Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ninja Mask - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1901 sanaa, 11968 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-22 13:27:34
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Ninja Mask 6!
Hyvää synttäriä Gaarapoju 1!! sullon vasta keskiviikkona syttärit, mutku pakotit ni pakko kai se sit on..^^" *mököttää nurkassa* oon liian kiltti..
SasuNaru
KIRJOITIN TÄMÄN ILMAN INSPISTÄ!!!

Arvostelu
10
Katsottu 1327 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
'.....' ajattelu
"....." puhe

--------------------------------------------

Sai seisoi Naruton ulko-oven toisella puolella pitäen korvaansa puisessa pinnassa. Hän kuuli ensin ryminää, sitten Naruton naurua ja sitten tuntemattoman äänen sanovan jotain Narutolle, joka nauroi lisää.
Oliko Narutolla seuraa? Ja jos oli niin kuka?
Sai tunsi melkein kaikki tästä kylästä, eikä ollut varma, että oliko tuo täkäläisiä. Ääni ei ainakaan kuulostanut tutulta. 'Epäilyttävää...'

--

"Vai on Narutolla tuntematonta seuraa?" hopeahiuksinen maskipää hymähti Saille. Miehen keho oli treenattu ja kasvoja peitti susimaski.  Mies nojasi takana olevaan puuhun ja näytti miettivän. Sai huokaisi.
"Kakashi-san, sinähän olet neljännen Hokagen oppilas, ja siksi tahtoisin sinun pitävän silmällä Naruto-kunia. Hänhän on Yondaime-saman esikoispoika. Vai?" Kakashi hätkähti.
"K-kyllä.." mies kääntyi lähteäkseen.

Sai virnuili miehen perään. Yondaimen maininnan jälkeen Kakashi oli kuin sulaa vahaa hänen käsissään. Tätä täytyisi kokeilla toisenkin kerran.
Hän tekisi mitä tahansa suojellakseen Naruto-kuniaan! Olihan poika ollut ensimmäinen joka oli saanut hänet hymyilemään aidosti. Kaiken lisäksi, hänelle oli noussut kauhea suojelu vietti blondia kitsunea kohtaan.
Poika oli liian viaton että tietämätön ympärillä pörräävistä ninja pojista, joista varmasti jokainen haluaisi viedä hänet kotiin ja..no.. Loput saattoikin jo arvata itsekin.

Mustatukkainen nuorukainen nuolaisi huuliaan. Hänelle oli aivan sama mitä muut ajattelisivat, mutta Naru-chan oli hänen. Tähän asti hän oli katsellut vain vierestä pojan tohelointia, mutta nyt oli aika toimia, jos hn haluaisi kultatukkaisen pojan itselleen.

--

"Naruto~! Missä säilytät puhtaita juomalaseja?"
"Siellä jossain ylähyllyllä. Niitä saattaa olla missä vain.." Sasuke kuuli Naruton hiljaisen vastauksen vessasta.
Vai niin, Naruto oli siis näitä ihmisiä, jotka huolimattomasti jättivät tavaroitaan minne sattui.
Sasuke huokaisi hymyn noustessa hänen huulilleen.

Naruto istui kylpyammeessa lämpimän veden hyväillessä hänen vartaloan saaden hänet rentoutumaan. Valkoinen kylpyvaahto piilotti hänet mukavasti.
Jos Narutolla ei nyt olisi seuraa, hän olisi varmasti laittanut lisää vaahtoa ja sukeltanut vaahdon alle ja tutkaillut pintaa ammeen pohjalta. Se oli yllättävän hauskaa. Ja se vasta olikin hauskaa kun nousisi keskeltä ammetta ja ollut kokonaan vaahdon peitossa. Kaiken vielä kruunaisi-EI! Nyt ei ollut aikaa miettiä kylvynhupeja. Nyt oli tosi kyseessä.
Hänen pitäisi jotenkin salaa saada Sasuke ulos kylästä, ilman että hänet saataisiin kiinni. Portinvartija oli yllättävän tarkkanäköinen mies. Paljasti huijarit hetkessä.

Naruto nosti kätensä veden alta, ne olivat vaahdon peitossa. "Tämä on painajainen...." blondi nosti kädet kasvoilleen ja painui veden alle. 'En edes tiedä haluanko..hänen lähtevän...'

-

Sasuke hymyili. Naruton kylpemisääniä oli hauska kuunnella. Ne rentouttivat. Miltäköhän Naruto mahtoi näyttää rentoutuneena. Sasuken mieleen nousi kuva rentoutuneesta blondista, jonka kriittisiä alueita peitti vain valkoinen vaahto, joka oli hiipumassa.
Silmät oli puolisuljetut ja uniset. Pientä punaa poskilla ja kädet lepäsivät ammeen reunalla. Jalat olivat hieman haarallaan. Pojan suu aukesi hivenen, huulilta tulivat sanat; Sa-Su-Ke...Tule kylpemään kanssani...
Seksikästä? Kyllä..

Sasuke ehti juuri pyyhkäistä nenäänsä, kun Naruto astui ulos vessasta. Pyyhe kietaistuna huolimattomasti lanteiden ympäri. Vaahtoa oli hieman jäänyt hiuksiin, hiukset kehystivät nyt kauniisti pojan kauniita kasvoja. Poika näytti nyt todella jumalaiselta.

Naruto jätti märkiä jalan jälkiä tullessaan keittiö-olohuone-osaan.
"Oliko rentouttava kylpy?" Sasuke tiedusteli ohi mennen silmäisten vesilasiaan. Todeten sitten veden juomakelvottomaksi, kiitos äskeisen kuolauksen. Korppi nousi pöydän äärestä ja meni vesihanen luo kaataen veden ja kuolan viemäriin huuhdellen sitten lasinsa täyttäen sen uudelleen.
"..Oli kai?" Naruto kumartui jääkaapin puoleen, joka oli pieni ja sijoitettu lattialle.  Blondimme seisoi nyt jalat suorana, mutta kumartuneena jääkaapin puoleen, ollen melkein itse sen sisällä. Sasuke tuijotti silmät ympyrkäisinä Naruton takapuolta. Jos nyt tuo pahuksen pyyhe tippuisi, Sasuke tarttuisi tilaisuuteen, tai tässä tilanteessa Naruton lanteisiin ja-"Haluatko sinä jotain?" kitsune kysäisi korpilta pää edelleen jääkaapissa.
'Kyllä, sinut huutamaan nimeäni nautinnosta..'
"Ei kiitos, minulla on veteni." Sasuke vastasi katse edelleen Naruton takamuksessa.
"Selvä, ei sitten." blondi suoristautui ja löi jääkaapin oven kiinni.

-

"Milloin suunnittelit lähteväsi? Ei sillä että häätäisin sinua, mutta kun olemme eri puolella ja-"
"Ajattelin lähteä tänä yönä." Sasuke töksäytti keskeyttäen blondin. "Ahaa.. siinä tapauksessa tulen saattamaan sinua!" Naruto hymyili sekoittaen hiuksiaan. "Miksi?"
Blondin käden liike pysähtyi, niin, miksi? Hän kysyi itseltään. Sasuke oli jo iso mies, eikä tarvinnut lasta vierelleen pitämään vahtia. Kitsune nousi tuoliltaan ja kääntyi selin Sasukeen, jottei tämä näkisi hänen punastustaan. Puraisi huultaan hän keksi jotain.
"K-kuulin että tänä yönä on täysikuu! Ja kuulemma iso sellainen! Haluan nähdä sen! Ja koska asuntoni ikkunasta ei näe sitä, haluaisin mennä kylän laidalle katselemaan!" hätävalhe! Pieni valkoinen valhe vain! Ei se haavaa tee!
Eihän?

Sasukeen se ainakin näytti tepsineen. Mies hymähti ja nyökkäsi sitten. Piti häntä varmasti lapsellisena. "Selvä sitten. Lähden yhdeltätoista," Sasuke nousi itsekin ja käveli blondin viereen. Kietaisten kätensä pojan lantion ympärille. Laskien päänsä paljon lyhyemmän pojan vasemmalle olalle hän jatkoi;"-ja olen erittäin iloinen että tulet mukaani, vaikka vain saattamaan.." Naruton naama oli nyt tulipunainen. Korppi hymyili salaperäisesti ja puhalsi vielä pojan korvaan ja lähti itse nyt vessaan.

Oven sulkeutuessa, Naruto putosi maahan polvilleen. Edelleen tulipunaisena, Naruto hymyili ujosti. 'Olen tainnut rakastua...'

---


Kakashi puhalsi ilmaa hampaidensa välistä. Niin se siis oli. Narutolla oli kuin olikin muukalainen kotonaan. Mutta he näyttivät tulevan hyvin toimeen. Ja mitä tummatukkaisen ikään tuli, varmasti yli 20! Huokaisten sitten hän koputti Naruton ikkunaan, kiinnittäen pojan huomion.
Naruto nousi seisomaan ja oli juuri avaamaisillaan ikkunan, katsahtaen sitten alas. Hänellä oli vain pyyhe yllään, ja Hatake Kakashi oli tunnettu pornokirjojen keräilijä. Tästä ei tullut helppoa.

"N-no m-mutta K-Kakashi-sensei! Mitä sinä täällä!?"
"Älä esitä tyhmää, Naruto. Näin kyllä kaiken."
"Nä-näitkö??" Naruto voihkaisi. Hän tunsi olonsa alistetuksi.
"Kyllä, Sai pyysi minua pitämään sinua silmällä."
"Jaa, että Sai ihan pyysi!? Pidäppä häntä kuule silmällä! Hän tässä se pää pahis on!" Naruto nosti kätensä ylös sanojen merkiksi. Laskien ne sitten valonnopeudella alas tuntiessaan pyyhkeensä valuvan.
"Öhh...selvä.. Mutta kuka tuo mies oikein on? En ole nähnyt häntä ennen." Naruto kakisteli kurkkuaan.
"Hän on..hän on..
"Olen Naruton isänäidinserkunpojanveljentädinserkun serkku!" Sasuke seisoi Naruton vierellä virnuille ylpeästi.
'...isänäidinserkunpojanvelj-...wow..apua.' Naruto nyökkäili vain.
Kakashi seisoi hiljaa tutkaillen Sasukea. "Milloin saavuit?"
"Pari päivää sitten, yöllä. Matkustan öisin, koska silloin ei ole kuuma. Enkä voi sietää aurinkoa."

Kakshin lähdettyä Naruto kääntyi Sasukeen.
"Isänäidinserkunpojanveljen-MITÄ HITTOA!?"
"Kaukaista sukua, mutta sukua.. Hätävalhe. Eihän valkoinen valhe ketään satuta?" Sasuke hymyili kadoten takaisin vessaan.
'Eikai..?' Naruto katsoi miehen perään haikaillen. Tästä ei tulisi mitään.

--

Yö tuli ja Sasuke valmistautui lähtöön. Hän ei ollut edes pyytänyt tai suunnitellut miten sai Naruton mukaansa, mutta poika oli niin hyväuskoinen, että oli itse tullut mukaan. 'Tästä tulee helppoa.. Kunhan saan hänet kauas kylästä ja loppu käy kuin rasvattu.' mies tuumi itsekseen.
Katsellessaan Narutoa, hänet kuitenkin täytti mielipaha. Hän ei oikeastaan halunnutkaan antaa tätä pomolleen. Sasuke oli löytänyt itsestään jotain minkä ei uskonut enää olevan. Hän oli löytänyt rakkautta tuota toista poikaa kohtaan. Hän ei koskaan ollut ymmärtänyt olevansa homo, tai ollut uskonut, mutta katsellessaan tuota blondia.. Hän ei voinut olla tuntematta sitä ihanaa tunnetta rinnassaan. Rakkautta.

"Sasuke! Joko mennään!?" Naruto seisoi miehen vieressä lähtövalmiina.
Mutta toisaalta.. Jos Sasuke toimittaisi Naruton pomolleen, hän voisi aina siepata pojan takaisin itselleen ja lähteä tämän kanssa pois. Tai, vielä parempaa, hän tappaisi pomonsa ja tämän miehet! Parempi.

-

Kylän porteilla Naruto selitti vartijalle saattavansa sukulaisensa kylän ulkopuolelle ja sitä rataa. Mies tutkaili muukalaista päästäen lopulta Naruton ja Sasuken ulos porteista.

Sasuke ei voinut olla hymyilemättä. Tämä todellakin sujui kuin rasvattu.
"Naruto, minun pitäisi käydä tuolla noin.. Unohdin käydä vessassa ennen lähtöä." Sasuke valehteli ja katosi pusikkoihin. Blondi tuhahti. 'On siinäkin yksi..'
Naruto tutkaili yön pimentämää metsää uteliaana. Yö muutti asioita erilaisiksi. Jos Naruto olisi ollut tyhmä-mitä hän ei ollut-hän olisi luullut tuon kiven olevan mörkö ja tuon puun juuri liikahtaneen-HETKI! Puu liikahti? Eihän se ole mahdollista!? Puilla on juuret, eihän ne tuosta vain voi ruveta juoksemaan!? Eihän?
"Sasuke..?" kitsune huhuili. Ei vastausta. Toinen puu liikahti, ja vielä yksi! "Sasuke?!" Nyt tuo kivikin liikahti! Ja täysi kuu näytti jättisuurelta ilkeältä naamalta!

"SAS-....." blondi kaatui eteenpäin tuntiessaan iskun niskassaan. Pian kultahiuksinen poika makasi vatsallaan maassa tajuttomana.
"Hyvin toimittu, Gaara-kun!" kuului ääni varjoista.
"Kiitos Haku. Viedään hänet nyt pomon luo. Kanna sinä hänet, Deidara." yksi varjoista käski toista. "Miksi minä?!"
"Se oli käsky! Toimi!"
"Joojoo.. Ei tarvitse huutaa.." Deidara-niminen mies astui varjoista ja nosti Naruton olalleen ja syöksyi varjoihin toisten perään.

------------------------------------------------------------------

END OF PART 6!! Onnee vaan Gaarapojullekkin.. =_="  
Miten Naruton käy!?  Mitä Sasukelle tapahtui!?
MIKSI KUULLA OLI ILKEÄT KASVOT! se selviää ensi jaksossa; Ninaja Mask #7!!
mä meen nyt suunnittelemaan mitä kaikkee sinne Animeconiin ottais. Nähdään siellä ihmiset ja kurpitsat!
*otan ainaki viikatteen.. ja korvat..ja pannat..ja tikkarit..ja*

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-07-22 19:23:13
Ihunaa, ne rakastuu~ <3
Äkkiä jatkoa!
Kuka vei Narun ja miksi? Se on Sassen, ettäs tiiättte!
Ja missä Saske oon? Sen pitää rientää pelastamaan rakkaansa. ^^
Muutama virhe oli, mutta silti tämä on sujuvaa luettavaa. Ja 5 pojoa :D

narusegawa - 2008-07-23 13:05:16
Ääääh!! Kaikki pääsee animeconiin.. Ois tahtonu käyä etes nekoconissa.. -.-'
Sasu tapa johtaja sen alaiset!!! Sieppaa naruto ja paetkaa jonnekkin kaus valkealla ratsulla kahdestaan!! (omistaa liian suuret kuvitelmat)
Ei saa siepata naru-chania!!!

narusegawa - 2008-07-23 13:05:38
5p.

fumajime - 2008-07-24 11:35:37
WOOO!!! Jännäksi menee. D: Missä hitossa se Sasse luuraa hemmetti soikoon!? *Kalauttaa korppia takaraivoon* Hmph! Seuraavaa osaa oottelen! :D
ZETTAI5POJOO!!!

Drama - 2008-07-25 18:51:32
Wää !! Tahtoo lisää :D nopeesti jos mahollista oon lukenu kaikki mut ekaa kertaa kommaan .. pakko sanoo et täydellinen oli 5 pojoo ja laakista selvä

EgyLynx - 2008-07-31 10:29:51
4 pojoa tuli.
kappalejaot.

SaNzU - 2008-11-14 15:05:12
Aaw!!! Muutama kohta oli kyllä semmosii, et piti nauraa hörähtää ja isän katsoessa sohvalta oudosti...oioi.
Ja mitä! Gaara, haku ja deidara O_o mikä yhdistelmä xD
Mutta jännittämään jäi se...MIKSI KUULLA ON ILKEÄT KASVOT!
...Voit tosin katsoa "Soul Eaterin" Siinä on myös aurinko jolla on hyvin eroottinen nauru...ah ihanaa.
5.p and next!

Jing-chan - 2008-12-16 16:30:42
ÄÄÄK!!!!! O_o irti siitä gaara-seme, ja deidara-teme. x'D *rimmas. x'D ja gaara jos kuka on seme. x'D mikää sama se ei oo. x'D*
viis taas. x'd

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste