Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ninja Mask - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1796 sanaa, 10979 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-07-31 09:11:34
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

osa 7.
*murinaa* grrr...... Garrra..pojuurrgh... *pui nyrkkiä*
*jammailee satisfactionin mukana* Narto viedään the Pomon eteen ja hän saa tietää miksi Sasuke stalkkasi häntä.
SasuNaru,
SasoDei,
(anteeksi, kielenkäyttö on alussa aika rumaa ^o^") *tijottaa verta vuotavaa sormeaan* mamii~...

Arvostelu
12
Katsottu 1333 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

'lalalaa' ajattelu
"lalalaa" puhe

_______________________________________

'No voi perhanan perhanan helvetin kuustoista ja muutamat hemmetit perään!!!!' puiden oksia katkeili vihaisen Uchiha Sasuken juostessa lujaa niiden läpi. Hän ei edes välittänyt siitä, että sai haavoja kasvoihinsa. HÄntä kiinnosti vain ja ainoastaan se, että Naruto oli kaapattu hänen silmiensä edessä.
Toki Sasuke tiesi ketä oli asialla, mutta se sai hänet entistä raivostuneemmaksi. Tietenkin hänen 'pomonsa', joka oli antanut hänelle n. viikon aikaa tuoda Naruto hänelle. Ja kas kummaa, aika oli rientänyt niin nopeasti, että aika oli mennyt jo eilen umpeen. Ja nyt tietenkin se kanan irvikuva oli lähettänyt kolme tyhmintä miestään hänen peräänsä. Sasuke murahti päästessään erään luolan käytävän eteen. Tuosta sisään ja hän olisi jälleen pomonsa luona.

"Kas, Sasuke-san!" Sasuke katsahti sinne mistä häntä oli kutsuttu. Mahtavaa, Sasori. "Mitä Sinä haluat..?"
Punahiuksinen mies tuli lähemmäs korppia ilkeästi hymyilen. Mies oli Sasukea pari vuotta vanhempi, hänen ihonsa oli kalmanvalkea ja hän muistutti nukkea. Niin 'kaunis' kuin olikin, se ei Sasukea hetkauttanut. Hän oli sitä mieltä, että oli paljon komeampi kuin tuo nukkemies.

"Tänne tuotiin äsken todellinen enkeli. Toki, minun Deidarani on suloisempi, mutta hän oli todellinen enkeli. Ties vaikka langennut enkeli, olen kuullut että ne plaaa plaa plaa..." Sasukea kylmäsi, oliko Naruto jo tuotu tänne?!

---

"Okei~! Tämä on jo hieman kiusallista! Päästäkää irti jo! H-Hei!! MITÄ TE TOLLA KAULAPANNALLA!"

Haku peitti korvansa niin hyvin kuin pystyi, mutta silti Naruton kova ääni pääsi läpi. 'Eikö tuolle voi mitään suukapulaa laittaa?!'
Haku oli vähällä kaatua Naruton törmätessä tämän selkään.
"Deidara! Ota se kiinni!!"
"Joo, joo! Ei tartte huutaa!" Deidara niiskutti, se oli jo toinen kerta kun Gaara oli huutanut hänelle. Hän ei pitänyt siitä että hänelle ärjyttiin. Mutta nyt hänellä ei ollut aikaa itsesääliin, hänen piti napata se blondi, jonka takia hänelle ärjyttiin koko ajan.

Naruto tuijotti shokissa ovea, joka oli lukittu ulkopuolelta. Hän kääntyi nopeasti ympäri. Pitkä vaaleahiuksinen mies, jonka vasenta silmää peittivät etuhiukset yritti saada hänet kiikkiin. Kitsune luikahti nopeasti tämän jalkojen välistä ja juoksi Deidara perässään ympäri huonetta.
'Idiootit...' Haku ja Gaara huokaisivat.
Naruton tullessa kohdalle, Gaara siirsi nopeasti jalkansa tämän eteen kampaten blondin. Naruto kaatui mahalleen maahan Hakun jalkojen juureen. "Meiltä sinä et niin vain pääse karkuun. Nouse nyt ylös! Pomo odottaa sinua!" Haku nosti Naruton ylös, pitäen pojan kädet selän takana.
"Pitäisikö kädet sitoa jotenkin?" Haku epäröi katsoen Gaaraa, tämän nyökätessä vastaukseksi.

Deidara tuhisi omiaan kolmikon viedessä Naruton heidän pomonsa eteen. 'Onneksi Sasori ei ärjy minulle-HETKI! Mitä vattua minä taas ajattelen!?'  

Gaara johdatti joukkoa. Naruto tämän takana  kädet sidottuna selän taa. Haku heti tämän takana varmistamassa ettei poika pääsisi karkaamaan. Ja Deidara Hakun takana... Miettimässä omiaan.

"Gaara!!!!!"
Punahiuksinen poika pysähtyi kuullessaan itseään kutsuttavan. Sasuke kiiruhti hänen vierelleen huomioimatta Narutoa. "Kappas, Uchiha! Sinua ei ole näkynyt vähään aikaan! Arvaappa mitä pomo sanoi lähettäessään meidät perääsi." Gaaran huulilla lepäsi ilkikurinen virne.
"Suu kiinni, kulmakarvaton.." korppi tuhahti, saaden Narutolta pienen naurahduksen huulilta. Punapää käännähti blondiin, jonka kasvoilla oli ilme, joka sanoi; olen viaton ja söpö. Gaara tuhahti.

"Tietääkö tämä poju tässä, minkä vuoksi menit siihen kylään?" Haku katseli Sasukea kulmat kohollaan. Uchiha nielaisi. "...ei..Eikä hänen tarvitse tietää!" Deidara virnuili ilkeästi joukon viimeisenä. "Aijaa, no se selittää miksi tuo poju huhuili nimeäsi metsässä. Hän luulee sinua ystäväkseen!" mies virnuili.

"Ole jo hiljaa!" Sasuke karjui Deidaralle. Mutta mies päätti jatkaa, kaiken tuon ärjymisen jälkeen, oli hänen aika kostaa.
"Tiesitkö, Sasuke, että ei näin voiteta kenenkään sydäntä. Se täytyy voittaa kunnialla."
"Suu kiinni!"
Deidara tarttui Naruton olkaan ja kumartui tämän korvan korkeudelle.
"Naruto-kun, Sasuke halusi vain tuoda sinut itse tänne.. Hän kertoi ensi tapaamisestanne Pomolle ja tietenkin hän kiinnostui sinusta heti. Ja arvaa kuka oli vapaaehtoinen tuomaan sinut hänen eteensä," Deidara nosti etusormeaan hitaasti. "-tuo mies tuossa." sormi osoitti Sasukea.

Ahdistava hiljaisuus laskeutui viisikon ylle.

Naruto nielaisi sinisten silmien tuijottaessa Sasukea epäuskoisesti. Oliko Sasuke valehdellut hänelle. No ei tämä ollut mitään sanonut, mutta kuitenkin. Kaikella tuntui nyt olevan selitys.
Deidara päätti jatkaa. "Arvaatko nyt, mitä Sasuke aikoi tehdä raahatessaan sinut ulos kylästä?"
Sasuke tuijotti Narutoa. Hän ei osannut sanoa mitään. Deidaran huulilla lepäsi se lipevä virne, jonka vain todellinen pahis saattoi omata. Gaara huokaisi ja mutisi jotain. Haku seisoi mitään sanomatta Naruton takana Deidara vierellään. Kitsune laski katseensa lattiaan. Etuhiukset peittivät hänen silmänsä.

"Naru..to..?" Sasuke kutsui nuorempaa poikaa nimeltä. Blondi ei reagoinut mitenkään. Miten tälläisessä tilanteessa pitäisi reagoida?! Miksi kaikki, mikä oli Sasukelle tärkeää, otettiin häneltä väkisin pois. Ensin hänen vanhempansa, sitten hänen isoveljensä otti ja lähti ja nyt tämä.
Uchiha laski kätensä pojan olalle. Blondi värähti. Hän nosti katseensa Sasukeen, joka hätkähti. Silmät olivat täynnä tuskaa ja jotain muuta. Kyyneleet kastelivat kitsunen posket.  

"...valehtelit..." blondi sihisi korpille. Uchiha nielaisi, jos joidenkin mielestä kutittaminen oli pahin kidutustapa, niin Sasuke voisi kyllä kertoa, että pahin kidutustapa oli katsella rakkaasi itkevän, koska olet valehdellut hänelle, ja syyttä.
"Na-Naruto... Minun oli pakko! Ja kaiken lisäksi, minä-"
Naruto ei jaksanut enää kuunnella selityksiä, hän tönäisi Gaaran tieltään ja juoksi minkä jaloistaan pääsi suoraan eteenpäin.

Hän kuuli kyllä Sasuken huutavan hänen nimeään ja vihaisen Gaaran ärjyvän Hakulle ja Deidaralle ohjeita, mutta häntä ei kiinnostanut enää mikään. Ainut järkevä asia mikä oli hänen mielessään, se oli juosta pois. Pois Sasuken luota.  Pois sen paskiaisen luota, joka oli käyttänyt hänen sinisilmäisyyttään hyväksi.

  Kitsune katsahti eteensä. Käytävä jatkui ja jatkui. OVI! Naruto juoksi ovelle tönäisi sen auki, hänen onnekseen se ei ollut lukossa. Hän ryntäsi sisään ja sulki oven.
Huoneessa oli pimeää ja siellä tuoksui öljy ja muste.  Blondi löysi jotain terävää ja sai kätensä vapaiksi. Hän katseli ympärilleen. Huone tuntui isolta. Siellä oli kaiken lisäksi todella lämmintä. Kynttilän valoa!

Kitsune liikkui kohti kynttilän valoa. Se oli ainoa valon lähde koko huoneessa. Kenenköhän huone tämä mahtoi olla?  Lattialla kynttilän ympärillä oli valokuvia ja piirustuksia. Naruto polvistui kynttilän ääreen, vilkaisten vielä kerran ympärilleen.

"Mitä kettua!?" hänen äänensä kaikui huoneen seinistä. Kuvat olivat hänestä. Samoin piirustukset!  Kuva toisensa jälkeen oli hänestä aina jostain tilanteesta. Yksi oli, kun oli syömässä Ra-menia lempiravintolassaan, toinen, kun hän oli nukkumassa ja kolmas hänestä ulkona kahden ystävänsä kanssa, Shikamarun ja Kiban. Näiden naamat oli sutattu. Maalaukset olivat outoja. Ne oli maalattu musteella. Yhdessä oli hänen profiilinsa.

Naruto nielaisi. Kuka voisi olla näin hullu?! Blondi katsoi kuvaa uudelleen. Tuo tyyli oli kyllä tuttu.. Missä hän oli nähnyt sen aiemmin? Hän laski maalauksen takaisin maahan. Sitten hänen silmiinsä osui valokuva..jossa hän poseerasi?! 'Hetkinen!? Minä muistan tuon kuvan! Tuossa minä poseeraan Saille, kun hän halusi ottaa kuvan siitä kun minä-....'
Kitsune laski kuvan nopeasti maahan ja nosti toisen maalauksen, äkkiliikkeen vuoksi kynttilä kaatui, mutta jatkoi palamista. Steariini valui maahan.
"Nämä kaikki ovat Sain maalauksia!" Naruto kirkaisi.
"Aivan, aika hyviä vai mitä?"

Naruto hätkähti ja nosti katseensa eteensä. Kaatunut kynttilä valaisi hänen edessään seisovan Sain naamaa jättäen pelottavat varjot tämän naamaan.
"Onneksi tulit tänne itse, niin voin saada mestariteokseni valmiiksi.."
Sai hymyili tekohymyään.
'Mestariteos?!'

Kaksikko tuijotti toisiaan. Naruton kasvoilla lepäsi pelko ja Sain kasvoilla se hymy, joka sai Naruton niskavillat pystyyn.

________________________________________________________________

END OF PART 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hitttoooooo~~!! sille kuulle ei löytyny selitystä.. *mutinaa nurkassa*
Sasu; Naru-Chan~~! Anna anteeks!
Dei; Oo hiljaa, toi ulvominen saa mun korvat särkemän!
Sasu; No se on oma syysi!
Dei; Miten niiiiin!?
Sasu; Sun piti mennä yli-isolla suullas juoruilemaan!
Haku, Gaa & Saso; =_="""
Oni;....... aws.. Sasukella on sydänsuruja...
Sasu; *tujottaa Onia murhaavasti* Ja siinä on itse syypää!
Oni; ??
Sasu; Piti sitten mennä kirjottaan tämmöstä potaskaa! MÄ olen kuule unelma seme!
Oni; ...jooooooooo.... *nyökkäilyä* ainaki joka muu päivä ku perjantai.
Sasu; Miten nii..
Oni; Perjantai-illat on pahasta..
Sasu; *hakkaa Onia kitaralla*

Naru; Koska Oni on kykemätön tekemään mitään, minä hoidan jälkikirjoituksen. Kiitos, että luitte tämän osan, ja kaikki Muut osat..? Toivomme kaikilta lukijoilta kommentteja, ja kaikki nekatiiviset sellaiset voitte lähettää....öm.. samaan boksiin. Kiitos ja kumarrus! *niiaa*

Sasu; CHIDORI!!!!!!
Oni; ....SUMMON; UCHIHA ITACHI!!! *elää edelleen Final Fantacy Fighteissa*
Sasu; ITACHI!!! *jättää Onin rauhaan ja lähtee jahtaamaan veljeään*
Oni; *juo Gaan, Hakun, Sason ja Narun kanssa teetä*

Kommentit (Lataa vanhempia)
BlackRoze - 2008-07-31 09:34:42
Kiintoisaa... erittäin kiintoisaa... Hyi olkoon ku Sai on pelottava!!!! O_o mä säikähin tos kohtaaa ku se tuli x3 5p (P.S: jälkikirjotus oli ..... Huippu XD)

BlackRoze - 2008-07-31 09:34:56
Oho! olinko muuten eka? :D

EgyLynx - 2008-07-31 10:37:26
4. pojoa.

loppu??????? EEEEIIIIIIII!!!!

Daligar - 2008-07-31 10:42:40
Tää oli mahtava!
Naruto raukka joutu pettymään pahemman kerran.. niitten pitää sopia välinsä sitte myöhemmin :)
En yhtään osannu oottaa Saita O.o Orochimaru kyllä kävi mielessä.. pääsit yllättämään totaalisesti ^^
Ja toi jälkikirjotus oli huippu xD
Ja pisteet.. 5 pojoa tietenkin!!

narusegawa - 2008-07-31 12:48:26
Älä itke naru-chan Narusegawa on tässä.. *lohduttaa*
Apuaaa!! Se on SAIII!!!!
5p. Jatkahan pian tai narusegawa tulee ja .... <3
^^

fumajime - 2008-08-26 09:51:27
Ei hele tuota jälkikirjoitusta! xD Zettai 5 pojoo ja mä luen nää seuraavatki osat mitä on jääny lukematta ja kommaan kunnolla vikaan :D

SaNzU - 2008-11-14 16:19:07
ULALAAA!!! Mikä käänne! En osannut odottaa lainkaan :D
Ja kaiken kruunaa tuo loppu xP

Tuossa: " "Onneksi tulit tänne itse, niin voin saada mestariteokseni valmiiksi.."
Sai hymyili tekohymyään.
'Mestariteos?!'
" Ja kun narutolla nous niskavillat pystyyn niin samalla nous kyllä itselläkin x'DD 5.p!!<3<3<3

Jing-chan - 2008-12-16 16:41:09
HAH HAH! :D toi jälkikirjotus oli kyllä mahtavaa kevennystä muuten melko jännittävään osaan... x'D
en mää jaksa ees ilmottaa paljon annoon pisteitä. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste