Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ninja Mask - Oni-Chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1168 sanaa, 7768 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-11 09:01:19
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

8.osa! *trumpetit soi* mitkä hitsin trumpetit??!
Oni-hime-Chan ilmoittaa; koska*köhköh*koulut alkaa, kirjoittaminen käy hitaasti..(hitaammin kuin nyt) ^^" yritän nyt kuitenkin työstää tätä ficciä oikeen kunnolla, että voin keksiä taas uusia ja jatkaa Kelleriä! Varo vain Lyseon kahdeksas luokka! Täältä tulloo Oni-Chan!!!! *pahisnaurua* *joka keskeytyy yskän puuskaan* *köh*Oni kuittaa..
SASUNARU
SASODEI

Arvostelu
10
Katsottu 1421 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
'lalalaa' ajattelu
"lalalaa" puhe
[laalilaa] kirjoittajan kommentit.. *sori, on pakko! ^^"*
_________________________________________________________

Naruto hätkähti ja nosti katseensa eteensä. Kaatunut kynttilä valaisi hänen edessään seisovan Sain naamaa jättäen pelottavat varjot tämän naamaan.
"Onneksi tulit tänne itse, niin voin saada mestariteokseni valmiiksi.."
Sai hymyili tekohymyään.
'Mestariteos?!'

Kaksikko tuijotti toisiaan. Naruton kasvoilla lepäsi pelko ja Sain kasvoilla se hymy, joka sai Naruton niskavillat pystyyn.[sori..oon laiska.. XD]

"Mi-mitä sinä tarkoitat mestariteoksella?" Naruto kirosi itseään, miksi hänen äänensä oli pakko kuulostaa noin pelokkaalta?! Eihän häntä pelottanut! No, ehkä vähän.. Ja Sai huomasi sen. Matala nauru kaikui huoneen seinistä. [Nyt puhumme siitä SEME-naurusta; 'Ku ku ku ku', Snizer tietää mistä puhun..=_="]
Kitsune tärisi vielä enemmän. Kun Sai nauroi noin, se ei voinut tietää hyvää! Jotain todella pahaa oli tiedossa, mutta hän ei tiennyt mitä.
"No nyt, Naru-chan.. Voimme aloittaa mestariteoksen luomisen heti. Sitä ennen, sinä," Naruto nielaisi peruuttaessaan rapumaisesti taaksepäin. Seinän tullessa vastaan, hän yritti painautua sitä vasten sulien silmänsä. Sai asteli hänen eteensä jatkaen lausettaan;"-Sinä, saat riisua nuo vaatteesi niin minä anna sinulle uudet. Sen jälkeen vaihdamme huonetta minun työskentelyhuoneeseeni."

"En halua.." Sai kallisti päätään ja näytti viatonta. "Mikset?"
Blondimme osoitti Saita syyttävästi. "Sinä olet huijari! Et ole Sai, et se Sai jonka tunnen! Hän on mukava eikä tekisi tätä minulle!"
Syntyi hiljaisuus, Naruto niin toivoi, että oli oikeassa. Eihän tuo voinut olla se Sai, jonka kanssa hän oli jakanut ilot ja murheet. Tämä henkilö tässä ei edes suostuisi tarjoamaan hänelle Ra-menia! Siinä oli selvä ero!
Matala nauru kaikui jälleen seinistä. "Aivan, Naruto-kun, en ole se sama 'Sai', olen se oikea. Kaikki se oli vain tapa päästä lähemmäs sinua. ja sinun täytyy myöntää, olen aika hyvä."
Naruto näytti kieltään.

"Kun Sa-" blondi hiljeni nopeasti. Hänellä ei ollut oikeutta lausua korpin nimeä, ei se jälkeen mitä tämä oli tehnyt hänelle. 'Miksi kaiken pitää olla niin monimutkaista!?'
Sai tutkaili kitsunen kasvoja, joilta paistoi suru ja epätoivo. Hänen päässään napsahti ja ennen kuin Naruto ehti tehdä mitään, kitsune tunsi Sain huulet omillaan. Blondin silmät laajenivat suuremmiksi kuin ne jo olivat. Mustatukkaisen kädet vaelsivat hänen paitansa alla, tehden hänen olonsa erittäin epämukavaksi.
Naruto halusi pois, hän halusi pois Sain läheltä, pois tästä huoneesta. Naruto halusi kotiin, piiloutua peiton alle, kuten ennenkin kun häntä pelotti. [HA! Myönsihän se jo viimein!! XDD *victory*]

"Mi-MITÄ SINÄ LUULET TEKÄVÄSI!!!?" Naruto huusi niin kovaa kuin pystyi ja huitaisi nyrkillään Saita naamaan. Nuorukainen lensi pari metriä kauemmas lyöden takaraivonsa lattiaan.

Hiljaisuus. Sai ei liikahtanutkaan. 'T-tapoinkohan hänet?' pieni virne käväisi pojan kasvoilla, joka tosi hiipui nopeasti pois kitsunen havaitessa Sain etusormen liikkuvan.
Naruto nousi nopeasti ja ryntäsi ovelle. "Mahtavaa! Ensin Uchiha valehtelee ja sitten minä loin zombin!!" Naruto parahti vetäessään oven auki.

--

Sasuke häpesi itseään. Hän oli hyväksikäyttänyt itseään nuorempaa poikaa. Siis ei sillä tavalla, vaan kuvainnollisesti. Korppi tunsi häpeän muuttuvan vihaksi Pomoaan kohtaan. Sasuke ei edes olisi halunnut tehdä tätä, mutta ei, kun Pomo haluaa. Kaikki oli sen kirppukasan syytä!! "Kun minä saan selville sen paskiaisen henkilöllisyyden, murjon sen naaman niin ettei sen äitikään tunnista sitä!!!" Sasuke karjaisi lyöden nyrkkinsä seinään. Täristen vielä vihasta korppi aktivoi Sharinganin ja lähti juosten etsimään Narutoa.

--

"-ja sitten Sasukekin alkoi karjumaan minulle!" Sasori nyökytteli.
"Voi sinua, olet kohdannut todella paljon huonoa, Dei-chan.." Deidara kikatti hyssytellen sitten Sasoria. "Mitä olen sanonut sinulle! Ei täällä!" Sasori nyökkäsi jälleen. "Aivan kuten haluat, Dei-hime.." Sasori läpsäisi blondia miestä takamukseen ja lähti jatkamaan töitään.
"Vitsin pervo-siili.." Deidara hieroi mukamas loukkaantuneena takamustaan.

--

"MISSÄ MINÄ OLEN!!!?"
Huuto kaikui valkoisilta seiniltä. Käytävä ei todellakaan näyttänyt samalta kuten edelliskerralla kun hän juoksi päättömästi Sain huoneeseen. Käytävä jatkui ja jatkui ja jatkui jne.. Nyt kitsune toivoi olevansa kettu tai joku muu, joka ei hortoilisi täällä kuin päätön kana! Pelkkä ajatus Sain mallina olemisesta oli tarpeeksi pelottavaa.
"Ok, jos minä nyt jatkan eteenpäin, olen samassa jamassa kuin nyt, jos palaan takaisin Saiontietenkinvastassa!!" Naruto ei voinut kuin kiljaista hiljaa. 'Sasuke..missä olet?'

Kitsune kuitenkin otti riskin ja lähti takaisin sinne mistä oli tullut. Kumma kyllä, Sai ei ollut oven luona vastassa. Mutta eihän se haitannut! Hyvä vaan! Naruto jatkoi kulkuaan pysähtyen äkisti.
Ihan kuin joku tai jokin tuijottaisi häntä. Blondi käänsi hitaasti päätään jähmettyen paikalleen. Häntä tuijottivat kaksi kuolleen-näköistä silmää. Niska oli sijoiltaan ja naama oli verinen. Kalpea käsi, jonka sormet olivat vääntyneet ties mihin suuntaan, laskeutui kitsunen toiselle olalle.
"[i]Katso nyt....mitä sinä minulle teit...Naruto-khun...
" yskäisy. Naruton naamaa peittivät valkoiset madot. Naruto tuijotti näkyä kauhuissaan. Sai oli...

Valkoisia seiniä peitti veri, eikä kauhun huuto enää kaikunut niistä.
--

Sasuke käännähti kannoillaan. Tuo huuto.. Naruto!

--

Samaan aikaan Konohassa.
"Godaime-sama!! Naruto on..on.."
Tsunade nousi tuolistaan ja tarttui Kakashia rinnuksista ja painoi seinää vasten. "On MITÄ!?"
Kakashi nielaisi. "Hän katosi yön aikana. Lähetimme kaksi ANBUa etsimään häntä, ja he kyllä löysivät, mutta..."
"Mutta mitä!!" Tsunade karjui. Shizune nielaisi. 'Tsunade-sama..'
"Hänet löydettiin kuolleena.. Silmät apposen auki ja kun hänet nostettiin, hänen suustaan tippui valkoisia matoja..."

Tsunaden kasvoilta paistoi järkytys. Nainen päästi Kakashin irti, hoiperrellen sitten vaivalloisesti takaisin tuoliinsa. Hän tuki päätään käsillään, alkaen täristä. Shizune kiiruhti ulos huoneesta jättäen Kakashin ja Tsunaden kaksin. Kakashi puri huultaan, joka vuosi jo verta.
"Mi...Mitä muuta..löydettiin.?"
"Hänen maskinsa, joka oli kahtia. Hänen kädet ja jalat oli sidottu taakse. Hänen paitansa oli repaleinen kuten housutkin. Kuolin tapaa ei ole vielä voitu selvittää.." Tsunade puri huultaan, joka alkoi vuotaa verta, mutta siitä ei kukaan välitä.

Miksi niin lahjakas ninja oli kuollut!? Ei, ei.. Tämä ei ollut totta. Tämä on painajaista, josta kohta herään ja sen jälkeen nauran pilkallisesti. Juuri niin! Tsunade virnuili kuin mielipuoli.

Kakashi oli hiljaa. Hänen lupauksensa Yondamelle oli särkynyt. Tämän piti olla painajainen, joka loppuisi pian.

Ulkona alkoi sataa kaatamalla...
___________________________________________________________________

O.O"""" omg.... Tota määkään en ees osannu odottaa... Ja kaiken lisäksi kesken kaiken Noriaki Sugiyama alko laulaa Scenarioo!!!! *kiroilua*
*tuijottaa mielipuoli-Tsunadea ja angstaavaa Kakashia* miksei pakkopaidat oo enään sallittui.. =_="""

SEURAAVASSA JAKSOSSA-...... ^^" enpäs kerro...
KOMMENTTEJA!! *tai mä revin Narutolta silmät....*
Naru; 0_0" *tärinää*
Oni; No ei nyt! ^^ oo vaan jutussa mukana!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Oni-Chan - 2008-08-11 09:06:26
Lyhyt? no ei se mitn!! ^w^

Daligar - 2008-08-11 09:32:51
Hui O.O Jännäks meni! Toivottavasti seuraavassa osassa tai piakkoin selviää toi Sain ja Narun mysteeri 'kuolemat'
Aika lyhyt tämä oli, mutta silti huippu!
Sasse! Sun pitää löytää Naru, pyytää anteeks siltä, sitte hakata Sai ja sitte ne voi muuttaa yhessä Narun luokse :D
Ja annan 4p ja jatkoa vaadin, nopeasti!!! ^^

harinezumi - 2008-08-11 11:12:05
jes!! jatkoa... ^^
alku oli kiva muttaaa.... loppu oli pelottava o.O ei kai naruto oikeesti kuollu??!! jatkoa äkkiä :D 5pojoo

Fuyu - 2008-08-11 11:38:31
*murisee vaarallisesti nurkassaan*
jälleen uusia uhreja tappolistaani...*pistää nimet muistiin*
aiheutit minulle juuri  pienen sydänkohtauksen! ei naruto voi kuolla!!! ei se voi!! Q.Q jatkoa vaaditaan!
4 pistettä

narusegawa - 2008-08-11 12:22:38
O.O Naru-chania EI tapeta tai minä tulen ja tapan kaikki jotka ovat koskeneet häneen!!
Sä teit tästä jonkun ihme zombi ficin.. -.-'
Joo jatkoa pian. ^^ Ens kerralla pitempi!!
*Lähtee etsimään Narua, mutta eksyy jonnekkin matkalla*

Sid - 2008-08-11 14:55:30
...

=O.O=

Mie en haluu lukee jatkoa... Mie oon järkyttynyt... Vaikka mie ite kirjoitan semmossia "raiskataan poikia ja  syödään suolia " tarinoita niin inhoan... INHOAN valkoisia matoja.... Mun pitää olla sit henkisesti valmis lukemaan jatkoa... Oliko tää joku rangaistus siitä et mä ja sun fanit hoputettiin sua? Eikai sai ja naruto oikeesti kuollu? olisin niin halunnut päästä lukemaan semmossen missä sai raiskaa naruton. Pitää tehdä lisää satuja.

dijon - 2008-08-12 18:59:33
lisää lisää lisää!!!
aivan mahtava tämä!! ;o
täydet pisteet ja odotan innolla seuraavaa osaa!!! (;

fumajime - 2008-08-26 09:58:50
MATOJA!?!?!??!?! *juoksee ennätys vauhtia murtuneella jalalla* MATOAAAHH!!!! >O<' (Mato fobia) 5 pojjoo!

Jing-chan - 2008-12-16 16:49:11
hirvittävää... :'D ihan silmät vaan levällään luin... :'D mahtava kuvailu, ja melkein liiankin pelottavaa.. .x'D

EgyLynx - 2008-12-18 14:54:38
hidas......  olen nooh... 4 pojoa...

mitään paranetavaa:?

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste