Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Uusia tuttavuuksia osa 5 - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2826 sanaa, 16975 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-11 14:18:50
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Päätin vielä raapustaa tämän ennen koulun alkua, sillä aikani tulee rajoittumaan hyvin paljon pitkien päivien, väsymyksen ja linkkamatkojen takia. Yritän toki olla ahkera kirjoittaja ^^

Tässä osassa pääsemme tutustumaan Minaton ihanaan luonteeseen, ja hippusen verran SasoDeitä löydätte tekstistä. Ja muutaman uuden hahmon, jotka vain vilahtavat sivuhahmoina tässä. Kuulostaako tutulta?

"Kuuntheletko sä vittu ollenkaan, saatanan molopää", Onko tutun oloinen heppu? Jos ei niin lukemaan ;)

Vähän kiroilu varoituksia, eipä kait muuta ku lukuiloa :D

Arvostelu
15
Katsottu 1730 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Uusia tuttavuuksia osa 5


Sasuke ja Naruto olivat juuri saapuneet blondin talon ulkopuolelle. Naruto avasi oven ja astui korppi perässään eteiseen.

“Älä välitä, täällä on vielä vähän sotkusta muuton jäljiltä”, blondi sanoi riisuessaan takkiaan.

“Ei mua sotku haittaa.”

Naruto oli juuri sanomassa korpille jotakin, mutta vaikenikin yllättäen kuullessaan mekkalaa keittiöstä. Sasukekin jäi hiljaa paikoilleen yrittäen kuunnella mistä nyt oli kyse.

“Vie se kauemmaksi!”, keittiöstä kuului miehen kauhistunut huudahdus.

“Mitä pelättävää tässä on? Sehän on niin pienikin..”

“VIE SE POIS!!”

Pojat ilmaantuivat keittiöön johtavaan tilaan ja katselivat ihmeissään edessään avautuvaa näytöstä. Minato oli kiivennyt tuolille ja katseli selvästi kauhuissaan vaimoaan, joka roikotti pientä hiirtä aivan miehensä silmien tasolla. Punahiuksinen nainen hymyili ilkikurisesti ja toi hiirtä entistä lähemmäs miestä.

“Kushina, ole kiltti ja vie se pois!”, Minato aneli.

“Äiti, miks sä kiusaat iskää ku tiedät että se pelkää hiiriä?”, Naruto kysäisi luoden tympääntyneen katseen äitiinsä.

Kushina käänsi huomionsa poikaansa ja nähdessään tämän vieressä komean nuorukaisen, hän päästi erehdyksessä irti hiirestä. Hiiri putosi Minaton jalan päälle ja kipitti lahkeen alle jatkaen matkaansa ylös säärtä pitkin.

“AARGH, APUA! OTTAKAA SE IRTI  MUSTA!”, Minato huusi kuin hengenhädässä.

Kolme sivusta katsojaa ei voinut kuin nauraa blondin ilmeille ja tekemisille. Minato oli hypännyt alas tuolilta huutaen ja ravisteli oikeaa jalkaansa hyppien samalla vasemmalla jalallaan ylös alas. Kun se ei näyttänyt auttavan, mies avasi sepaluksensa ja työnsi kätensä alushousujensa alle inhoava ja panikoiva ilme kasvoillaan ja veti hiiren ulos nakaten sen saman tien lattialle.

Hädissään hiiri juoksi vikisten lattian rajassa olevaan pieneen onkaloon keittiön kaappien alla ja katosi sinne.
Minato rauhoittui ja käänsi vihaisen katseensa kolmeen nauravaan hahmoon edessään. Erityisesti hän mulkoili vaimoaan kulmiensa alta.

“Olipa sinusta taas paljon apua, Kushina.”

“Anteeksi, mutta se oli niin huvittavaa”, Kushina sai sanottua naurunsa lomasta.

Minato käänsi selkänsä loukkaantuneena vaimolleen ja poistui huoneesta. Pian he kuulivat oven paukahduksen ja veden lorinaa.

“Iskä tais ihan tosissaan suuttua sulle”, Naruto huomautti saatuaan naurunsa hallintaan.

“Niin taisi, no minä lepytän hänet sitten illalla”, Kushina sanoi iskien silmää.

“Ai niin, tässä on uusi ystäväni, Uchiha Sasuke.”

“Hauska tavata Sasuke. Oikein mukavaa että kullannuppuni on saanut ystäviä.”

“Juu, hauska tavata”, Uchiha vastasi naiselle edessään.

“Tuu, mennään mun huoneeseen”, Naruto sanoi ottaen korppia kädestä ja vetäen tämän mukaansa.

Sasuken kasvoille kohosi hento puna, mutta hän pyrki piilottamaan sen, jotta blondi ei huomaisi sitä. He nousivat portaat ylös yläkertaan ja pian he jo seisoivatkin Naruton huoneessa. Huone oli aivan erilainen sävyiltään, kuin Sasuken. Naruton huoneessa oli paljon eri sinisen sävyjä ja näin ollen huone oli paljon valoisamman oloinen.

Sasuke istahti parisängylle Naruton valloittaessa huoneen ainoan tuolin, joka oli kirjoituspöydän ääressä.

“Miks sulla on parisänky?”

“No, mä oon aika levoton nukkuja, pyörin jatkuvasti unissani ja kun sänky on isompi, niin en putoa kovin usein lattialle”, Naruto vastasi raapien takaraivoaan.

Sasuke hymähti ja katseli edessään olevaa kaunokaista. Tämä osasi vain olla niin suloinen. Blondin jokainen pienikin liike oli sulavan kaunis ja tämän hymy valloittava aistillisine silmineen.

“Hmm.. Sasuke onko jokin vialla?”, Naruto kysäisi punaisena kasvoiltaan ja erittäin vaivaantuneen oloisena.

Sasuke tajusi blondin huomanneen hänen tuijotuksensa ja nolona käänsi katseensa muualle mutisten:

“Kaikki on ihan hyvin..”

Hetken oli aivan hiljaista molempien miettiessä mitä voisi sanoa toiselle. Naruto kuitenkin huudahti pian innoissaan:

“Pelataanko pleikkarii!”

“Pelataan vaan”, korppi vastasi hymyillen.

Naruto kaivoi kaapista pleikkarin ja muutaman pelin. Hetkessä tämä oli kytketty ja peli valittu. He valitsivat Tekkenin, jossa pääsivät hakkaamaan eri hahmoilla toisiaan.

“Voi perkele, mä hävisin taas!

“Olen tässä vain yksinkertaisesti parempi ku sä, usuratonkachi.”

“Pää kiinni, teme!”

--------------

Punahiuksinen mies manasi typerää päätöstään lähteä ystävänsä kanssa baariin. Miksi hän oli kaikista ystävistään lähtenyt juuri tämän mukaan? Hänellä taisi olla hetkellinen ajatuskatko lupautuessaan tämän matkaan. Nyt hän joutui kuuntelemaan tämän humalaista paasausta. Selvinpäinkin tämän puhetapa oli karsea, mutta humalassa se oli tuplasti pahempaa.

“Kuuntheletko sä vittu ollenkaan, saatanan molopää.”

“Kuuntelen kyllä Hidan, voisit siistiä suusi.”

“Mikä perkeleen äiti shä muka vittu mulle ooth? Täh?”

“No en taatusti oo äitis, ja siitä saan olla ylpeä.”

“Oo vittu hiljaa Sasori, shä et tiedä misthään mitäänh”, Hidan jatkoi epäkohteliaaseen sävyynsä ja tuijottaen punapäätä vaaleanpunaisilla silmillään.

Sasori huokaisi turhautuneena ja ryysti oluttansa antaen pähkinänruskeiden silmiensä vaeltaa muissa pöydissä istujissa. Keski-ikäisiä juoppoja, murheellisen oloisia miehiä ja naisia ja yksinäinen tyttö pimeässä nurkassa istumassa… Hetkinen, eihän se ole tyttö, vaan Deidara!

‘Mitä se täällä yksin tekee?’

Sasori antoi katseensa valua ulko-ovesta juuri sisään astuneeseen mieheen. Tunnistettuaan tämän, hän viittoi miehen luokseen.

“Kakuzu, voisitko pitää Hidanille seuraa? En viitsisi jättää häntä yksin.”

Kakuzu katsoi Sasoria lievästi ärsyyntyneenä ja tokaisi: “Mitä mä siitä hyödyn? Täällä istuskellessa ei taatusti tienaa yhtään.”

“Miks sä sitte baariin ylipäätään tulit?”, Sasori heitti takaisin tympääntyneenä.

“Kuulin että Hidan on taas täällä tuhlaamassa rahaa..”

“Pidätkö sä sille seuraa, jos mä tarjoon sulle muutaman kierroksen?”

“Kiinni veti!”

Sasori kaivoi huokaisten lompakon taskustaan ja tunsi vihreiden silmien ahnaan katseen rahoissa, jotka hän veti esille ja ojensi ne miehelle. Vihreät silmät suorastaan säteilivät mielihyvästä rahojen koskettaessa tämän kättä. Leveästi hymyillen, tämä nousi hakemaan itselleen juomista. Hymy näytti kyllä Sasorista hivenen mielipuoliselta kasvoissa olevien tikkien ansiosta.

Sasori nousi ylös ja suuntasi askeleensa Deidaran luo. Lähempänä ollessaan hän havaitsi blondin huojuvan aloillaan ja hikkaavan pienesti kasvoillaan juopumuksen puna. Deidara oli selvästi humalassa ja ei näyttänyt ymmärtävän paljon maailman menosta.

Sasori istahti blondia vastapäätä ja jäi tuijottamaan tämän sinisiä silmiä, jotka tuijottivat lasittuneesti lasin sisältöä. Deidara näytti jotenkin.. murheelliselta. Ei siltä energiseltä itseltään töissä ollessa, ja aina roikkuessaan hänen kannoillaan jutellen kaikista maailman asioista.

“Deidara, onko kaikki hyvin?”

Deidara käänsi sumean katseensa punapäähän edessään. Hänen alitajuntansa oli havainnut edessään istuvan miehen Sasoriksi, mutta viesti ei päässyt kulkeutumaan perille asti alkoholin takia, joten hän ei loppujen lopuksi tunnistanut miestä tämän hetkisen tilansa vuoksi.

“Ei todellakaan oo hyvin..”, Deidara huokaisi.

Sasori huomasi yllätyksekseen, että Deidara sammalsi hyvin vähän juopuneena ja se ei vaikuttanut puheen laatuun juuri ollenkaan. Se oli aika harvinaista se.

“Mikä sua sit vaivaa?”, Sasori kysyi jo huolestuneena.

“No Sasori!”

Punahiuksinen mies tuijotti tyrmistyneenä ystäväänsä. Eikö Deidara pitänytkään hänestä? Vai mikä ongelma tällä oli hänen suhteensa. Ainahan tämä oli hänen seurassaan viihtynyt.

“Miksi Sasori sitten vaivaa sua?

“No ku se ei tajua mua ollenkaan, hik. Mä oon yrittäny ilmasta sille tunteitani ja roikkunu sen mukana jo iät ja ajat. Ja silti se ei huomaa mua!”

“Millä tavalla tarkoitat huomaamista? Kyllähän sut pakostakin huomaa”, Sasori sanoi ihmetellen blondin äskeisiä sanoja. Mitä tunteita tämä oli yrittänyt hänelle ilmaista? Tuskin nyt ainakaan mitään rakkauteen liittyvää, eihän Deidara mitenkään häneen voisi ihastua, vaikka hän kyllä piti paljon kyseisestä blondista…

“Sä oot yhtä tyhmä ku Sasori! Se ei tajua että mä rakastan sitä…”, Deidara huudahti ja tämän poskea pitkin valui kyynel kohti leukaa.

Sasorin leuka oli tipahtaa paikoiltaan tämän kuullessa Deidaran sanat. Ei voinut olla totta.. Deidara tosiaan rakasti häntä? Valtava lämpö hyökyi Sasorin kehon lävitse ja sai miehen hymyilemään lempeästi. Sasori kohotti blondin leukaa ja pyyhki kyyneleen pois.

“Deidara, nyt kuuntelet tarkkaan. Sinun pitää kertoa tunteesi Sasorille.

‘Mikäli et muista tätä keskustelua huomenna…’

“Olen varma että Sasori tuntee samoin sua kohtaan, joten keräät vain rohkeutesi ja puhut sille.”

“Mistä sä sen voit tietää?”, Deidara kysyi katsoen kosteilla, sinisillä silmillään edessään oleviin ruskeisiin silmiin.

“Mä tunnen sen jätkän tarpeeksi hyvin, joten mä tiedän. Ja nyt me lähetään kotiin selvittämään päämme, okei?”

Sasori ei jäänyt odottelemaan vastausta hämmentyneeltä blondilta, vaan veti tämän ylös ja kietoi kätensä tämän hartian ympärille. He katosivat pian ulkoilmaan kävellen vieretysten, Sasorin tukiessa blondia.

Kaksi miestä seurasivat katseillaan ystäviensä poistumista baarista. Vihreät silmät omaava mies käänsi jälleen huomionsa ärhäkkään toveriinsa.

“Söpöä, vai mitä?”, Kakuzu kysyi sarkastisesti, tietäen että saisi ystävänsä ärsyyntymään entistä enemmän.

“No hyi vittu!”

------------

Naruto ja Sasuke olivat melkein koko päivän pelanneet pleikkaria ja muutamaa muuta peliä, kaupungilla käynnin lisäksi. Juuri nyt he tuijottivat alakerran olohuoneessa tv:tä.

“Sauske, kello on jo kymmenen.”

“Miten se aika näin äkkiä meni? No, mun täytyy varmaan lähteä kotiin, ettei isoveikka huolestu.”

“Mä en päästä suo tuonne pimeään yksin kävelemään, ties mitkä möröt sut kaappaa”, Naruto sanoi virnuillen.

“Taxillako mun sitte pitäis mennä?”

“Ei, sä jäät yöks.”

Sasuke tuijotti blondia varmana siitä, että oli kuullut väärin. Naruto halusi hänen jäävän yöksi. Hyvin vaalea puna kohosi väkisinkin kalpeille kasvoille. Hänen mielessään kävi aivan jotakin muuta kuin nukkuminen. Miten hän ylipäätään voisi pitää näppinsä erossa Narutosta, jos jäisi yöksi? Naruton kasvoilla oli kuitenkin jääräpäinen ilme, joten tälle ei auttaisi sanoa ei.

“Hyvä on, soitan Itachille.”

“JES!”, Naruto huusi pompaten innoissaan ylös sohvalta.

Sasuke vain hymyili ystävänsä energisyydelle ja kaivoi kännykkänsä taskunsa uumenista näppäillen veljensä numeron. Muutaman tuuttauksen jälkeen, hän kuuli veljensä äänen.

“Juu.”

“No moi, kuule mä en tuu yöks kotiin, mä jään Narutolle.”

“Ootko kysyny hänen vanhemmiltaan, käykö se?”

“Naruto hoitaa asiaa parhaillaan, ja ilmeestä päätellen, lupa on myönnetty.”

“Selvä, muista olla nätisti, ja vanhempien alkoholiin ei kosketa- aahnh.”

Sasuke kuunteli tyrmistyneenä veljensä nautinnollista ynähdystä ja hyvin hiljaista kuiskausta:

“Lopeta! Ei nyt.. älä koske sinne, uhh..”

“Tuota, onko sulla kaikki ihan hyvin Itachi? Kuulostaa siltä ettet ole ainakaan yksin..”

“Kaikki on ihan hyvin! Pitää lopettaa, pidä hauskaa, moikka!”, Itachi sanoi nopeasti hätääntyneellä äänellä ja katkaisi puhelun.

Sasuke tuijotti vielä hetken puhelintansa, kunnes työnsi sen takaisin taskuunsa. Samassa Naruto pyyhälsi hänen luokseen iloisesti virnistäen.

“Missä haluat nukkua? Meillä on vierashuone, mutta jos haluat, niin voidaan levittää mun huoneeseen patjakin.”

“Jos vain käy, niin nukkuisin mieluusti samassa huoneessa.”

“Selvä, mä käyn laittamassa petis kuntoon”, Naruto huikkasi viilettäessään portaita ylös.

Sasuke suuntasi kulkunsa keittiöön naureskellen. Miten Naruto oli noin paljon ajatuksesta innostunut? Voisiko tällä olla tunteita häntä kohtaan.. Äsh, kyllä siihen ihan luonnollinen selitys varmasti löytyy.

Korppi istahti keittiön pöydän ääreen Kushinaa vastapäätä. Nainen selaili lehteä ja joi ilta kahviaan. Tämä kuitenkin kohotti katseensa poikaan edessään.

“Olen todella iloinen, että sinusta tuli Naruton ystävä, ja että jäit yöksi. Hänellä ei ole koskaan ollut ketään yökylässä, siksi hän on niin tohkeissaan”, Kushina sanoi hymyillen.

“Eikö koskaan?”, Sasuke kysyi ihmeissään.

“Valitettavasti ei, entisessä koulussa hänellä ei ollut hyviä ystäviä, hän on varmaankin puhunut sinulle siitä?”

“On hän. Missä Minato on?”

“Hän on minulle vielä vihainen siitä hiiri jupakasta. Yritin jo lepytellä häntä, mutta ei onnistunut. Hän on välillä niin lapsellinen.. häneen ei taida tehota nyt mikään muu kuin kunnon seksi, mikäli pääsen tarpeeksi lähelle häntä, ennen kuin hän pakenee murjottamaan jonnekin muualle…”

Sasuke melkein purskahti nauruun. Tämä Minato vaikutti erittäin hupaiselta tapaukselta. Ja entäpä Nauton äiti sitten? Tämä oli juuri puhunut hänelle suoraan aikovansa harrastaa seksiä miehensä kanssa illemmalla. Aikuiset…

Sasuke käänsi huomionsa yläkerrasta kuuluvaan huutoon ja ryminään. Hetkessä hän oli noussut ylös ja viilettänyt portaat ylös Naruton huoneeseen. Naruto makasi valtavan tavara kasan alla haarat levällään manaten raskaasti. Sasuke siirteli tavaroita sivuun ja veti blondin ylös seisomaan.

Naruton oikeasta kulmasta, silmän yläpuolelta valui ohut verivana, muuten poika näytti olevan kunnossa.

“Missä teillä on puhdistustarvikkeita ja laastaria?”

“Vessan yläkaapissa, mutta mä voin hake-”

Sasuke oli jo marssinut ulos huoneesta ja yhtä nopeasti kuin oli lähtenytkin, tämä tuli jo takaisin tarvikkeiden kanssa. Hän painoi hellästi Naruton istumaan sängylle ja kostutti vanua ja pyyhkäisi haavaa. Blondi irvisti hivenen, mutta ei päästänyt ääntäkään. Korppi laittoi laastarin haavan päälle ja hetken mielijohteesta suuteli blondia otsaan.

Naruto valahti kauttaaltaan tomaatin punaiseksi ja tuijotti Sasukea. Korppi vain hymyili hellää hymyään ja silitti punoittavaa poskea kämmenselällään.

“Mitäs nyt tehdään, usuratonkachi?”

Naruto sai aikaiseksi vain änkytystä ja vaivoin Sasuke erotti sen seasta jotakin elokuvan katsomisesta. Hymyillen edelleen, Sasuke ryhtyi penkomaan blondin elokuva kokoelmaa.

‘En aio enää odottaa. Aion tehdä tämän viikonlopun aikana selväksi hänelle, kuinka paljon pidän hänestä…’

Kummankaan pojan huomaamatta, oven takaa kurkkinut punahiuksinen nainen hiipi pois oven luota kohti alakertaa, kasvoillaan tyytyväinen hymy.

----------------

Okei, en tiiä Hidanista ja Kakuzusta paljon mitään.. Toivottavasti toi liippas edes läheltä. Jaa, mitähän muuta viikonloppuna mahtaa tapahtua? Sen saatte tietää myöhemmin ;)
Kommentteja? :3

Kommentit (Lataa vanhempia)
AivoLagi - 2008-08-11 15:03:56
jatkoa nopeasti!Jooko?annan femman*niistää flunssanenäänsä*

BlackRoze - 2008-08-11 16:36:19
Samat sanat!!! Jatkoa kehiin tai... tai... no ei mtn taita vaan jatkoa! Ei rakentavaa, vaan jatkoa! Rakastan näitä<3 5p totellakin

Oni-Chan - 2008-08-12 04:51:44
=0w0= wiiiiiiiiiiiii!! mä haluun samanlaisen iskän ku minato!!! sais murjottaa mun kaa vessas.... *tökkii narutopehmoaan*
(tytöt tykkää tytöistä ja pojat tykkää pojista jne... )
mun äiti taitaa olla kushina maskin alla, seki sanoo kaiken niin suoraan.... tulin kerran kysyneeks miten homot.... sain tiedon suoraan.... trauma... =_="""""""""""""
juu, jatkoo ja
5pojoo!!! >w<

Shibya - 2008-08-12 15:10:25
Hoo, minulla kun tuppas olemaan tylsää niin aloin kiinnostua tästä sinun sarjastasi 8D
(etenkin kun jossain luki SasoDei XD) Niin en kadu yhtään että aloin lukea! <3
Tässä oli pari kirjainta puuttunut välistä, mutta ne saa helposti korjattua >;)

Jatkoa mikäli nyt koululta ehdit! :DD ..aww...sasodeitä....

Jing-chan - 2008-11-23 18:41:49
OMG!!!!! TÄÄ oli tähän asti paras osa! :'D räkätin kamalasti tolle minato hiiri kohtaukselle. x'D mutta nyt joudun meneen saunaan. x'D ja läksyt edelleen tekemättä. -.-' tou. x'D

viis pistettä edelleen. x'D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste