Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusia tuttavuuksia osa 4 - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3341 sanaa, 20690 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-27 20:05:51
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tällä kertaa pääsemme näkemään, miten Itachi selviää biologian tunnista (aiheenahan oli ihmisbiologia)
Ja vähän muutakin tietty ^^

Lainasin tähän osaan osittain Arbiterin kommenttia, joka löytynee ekasta osasta: "Itachi varmasti osaa opettaa pikku koululaisille seksiä vaikka kädestä pitäen."
Lukuiloa :3

Arvostelu
14
Katsottu 1815 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Uusia tuttavuuksia osa 4

Sasuke löhösi olohuoneen sohvalla paremman tekemisen puutteessa. Hänen veljensä oli taas lähtenyt jonnekin muutama tunti sitten, luultavasti tällä oli joku tyttöystävä, mutta Itachi ei vain ollut viitsinyt hänelle sitä kertoa. Tai miksipä ei poikaystäväkin? Hän vain oli aina ajatellut että tytöt olisivat enemmän hänen veljensä mieleen. Ehkä Itachi luuli että hän ei hyväksyisi tämän ehdokasta, ja oli siksi pitänyt tämän salassa.
Tai sitten tämä meni vain ystävilleen käymään.. mistäpä hän sen voisi tietää, kun Itachi ei kerta hänelle kertonut menemisistään.

Sasuke nousi ylös keittääkseen itselleen kahvia ja käveli keittiöön. Heidän talonsa sisustus oli lähinnä sekoitus mustaa, tummanruskeaa, valkoista ja eri sinisen sävyjä. Tapetit olivat tummansiniset, sohvat mustat, hyllyköt, pöydät ja tuolit ruskean sävyisiä, ja verhot ja liinavaatteet ynnä muut jutut eri sinisen sävyjä.

Kahvia odotellessa, korpin silmät hakeutuivat olohuoneen lipaston päällä olevaan perhekuvaan. Hän ei voinut erottaa kuvan henkilöitä, mutta sillä ei ollut väliä, koska hän tiesi ketkä siinä olivat. Hän itse, Itachi ja heidän vanhempansa. Silloin kun kuva oli otettu, hän oli ollut kymmenen vuotias ja Itachi viisitoista vuotias. He olivat olleet onnellinen perhe, ennen kuin heidän vanhempansa olivat kuolleet. Joku idiootti oli humalassa ajanut nokkakolarin heidän vanhempiensa kanssa, ja nämä olivat kuolleet heti, onneksi. Heidän ei ainakaan ollut tarvinnut kitua ja kärsiä ennen kuolemaansa.
Siitä lähtien Itachi olikin huolehtinut hänestä, ja heistä oli tullut vieläkin läheisempiä, kuin ennen.

Sasuke kaatoi itselleen kahvia ja meni istumaan sohvalle laittaen television päälle. Hän etsi musiikki tv-kanavan ja jäi kuuntelemaan sitä. Pian hänen ajatuksensa kuitenkin lähtivät vaeltamaan uudestaan, tällä kertaa keskiviikko päivään. Se oli päivä, jolloin Naruto oli tullut heidän luokalleen ja salakavalasti valloittanut hänen sydämensä. Ja hän oli uskonut sisäisiä ääniään, vasta kun he olivat vahingossa päätyneet suutelemaan toisiaan. Se pieni hetki oli ollut käsittämättömän ihana. He eivät olleet puhuneet asiasta sen enempää, jättäneet asian vain sikseen, ja tästä oli jo melkein kaksi päivää. Huomenna nimittäin olisi jo perjantai ja sitten viikonloppu. Voisikohan hän mennä viikonloppuna  käymään Naruton luona? Olisi mukavaa tutustua tähän ja tämän perheeseen paremmin.

Sasuke oli huomaamattaan jo juonut kahvinsa ja hän laski mukin lasipöydälle sohvan viereen. Tv:stä kuului yksi hänen lempi kappaleistaan ja hyvin pian hän huomasi silmäluomiensa painuvan väkisin kiinni ja unen pyyhkivän mielensä tyhjäksi.

------------

Itachi nojasi Orochimarun kylkeä vasten, tämän pitäessä kättään kiedottuna hänen olkapäänsä yli. He katselivat hiljaisina tv:stä jotakin typerää saippuaoopperaa, muutakaan järkevää ei ollut tullut ostostv:n lisäksi.
Orochimarun talo oli paljon synkempi kuin heidän omansa. Paljon mustaa, varsinkin tapeteissa, valkoista siellä täällä tuomassa edes jotain huoneista esille ja violetit verhot ikkunoissa sopivat hyvin yhteen mustan kanssa. Orochimaru asui kerrostalossa, toisin kuin hän ja Sasuke, heille kun oli jäänyt heidän vanhempiensa talo.

Itachi kurtisti kulmiaan muistaessaan, mitä hänen tulisi huomenna biologian tunnilla oppilailleen opettaa. Ihmisbiologiaa. Sehän oli melkein sama, kuin opettaisi seksiä niille kakaroille kädestä pitäen! Tai ainakin puheet kulkivat aika läheltä asian ydintä. Eihän se riittänyt, että kertoi oppilaille vain sukupuolielinten nimityksiä, kun piti puhua paljon muustakin! Ja se jos mikä oli noloa. Viime vuosinakin oppilaat olivat kikattaneet koko ajan, kyselleet typeriä ja tuijottaneet ja kuiskineet kaikenlaista hänestä itsestään, ja luoja ties mistä kaikesta.
Hän ei aikoisi kestää samanlaista rääkkiä tänäkin vuonna, ja ei varsinkaan, kun kyseessä olisi Sasuken luokka.

“Miksi sinä noin synkältä näytät?”, Orochimaru tiedusteli kääntäen katseensa rakkaansa puoleen.

“Mietitäänpäs.. joku idiootti on keksinyt, että koulun täytyy hoitaa seksuaaliasioiden opettaminen nuorisolle.” Itachi vastasi sarkastisesti.

“Älä heitä asiaa minun niskoilleni, hallitushan se päättää mitä koulujen tulee opettaa.”

“Mutta silti! Se on niin noloa ja.. raivostuttavaa! Minä en aio selittää enää ikinä niitä asioita!” Uchiha puuskahti.

“Jaa, jaa, huomennako sun pitäis valistaa oppilaita?”

“Niin, ja sanot mitä sanot, niin en suostu enää tekemään sitä!”

“Mitä jos kokeilisit jotakin uutta taktiikkaa?” Orochimaru sanoi viekas hymy huulillaan.

“Kuten mitä?” Itachi kysyi varuillaan. Hänen kultansa hymy ei vain luvannut hyvää.

“Näytä sitä niille, sen sijaan että kerrot”, Orochimaru sanoi hymyn jo yltäessä korvasta korvaan.

“Et voi olla tosissasi! Olet ihan hullu! Luuletko että minä laitan ne sekstaamaan keskenään tai lähden juttuun itse mukaan?” Itachi huudahti järkyttyneenä.

“Voit toteuttaa kaikin mokomin ensimmäisen vaihtoehdon, mutta vastaus toiseen on  ehdoton ei. Sinä olet yksinomaan minun, ja vain minun.” Orochimaru totesi rauhallisesti katsellessaan rakkaansa alati muuttuvia ilmeitä.

Itachi muuttui kasvoiltaan punaiseksi viimeisimmän toteamuksen jälkeen. Orochimaru osasi halutessaan olla kultainen, vaikka tuon saattoi myös lukea omistushaluiseksi reaktioksi. Hän tiesi asian tarkoittavan molempia, hän oli kolmessa vuodessa pakostakin oppinut lukemaan tämän sanojen tarkoitusperiä. Seurustelu Orochimarun kanssa olisi mahdotonta, jollei hän pysyisi yhtään miehen ajatuksen kulun perässä. Tämä osasi halutessaan heittäytyä varsin vaikealukuiseksi, varsinkin kun sattui pahalla tuulella olemaan. Tämä saattoi esittää, ettei halunnut Itachia lähelleen lohduttamaan ja utelemaan muuten vaan, miksi mies oli huonolla tuulella, vaikka oikeasti olisikin halunnut hänen tekevän niin. Pikkulasten käytöstä, jos häneltä kysyttiin.
Hänen mietteensä keskeytyivät Orochimarun puhuessa.

“En kuitenkaan tarkoittanut, että opettaisit niin.” Orochimaru sanoi ja käveli dvd-hyllykön luokse. Hän etsiskeli hetken, ja kaivoi lukuisten elokuvien parista yhden ja ojensi sen Itachille.

“Sain tämän joskus kavereiltani, ja tämä sopii hyvin huomista oppituntiasi varten.”

Itachi tuijotti lamaantuneena elokuvan kantta ja hyvin hitaasti nosti paheksuvan katseensa toiseen mieheen.

“Ei tällaista voi käyttää opetusmateriaalina! Ei missään nimessä! Mitä heidän vanhempansakin sanoisivat?” Uchiha vaahtosi.

“Miksei voisi? Olen rehtori ja voin antaa luvan. Ja mitä vanhempiin tulee, en usko että lapset kertovat asiasta heille, kun heillä kerrankin on mahdollisuus jotain tällaista  nähdä. Mutta ota tai jätä, valinta on sinun kultaseni.”

Itachi painautui lähemmäs Orochimarua, ja päätti ratkaista asian lopullisesti vasta huomenna. Orochimaru nosti Itachin leukaa ylemmäs ja suuteli tätä.
Itachi vastasi suudelmaan, mutta se ilo ei ehtinyt kestää pitkään, kun Orochimaru jo vetäytyi kysyen:

“Milloin sä oikein meinaat muuttaa mun kanssa yhteen? Kolmisen vuottahan tässä on jo seurustellutkin, joten eikö pian alkaisi olla aika?”

“Tuota.. en ole vieläkään puhunut sinusta Sasukelle, koska en tiedä miten hän asiaan suhtautuisi. Ja en voi jättää häntä asumaan yksinkään”, Itachi mumisi vaivaantuneena. Hän todellakin halusi muuttaa jo yhteen, mutta Sasuke oli esteenä…

“Mitä jos kertoisit hänelle? Kyllä hän varmasti ymmärtäisi, tai vaikka hän ei hyväksyisikään asiaa, et sinä voi sitä ikuisesti salatakaan. Ja jos ei muuten onnistu, niin voinhan minä aina muuttaa teille.”

“Sehän nyt vasta saisikin Sasuken pään pyörälle! Minä raahaan poikakaverin näytille ja ilmoitan, että se muuttaa meille. Katsellaan vielä jonkin aikaa miten asiat etenevät, joohan?”, Itachi sanoi katsoen kultansa silmiin hyvin anovasti, ja tietäen ettei Orochimaru voisi vastustaa kyseistä katsetta.

“Huoh.. Hyvä on. Mutta siinä tapauksessa vaadin hyvitystä”, mies kuiskasi Itachin korvaan ja äkkiarvaamatta nosti tämän syliinsä ja suuntasi makuuhuonetta kohti.

“Et sä saa kantaa mua kynnyksen yli, ei me vielä olla naimisissa”, Itachi naurahti lausahdukselleen ja  toisen innokkuudelle päästä selättämään hänet vasten sängyn patjaa.

Orochimaru vain hymähti ylittäen kynnyksen ja laskien Itachin sängylle ja kumartuen tämän ylle.

-----------

Naruto juoksi koulua kohti niin lujaa, kuin jaloistaan pääsi, hän oli onnistunut nukkumaan pommiin ensimmäistä kertaa elämässään. Minatolla oli ollut jokin tärkeä kokous, ja tämä ei ollutkaan herättänyt häntä raivostuttavalla hoilailullaan. Onneksi hänen äitinsä oli kuitenkin huomannut herättää hänet loppujen lopuksi.

Hänellä oli viisi minuuttia aikaa ehtiä luokkaan, ennen kuin Itachi ilmaantuisi paikalle, tämä kun sattui olemaan yksi koulun tarkimmista opettajista. Itachi oli aina täsmälleen oikeaan aikaan luokassa, eikä pitänyt yhtään myöhästelijöistä.

Blondi säntäsi koulun porteista sisään, ja jatkoi suoraa päätä koulun ovista sisälle. Hän puuskutti raskaasti portaita noustessaan, ja oli kaatua rasituksesta. Hänen jalkansa olivat aivan kiisseliä juoksemisen takia. Lopulta hän saavutti luokan oven ja raahautui sisään viimeisillä voimillaan, istuen raskaasti tömähtäen paikalleen.

Itachi ei ollut vielä saapunut, tunnin alkuun oli jopa kaksi minuuttia aikaa. Blondi tunsi jonkun tuijottavan itseään, ja kääntyi katsomaan vieressään istuvaa korppia. Tämän kasvoilla koreili hyvin huvittunut ilme.

“Kannattaisi nousta ajoissa, usuratonkachi.”

“Oo hiljaa, teme.”

“Tästä tunnista tulee mahtava!”, Kiba huudahti samalla läimäisten oikean kätensä Naruton pulpetille ja vasemman Sasuken.

“Mitä erikoista tässä tunnissa muka on?”, Sasuke tuhahti.

“Ettekö te tosiaan muista! Itachi kertoo meille nyt ihmisbiologiasta!”, koirapoika vaahtosi.

Sasuke tuijotti Kibaa hämmästyneenä. Hän oli tosiaan unohtanut koko asian. Tästä tunnista oli siis tulossa nöyryyttävä, isoveli puhumassa seksistä! Mikä voisi olla kamalampaa? Hän saisi hävetä koko tilannetta loppu elämänsä.

“Huippua! Ehkä se kertoo myös jotain miesten välisistä suhteista!”, Ino kiljaisi riemuissaan.

“Tuskin se nyt siitä puhuu…”, Haku huokaisi Inon vierestä. Miksi juuri hänen oli pakko istua tuon yaoi-hullun vieressä? Inolla oli paha tapa kysellä hänen mielipiteitään kaikista.. ei niin mukavista asioista. Ja tämä yritti saada kaiken aikaa hänet edes vilkaisemaan typerää kirjaansa. Kyllähän kansikuvassa oli ihan komeita miehiä, mutta tuo aihe ei vain ollut millään muotoa hänen makuunsa.


Kaikkien huomio suuntautui Itachiin, tämän astuessa luokkaan. Uchiha käveli rauhallisesti ja määrätietoisesti pöytänsä taakse, vaikka hänen mielensä oli kaikkea muuta kuin rauhallinen.

‘Mitä ihmettä mä oikein teen? Enhän mä voi käyttää Orochimarun ehdottamaa taktiikkaa! Jospa vain kuitenkin käytän kirjaa..’

Itachi avasi oman kirjansa sivulta 54 ja kehotti muitakin tekemään samoin. Hän katsoi kirjaa ja sitten oppilaita. Nämä virnistelivät ja kuiskivat keskenään, ja jotkut jopa naureskelivat hiljaa. Hän ei voisi puhua näille! Häntä niin nolotti tämä koko tilanne. Asiaa ei myöskään auttanut Sasuken sekä odottava että nolo ilme. Tämä oli selvästi kiinnostunut aiheesta jonkin verran, muttei halunnut missään nimessä juuri hänen opettavan sitä.

Raskaasti huokaisten Itachi kaivoi laukustaan dvd:n ja suuntasi television luokse. Hän tunsi lukuisten silmien katseen selässään, ja laittoi levyn nopeasti sisälle.

“No niin, saatte katsoa tätä tämän tunnin ajan…”, Itachi sanoi käynnistäessään elokuvan. Hyvin nopeasti hän luikki pöytänsä taakse.

Luokka katsoi ihmeissään elokuvan alussa olevia tekstityksiä. Kukaan ei voinut käsittää, minkä takia he elokuvaa rupesivat katsomaan kesken tunnin. Ensimmäisten kuvien ilmestyessä ruudulle, kuului hyvin monen suusta ihmeellistä mongerrusta.

Sasuke ei voinut uskoa tätä omasta veljestään. Itachi näytti heille pornoa! Voi luoja… Itachi oli varmasti menettänyt järkensä. Sasuken kasvoille nousi heleä puna ruudussa olevien puuhien vuoksi. Hän kääntyi katsomaan muiden luokkalaistensa ilmeitä.

Kaikkien katseet näyttivät olevan ruudussa, ja kaikkien kasvoja koristi puna. Muutamien poikien suusta näytti jopa valuvan kuolavana. Sasuke käänsi närkästyneen katseensa veljensä puoleen, mutta tämä näytti olevan uppoutunut papereihinsa.
Hän vilkaisi vieressään istuvaa Narutoa. Blondikin oli punainen kasvoiltaan, ja oli kieltämättä hyvin suloinen näky. Siniset silmät kääntyivät hänen puoleensa ilkikurisina, ja tämä väläytti Sasukelle kunnon virnistyksen, jatkaen sitten elokuvan tuijottelua. Tilanne oli ilmiselvästi blondista huvittava.

Sasuken ajatukset keskeytyivät hetkeksi Sakuran ja Inon kiljaistessa yhteen ääneen: “Yaoita! Jes! Kiba olet kympin velkaa, väittäessäsi ettei koko tunnilla käsiteltäisi miesten välisiä suhteita!

Kiba nyökkäsi nolona tytöille ja käski näitä puhumaan vastedes hiljempaa. Muutama oppilas naurahti koirapojalle, keskittyen sitten taas elokuvaan.
Naruto tunsi kasvojensa kuumottavan entistä enemmän naisen ja miehen vaihtuessa kahdeksi mieheksi. Juuri hänen tuuriaan! Hän oli muutama päivä sitten tajunnut pitävänsä pojista, varsinkin vieressään istuvasta, ja sitten tällaista materiaalia ponnahti hänen silmiensä eteen. Ja Sasuke vielä istui vieressä, elämä oli hyvin epäreilua.

Mitä enemmän hän katsoi videota, ja siinä sivussa kuvitteli miesten paikalle itsensä ja Sasuken, sitä tukalammalta hänen housunsa tuntuivat. Paniikissa Naruto yritti ajatella jotain muuta, mutta se oli sula mahdottomuus eroottisten äänien kantautuessa korviin. Blondi oli hyvin tietoinen siitä, että jos joku katsoisi ohimennen hänen haarusväliään, tämä huomaisi pienen kohouman. Niinpä Naruto teki sillä hetkellä ainoan järkevältä tuntuneen ratkaisun, ja kolautti otsansa voimalla pulpetin kanteen.

Naruton silmissä välähteli tähtiä, ja ajatustoiminta katkesi hetkeksi. Kun hän ei ajatellut mitään, seisokki laski nopeasti. Tähtien kadotessa, blondi erotti Sasuken huolestuneiden silmien katsovan itseään.

“Mitä ihmettä tuo oli? Ootko ihan kunnossa?”, Uchiha tiedusteli.

“Hehee, olen aivan kunnossa, mä vain..”

“Yuria!”, Kiba huudahti kovaan ääneen.

Monet pojat olivat jo kyllästyneet katselemaan yaoita, joten Kiban huudon kuullessaan, ilmassa kaikui suhahdus poikien päiden kääntyessä nopeasti ruutua kohden. Naruto kiitti hiljaa mielessään tapahtunutta, sillä näytti siltä että Sasuke oli unohtanut äskeisen välikohtauksen. Sasuke oli kääntänyt vihaisen katseensa veljensä puoleen, yrittäen saada tähän katsekontaktia, kuitenkaan siinä onnistumatta.

Itachi oli hyvin tietoinen pikkuveljensä murhanhimoisista katseista, mutta pyrki olemaan huomioimatta niitä. Hän alkoi olla tyytyväinen tekemäänsä ratkaisuun, sillä hänen ei tarvinnut nolata itseään lainkaan puhumalla. Oli paljon helpompaa antaa nuorten katsoa videota, ja hänelle jäi runsaasti aikaa tarkistaa toisen luokan kokeita.
Sasuke voisi kyllä ottaa hänen opetusmetodinsa myöhemmin puheeksi, jos se hänen tuuristaan oli kiinni..


Tunnin lähestyessä loppua, Itachi otti videon ulos ja laittoi sen takaisin kuoriinsa. Hän käveli laukkunsa luokse ja tiputti videon sinne. Sitten hän tarttui kirjaan selaillen sitä hetken.

“Lukekaa sivut 54-58 ja tehkää kaikki tehtävät. Voitte poistua”, Uchiha sanoi pakaten omat tavaransa mustaan olkalaukkuunsa ja poistui luokkahuoneesta.

Oppilaat lähtivät kiireen vilkkaa juoruamaan äskeisestä tunnista ystävilleen, ja Sasuken kaveriporukka kokoontui tavanomaiselle paikalle puun alle. Vilkas keskustelu lähti oitis käyntiin.

“Se oli kyllä paras tunti ikinä! Ne naiset oli älyttömän seksikkäitä”, Kiba vaahtosi.

“Pakko myöntää, koirapoika on oikeassa”, Neji huomautti.

“Ei ne nyt niin ihmeellisiä ollu! Mutta ne miehet oli niin komeita, seksikkäitä, söpöjä..” Sakura höpötti ja olisi jatkanut litaniaa koko loppu päivän, jollei Haku olisi keskeyttänyt tätä.

“Riittää jo, teidän kahden mielipide tiedetään kyllä.. Ja ne naiset oli hyvännäkösiä, sanoitte te mitä tahansa.”

“Miks te kaks ootte ihan hiljaa?”, Ino kysyi osoittaen sanansa Narutolle ja Sasukelle.

“No, tehän sanoitte jo kaiken olennaisen, mitäpä tuota asiaa jauhamaan loputtomiin..” Naruto vastasi nopeasti.

“Mä mietin, miten tappaisin Itachin”, Sasuke murahti.

“Miks sä sen tappaisit?”, Haku kysyi.

“Koska toi sen veto oli niin nolo, kohta leviää juoruja siitä, kuinka mun isoveli on pervo ja mutkin liitetään taatusti mukaan...”

“Ei kukaan sellasta aattele, koska tunti oli niin hyvä, joten älä sitä murehdi”, Neji totesi katsellen kynsiään, ja todeten ne aivan liian pitkiksi.

“Sakura, löytyiskö kynsiviilaa?”

“Toki, tässä”, pinkkihiuksinen tyttö vastasi kaivaen näppärästi viilan laukustaan.

Neji otti sen vastaan ja ryhtyi viilaamaan kynsiään, samalla nojaten puuhun. Pian hän nosti katseensa kavereihinsa, tuntiessaan katseita itsessään.

“Mitä tölläätte?”

“Sä viilaat kynsiäs”, Kiba töksäytti.

“Mitä siitä?”

“Se on likkojen touhua!”, Kiba huudahti.

“Voi miehetkin viilata kynsiään, idiootti. Sitä paitsi kynnet tulee paljon vahvemmiksi ja kauniimmiksi, jos ne viilaa leikkaamisen sijaan.”

Pojat tuijottivat Nejiä hiljaa pitkän tovin.

“Okei.. Mitä meillä on seuraavaks?”, Sasuke sanoi vaihtaen näppärästi puheenaihetta.

“Enkkua varmaankin”, Haku vastasi.

Kellot löivät merkiksi välitunnin loppumisesta, ja oppilaat valuivat takaisin sisälle.

----------

Heidän viimeinen tuntinsa oli juuri päättynyt, ja Sasuke juoksi koulun portteja kohti kävelevän Naruton kiinni. Tämä oli ehtinyt lähteä luokasta häntä aikaisemmin ja oli saanut paljon etumatkaa. Hengästyneenä hän tavoitti blondin ja kysäisi:

“Kuule, onko sulla tänään mitään erikoista?”

“Ei taida olla, miten niin?”

“Aattelin, että jos voisin tulla teille käymään.”

Naruto katsoi hymyillen korppia ja nyökkäsi tälle innoissaan. He lähtivät kävelemään vieretysten ja naureskelivat toistensa jutuille. He eivät huomanneet, kuinka mustahiuksinen poika katsoi koulun portilta heidän peräänsä silmät kiiluen.

“Vielä mä sut saan omakseni, Naru-chan”, Sai hymähti itsekseen ja suuntasi askeleensa päinvastaiseen suuntaan.

-----------

Seuraavassa osassa Sasuke siis päätyy Narutolle! Nyt on oikea hetki esittää toiveita (jotka saatan toteuttaa, varmaa se ei tietenkään ole!) ;) Mikäli annatte ideoita, niin ottakaa kuitenkin huomioon se että he ovat vasta tavanneet toisensa, joten he eivät VIELÄ hypi sänkyyn asti, kaikki aikanaan x)

Ilmoitelkaa mahdollisista virheistä, jotta voin korjata ne ^.^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Nouhime - 2008-07-27 22:14:01
Voi JeesusMaaria!! XD
Tämä oli niin hauska! Käkätin koko ajan, ku luin tätä!
Ita näyttää oppilaille pornoo! Voin kuvitella sen ilmeen, ku laitto sen pyöriin... :D:D
Ei Jeesus! Tämä piristi mun yötä totaalisesti.
Vedet silmisä räkätin... xD
Mutt en löytäny virheitä eikä teksti tökkiny missään vaiheesa.
Femma ja halirutistus no jutsu! ♥

BlackRoze - 2008-07-28 07:57:00
Heeeheeeheee...!!! Ítachi näyttää pornoa biologian tunnilla.... *totally Reps* xD  mä nauroin jatkuvasti :D 5p todellakin!!!

narusegawa - 2008-07-28 14:05:37
Ei vitsit!! No Itachista tuo oli helpompaa..
Luokka varmaan nautti aika paljo..
Jatkoa piaaan!!!
5p. ja niin
sainaru ois kivaa vaihtelua..

sasura-chan - 2008-07-28 15:43:18
vai että itachi pornoa näyttelee oppilailleen*reps*kuin pian tulee jatkoa tulee??

5p.

Jing-chan - 2008-11-23 18:18:55
ei vitsi mä räkätin tolle kun noi raukat pistettii kattoon pornoa. x''''D ja sai... sinä lihava, pikkunen valkonen paskapallo, jätä meidän blondi rauhaa! >.<

ja arvaat pistemäärän. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste