Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
prinsessa ja lee-herne osa 2 - hidoineko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 828 sanaa, 5052 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-16 15:06:18
Kansio: Muu - S-K13

joo eli tässä on kakkos osa. eipä muuta ku nauttikaa ja kommentoikaa.

Arvostelu
7
Katsottu 1025 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
“No, Gaara nukuitteko hyvin?” kysyi Iruka, kun Gaara oli tullut huoneesta jossa oli yöpynyt.
      “Kyllä, nukuin oikein hyvin, mutta minusta tuntui välillä siltä kuin joku tuijottaisi, joten heräsin välillä siihen, mutta en huomannut huoneessa ketään.”
                   Narutolla oli ilme jota vain Iruka pystyi lukemaan ja hän kuiskasi Irukalle:” Gaara ei taida olla oikea, mutta kun hän syö aamiaista ennen lähtöä, niin tuo Lee tänne. minulla on häneltä kysyttävää.” :” Kyllä Naruto herra!” “Gaara-neiti, olkaa hyvä ja seuratkaa minua ruokasaliin, jossa on  tarjolla herkullinen aamiainen.” sanoi Naruton hovimestari ja Leen vaatteiden suunnittelija Gai, joka oli pukeutunut porkkanaksi, koska hänellä oli hieman outo harrastus. Gaara ei oikein voinut nauttia ruokailusta, koska Gain asu vei tämän kaiken huomion.
     Kun Gaara oli lähdössä, häntä tuli vastaan hienoilla kärryillä, kuka muukaan kuin hänen nukkeja rakastava isoveljensä Kankuro, jonka Temari oli komentanut hakemaan pikkuveljeään kotiin hiekasta tehtyyn linnaan. “Gaara, vauhtia että päästään kotiin ja minä pääsen ihailemaan karasua!” ” Okei Kankuro-Onii-chan! Tulossa ollaan!”

                    Oli kulunut jo viikko siitä kun Gaara oli ollut Naruton linnassa, kun he kuulivat koputusta ovelta. Hovimestarina toimiva Gai oli menossa avaamaan ovea, mutta Naruto käski äkkiä Irukaa avaamaan, koska Gai oli pukeutunut kukkaiskeijuksi. Oven toiselta puolelta löytyi henkilö, jolla oli ruskeat hiukset, vaaleanpunainen hame, sekä pieni koira mukana, ja hän kertoi olevansa Kiba ja hän tarvitsi suojaa sateelta ja kovalta myrskyltä.                                                                                                 Iruka vei hänet samaan huoneeseen, johon Gaara oli viety, jonka jälkeen Iruka meni makuuhuoneeseensa, sillä hänellä ei ollut paljon tehtäviä ja hän tulisi heti, kun hänen rakas herransa tarvitsisi jotain. Mutta hänellä ei ollut aavistustakaan, että hänestä otettiin valokuvia salaa. Tuo henkilö, oli Naruton kokki, Kakashi joka  nyt vain sattui olemaan hieman kiinnostunut Irukasta ja hänen makuuhuoneensa oli täynnä hänen kuviaan, mutta kukaan muu kuin Kakashi itse ei tiennyt sitä, sillä hän ei päästänyt ketään huoneeseen, vaan hän siivosi sen aina itse. Hän oli myös suunnitellut, että kun hänen herransa löytää prinsessan ja menee naimisiin, niin hän iskee Irukan.                                                               Kun Kiba oli ollut noin tunnin huoneessa, jossa nukkuisi, Gai tuli hakemaan häntä ruokailusaliin, mutta tällä kertaa hän oli pukeutunut kunnon vaatteisiin, sillä Naruto oli sanonut, että jos hän ei pukeudu muihin vaatteisiin, hänet lukittaisiin yhteen huoneeseen, samoin kuin Naruton isän opettaja Jiraiya, joka oli lukittu pieneen huoneesen, sillä Jiraiya kävi mielellään varastelemassa naisten alushousuja ja tirkisteli aina naisia, joten hänelle oli tehtävä jotain.

Leellä oli erittäin viihtyisää prinsessan sängyn välissä, sillä hänen oli pysyttävä siellä. Ei Leellä mitään kieroja ajatuksia ollut mielessään kun hän suostui siihen, ei tietenkään, hän muuten vain hymyili tyhmästi kun näki prinsessoja tulemassa huoneeseen ja vaihtamaan yöpukuun.

Seuraavana aamuna Iruka kysyi tällä kertaa Kibalta miten hänen yönsä meni ja hän vastasi: ”tosi hyvin, nukuin kuin tukki, mutta Akamaru väitti että sängyn patjojen välissä olisi joku. En kyllä uskonut häntä, sillä kuka nyt sinne mahtuisi, ja kyllä kai sen tuntisi jos joku olisi siellä.” Iruka näytti pettyneeltä ja sanoi : “Aivan niin. Mutta sinun on varmaan jo aika lähteä. Olethan jo syönytkin. Mutta missä sinun koirasi on? Sehän oli hetki sitten tässä!” Juuri kun Kiba oli menossa etsimään rakasta koiraansa, se ilmestyi keittiöstä ja oli erittäin kylläisen näköinen. “Koirallasi taisi olla nälkä, huomaan.” Mielessään Iruka kuitenkin ajatteli: “Kunpa hän ei olisi syönyt jotain jota hänen ei kuuluisi.” Kun Kiba oli lähtenyt koiransa kanssa, Iruka päätti lähteä kysymään Kakashilta tarvitseeko hän jotain niiden ruokien tilalle, joita se koira kävi syömässä. Jos totta puhutaan, Irukaa hermostutti aina jostain syystä kun hän oli Kakashin lähellä, mutta ei tiennyt syytä.  Kun hän oli kysynyt Kakashilta, mitä kaikkea se koira oli syönyt ja kysynyt, miten hän voisi hyvittää sen, sillä hän tunsi olevansa vastuussa siitä, Kakashi vain virnuili ja sanoi: ”Jos saan ottaa sinusta alaston kuvia ja sinä lupaat, että saan viedä neitsyytesi.” Iruka tuijotti häntä hetken ja mietti asioita, mutta hetken mietittyään, alistui ja sanoi punaisena: “ Hyvä on, jos haluat, mutta älä vain kerro herralle tästä.”  Kakashi irvisti ja sanoi: “ Hyvä on. En kerro.” mutta lisäsi vielä mielessään  sanan “Hänelle.” Ja virnisti epäilyttävästi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-08-16 19:27:49
Ihan mukavasti juoni etenee, ehkä hippusen nopasti ja vähän enemmän kuvailua voisi olla. Muutama virhekkin löytyi.
KakaIrua <3 Lissee sitä ^^ Kaksu on pervo xD
Odottelen jatkoa ja annan 4p.

LOO - 2009-03-06 16:42:53
Kun Gaara oli lähdössä, häntä tuli vastaan hienoilla kärryillä, kuka muukaan kuin hänen nukkeja rakastava isoveljensä Kankuro, jonka Temari oli komentanut hakemaan pikkuveljeään kotiin hiekasta tehtyyn linnaan.

tarkoititko pikkusiskoa? :--D Ko eiks Gaara ollu täs nainen :''D Samapa tuo, ihmettelin vaa :D Hyvä tää on!

Raw - 2009-07-21 14:26:18
NAHAHAHHAH! EI ELÄMÄÄÄÄÄ!!! Repesin totaallisesti XDD
Mutta! En jaksais ettii vuorosanoja tekstistä... Vink vink :D
5 pojoa >3<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste