miksi helvetissä hakkaat Sasukea?!” Itachi kysyy piettäen lujasti Sain käsistä kiinni. Nähtävästi keittäjät olivat hakeneet opettajat tappelun alkaessa paikalle ja nyt paikalla olikin jo Itachi-, Kakashi- ja Orochimaru-sensei.
”Hän aloitti.” Sai vastasi.
”Vai sanot Sasuken aloittaneen? Uskon, että hän sanoo sinun aloittaneen. Sinun sanasi hänen sanaansa vastaan.” Itachi olisi jatkanut puhumista, mutta maassa makaava Sasuke rykäisi äänekkäästi kuin haluten puheenvuoron.

Sasuke nousi pois Sain alta, jonka seurauksena Sai rysähti lattialle. Itachi nosti kysyvän katseen veljeensä, joka näytti vihdoinkin aikovan sanoa jotain.
”Minä aloitin...”
”Täh?” Itachi katsoo hölmistyneenä veljeään. 'Ei tuo voisi mitenkään aloittaa tappelua, mikäli häntä yhtään tunnen...' Itachi miettii.
”Sasuke myönsi itsekkin aloittaneensa, joten saanko lähteä?” Sai kysäisee selvästi tyytyväisenä.
”Te kaksi menette koulun terveydenhoitajalle ja sen jälkeen opettajanhuoneeseen.” Kakashi toteaa.
”Selvä. Mennään sitten. Naruto, tule mukaan.” Sasuke sanoo ja menee ruokalan oven luokse odottamaan blondia.
”Hetkinen! Narutolla ei ole mitään syytä tulla mukaan.” Kakashi sanoo ja tarrautuu juuri hänen kohdalla kävelevän Naruton käteen.
”Auw!!!” Naruto huudahtaa ja vetäisee kätensä pois Kakashin otteesta.
”Mitä...?” Kakashi mietiskelee ääneen.
”Ai niin, unohdin kai kertoa syyn miksi aloitin tappelun.” Sasuke sanoo selvästi mielistyneenä, saaden osakseen ihmetteleviä katseita. ”Sai oli Naruton kimpussa, joten minä vain autoin kaveria hädässä.” Sasuke virnistelee sen sanoessaan ja katsoo samalla Saita pirullisesti.

”Vai niin. No sitten te kaikki kolme menette terveydenhoitajalle ja sen jälkeen opettajanhuoneeseen.” Orochimaru sanoo, nuolaisee huuliaan ja katsoo kolmea oppilastaan hymyillen.
”Minä vien heidät.” Itachi päättää ja hoputtaa kolmikon pois ruokalasta. Kakashi lähtee ruokalasta kohti opettajienhuonetta vierellään hihittelevä Orochimaru.
”Miksi ihmeessä hihittelet? Se on hiukan karmivaa.” Kakashi kysäisee ihmeissään.
”Ai miksi hihittelen?! Eikö se ole päivän selvää?! Siitä on pitkä aika kun joku on tapellut tässä koulussa. Odotan tästä pientä näytelmää kun hiillostamme niitä kolmea pientä porsasta.” Orochimaru sanoo ja alkaa hekottamaan entistä kovaäänisemmin.
”Orochimaru, olet sadistinen.” Kakashi sanoo, mutta hymyilee itsekkin ajatukselle kolmesta oppilaasta piinapenkillä.

Kakashi ja Orochimaru saapuvat opettajanhuoneeseen ja heidän onnekseen paikalla ei näy ketään, sillä he antaisivat aika epäpätevän kuvan naureskelemalla oppilaiden ja muiden opettajien kustannuksella.
”Tiedätkö mikä Itachi on?” Orochimaru kysäisee  Kakashilta selvästi naurua pidätellen.
”Pita pähkinä?” Kakashi kysyy takaisin.
”Ei, vaikka hyvä tuokin! Hän on Rich Bitch!” Lausetta seuraa niin kova naurukohtaus kummallakin, että he eivät edes huomaa opettajanhuoneessa seisovaa miestä.

Kun Naruto,Sasuke ja Sai olivat käyneet paikkaamassa itsensä terveydenhoitajalla ja käyneet puhuttelussa. Oli taas aika mennä tunneille. Kolme ruokailunjälkeistä tuntia meni Kurenai- , Orochimaru- ja Kabuto-sensein opastuksella. Ainoastaan Orochimaru oli pystynyt pitämään kuria näistä kolmesta, koska häntä pelättiin henkeen ja vereen, sillä hän osasi keksiä pahoja rangaistuksia tälle kurittomalle luokalle.

”Hei nyt on Iruka-senseitä!” Sakura huudahti koko luokalle huomatessaan värikkäästä lukujärjestyksestään nyt olevan matikantunnin aika.
”Eikö Iruka-sensei ole lomalla?” Kiba kysäisi pureskellessaan kynsiään. Tämän kysymyksen jälkeen alkoikin puhetulva, jonka ääniraja ylitti sallitun desibelimäärän. Kaikki miettivät minkälainen tämä uusi opettaja olisi. He tiesivät vain henkilön olevan mies, joka oli professori. Nimen kaikki olivat jo unohtaneet.

”Hän on varmaan joku seksikäs nuori komistus!” Ino sanoi niin kovaan ääneen, että sai nolostua, koska luokan ovesta astui sisään sinä hetkenä uuden opettajan lisäksi Orochimaru ja Kakashi. Orochimaru ja Kakashi yrittivät pietellä nauruaan ja saivat sen pidettyä, koska uusi opettaja mulkaisi heitä murhaavasti. Muuten he olisivat alkaneet nauramaan, mutta koska tämä uusi opettaja oli kuullut opettajanhuoneessa heidän vitsailujaan, eivät he halunneet antaa enempää huonoa  vaikutetta itsestään. Opettaja itse kuitenkin pysyi vakavana alkaen puhumaan lumoavan maskuliinisella äänellä.

”Otan tuon kohteliaisuutena.” Irukan sijainen sanoo katsoen luokkaa.
”Eli tässä on Iruka-sensein sijainen  Akira Imai!” Orochimaru kuulutti virne naamalla.
”Mutta me jätämme teidät tänne 'seksikkään' opettajanne oppiin. Ja muistakaa juhlat!” Kakashi kuulutti perään aivan samanlainen virne naamalla kuin Orochimarullakin. He lähivät naurun saattamina luokasta jättäen Akira-sensein heidän armoilleen.

Kun luokan ovet olivat sulkeutuneet purskahti Orochimaru nauruun.
”Mistä sinä keksit sanoa tuon viimeisenä?” Mustatukkainen opettaja kysyi vieressään kulkevalta  Kakashilta.
”Tuli vain mieleen. Mutta olemmeko tosiaan ammattimaisia opettajia?” Kakashi heittää takaisin ja lähtee mietteliäänä kävelemään kohti ulko-ovea jättäen hämmentyneen Orochimarun taakseen.

Koko luokka tuijotti uutta opettajaa. Tämä todellakin oli komea ja seksikäs. Jopa Sasuke totesi sen mielessään. Sakura oli uskaltautunut kysymään Akiran ikää ja vastaus oli ollut huojentavat 23 vuotta. Kaikki olivat myös huomioineet kauniit vihreät silmät, terävän katseen, virheettömän ihon, maitosuklaan värisen tukan, missä oli hunajan värisiä raitoja. Mies oli myös yllättävän pitkä ja musta,  ryhdikäs puku ei estänyt oppilaita huomaamasta, että Akiralla oli myös hyvä vartalo. Kaikki kuuntelivat koko tunnin lumoutuneena tuon opettajan ääntä katsoen tätä kiinteästi.

Lopulta sekin matikan tunti loppui, mutta suurintaosaa luokkaa se näytti enemmän harmittavan. Moni tuntui jäävän puhumaan opettajalle verukkeilla 'vedit mahtavan tunnin' tai 'olet paras opettaja kuka minua on ikinä opettanut'. Opettajan onneksi monella oppilaalla oli kiire kotiin, sillä pitihän heidän valmistautua illan juhliin.

Juhlat olivat nostattaneet opettajanhuoneessa muisteloita edellisistä juhlista ja niinpä kaikki uudet opettajat hämmästyivät kuulleessaan, että juhlissa oli tarjolla myös alkoholijuomia. Ja kun joku kysyi, että miten se voi olla mahdollista, joku vain vastasi, että se vain oli ollut niin aina.

Lopulta oli ilta. Narutolla oli päällään kulutetut farkut, joissa oli polvien kohdalla reiät. Paitana hänellä oli musta huppari, joka oli auki, jotta alla oleva musta verkkopaita näkyisi. Hänellä oli ranteissaan myös hikinauhat ja hänen tukkansa oli muotoiltu rock-tyyliseksi vahalla. Sasukella taasen oli mustat, rennot lökäfarkut ja harmaa huppari. Hän ei ollut pahemmin välittänyt, mitä oli päälleen vetänyt, mutta se ei häntä tai muitakaan haitannut, sillä tämä poika näytti hyvältä vaatteissa kuin vaatteissa.

Sasuke oli hakenut Naruton mopolla juhliin ja he olivat koulun liikuntahallin oven eteen kurvatessa sormet jäisinä. Heidät oli hoputtanut sisään Naruton bändi ja Hinata oli ottanut tehtäväkseen meikata Naruton lisäksi myös Sasuken. Tämän jälkeen bändi työnsi Sasuken juhlasaliin kun he itse lähtivät kohti lavaa, missä heidän soittimensa odottivat soittajiaan. Bändi astui lavalle aplodien säestämänä ja bändärit saivat huomata hallin olevan aivan täynnä. Sali oli pimennetty, mutta pieniä valoja oli asetettu sinne tänne ja lavalla oli tietenkin monivärisiä isoja valoja. Kun bändi alkoi soittaa saattoivat juhlat alkaa.

Sasuke oli ajatuksissaan, eikä aluksi kuullut jonkun kutsuvan hänen nimeään.
”Sasuke! Sasuke!” Sasuke säpsähti ja kääntyi katsomaan hänen nimensä toistajaa.
”Itachi!” Sasuke huudahti huomatessaan veljensä kävelevän häntä kohti väkijoukon paljoudesta.
”Oletko maistanut jo boolia? Se on mahtavaa!” Itachi hehkutti.
”Mutta eikö siinnäkin ole alkoholia?”
”Tietenkin velikulta! Mutta näin isoveljenä anna sinulle luvan juoda! Enkö olekkin ihana?!” Itachi huudahti virnistäen ja lähti tanssien kohti tarjoilupöytää, mistä löytyi boolin lisäksi kaljaa, siideriä ja erinmakuisia liköörejä. Kukaan ei todella tiennyt, kuka maksoi kaiken tämän, mutta juhlijoita se ei kyllä kiinnostanutkaan niin kauan kun kaikki oli ilmaista.

Sasuke katsoi veljensä perään oudoksuen. 'No kerta hän lupasi, että saan ottaa niin enköhän anna mennä. Hänen on sitte turha tulla jälkeenpäin valittamaan, etten olisi saanut.' Sasuke mietti samalla kun käveli ihmisjoukon läpi. Broken Glass soitti musiikkia ja ihmiset tanssivat, paitsi muutama harva ihminen oli tarjoilupöydässä kiinni juomassa. Sasuken saapuessa paikalle, hän huomasi monen opettajan olevan todella hiprakassa. Kakashi ja Mizuki olivat selvästi ottaneet enemmän kuin kukaan muu, koska heillä oli jo hiukan onglemia puhumisessa. Hänen veljensä ja Orochimaru  olivat vielä järjissään, sillä heillä taisi olla hyvä 'viinapää'. Sasuke kuitenkin otti lasin ja kauhoi boolia ja maistoi. 'Yök! Ja tätäkö muka pitäisi juoda?'.

”Itachi, voisitko aukaista tämän pullon?” Kakashi kysyi samalla tirskuen oudosti.
”Sori, mutta minusta tuntuu, että olet juonut liikaa!” Itachi saarnasi opettaja toverilleen kyllästyneenä.
”Huh, täälläpä on kuuma!” Kakashi huudahti ja alkoi aukaisemaan paitansa nappeja, mutta huomasi olevansa siihen kykenemätön. Niinpä hän turvautui ainaiseen auttajaansa. Itachiin.
”Itachi, voisitko aukaista paitani neljä ylimmäistä nappia?” Kakashi kysyi punastellen.
”Selvä, mutta tämä on viimeinen kerta kun autan sinua kännipäätä!” Itachi tuhahti ja työnsi kaljapullonsa Orochimarulle. Orochimaru ei voinut muuta kuin nauraa Kakashin avuttomuudelle ja Itachin vihaisuudelle.

Itachi alkoi näpertää Kakashin nappien kanssa ja saadessaan ne auki, paljastui hänelle osa Kakashin timmiä yläkroppaa. 'Ei ihme, että Iruka on umpirakastunut tähän pöhköön!' Itachi ajatteli virnistellen pahat mielessään. 'Ehkä voisin koeajaa tämän...'
”Oleppas hyvä!” Itachi sanoi hurmaavalla äänellä Kakashille ja hipaisi sormillaan tämän poskea.
”Orochimaru antaisitko sen pullon tänne?” Orochimaru ojentaa Itachille tämän pullon ja huomatessaan Itachin ilmeen hän virnistää tietäen mitä on tulossa. 'Tuota hän käyttää kaikkiin' Orochimaru miettii ja juo kulauksen pullostaan.

”Kakashi! Voin antaa ryypyn, jos tahdot?” Itachi huudahtaa Kakashille musiikin yli.
”Tottakai tahdon! Olet paras, Itachi!” Kakashi hymyilee lapsekasta hymyä Itachille. 'Nyt!' Itachi ajattelee jännittyneenä, kuitenkaan näyttämättä jännittyneisyyttään ulospäin.
*PLOTS*
'Hän teki sen...' Orochimaru hekottelee vieressä itsekseen.
”Anteeksi! Anteeksi oikeasti! Sori Kakashi!” Itachi pahoittelee toisen paidalle kaatunutta juomaansa. ”Nyt paitasi on aivan märkä!” 'Juoman kaataminen kenen tahansa paidalle on varma tapa päästä koeajelulle!' Itachi miettii tyytyväisenä.
”Oi, nyt kyllä autan sinua puhdistamaan tuota! Mennään vessaan. Sieltä löytyy kaikki tarvittava!” Itachi sanoo pahoitellen ja alkaa vetää Kakashia kädestä kohti vessatiloja.

Itachin ja Kakashin kadotessa Orochimarun näköpiiristä, hänen kännykkänsä alkaa soida. 'Luojan kiitos laitoin tähän värinähälytyksenkin päälle' Hän miettii kävellen samalla pois hallista, jotta kuulisi puhua puhelimessa.
”Haloo?!” Orochimaru vastaa puheluun pitkästyneellä äänellä.
”Orochimaru! Luojan kiitos! Tavoitin sentään sinut!” Kuuluu iloinen ääni puhelimesta.
”Iruka?!” Orochimaru kysyy huojentuneena tunnistaessaan äänen  omistajan.
”Jep! En saanut Kakashia ja Mizukia kiinni, mutta onneksi sentään sinut. Tuota... voisitko tehdä palveluksen?”
”Miksei...Mitä pitäisi tehdä?” Orochimaru vastaa miettien, mitä hänen pitäisi tehdä.

”Itachi, minne viet minua?” Kakashi kysyy hieman ihmeissään.
”Vessaan, vessaan!” Itachi vastaa ärtyneesti.
”Mutta eikös ne vessat ole tuolla toisella puolella?” Kakashi kysyy pelästyneenä.
”Mutta me mennäänkin eri vessaan. Sitä vessaa ei käytä kukaan muu, joten saamme olla siellä ihan rauhassa.” Itachi vastaa pervessi hymy huulillaan ja tiukentaa otettaan Kakashin kädestä ja lähtee vetämään tätä edessä näkyvän oven tykö. Itachi ottaa ruosteisesta kahvasta kiinni ja kääntää sen alaspäin. *Klak* ja ovi aukeaa tuoden esille saastaisen, käyttökiellossa olevan vessan. Itachi työntää Kakashin kovakouraisesti vessaan, tullen itse perässä ja vääntäen oven lukkoon.

”Itachi. M-mitä oikein meinaat?” Kakashi  kysyi hiukan peloissaan.
”Voi. Pikku-Kakashi. Ei olisi kannattanut juoda noin paljon. Olet Irukalle seme, etkö vain? Mutta minulle tulet olemaan uke!” Itachi hymyilee mielipuolisesti hullunkiilto silmissä. Kakashi vain katsoo kauhuissaan tuota häntä lähestyvää miestä. 'Ei helvetti! Ei helvetti!' Kakashi ajatteli. Kyllä. Hän oli umpihumalassa, mutta hän ymmärsi kaikesta huolimatta tilanteen. Lopulta tämä punasilmäinen mies pääsi Kakashin luo. Itachi kuitenkin vain seisoi ja katsoi häntä. Kakashi tuijotti miestä suoraan silmiin. Samalla Itachi kurotti käsillään omiin hiuksiinsa ja hän repäisi pampulan hiuksistaan pois antaen hiuksiensa valahtaa olkapäille. Kakashi katsoi lumoutuneena miehen hiuksien liehua, mutta tajuten samalla, miehen vetävän paidan pois päältään. Saatuaan paitansa pois Itachi alkoi ottamaan housujaan pois. Lopulta hän seisoi alastomana Kakashin edessä.

”Hyvä varustus, eikö?” Itachi kysyy kääntäen samalla päätään sivulle. Kakashi pystyy vain nyökkäämään punastuneena. 'Helvetti hän on seksikäs!' Kakashi ajattelee huomaten hänen oman elimensäkin nousseen pystyyn. 'Olen sentään juovuksissa! Helvetti!' Kakashi kiroaa itseään ja Itachia. Ennen kuin Kakashi tajuaakaan, hän huomaa tuon seksikkään pedon repineen hänen paitansa napit auki.
”Sinulla on hyvä kroppa.” Itachi sanoo lumoutuneena sivellen kädellään Kakashin rintakehää ja suudellen tämän kaulaa himokkaasti.
”Nyt vilkaisen mitä sinulla on alakerrassa.” Näiden sanojen jälkeen Itachi alkaa räpeltämään Kakashin housujen kanssa välittämättä tämän estelyistä.
”Älä helvetti rimpuile! Vaikeutat hommia! Olet liian juovuksissa pärjätäksesi minulle!” Itachi kivahtaa ärtyneesti ja onnistuu vetäisemään toisen housut aivan nilkkoihin. Seuraavana Kakashi tajuaakin olevansa jo lattialla kaadettuna ja Itachin jatkavan housujen pois ottamista. Lopulta Itachi on saanut housut pois ja käy kimppuun Kakashin mustanharmaiden boxereiden kimppuun. Tämäkin vaatekappale on pian lattialla myttynä ja Itachi huomaa Kakashin alaruumiin olevan kultakaivos.
”Eiköhän aleta hommiin!” Itachi hihkaisee.

Itachi kääntää Kakashin rajusti mahalleen saaden tämän ähkäisemään. Itachi ottaa allaan makaavan miehen käsistä kiinni työntäen samalla elimensä tämän piukkaan peräaukkoon alkaen liikkumaan rytmikkäästi miehen sisällä.
”Augh!” Kakashi huutaa ja irvistelee Itachin kovien työntöjen takia. 'Alan olla laukeamispisteessä' Itachi ajattelee mielissään ja hikisenä.
*Klap klap klap*
'Mitä helvettiä? Askelia käytävältä?! Eivät ne voineet kuulla Kakashin huutoja sen musiikin alta!' Itachi miettii samalla lopettaen työntönsä.
*Klak*
'Helvetti! Joku on tulossa!' Itachi tajuaa kuullessaa tuon tutun äänen. 'Helvetin lukkokin oli rikki!'
Kakashikin huomaa jonkun olevan tulossa ja hän kääntää päätään nähdäkseen ovelle. Kun Kakashi ja Itachi huomaavat kaksi tulijaa, he kumpikin valahtavat kalpeiksi.
”Orochimaru? Iruka?!!!” Itachi ja Kakashi huutavat yhtäaikaa järkyttyneinä.

---------------------------------------------------
A/N: Huh.... Tämä osa valmis... Tämä oli rankka kirjoittaa, koska aluksi minulta puuttui innoitus ja lopuksi minulla ei ollut aikaa. Toivottavasti piditte ^^ Ensi osassa sitten selviää esim. Sain motiivi, miksi Iruka on tuolla, vaikka sen pitäisi olla lomalla sun muuta jännää(?) tullee selville ^^' Hope you like!
Menenpä valitsemaan hautakukkia X'D

Kommentit (Lataa vanhempia)
EgyLynx - 2008-06-01 06:47:55
uuuuh! Erf... sanoton... ja hyvässä mielessä... 5 pojoa.

celebwen - 2008-06-05 01:45:09
pistit sen ja luin sen jo ennen kuin lähin tukholmaan XD mäkätän sitten päin naamaa mutta olet parantunut huomattavasti o.o
en osaa päättää että mitä annan... annan myöhemmin... nyt nukkumaan X´D

Jekyll - 2008-07-21 13:24:53
5!! Ehdottomasti :'DDD Paras >.<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste