Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
prinsessa ja lee-herne osa 4 - hidoineko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 913 sanaa, 5495 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-10-10 12:22:39
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

okei neljäs osa. pakko sanoo et oon tosi pahoillani nejin takia. tää on toisiks viimine osa. ens kerralla vietetään naruton ja sasuken häitä ja vähä muutaki tapahtuu.... mut ei siitä sen enempää... nauttikaa ja kommentoikaa. Ja Akkremille ja muille tiedoksi HINATA ON MIES tässä ficissä ja NEJI ON NAINEN.

Arvostelu
5
Katsottu 1068 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kolmas prinsessa oli juuri tullut linnaan. Hänellä oli kauniit tummat hiukset, oranssi mekko,
hänen isoveljensä oli mukana, sekä kamari neito, jolla oli pinkki mekko päällä, unohtamatta hänen lemmikkiään. Prinsessan nimi oli Sasuke, hänen veljensä nimi oli
Itachi.

Lemmikkiä pidettiin jätti akvaariossa, jossa oli pyörät, jotta Sasuke voisi kuljettaa sitä halutessaan mukana, ja koska hän piti lemmikki haistaan todella paljon, hänellä oli se nytkin mukana, hain nimi oli Kisame, ja Gailla oli kova työ estää Zetsua syömästä Kisamea.

Kamarineidon nimi oli Neji. Kun Naruto oli nähnyt Sasuken, hän ajatteli, että toivottavasti Sasuke on oikea, sillä hän rakastui heti Sasukeen, eikä voisi elää ilman tätä.

Kakashi oli tekemässä ateriaa herralleen ja uudelle prinsessalle, jonka toivoi jäävän linnaan, sillä he olivat hänen mielestään sopiva pari, ja kertasi samalla päivän tapahtumia: Ensin, hän oli herännyt
normaalisti, ja joutunut kuuntelemaan Naruton hovimaalari Deidaran huolia,
joutunut viemään ruokaa pervolle Jiraiyalle, saanut taas kiitoksia hyvästä ruuasta, ja mikä parasta, hänen rakkautensa Iruka, oli tunnustanut tälle rakkautensa, mutta he eivät ehtineet tehdä hänen mielestään mitään kivaa yhdessä, sillä Gai oli tullut keskeyttämään.

Kakashi ajatteli, että seuraavalla kerralla täytyy päästä eroon Gaista.

Itachille oli tarjottu yhtä vierashuonetta, jonne hän oli mennyt Kisamen kanssa, sillä Itachi joutui yleensä ruokkimaan Kisamea.

Kisame piti erittäin paljon simpukoista, niinpä Iruka oli hakenut keittiöstä simpukoita, joita Itachi oli syöttänyt Kisamelle.

Naruto oli valtaistuinsalissa ja yritti olla mahdollisimman hyvässä asennossa, sillä Deidara oli maalamassa hänestä kuvaa. Naruto oli myös kiinnittänyt huomiota Deidaran käytökseen, koska Deidara vaikutti masentuneelta ja huokaili välillä. Niinpä hän kysyi mikä tätä vaivaa, jolloin Deidara vastasi:
“ Naruto - herra, minä vain mietin, että silloin kun se Gaara prinsessan veli kävi täällä, niin hänellä oli myös vaunuissa eräs punahiuksinen henkilö, mietin vain, että kun sinulla on häät, voitko kutsua prinsessa Gaaran ja hänen sisaruksensa, sekä sen palvelijan, joka oli vaunuissa mukana?”
“ Hyvä on Deidara, ajattelin kyllä sen prinsessan kutsumista, sillä hän on naapurivaltiosta kotoisin ja Lee näyttää olevan hieman kiinnostunut Gaarasta. Hän sanoi että Gaara on hänen mielestään seksikäs.”

Sasuke oli syömässä illallista yhdessä veljensä ja hovineitonsa Nejin kanssa, kunnes Neji sanoi:
“ Sasuke- neiti, kun menet naimisiin, mitä minulle tapahtuu? olet aina ollut minulle mukava, ja huolehtinut minusta. On myös Itachi- herran ansiota, että minä olen täällä. Tarkoitan, että hän pelasti minut kun olin pahassa pulassa. , älkää hylätkö minua, ettehän Sasuke- neiti?”
Sasuke katsoi Nejiä ja oli sanomaisillaan jotain, mutta Itachi sanoi:
“Neji, emme ikinä vaihtaisi sinua. Olet aina ollut hyödyksi ja sitä paitsi, ethän sinä ole unohtanut mitä sinulle on tehty? Me olemme uusi perheesi, ja jos Sasuke menee naimisiin, olen varma että hän saa pitää sinut, jos ei hovineitona, niin ainakin jonain palvelijana. Olet sitä paitsi hänen ainoa ystävänsä.”
“Kiitos Itachi- herra!” Neji sanoi liikuttuneena.

Neji oli huoneessaan, jonka Iruka oli ystävällisesti lahjoittanut yöksi, ja jutteli Sasuken kanssa. Sasuke ei ollut koskaan kuullut Nejin menneisyydestä mitään, joten Neji kertoi:
“Perheeni oli hyvin köyhä, joten he viimeisenä keinona myivät minut palvelijaksi eniten tarjoavalle. Joten minut vietiin erään rikkaan perheen palvelukseen. Eräänä päivänä kun isäntäväki oli kaupungilla, perheen poika, päästi serkkuni Hinatan sisään ja kun Hinata näki
minut, hän ehdotti jotain pojalle ja minut vietiin kadulle. Siellä Hinata raiskasi minut, ja Itachi - herra pelasti minut. Sen jälkeen, kun isäntäväki palasi, hän maksoi heille jotta pääsisin pois sieltä. Niinpä nyt olen palvelijanne ja sinä olet paras ystäväni.”

Sasuke katsoi hetken järkyttyneenä Nejiä ja hyvin pahoittelevan näköisenä. Yhtäkkiä hän kuitenkin halasi Nejiä tiukasti ja sanoi: “ En tiennyt mitä kaikkea olet joutunut kokemaan! Minä olen sitä paitsi huomannut että veljeni rakastaa sinua. Minun on nyt mentävä
nukkumaan siihen kamalan korkeaan sänkyyn. Hyvää yötä Neji.”

Neji toivottaa Sasukelle hyvää yötä ja on sekaisin onnesta, koska hän on rakastanut Itachia siitä asti kun näki hänet ja jos Itachi tuntee samoin, niin sehän on ihanaa.

Seuraavana päivänä Sasukelta kysyttiin miten hän nukkui yönsä ja Sasuke sanoi että hän nukkui muuten hyvin, mutta hänestä tuntui kuin herne olisi ollut patjojen alla ja että hänen kehonsa on mustelmilla.
Kuultuaan tämän Naruto oli pakahtua onnesta, sillä oikea prinsessa oli löytynyt ja hän kysyi Sasukelta:
Sasuke, haluatko vaimokseni ja hallita kanssani? Palvelijasi saa jäädä tänne ja palvella sinua, sekä lemmikkisi ja veljesi jos niin haluat.” Sasuke katsoo Narutoa punastuneena ja huomaa miten ihanan komea hän on ja vastaa: “Kyllä Naruto.”

Kommentit (Lataa vanhempia)
Morso - 2008-10-10 12:54:26
Jeejee! Ja torvi soi! ^^ Jälleen kerran ihana tarin vaikkakin taas lyhyt... mutta ytimekäs! ^^ Monia mun lemppariparituksia löysin tästä joten sille plussaa. Mutta tuo Naruton ja Sasuken suhde nyt jäi vähän epäselväksi ^^ Onneks tullee jatkoa... *kjähkjäh* 4 pojoo ^^

Daligar - 2008-10-10 13:03:15
Hinata raiskasi Nejin? Voi vitsit mikä ajatus XD
ItaNejia, mmm, kuulostaa ihan hyvältä~
NaruSasuaa <3
Haluaa lukea häistä pikimmiten. Jatkoaa^^

AivoLagi - 2008-10-10 13:13:11
loppuko tää nyt?;__; haluun tietää mite dein käy jaja kaikkien muittenki sivuhekdilöiden*itkualkaatulla*mut juu viispojoo ja papukaijan merkki ja jatkoa haluaisin mut teetkö siinä kysymys...*PUFF*(katosi savupilvenä)

Sumimasen - 2008-10-18 15:48:20
Prinsessa Sasuke.. Lee-herne! XD Ja sitten vielä kamarineito Neji.. Tosi ihana tarina. :D
ItaNeji <3
Ja ehkä vähän rakkautta NaruSasullekin kun ne ny on niin sulosia <3 XDD

BuBBLe - 2009-01-02 13:37:09
neji raukka kun aina pitää kokea kovia... Annan miljoona pistettä!!!!!!!ehkä kyllä hieman mahdotonta mutta ajatellaan ettei se ole.XD

Raw - 2009-07-21 14:35:33
WEEHAA! OI OI OI! Luv this!!! >3< Paras paras paras!!
Mut... Lyhyt TT_TT
Muuten PARAS! d^.^b
5 pojoa! >3<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste