Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Jumalan palkka [Kisa-fic] PREWIEW - DarkFlame
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 418 sanaa, 2589 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-20 14:14:37
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

PARANTELEN TÄTÄ KUN KERKEÄN! JA PIDENNÄN !!

Oli pakko parittaa Dewoa! XD Elikkäs Naikkosen kenen kanssa Dewo viilettää saatte selville kun luette tarinan!

*vink vink*

Nainen on Hiekka kylästä ;)

Suhteellisen lyhyt

Arvostelu
2
Katsottu 1435 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli viileä aamu hiekka-kylässä. Kylän armainen vapahtaja, Deathwolf Suuri oli eilen saapunut ristiretkellä kylään. Dewon olisi pitänyt tietenkin ensin mennä Kazekagen juttusille, mutta oli päättänyt ensin pitää hieman hauskaa paikallisen "väestön" kanssa.
  
Dewo oli saapunut kylään noin klo. 17.00. HÄn oli normaaliin tapaansa tervehtinyt kansalaisia saarnaten samalla, että kuinka heidän pitäisi tuottaa enemmän rahaa mm ulkomaankaupan avulla. Suurin osa asukkaista nimittäin oli rahattomia. Suurin osa rahoista meni uhrilahjoihin Vapahtajan hyväksi.

Dewo astui alas mustan hevosensa päältä, jolla oli saapunut kaupungin keskustaan. Dewo katseli ympärilleen etsien katseellaan ympärillä pauhaavaa juhlaa hänen kunniakseen. Dewo tunti pienoisen omahyväisyyden tunteen kun jostain sivusta kuului huuto:

-  Oi Vapahtaja! Olet meille tärkein! Saisinko pestä likaiset sukkasi??!

Dewo riisui sukkansa. Huutaen samalla:

-  Tänä iltana ei tarvita uhrilahjoja! Olen HYVÄLLÄ päällä!

Kansalaiset ryhtyivät ylistävään huutoon! Dewo levitti kätensä ja nauroi. Se oli upeaa.

Myöhemmin Dewo oli liikkunut ympäri kaupunkia ja katsellut ympärilleen. Missään ei näkynyt hänen vakio naistaan. Temaria. Hän puhahti ajatellen:

" Kuitenkin taas siellä Shikamarun luona konohassa..."

Kun ei naista näkynyt päätti Dewo mennä huoneistoonsa, Marwick-hotelliin. Siellä hän nukkui pienehkössä humalassa. Hän nukahti

Pian nukahtamisen jälkeen Dewon huoneeseen astui joku. Tokihan Dewo siihen heräsi ja alkoi huutamaan. Huoneeseen tulija piteli korviaan. Dewo hämmästyi. Se oli Chiyo-mummo.

Mummo asteli päättäväisin askelin suoraan kohti hämmentynyttä Dewoa. Kun Dewo oli aivan mummon edessä. tarttui mummo Dewoa housuista ja veti ne alas. Dewo liikahti ja suuteli sitten Chiyo. Chiyo huudahti:

- Oi vapahtaja olen tätä jo kauan halunnut!!!

Dewo naurahti ja huusi:

- Eiköhän se ole selvää.

Yö kului rattoisasti siinä paneskellessa. Ähkimisiä kuului ja heti aamusta Chiyo lähti suikaten suukon Dewon poskelle tämän vielä nukkuessa.

Dewo nousi ylös ja huomasi, että housut oli lattialla. Sitten hän muisti viime yön. Hän juoksi Alas hotellista suoraan kekustaan, alasti. Hän hyppäsi hevosensa selkään ja lähti sanomatta mitään. Sen jälkeen ei ole Vapahtaja Deathwolfia enää koskaan

Kommentit (Lataa vanhempia)
Deathwolf - 2008-08-20 14:29:21
mogia jotka pitäisi varmaan olla näin "ristirekeLLE, kylään: toinen kappale HÄn=Hän. 3kappale tunti=tunsi.siellähän nukui ja seuraavassa lauseessa hän nukahti. suuteli sitten Chiyo:ta ps,tarina loppuu myös kesken, muuten ei mitään ihmeelistä, kuulosti ihan minulta

Cresta - 2008-08-20 14:40:46
Kannattaisi varmaan pyytää kyllä betaaja, tässä oli aika paljon virheitä nimittäin. Paritus nauratti aivan järkyttävästi. XD dewo-parka.. Vähän pidempääkin olis varmaan saanut olla, kun tuntuu jotenkin jäävän kesken koko homma.

Afeni - 2008-08-20 15:12:00
Jeps, minustakin näyttää siltä, että tarina jää pahasti kesken O_o Ja virheitä voisi hieman tuolta metsästellä. Toki niitä sattuu kaikille, eikä sille mitään mahda, mutta kyllä niitä jonkin verran pystyy karsimaan, vaikkei saisikaan beta-lukijaa mistään.

Paritus oli kyllä hervoton. En tiedä, mistä tämäkin johtui, mutta se sai minut virnuilemaan äärimmäisen tyytyväisesti. Kyllä, hieno valinta :D

Daligar - 2008-08-20 15:49:41
Hervoton pari, pakko myöntää xD
Tarina kyllä meni aika nopsasti ja loppui kesken, ja virheitä oli kuten muutkin jo sanoivat.

Muuten tässä kyllä oli hauska idea ^^

Shiroi - 2008-08-20 16:12:47
.........

Juuki - 2008-08-20 16:52:14
Ihan hauska, oli vain vähän lyhyt muihin verrattuna. Kirjoutus virheitä oli aikas paljon mutta ihan hyvä muuten ^^

Shiroi - 2008-08-20 17:29:01
Eli ennenkuin lähden voisin kommata kunnolla... Adminit ovat kyllä sanoneet jo betasta, ja nuo kirjoitusvirheet kyylä häiritsee. Itse ymmärrän tämän hupaisana piilov*ttuiluna. ^_^ Sanattomaksi tosin veti. Annoin tälle kolme pistettä.
Ja nyt menen nukkumaan ja toivon että en saa painajaisia tästä. <3

Hidefini - 2008-08-30 18:47:33
Tää oli kiva :D Idea oli todella mieleenpainuva XD
Välil teksti kulki töktök tyyppisesti, mutta se ei erityisemmin häirinnyt. Dewo astui alas mustan hevosensa päältä Tuo kuulostaa siltä kuin Dewo olisi seissyt hevosen selässä. Paremmin voisi olla vaikka [Dewo jalkautui hevosen selästä[/I] tai vastaavaa. Kuten jo aikaisemmin sanottiin, tää vähä niinku loppu kesken tai juoni jäi vähän vajavaiseksi.
Tällä kertaa 3 pojoa ^_^

EgyLynx - 2008-09-01 09:04:11
3.
pitempi...
hyvä paritus...?

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste