Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusia tuttavuuksia osa 3 - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3128 sanaa, 18829 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-20 14:28:47
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ihan ensimmäiseksi pyydän anteeksi niiltä jotka ovat tätä odotelleet! Laiskuus pääsi iskemään minuun...
Tässä osassa mukaan pomppaa 3 uutta tyyppiä, ja yksi niistä on köksän ope! Arvatkaa kahesti kuka se on ^^

Mukana on myös hyvin kevyttä shounen-aita.
Toivottavasti nautitte tästä osasta! ^.^

Arvostelu
18
Katsottu 2343 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Uusia tuttavuuksia osa 3


Ystävykset saapuivat köksän luokkaan ja lähtivät kävelemään vakiopaikalleen. Naruto kuitenkin seisahtui aloilleen muiden jatkaessa matkaa. Siniset silmät tutkiskelivat isohkoa luokkatilaa. Seinän vierellä, vasemmalla puolella, sijaitsi opettajan pöytä ja toisella puolella luokkaa kulki pitkittäin jonossa kuusi erillistä pöytää työtasoineen. Eri pöydät oli nimetty A:sta  F:än. Jokaiseen ryhmään kuului tuoleista päätellen neljä - viisi henkilöä, jotta työskentely olisi helpompaa. Luokkahuoneen toisessa päässä oli ovi, luultavasti siivouskomero.

Naruto oli niin keskittynyt kaikkeen näkemäänsä, että hypähti säikähdyksestä ilmaan, tuntiessaan käden olkapäällään

“Anteeksi, ei ollut tarkoitus säikäyttää, halusin vain tervehtiä. Sinähän olit Naruto? Hauska tutustua, minä olen Sai”, mustahiuksinen nuorukainen sanoi hymyillen kohteliaasti ja ystävällisen näköisesti.

“A-ai, hei. Sä tosiaan säikäytit mut pahasti.. mutta hauska tutustua”, blondi vastasi, sydän edelleen takoen tuhatta ja sataa.

“Haluaisitko tulla meijän ryhmään?”, Sai tiedusteli yrittäen peitellä innostustaan. Hän niin kovasti halusi tuon söpöliinin ryhmäänsä.

“Muuten kyllä, mutta lupasin mennä Sasuken, Kiban, Hakun ja Nejin kanssa”, Naruto sanoi pahoittelevasti

Sai nojautui aivan blondin korvan juureen kuiskaten: “Ehkä siis joku toinen kerta, söpöliini.”

Naruto jähmettyi tuntiessaan kuuman henkäyksen korvassaan ja ymmärtäessään pojan sanat. Puna hiipi pojan kasvoille, ja Sai hymähti näkymälle hyväksyvästi, iski silmää ja suuntasi askeleensa oman ryhmänsä luo. Blondi seisoi muutaman sekunnin aloillaan, ennen kuin itsekin lähti kavereidensa luo.

“Mihin sä oikein jäit?”, Kiba huudahti blondin istuessa Sasuken viereen.

“Hmm.. joku Sai tuli jutteleen mulle..” Naruto mumisi hiljaa.

“Eihän se tehny sulle mitään?” Sasuke tiukkasi yllättävän kireällä äänellä.

“Ei.. miten niin?”

Sasuke tutkiskeli taivaansinisiä silmiä ja huomasi myös hennon punan pojan poskilla.
‘Jotain se kyllä teki tai sanoi, ei se muuten ois punanen tai noin vaivautuneen olonen..’

“Se on tän koulun pervoin oppilas, joten suosittelen pysymään kaukana siitä. Sai ei paljon kysele toisten mielipiteitä, mikäli silmänsä johonkuhun iskee”, korppi sanoi edelleen tutkiskellen toisen silmiä.

Sanojen myötä sinisiin silmiin syttyi hivenen pelokas ilme, mutta se häipyi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin, sillä silmät kääntyivät uteliaina tarkkailemaan juuri luokkaan astunutta opettajaa. Punaiset, lyhyet hiukset omaava mies istui pöytänsä taakse ja käänsi välinpitämättömän katseensa oppilaisiin. Ruskeat silmät nauliutuivat hetkeksi uuteen oppilaaseen, mutta pian ne siirtyivät papereihin hänen edessään.

“Uudellekin oppilaalle tiedoksi, että minua kutsutaan Sasoriksi, ja melkein kaikki näyttäisivät olevan paikalla, joten voimme mennä suoraan asiaan.”

“Onneks nää on viimeiset tunnit, niin päästään suoraan juoksemaan kotiin Sasorin raivoa”, Haku mutisi hyvin hiljaa.

“Häh? Raivoa?” Naruto ihmetteli.

“Ymmärrät hyvinkin pian”, Neji kuiskasi.

“Tänään teette kalakeittoa ja leivotte sämpylöitä. Kääntäkää kirjasta sivu 106 ja sämpyläohje löytyy sitten sivulta 204. Selitän ohjeet ensin yhteisesti, mutta kysykää mikäli myöhemmin tulee ongelmia. Ja yrittäkää olla aiheuttamatta edes tämän kerran täydellistä katastrofia”, Sasori lopetti puheensa tiukkaan äänensävyyn.


Kun opettaja oli selittänyt tarkemmin ohjeet, ryhmät ryhtyivät jakamaan tehtäviä keskenään ja kinastelemaan siitä, kuka teki töitä kenen kanssa.

“Mä haluan ainakin leipoa!” koirapoika huudahti heti ensimmäisenä.

“No tietenkin haluat, koska se on helpompaa ku kalakeiton teko..” Sasuke sanoi ärtyneen näköisenä.

“Sasuke, sähän oot niin hyvä tekemään ruokaa, et jos ainakin sä tekisit sitä keittoa”, Neji sanoi ja katsoi vetoavasti korppiin.

Oli yleisessä tiedossa, että Kiba ei ollut häävi ruuan tekijä, ja tämän tekemisiä piti vahtia tarkkaan. Jos siis halusi keittoa jota pystyi syömään, oli parempi jättää Kiballe helpoimmat hommat ja muutama apuri matkaan.

“Mä voisin kans tehä keittoa, jos kellään ei oo mitään sitä vastaan”, Naruto huomautti.

“Se on sit selvä, te kaks teette keittoo ja me kolme sämpylöitä, eiköhän käydä töihin!” Haku hihkaisi.


Pojat suunnistivatkin omiin töihinsä, toiset hakemaan kulhoja, jauhoja sun muuta, kun taas Sasuke ja Naruto ottivat kattilan esiin ja alkoivat lukea ohjetta.

“Kuori, paloittele ja keitä perunat.
Pilko sipulit, peruna ja porkkana keitinveteen.
Mausta suolalla, yrttimausteella ja valkopippurilla.
Odota kunnes perunat ovat lähes kypsiä ja laita kalakuutiot joukkoon.
Lisää nestettä tarvittaessa.
Kun kalakuutiot ovat lähes kypsiä laita maito joukkoon.
Odota kunnes neste kuumenee muttei kiehahda.
Ota kattila pois levyltä ja laita pala flooraa joukkoon.
Lisää halutessasi tuoretta (tai kuivattua) tilliä.
Anna keiton vetäytyä hetki ja nauti.”



Luettuaan ohjeen, Sasuke ryhtyi pilkkomaan ja kuorimaan perunoita ja Naruto taas sipulia ja porkkanoita. He tekivät töitä vieretysten ja aina kun blondin katse oli leikkuulaudassa, korppi vilkuili Narutoa.

‘Se on vaan niin söpö.. Onneks se on mun parina.’

Kun taas Sasuke ei katsonut Narutoa, tämä puolestaan vilkuili korppia.

‘Mä en voi olla kahtelematta Sassea, se on niin komea.. miks mulla on näin hiton kuuma sen läheisyydessä? En kai mä… oo ihastunu siihen?’ Naruto mietti kauhistuneena, tajutessaan tuon tosi seikan.

Hänen oli pakko olla ihastunut Sasukeen, ei hän muuten vilkuilisi tätä koko ajan! Ja.. hän oli luullut olevansa hetero, sillä ei hän ollut koskaan vilkuillut yhtäkään poikaa. Ja miten tuollaiset tunteet voi muka muodostua yhden päivän aikana! Ei mitenkään.. Tosin sitähän sanotaan, että joskus voi rakastuakin ensi silmäyksellä, joten miksei myös ihastua? Ei tämän tarvinnut tarkoittaa sitä että tunteet kehittyisivät yhtään pidemmälle. Hän voisi pitää Sasukea viehättävänä, kuten varmasti monet muutkin pojat, ja siihen se sitten jäisi, ja hän hankkisi tyttöystävän, niin kuin normaalit pojat…

“Miks ihmeessä sä pilkot tyhjää? Vihannekset loppu jo, ja sä naarmutat turhanpäiten leikkuulautaa…” Sasuke huomautti erittäin ihmettelevään äänensävyyn ja ilmekin kertoi pojan syvästä hämmästyksestä.

Naruto katsoi käsiään, ja hänen kasvoilleen levisi heleä puna. Vihannekset tosiaan olivat loppuneet jo aikoja sitten..

“Hehee, mä olin vaan ajatuksissani”, Naruto sopersi.
‘Se pitää mua varmasti ihan idioottina tuon takia, miks just Sasuken piti nähä!’

“Perunat on jo kiehumassa, joten lisää vaan ne sinne niitten joukkoon” Sasuke huikkasi, ennen kuin lähti hakemaan astioita pöytään.

Naruto tiputti ainekset kattilaan ja kääntyi katselemaan, miten muut pärjäsivät.
Neji ja Haku olivat saaneet pidettyä Kiban aisoissa, sillä taikina näytti siltä kuin pitikin, ja muillakaan ei näyttänyt olevan ongel…

“IIKK!” Sakura ja Ino kiljuivat täyttä kurkkua, sillä heidän hellansa oli syttynyt tuleen. Sasori kuuli kiljaisut, huomasi tilanteen, otti seinältä sammutuspeitteen ja nakkasi sen hellan päälle. Hetken aikaa luokassa oli täydellinen hiljaisuus, kunnes Sasori nosti peitteen pois ja huomasi tulipalon syyn.

“KUKA ON TÄMÄ VÄHÄ-ÄLYINEN IDIOOTTI, JOKA JÄTTI LIINAN KUUMAN HELLAN PÄÄLLE!”

“Mi-minä” Sakura mumisi yrittäen vaikuttaa viattomalta.

Sasori joutui tosissaan ponnistelemaan, jotta saisi äänensävynsä edes lähelle normaalia sävyä.

“Jälki-istuntoa! Melkein poltit koko luokan! Ja nuo krokotiilin kyyneleet eivät tehoa minuun, joten pyyhi ne pois.” Mies sanoi ääni täristen suuttumuksesta.

Sakura pyyhki tekokyyneleensä ja nyrpisti nenäänsä vastalauseen merkiksi, Sasorin kääntäessä katseensa muihin oppilaisiin.

“Jatkakaa, ja yrittäkää olla aiheuttamasta enempää tuhoa, ja olin melkein unohtaa.. hae sanko, vettä, ja harja, ja pese tuo musta läikkä hellasta” punahiuksinen mies sanoi osoittaen sanansa Sakuralle, ennen kuin poistui neuvomaan muutamaa tyttöä kaumpana.

Sakura lähti hakemaan kyseisiä tavaroita tuohtuneena ja mutisten matkalla jotain sen suuntaista kuin: “Typerä ope! Se oli vahinko. Ei sen olis ollu pakko jälkkää antaa…”


“Ilmeisesti tämä on aika tavanomaista täällä.. tätäkö sä silloin aikasemmin tarkotit, Neji?”, Naruto kysäisi ohi menevältä pojalta, joka oli laittamassa leipiä uuniin.

“Just tota, ja monesti täällä on vielä enemmän tapaturmia sun muuta, ja tässähän on vielä aikaa niitäkin lisää tulla…” Neji vastasi kuulostaen erittäin turhautuneelta.
Hän ainakin olisi halunnut tehdä töitä rauhassa, sillä ruuanlaitto oli mukavaa ja sen olisi myös pitänyt olla rentouttavaa.. tosin täällä se jäi vain unelmaksi.

Sasuke oli kattanut jo pöydän, ja siirtyikin Naruton viereen vahtimaan, ettei kalakeitto pääsisi kiehumaan yli. Naruto oli jo lisännyt keittoon kalakuutiot ja maidon, joten pian ruoka olisi valmista.

“Alkaako susta tuntua siltä, että voisit jopa sopeutua tähän kouluun?”, Sasuke kysäisi blondilta.

“Enköhän, täällä vaikuttais olevan mukavia ja hauskoja ihmisiä, toisin ku mun edellisessä koulussa”, Naruto vastasi iloiseen sävyyn.

“Minkälaisia ihmisiä siellä sitte oli?” Sasuke kysyi ihmetellen. Oli vaikeaa uskoa, ettei edellisessä koulussa muka olisi ollut yhtään mukavia tyyppejä.

“No.. koulun niin sanotut ‘kingit’ määräs paljon muitten tekemisistä, ja jos et ollu sellanen ku ne halus, niin sitte joutu niitten mukilointilistalle.. Toisin sanoen, siellä ei voinu olla yhtään oma itsensä ja opetkin oli kaikki tiukkapipoja, siis paljon pahempia ku toi Sasori. Toi huuto on oikeastaan musiikkia korville, verrattuna entisten opettajien rangaistuksiin… Yks pahimmista oli nöyryyttäminen koko luokan edessä..” Naruto selitti katkeraan sävyyn.

‘Taitaa olla jo pakko uskoa, sen ilmekki on niin surullinen ku se muistelee tuota. Ilmeisesti mä oon onnekas, ku pääsin tähän kouluun.. Mä pidän varmasti huolen, et Narutolle jää täältä paljon hyviä muistoja!’

Ennen kuin Sasuke vastasi Narutolle mitään, hän siirsi kattilan pois levyn päältä jäähtymään ja vetäytymään.

“Kuulostaa kauhealta, otan osaa, vaikka ei se varmaan kauheasti lohduta, ja mä voin luvata, et tää paikka ei oo niin paha ku se sun edellises, mä… pidän siitä huolen”, Sasuke naurahti ja hieroi hiuksiaan hermostuneena.

Naruto katsoi korppia ensin hämmästyneenä, mutta sitten huulet sulivat kauniiseen hymyyn. He katsoivat toisiaan silmiin, ja Sasukenkin kasvoille levisi hento hymy. Juuri silloin koirapoka selitti liian innokkaasti asiaansa Hakulle ja Kiban kyynärpää heilahti voimakkaasti Sasuken selkään. Sasuke horjahti eteenpäin, ja ennen kuin kumpikaan heistä tajusi, mitä oli tapahtunut, Sasuken huulet painuivat vasten Naruton huulia.
Naruto ei voinut uskoa sitä todeksi, ja yllättyneenä hän laski oikean kätensä kuuman levyn päälle. Nopeasti hän vetäytyi suudelmasta ja nosti kätensä pois levyltä.

“AUH!”

Tuskainen kiljahdus kiiri kaikkien luokassa olevien korviin, ja opettaja ryntäsi C ryhmäläisten luo. Nähdessään punoittavan käden, hän tarttui siihen, avasi hanan ja laski käden päälle kylmää vettä. Naruton kasvoista huomasi, että poika oli vielä vähän shokissa yhtäkkisessä kivusta, eikä siksi itse ollut tajunnut avata hanaa.

“Mitä Narutolle oikein tapahtui?” Sasori kysyi.

“Me keskusteltiin, ja Naruto epähuomiossa nojasi hellaan..” Sasuke selitti, ja toivoi hartaasti ettei hän ollut kasvoiltaan tomaatin värinen, ja ettei kukaan ollut huomannut suudelmaa.

“Vai niin.. Ole ystävällinen  ja vie hänet terveydenhoitajalle. Jos Iruka antaa luvan, teidän ei tarvitse tulla enää tänne takaisin.

“Selvä.”

Sasuke tarttui jo shokista toipuneeseen Narutoon ja veti tämän lempeästi mukaansa.
He kävelivät vaitonaisina, mutta ripeästi terveydenhoitajan huonetta kohti. Onneksi se ei ollut kaukana, ja pian korppi jo koputtikin oveen.

“Tulkaa sisään, ovi on auki”, ystävällisen kuuloinen ääni huikkasi.

Sasuke avasi oven ja he molemmat astuivat sisään. Heidän edessään istui nuorehkon oloinen, ruskeahiuksinen mies, ja päällään tällä oli valkoinen takki ja mustat farkut. Miehen pähkinän ruskeat silmät oli suunnattu heihin päin ja tämän nenän ylitse kulki arpi.

“Hei Iruka, Naruto poltti kätensä köksän tunnilla”, Sasuke selitti samalla kun näytti tälle blondin kättä.

Iruka viittoi Naruton istumaan tuoliin ja tarkasteli hetken kättä. Sitten hän haki kaapista voidepurkin ja sideharsoa.

“Tämä ei ole pahasti palanut, ja kylmä vesi ilmeisesti on jo osittain hoitanut tätä palohaavaa. Laitan siihen kuitenkin tätä voidetta, se viilentää ja helpottaa kipua. Annan tätä myös sinulle mukaan, jotta voit laittaa tätä noin kolmen päivän ajan.”
Iruka selitti samalla kun levitti voidetta.

Blondi tunsi ihanan viilentävän tunteen kämmenessään, ja kivun lieventyvän huomattavasti. Hän katseli kuinka Iruka sitoi käden ja kirjoitti kirjaseen ylös, kuka oli tarvinnut hoitoa, ja minkälaiseen vammaan. Ilmeisesti täällä pidettiin tarkkaa kirjaa oppilaitten terveydestä.

“Tuon pitäisi parantua  kolmessa päivässä, mikäli muistat hoitaa sitä hyvin. Oliko tämä viimeinen tuntinne?” Iruka uteli.

“Juu, olihan se.”

“Minun puolestani voitte siinä tapauksessa jo lähteä kotiin.” Iruka sanoi hymyillen.

Molemmat lähtivät ovelle, ja ennen kuin Naruto sulki oven hän huikkasi: “Kiitos Iruka!”


Iruka kääntyi hymyillen potilaskirjansa pariin, selaili sitä hetken, kunnes kurtisti kulmiaan ärsyyntyneesti.

“Tämä ei kyllä enää vetele, aluksi tuo kyllä oli huvittavaa, mutta nyt tuo alkaa olla jo naurettavaa! Mitä ihmettä sinä kaiket päivät siellä kyykit!” Iruka huudahti kiukkuisesti.

Ikkunan takaa nousi hopeahiuksinen mies, jolla oli maski kasvoillaan. Tämän kasvoja korosti juuri tällä hetkellä häpeän puna, mutta mies sai kiittää maskiaan siitä, ettei Iruka kuitenkaan voinut sitä nähdä. Mies avasi ikkunan ja astui sisälle huoneeseen, ja nyppi vaatteistaan irti ruusujen piikkejä.

“Kakashi, minä vaadin selitystä! Olet jo puoli vuotta jatkanut tätä samaa rataa, mutta et koskaan ole kertonut yhtäkään uskottavaa selitystä siellä oloosi” Iruka sähisi.

Kakashi katseli jo hivenen huvittuneena Irukaa, tämä sitten oli niin suloinen suuttuessaan. Hän vei kätensä yhteen taskuistaan, ja jätti kätensä sinne hetkeksi. Hän oli suunnitellut tekevänsä sen vihdoinkin tänään, mutta uskaltaisiko hän tehdä sen?

“Minä näen tuon maskinkin läpi että sinä virnistelet! Ala jo kertoa miksi sinä kyttäät minua kaiket päivät!”

Kakashi oli tehnyt päätöksensä, ja veti kätensä taskustaan. Hänen kädessään oli tulenpunainen ruusu ja hän astui aivan lähelle Irukaa, vetäen miehen seisomaan.
Iruka katseli ihmeissään toisen tekemisiä.

“Ka-kashi, mitä ihmettä sinä…?”

Irukan lause kuitenkin jäi kesken, kun Kakashi laski maskinsa alas. Iruka katseli komeita kasvoja edessään, ja väkisinkin puna hiipi hänen kasvoilleen. Kakashi virnisti tyytyväisenä saamaansa reaktioon, ojensi toisella ruusun ja veti tämän suudelmaan.
Kakashi ei ollut edes unissaan voinut kuvitella, kuinka taivaalliselta Irukan huulet maistuivat. Varovasti hän maisteli toisen huulia ja nautti täysin siemauksin tästä hetkestä. Hän oli odottanut tätä hyvin kauan, sillä ei ollut uskaltanut tehdä tätä aikaisemmin, mutta nyt kun hän sai maistaa toisen maun, hän ei olisi ikinä halunnut irtaantua tästä.

Iruka oli hyvin hämmästynyt tilanteen saamasta käänteestä, ja ei oikein tiennyt mitä hänen tulisi tehdä, saatika ajatella. Hän oli ensimmäistä kertaa nähnyt Kakashin kasvot, ja nyt tämä jo suuteli häntä! Kuitenkin se tuntui niin hyvältä, ettei hän olisi halunnut perääntyä, mutta ei hän oikein tiennyt, pitäisikö hänen vastata suudelmaan.

Kakashi kuitenkin päätti asian hänen puolestaan, perääntyi suudelmasta, ja hymyili hänelle suloista hymyään.
“Minä pidän sinusta.” Tämän sanottuaan hän nosti maskin takaisin kasvojensa peitoksi ja poistui huoneesta. Hänestä tuntui siltä, että Iruka saattaisi haluta sulatella asiaa hetken yksikseen.

Iruka istahti takaisin tuoliinsa ja veti syvään henkeä. Hän ei voinut uskoa äskeistä todeksi. Ei hän ollut koskaan katsonut Kakashia sillä silmällä, tämä oli ollut hänelle lähinnä hauska ja samalla raivostuttava työkumppani. Mutta nyt.. tuo suudelma ja nuo sanat olivat muuttaneet kaiken! Hänen mielensä oli aivan sekaisin, ja hän päättikin lähteä tavallista aikaisemmin töistä selvittääkseen ajatuksiaan. Hän riisui työtakkinsa ja nappasi naulakosta mustan takkinsa, sulki oven ja käänsi lapun niin päin, että siinä luki: ”Terveydenhoitaja ei paikalla”
Sitten hän suuntasi askeleensa ulos koulurakennuksesta.

----

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Ja ilmoitelkaa, mikäli virheitä löytyy, niin pyrin korjaamaan ne, ja tuo ruokaohje on sitte otettu netistä ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2008-07-20 15:36:07
Tämä oli ihuna tallaisen sateisen päivän iloksi!!
5p. Virheitä ei ollut!! *Hyräilee jotain*
kakairu kakairu<3<33<3

harinezumi - 2008-07-20 15:52:00
jee.... jatkoa pitkästä aikaa ^^) ihana jatko .... Awww .. Enkä nähny virheitäkää 5 pojoo

harinezumi - 2008-07-20 15:52:08
jee.... jatkoa pitkästä aikaa ^^) ihana jatko .... Awww .. Enkä nähny virheitäkää 5 pojoo

celebfalas - 2008-07-20 16:27:45
Kivaa oli tätä lukea :) Mielenkiinnolla odotan jo seuraavaa osaa ^^

EgyLynx - 2008-07-20 17:11:09
5.
mukavaa luetavaa...
TODELLA!

Afeni - 2008-07-20 22:11:44
Kursivoinnin saat [*I]teksti tähän väliin[*/I]. Jätä vain noi tähdet pois,  niin pitäisi onnistua.

Minua vähän hämäsi se, että niin monet ovat homoja. Siis kun homot nyt yleensä ovat kuitenkin vähemmistönä noin yleensä x) Mutta no joo, tämä on näitä minun päähänpinttymiäni vain. Ei kannata siitä ottaa paineita.

Sujuvaa tekstiä. Kulkee mukavasti eteenpäin. Tykkäsin kappalejaosta ja tekstin keveydestä. Sitä oli siis helppo lukea. Virheitä en nyt edes jaksanut yrittää metsästää. Oliko vai ei? Paha sanoa. Väsyttää liikaa, että olisin kiinnittänyt huomiota :)

Nättiä ja näppärää tekstiä kirjoitat. Kiva tarinakin, vaikkei paritusten suhteen ehkä ole ihan minun makuuni, mutta sen varmaa jo arvasit muutenkin :D

Oni-Chan - 2008-07-22 10:53:07
örgh.. käy sääliks Irukaa.. >3<
MAHTAVAA!! Narutollehan kävi vähä niinku mulle yks köksän tunti! (paitsi et olin mummin luona leipomassa...) =w= mut se lasketaan!
5 pojoo ja jatkoo!!

bloodred247 - 2008-09-01 15:47:59
awww, aivan ihanaa, varsinkin tuo kakairu ♥

Jing-chan - 2008-11-23 17:49:49
hiiiii! :'D ihana toi kakashi... mutta ihanin kohta oli toi narun ja sassen välikohtaus joka tais jäädä huomaamatta muilta... x'''D

ehdottomasti jatkamme viidellä pointsilla! :D <3

NarutoAngel - 2010-02-09 13:24:02
Oih ku ihuna! >8D
KakaIru o nannaa! XD SasuNaru o parasta kumminki~~
4 pojoo! 8D
Ja ei kun kalakeiton tekoon!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste