Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
prinsessa ja lee-herne osa 3 - hidoineko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 816 sanaa, 4877 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-08-31 13:32:55
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

okei, kolmas osa täällä! tällä kertaa mukana yaoita! hitsin gai, tulee ja keskeyttää kaiken... grrrr.....  tää ei oo kauheen pitkä ko en jaksa kirjottaa kauheen pitkiä. no kumminki, nauttikaa ja kommentoikaa!

Arvostelu
4
Katsottu 1091 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Oli kulunut viikko siitä, kun viimeisin prinsessa oli käynyt, sekä kolme päivää siitä, kun Iruka oli pitänyt lupauksensa Kakashille. Ja nyt, siitä tiesi melkein koko linna, kiitos Kakashin, joka oli kertonut Jiraiyalle, joka oli kertonut linnan maalarille, Deidaralle, joka oli kertonut Gaille, joka oli kertonut kaikille muille. Myös puutarhassa oleva lihansyöjä puska Zetsu tiesi siitä, sillä hänellä on tapana mennä sinne minne hänen ei kuuluisi mennä ja oli päätynyt Kakashin vaatekaappiin.

3 päivää aikaisemmin

“ Hei Iruka, koska pidät lupauksesi? Minä tulen hulluksi.” Sanoi Kakashi, kun hän ja Iruka olivat kahdestaan linnassa, sillä oli markkinat ja Naruto, hänen taidemaalarinsa Deidara,sekä Naruton maistaja Choji, , olivat lähteneet katsomaan markkinoita, Gai oli lähtenyt sukulaistensa luo ja Lee oli saanut luvan mennä kävelylle, sekä Jiraiya, oli lähetetty prinsessa Gaaran hiekkalinnaan rangaistavaksi, sillä oli hänen rangaistuksensa aika ja hänen mukaansa oli lähetetty kylän suurin sadisti, Naruton puutarhuri Shino, sillä hän halusi nähdä miten Jiraiyaa kidutetaan ja tiesi, että hiekkalinna oli tunnettu kiduskammiostaan, mukaan oli myös lähtenyt Naruton paras ritari, Shikamaru, sillä hän oli toivottoman rakastunut hiekkakylän vanhimpaan prinsessan, Temariin, mutta ei tiennyt, että Temari rakasti kuollakseen häntä.: “Kai se on pakko” , sanoi Iruka, sillä hän tiesi että Kakashi ei luovuta ennen kuin saa mitä haluaa. Kun hän oli myöntynyt, Kakashi lähestyi häntä, ja juuri kun Iruka oli kysymässä mitä hän aikoo, hän tunsi Kakashin huulet omiaan vasten ja huomasi, että hänen sydämensä alkoi hakkaamaan rajusti, eikä meinannut lopettaa. Sitten Kakashi vei hänet huoneeseensa. (En viitsi kirjoittaa tähän mitä siellä tapahtui, tiedätte varmaan itse.)

Nykyhetki

Iruka istui huoneessaan, miettien asioita, kun hänen huoneensa oveen koputettiin.: ”Sisään. ”Kuului vastaus Irukan huoneesta. Ovi avautui ja sisään astui Shikamaru.:” Tuota, Iruka, anteeksi, mutta huomasin, että sinä et ole oikein kunnossa, onko joku hätänä? :” Iruka tyytyi vain hymyilemään, mutta sanoi sitten:” Kyllä, itse asiassa, on ja tiedän, että osaat vastata.” Shikamaru istuutui Irukan vuoteen päätyyn ja nyökkäsi, että tämä voisi jatkaa ja niinpä Iruka kertoi, jonka jälkeen Shikamaru vastasi: “ Siis, tunsit sydämesi hakkaavan lujaa ja tunsit leijuvasi pilvissä? No, minulla on aavistus, että saatat olla rakastunut Kakashiin. Nyt tehdään näin, että nostat tuon takamuksesi ylös ja menet suoraan keittiöön ja sanot sen hänelle. Älä huoli, kaikki menee varmasti hyvin.”

Ja niinpä Iruka löysi itsensä keittiön oven takaa jännittyneenä, mutta samalla helpottuneena, sillä hän oli tuntenut tuota tunnetta heti kun oli nähnyt Kakashin ensimmäisen kerran, eli silloin, kun heidät oli molemmat palkattu linnaan töihin. Niinpä Iruka nyt keräsi rohkeutensa ja avasi keittiön oven, ja varmistettuaan, että huoneessa varmasti oli Kakashi, hän astui sisään. :”Kuule, Kakashi, minulla on sinulle tärkeää asiaa, ja tahdon, että kuuntelet minua.” Iruka sanoi, vaikka hieman vapisten. Kakashi kääntyi, kun kuuli tuon vapisevan ja tutun suloisen äänen, ja näki Irukan ja viittasi tätä jatkamaan ja osoitti tuolia, johon Iruka istahti. Iruka aloitti: “ tuota, Kakashi, tajusin juuri, mitä sinä tunnet minua kohtaan. Itse asiassa, tajusin, että, että,” Hän veti syvään henkeä, varmisti että kukaan ei kuule, ja sanoi:“ Kakashi, minä rakastan sinua. Itse asiassa, olen aina rakastanut sinua! Aina siitä asti kun näin sinut ensi kerran!” Kun Kakashi oli kuullut tämän, hänen sydämensä hypähti ilosta, hän tuli Irukan luo, painoi huulensa tämän huulia vasten ja sanoi:” Iruka, minäkin rakastan sinua.” Ja hän painoi taas huulensa Irukan huulia vasten ja painautui tätä vasten. Hän jatkoi Irukan suutelemista, kun pihalla alkoi sataa ja tuli kova myrsky. He eivät antaneet minkään häiritä toimiaan, mutta juuri kun Kakashi oli ottamassa Irukalta paitaa pois päältä, keittiön oveen koputettiin,ja heidän oli pakko lopettaa ja Kakashi kuiskasi Irukalle vaivihkaa ennen kuin ovi aukesi:” Jatketaan myöhemmin.” Ja Iruka hymyili, mutta ei ehtinyt vastata, kun ovi avautui, ja sisään astui Gai, tällä kertaa normaaleissa vaatteissa ja sanoi: “Uusi prinsessa on tullut. Hänellä on myös hovineito mukana sekä veli ja lemmikki hai, sen nimi oli joku Kisame, ja Zetsu meinasi syödä sen hain. Iruka, täällä tarvitaan apua, Kakashi, tee herralle jotain erikoista.” Kakashi nyökkäsi, ja juuri kun Iruka oli lähdössä, hän vilkaisi taakseen pahoittelevan näköisenä ja Kakashi iski hänelle silmää.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-09-02 06:49:59
Tämähän menee mielenkiintoiseksi, se oli varmasti Itachi joka tuli!
Harmi, ku et kuvaillu tarkemmin kamaripuuhia ;)
Kirjoita ihmeessä jatkoa, jään odottelemaan sitä ^^

Tekstin lukemista helpottaisi kovasti, jos laittaisit peheenvuorot omille riveilleen, ja näin teksti näyttää vähän pidemmältäkin ;)

Raw - 2009-07-21 14:30:31
Olispa Zetsu syöny Kisamen..~ Nehhe.. :D
Mutta mutta ^^  Kiva teksti oli, 4 pojoa :D

EssuSaysRawr - 2010-03-03 08:51:58
Otin randomin, ja päädyin tänne.. Onneksi!! Aluksi aattelin: "Just.. Taas joku tylsä tarina.." Mutta sitte luin ekan lauseen ja jäin heti koukkuun.. * Reps. * >D Toi o hyvä..!
^__^' Nihih..

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste