Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tapaaminen (Kilpailuun) - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 131 sanaa, 821 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-06-12 21:49:57
Kansio: Muu - S-K13

Niin tämä on Sasuken ja Itachin kohtaaminen.
Yritin tehdä tämän amerikkalaisen hard boiled dekkarikirjallisuuden pohjalle, että olisi kulttuurishokkia. Noh te voitte arvioida, miten onnistuin :)

Arvostelu
1
Katsottu 1163 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Suurkaupungin tunkkainen ilma laskeutui alas sateena. Mustaa taustaa valaisi aina silloin tällöin salaman välähdys. Erään korttelin reunassa oli parkkeerattu auto, jossa istui neljä ihmistä.

Sasuke veteli viimeisiä henkosia savukkeestaan. hän sneppasi vielä palavan tumpin ulos ikkunasta kadulle. Sasuke nousi autosta ja käveli kadun poikki. Hän astui kerrostaloon, jonne salaperäinen soittaja oli hänet neuvonut. Kolmas kerros, ajatteli Sasuke, no sinne minä nousen. Hän kiipesi pitkin hämärää porraskäytävää ja pysähtyi asunnon 304 kohdalle, niin kuin ääni oli neuvonut. Sasuke aikoi koputtaa, mutta huomasi oven olevan auki. Hän meni sisälle ja huomasi tumman hahmon nurkassa.

-Tapaamme taas pikkuveli, sanoi hahmo.

-Itachi, ärjäisi Sasuke.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hidefini - 2008-06-13 15:55:21
Kiva idea ja sillee. Toteutus ehkä oli hieman tökkivää, muutamassa kohdassa kyllä olisi sinne väliin voinut jontakin kuvailua lisätä, vaikka kyllä toi sanarajotuski kusee tässä kisassa -_-' silti tää oli liian sellast töks töks töks tyyppistä. Tähän olisi kiva kuitenkin lukea jatkoa, nyt tuntuu että tää jää kesken. Kilpailun jälkeen varmaan voitkin luoda tähän jonkun sellaisen pitkän ficin tosta kaikesta, muutama asia jäi häiritsemään esim. Erään korttelin reunassa oli parkkeerattu auto, jossa istui neljä ihmistä. Olisi ollut kiva tietää miksi siinä isui juuri neljä ihmistä ja sillee. Tällä kertaa 3p

Kawamaru - 2008-06-14 10:30:59
Juoni olisi ehkä ihan hyvä, jos tarinaa pidentäisi ja parantelisi, mutta toteutus oli tällä kertaa kyllä hieman pilalla. Kuvailu aika vajanaista ja tarina tavallaan ''hajosi'' käsiin. Kirjoitusvirhe: ''...savukkeestaan. hän sneppasi...''  ''Hän'' -sana isolla. Ja kuten Hidefini sanoi, olisi ollut kiva tietää, miksi neljä ihmistä, ja keitä siinä oikein istui... 3 pojoa täältäkin ^_^ No, siksi tarinasi taisi olla edellisten kuvailujeni mukainen, kun sai olla enintään sata sanaa. :)

Afeni - 2008-06-18 19:05:54
Virheet tästä olisi voinut ennen julkaisua tarkistaa ;) Yleisesti tästä tuli tunne, että sinulle sopisi pidempi ilmaisutyyli (kuten myös allekirjoittaneelle). Tarina töksähtelee nyt aika paljonkin, mutta idea on sinällään kiva :)

Guren - 2010-08-20 15:54:20
Lyhyt.

horaaneko - 2011-01-26 22:23:44
Aa, itse pidin tästä! :D Ei mulle mitään töks töks -fiilistä tullut, päin vastoin! Pystyin sieluni silmin kuvittelemaan sateisen Amerikan... Ja se näin lyhyen tekstin aikana on aika hieno saavutus! Ja loppuikin hyvään kohtaan! :3
Olisko ne muut kolme voinut olla vaikkapa Suigetsu, Karin ja Juugo?
Nuuh... Mutta se jokin jäi kuitenkin puuttumaan, joten neljä pistettä. :)

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste