Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Art and Artifice 11 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 22 - Pituus: 1784 sanaa, 11903 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-17 16:03:42 - Sarja valmis
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Ikäraja: T, myöhemmin M (T=Teen, M=Mature)
Genre: Romance
Pairings: ItaNaru, yksipuol. SasuNaru, KibaHina, ZabuHaku
Summary: elämä ei ole ikinä kohdellut Narutoa kovin hyvin, mutta hänellä on taitoa ja päättäväisyyttä. Hän haluaa vain päästä haluamaansa yliopistoon. mutta hänen kaksoiselämänsä tuottaa ongelmia.
AIKAISEMPIEN OSIEN LUKEMISTA VAADITAAN, kiitos. Palaute erittäin tervetullutta.

Tarinan osat

Arvostelu
12
Katsottu 1753 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Copyrights: Masashi Kishimoto, dagget ja Michiyo.

Art and Artifice

-11 -

Tehtyään virheen mainitessaan Itachin viikonlopusta kysyttäessä, Naruto kärsi tällä hetkellä Hakun grillauksesta aiheen tiimoilta. Suurimmalta osin hän oli onnistunut välttelemään aihetta kertomalla ystävälleen kaiken Trompe L'Oeilista. Haku oli aivan yhtä innostunut ajatuksesta kuin blondikin oli ollut ja Naruto oli jo luvannut viedä hänet sinne ja esitellä Kisamelle. He voisivat ottaa kiinni mahdollisuuksista mitä paikka tarjosi 'tuttavataiteilijoille'. Loppujen lopuksi Haku kuitenkin sai kiskottua ystävästään irti sen, mitä oli hakenutkin ja alkoi leperrellä söpäydelle, kun kaksikko kulki käytävää pitkin luokkahuonetta kohti.

"Kyuubi-chania suudeltiin!" Haku kiljaisi innostuneena. "Haluan niin mennä ympäriinsä kertoen siitä kaikille tytöille ja katsella heidän muuttumistaan vihreiksi!"

"Muuttuvan vihreiksi?" Naruto tiedusteli hämmentyneenä.

"Kateudesta, tietenkin." hän nyökkäsi.

"Luulen, että useimpia heistä on suudeltu jo." blondi totesi kuivasti hymyillen.

"Mutta heitä ei ole suudellut kertaakaan rikas, komea, vanhempi herkkä taiteilijatyyppi. Olen aika varma, että jokaisella on ainakin pieni ihastus Sasukea kohtaan, he menisivät suunniltaan Itachista."

"Oletko aivan varma? He vaikuttavat kuin olisivat ansainneet sen." Haku seisahtui kesken puheen, kuin ajatellen hetken asiaa, mutta kun hän kääntyi takaisin blondin puoleen vastatakseen kysymykseen, oli tämä jo poissa.

"Mitä hem-...?" Haku pyörähti ympäri etsiessään ystäväänsä. Hanen silmänsä kapenivat huomatessaan Uchiha Sasuken jälleen tyrkänneen Naruton seinää vasten.

Naruto yllättyi tuntiessaan käden heivaavan häntä kohti lokeroa, pois Hakun luota, ja tunki hänet voimalla lokeroita vasten. Ei ollut yllätys huomata paskiaisen kasvot edessään.Koskaan ei aikaisemmin pojan kasvoilla ollut kuitenkaan näkynyt sitä mitä nyt, aitoa vihaa. Narutolle ei annettu mahdollisuutta ihmetellä asioiden saamaa käännettä, kun Sasuke kertoi tarkalleen mikä häntä vaivasi.

"En tiedä, mitä sinä kuvittelet tekeväsi veljeni kanssa," poika sähisi, sormet puristaen Naruton käsivarsia kipeästi. "mutta sinun on parempi pysyä erossa hänestä! Sinulla ei ole edes asiaa puhua Uchihalle. Veljelläni ei ehkä ole järjen häivääkään, olen varma että hän pyörittää kaikenlaisia hyypiöitä koulussaankin, mutta kiellän häntä palaamasta tänne vain häpäistäkseen MINUT! Millä tarkoitan, että sinä olet häpeätahra. Tähän asti olen vain pitänyt hauskaa kustannuksellasi. Sinä ET halua tehdä minua oikeasti vihaiseksi." Hän nykäisi blondia kauluksesta eteenpäin ja tönaisi takaisin lokeroita päin, varmistaakseen että viesti meni perille, ja lyöden blondin pään kovaa seinään. Nyökäten itsekseen, kenties vakuutellen jotain itselleen, Uchiha kääntyi äkkinäisesti ja marssi vastakkaiseen suuntaan.

"Woah... Hän näytti pahantuuliselta." Haku totesi katsoen Sasuken pienenevän hahmon perään.

"Hän ei halua minun viettävän aikaa Itachin kanssa." Naruto selitti hiljaisesti. "Hän kutsui minua häpeäpilkuksi."

"Huh! Teistä on sitten tullut perinteinen Romeo ja Julia, vai?" sanoi Haku yrittäen kohottaa tunnelmaa. Naruto antoi hänelle heikon hymyn.

-----------------------------------------------------------

Ino oli naurettavan innostunut. Hän oli juuri saanut kehitettyä valokuvat viikonlopulta ja hän halusi kuollakseen näyttää kuvat jollekulle viimeiset 16 tuntia. Tällä hetkellä hän yritti paikallistaa Hakua ja Narutoa ruokalassa, mutta onni ei ollut vielä suosinut. Ino oli yrittänyt etsiä jo taideluokasta, käytävästä, jossa heidän lokeronsa sijaitsivat, ruokalasta ja nyt hän oli matkalla pihalle. Poikia ei näkynyt missään, mutta hän huomasi yhden ystävättärensä. Ino empi hetken, noin sekunnin verran. Pitäisikö hänen odottaa? ... Aww, ei hemmetissä. Ei ollut mitään mahdollisuuksia kestää niin kauan.

"Ayame-chan!" hän huusi, juosten kohti ystäväänsä. Ayame katsoi ylös keskustelustaan Haruno Sakuran kanssa.

"Sain Port-folio kuvani kehitettyä! Tule ja sano mitä pidät niistä ennen kuin räjähdän!" Ayame kikatti ystävänsä yli-dramaattiselle epätoivolle. Hän katsahti nopeasti Sakuraan ja kohautti olkiaan, ennen kuin seurasi Inoa yhden picnic-päydän luo, johon Ino oli asettanut laukkunsa ja alkanut asetella kuviaan. Sakura päätti vain liittyä joukkoon, ja koska hän oli liimautunut apaattiseen Sasukeen joka oli ollut liian keskittynyt itseensä huomataakseen, raahautui pinketen mukana pöydän luo.

Sasuke ajatteli edelleen huputettua poikaa, ketä hän oli aikaisemmin uhkaillut. Hän ei kyennyt ymmärtämään kuinka poika ja Itachi olivat ylipäätään päätyneet seurustelemaan. Missä he olivat tavanneet... ja miten? Poika ei pukahtanut sanaakaan, niin pitkälle kuin Sasuke tiesi. Kuinka voi tutustua johonkuhun niin epäsosiaaliseen. Helvetti, jätkällä ei vaikuttanut olevan minkäänlaista persoonallisuutta. Itachin on täytynyt saada poika puhumaan jotenkin, mutta miten? Vaikka Sasuke oli uhkaillut häntä, poika ei ollut reagoinut siihen mitenkään. Ja jos hän sattuikin puhumaan, mitä voisi olla josta pitää? Sasuke muisti, että poika kävi edistyneiden taiteiden kurssia.

Se oli luultavasti ainoa syy. Jälleen lisää Itachin halvatun taidepakkomiellettä. Sasuke pohti ohimennen, että joko poika oli lainkaan hyvä, mutta se ei oikeastaan ollut tärkeää, eihän? Hän ei voinut antaa Itachin nähdä itse tekemäänsä koulun luuseria, jota hän oli ivannut ja häirinnyt enemmän kuin kukaan muu, vielä vähemmän seurustella hänen kanssaan. Sasuke ei saisi Itachia lopettamaan sitä. Veli oli aivan liian itsepäinen, kun kyseeseen tuli yhtään mitään mitä Sasuke ehdotti. Ainoa mahdollisuus oli tehdä itse jotain asialle. Sitten kukaan ei voisi sanoa, ettei hän ollut tehnyt väärin. Itachi unohtaisi hänet kuitenkin pian. He eivät edes asuneet samassa kaupungissa. Silti, mitä ihmettä Itachi oli tehnyt, että oli saanut pojan puhumaan.

Sillä aikaa Ino oli levittänyt kuvansa pöydälle, jotta Ayame voisi katsella niitä. Sillä aikaa kun Ayame katseli kuvia, Sakura nojautui tämän olan ylitse vilkaisemaan kuvia. Hän tavallaan unohti irroittaa otteensa Sasuken käsivarresta ja poikaa kiskaistiin niin, että hän melkein menetti tasapainonsa. Törkeästi katkaistuna ajatusketjustaan, Sasuke nykäisi kätensä irti, asetti ne rinnalleen ristiin, suoristi selkänsä ja suuntasi Sakuraan murhaavan katseen. Sakura ei huomannut tietenkään mitään, koska oli liian kiireinen katsellessaan valokuvia huomatakseen pojan ärsyyntymisen.

"Voi hyvä luoja! Nämä ovat sanoinkuvaamattomia! Ne näyttävät kuin ammattilaisen ottamilta, Ino!" Ayame kehui vuolaasti kuvia.

"Luuletko niin?" Ino kysyi iloisesti. Ei mitään punastelua. Mikään hänessä ei näyttänyt itsekehulta.

"Mistä löysit mallin?" Sakura kysyi, katse edelleen kiinni valokuvissa. "Hän on yksinkertaisesti jumalainen. Nuo silmät ja merkit kasvoilla, ja tuo tatuointi, se on iin upea! Hän näyttää täysin eksoottiselta!" Sasuke tuhahti ja luopui mulkoilusta, kun tyttö ei selvästikään huomannut sitä. Sasuke siirtyi katsomaan mikä oli napannut tytön mielenkiinnon niin, ettei hän huomannut Sasukea lainkaan.

"Tyypin on oltava hottis." Hän ajatteli itsekseen. Hän huomasi kuvan ja hänen silmänsä levisivät. Nopeasti hän kurotti kätensä ja nappasi yhden kuvan tutkiakseen sitä tarkemmin. Hottis ei ollut tarpeeksi kuvailemaan mallia. Otoksessa jota Sasuke katsoi oli kahdeksas kymmenestä. Kuvassa näkyi blondi, jolla oli tyrmäävän siniset silmät, jotka vaikuttivat kuin hyppäävän ulos kuvasta ja vangitsevan katsojan huomion. Silmät laittoivat ympäröivän sinisen taivaan häpeämään. Kasvot olivat täydelliset hyvin epätavallisella tavalla. Kolme vinoa arpea kummallakin poskella antoi pojalle omalla tavallaan eläimellisen ilmeen, joka sai blondin vain näyttämään entistä miellyttävämmältä. Hänen hoikka, treenattu vartalo, vyötäröstä ylöspäin kuvattu, näytti siltä kuin se olisi maannut vatsallaan veden päällä, kasvojen profiili terävöitynyt vedestä heijastuvalla valolla.

Pehmeä, kultaisen ruskettunut iho selässä näytti hahmoa jostakin häntää muistuttavista kuvioista. Ne kaartuvat ja pyöristyivät ylitse hänen olkapäänsä, yksi kiertyen ylös kapeaa kaulaa. Muutama eksynyt vesipisara kimalteli pojan hartioilla ylhäältä paistavassa auringonvalossa. Jokin hänen asennossaan esitti pojan haavoittuvaisena ja hänen ilmeensä oli hieman...hermostunut, ehkä? Vaikutti kuin poika olisi jopa punastellutkin hieman. Sasuke katseli kuvia, pitäen toisen korvan kuulolla keskustelussa.

"Hän on Kyuubi-chan. Yksi ystäväni." Ino selitti. "Hän on todella huumaava, eikö? Olin alusta asti varma, että hän oli juuri oikea tyyppi tähän projektiin." Kiba, joka oli juuri ollut matkalla katsomaan mitä Sakura ja Sasuke olivat tekemässä, havahtui kuullessaan nimen Kyuubi mainittavan. Napaten yhden kuvan Sasuken kädestä katsahtaen siihen, hän virnisti leveästi.

"Hah! Se on hän!"

"Tunnetko tämän tyypin, Kiba?" Sakura kysyi.

"Jep, se Kyuubi. Hän on se tyyppi Shuriken Studiossilta, joka teki tatuointini. Tyyppi on tajuttoman viileä."

"Vau, hänkö teki sen?. Se on upeaa työtä. Tiedätkö, siitä asti kun hankit omasi, olen miettinyt omaa. Luulen, että minun tulisi pyytää Kyuubia tekemään se. Mitä sanot?"

"Ehdottomasti!! Voisimme mennä huomenna koulun jälkeen, jos haluat. Voin viedä sinut sinne ja toimia ikäänkuin moraalisena tukena. Tosin, mikäli Kyuubi tekee sen, se ei ole kovin ilkeää. Jopa sinä voisit kestää sen." Sakura läppäisi poikaa käsivarteen.

"Jos tämä tyyppi tekee sen minulle, olen varma että pystyn kestämään sen aivan hyvin." Kiba naurahti Sakuran tokaisulle.

"Hei! Rauhoitu tyttö, pidättele hevosiasi! Hän vaikuttaa olevan aika jalat maassa tyyppi. En ole varma miten hän reagoisi feminiinisiin yrityksiisi. Hän ei välttämättä ole se helpoin saalis."

"Kuka sanoi mitään saalistamisesta?" Pinkette kysyi viattomasti. "Eikö tyttö voi haaveilla omissa fantasioissaan, kun upea tyyppi piirtää selkään, ilman että joutuu kärsimään sinun ilkeistä huomautuksistasi."

"Ihan niin." Kiba vastasi vinoillen, kun kaksi tyttöä kikatti keskenään. "Se on siis sillä selvä. Menemme huomenna. Onko sinulla mitään ideaa mitä haluat?"

"No, jotain naisellista, se on varma. Ajattelin sudenkorentoa ja jotain onnenbambuja, mutta ehkä voisin hankkia jotain seksikkäämpää. Aah, nyt minä vasta alan innostua! En tiedä miten aion kestää huomiset tunnit tietäen, että saan tatuoinnin iltapäivällä."

"Uskon. Tulen mukaasi." Sasuke leikkasi keskusteluun yllättäen.

"Eh? Oikeastiko, Sasuke-kun? Haluat nähdä kun minut tatuoidaan?" Sakura kysyi iloisena. Uchiha nyökkäsi.

"Se voisi olla mielenkiintoista." Sasuke hymyili vinosti itsekseen. Hän aikoi todellakin tavata blondin, ja blondi ei takuulla reagoisi Sakuran feminiinisiin yrityksiin...

Ino keräsi useat kuvansa takaisin kansioon ja laittoi kansion takaisin laukkuun. Hyvästellen ystävänsä, hän alkoi tehdä matkaa kohti luokkia.

"Hups." Hän ajatteli itsekseen. "Onkohan Kyuu okei tämän kanssa. Luulen, että minun on varoitettava häntä seurasta huomiseksi. No mutta, siittä saattaisi koitua huvitusta..."
__________________________________________________________________

A/N: Anteeksi että kesti. Töissä on ollut 10h päiviä ja sen jälkeen ei jaksa yksinkertaisesti naputtaa koneella. Seuraavaa en lupaa ihan piakkoin. Muuta on kuitenkin tulossa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-07-17 16:18:11
Hitsi vie mä ootin koko ajan et nyt se Sasse tajuaa, et se on Naruto, mut ei!!! Pakko oottaa seuraavaa osaa, ja mä en millään malttais OOTTAA!!! Ei vaan voi! Yhtä tuskaa tää oottaminen...
Ihana osa oli <3
Onpas sulla ollu rankkoja työpäiviä :< mut koitahan saada seuraava osa kuitenkin pian ^^ *puppy eyes*
*leijuu pinkeissä pilvissä ihanan osan takia*
Sä pelastit tän päivän, ku tarjosit niin nannaa luettevaa~ <3
Kiitos <3
Ja täydet pisteet saat~

narusegawa - 2008-07-17 16:28:00
Vihdoin taas jatkoa!! ^^
Narska parka joutuu kestämään sasukea. =^_^=
5p. ja hali rutistukset..
Jatkoa odotan innolla eikä nytkään ole mitään valittamista niin kuin ei koskaan.. ^^

harinezumi - 2008-07-17 22:18:00
luin nämä putkee ja täytyy kyl sanoa että todella mahtavaa. ^^)  5 pojoo tietenki. ihanasti on kyl kuvailtu eikä tarina pätki. En malta odottaa jatkoa voin vaa kuvitella naruton ilmee ku ino kertoo vierailusta tai kun sasuke tulee ylläri vierailulle en tiiä kummin käy.... Se jää nähtäväksi

celebfalas - 2008-07-18 16:06:31
uiUiui!!!! Ihana <3
5p. eikä mitään järkevä kommentoimista yllättäen X'D

Defia - 2008-07-18 20:29:27
Eipäs ole moniakaan ficcejä, jotka jaksaisin lukea kaikki putkeen ihan innostuneena. Aivan upeaa työtä, kaikki tässä. Kirjoitustyyli on sujuvaa, pieniä virheitä lukuunottamatta ja aihe aika todella kiinnostava. Ja semmonen turha mössötys on jätetty pois. aww. Ehkä parhaita ficcejä, joita olen koskaan lukenut. 5p.

onnaShika - 2008-07-19 20:35:49
Giaaah...! En malta odottaa seuraavaa osaa..! >8D Tämä on niin mahtava sarja! : DD Täydet pinnat! (:

Oni-Chan - 2008-07-20 12:39:50
omgomgomgomg...OMG!!!! LYHYT!!! PITEMPI!!HAPPEA!!!SASUNARUA!!*faints*

jesu-chan - 2008-10-09 16:28:24
Vai alkaa sasuke viimein toimia;) Ja eikun seuraavaa osaa lukemaan^^<333

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste