Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mennyttä ei voi muuttaa, mutta siitä voi haaveilla - Miyuki-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 279 sanaa, 1771 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-18 17:09:19
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tän voi ajatella SasuNaruna tai pelkkänä ystävyytenä. Mitään viittauksia ei suoraan paritukseen löydy, mutta kirjoitin sitä ajatellen näitä kahta parina tässä.

Tämä oli oikeastaan äikän kirjoitelma. Lyhyin, jonka olen koskaan kirjoittanut. Tämä näytti pidemmältä paperille IIISOLLA käsialallani kirjoitettuna pidemmältä. >__>''
Kirjoitelmassa nimi oli 'Mennyttä ei voi muuttaa', mutta muutin sen pidemmäksi, koska se tuntui sopivan.
Drabble. Oneshot. Sasuke's POV.

Arvostelu
5
Katsottu 1145 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ilme kasvoillasi on tyyni, ja hengityksesi rauhallista ja tasaista. Liikahdat hieman unissasi asennostasi vielä epämukavampaan asentoon puuta vasten, samalla kun mumiset jotain unissasi.
Olet kaunis. Niin kaunis, etten uskoisi samaksi rääpäleeksi, joka vuosia sitten äänekkäästi julisti vähän väliä tulevansa hokageksi ja kilpaili kanssani kaikesta. olet kasvanut siitä.

Pyörittelen kädessäni kunaita ja silmäilen vaikhteeksi ympäristöä. Metsä, jossa olemme, on suuri ja tiheä kasvustoltaan, lukuunottamatta paria pientä aukeamaa, jollaisella mekin olemme.
Aktivoin sharinganini ja vilkaisen ympäristöä uudelleen. En havaitse ketään, mutta kuka tänne eksyisikään.

Maa on yhä kostea sadekuurosta aamuyöllä, mutta se ei näytä haittaavan makeita nokosiasi. Olet aivan mutainen, mikä arvattavasti on monen tunnin harjoituksien tulosta. Olit varmasti väsähtänyt siitä, päättänyt levätä ja lopulta nukahtanut.

En koskaan nuorempana ajatellut sitä, mutta sinä todellakin pistät itsesi koville harjoituksissa. Vaikka tulos ei ollekaan päällepäin näkyvä.

Mieleni alkaa tehdä puhua sinulle. Tervehtiä, kysyä ja kertoa. Sanoa asioita, jotka minun olisi jo vuosia sitten pitänyt sanoa.
Hymähdän ja katson taivaalle. Uhkaavan värisiä pilviä alkaa kerääntyä yllemme. Alan miettiä herättääkkö sinut, vai jättää kastumaan, jos pian alkaa sataa.

Mittaan aukean kokoa katseellani ja kävelen sitten sen toiseen laitaan. Arvioituani vielä matkan kerran, heitän käsissäni olevan kunain nojaamaasi puuhun, aivan pääsi yläpuolelle. Hätkähdät nopeasti hereille, muttet tarpeeksi, nähdäksesi minut. Olen taas poissa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2008-11-18 17:44:40
Oo täähän oli jotenkin... En osaa nyt oikein kuvailla mitä mieltä olen. Vaikka tää oli lyhyt niin ei se minua haitannu. Mielestäni tää on näin hyvä, mutta jotain tähän olisi voinut vielä lisätä. En tiedä kyllä mitä, mutta pari virhettä osui kuitenkin silmiini.

olet kasvanut siitä. (olet=Olet)

Pyörittelen kädessäni kunaita ja silmäilen vaikhteeksi ympäristöä. (vaikhteeksi=vaihteeksi)

Vaikka tulos ei ollekaan päällepäin näkyvä. (ollekaan=olekaan)

Siinäpäs ne. Suloista... Sasuke katsoo sivusta Narutoa, kun hän nukkuu. Mutta tiesikö Naruto, että Sasuke on vieressä? Minä ainakin sain sellaisen mielikuvan, että ei.

Annan 4p.

Eri - 2008-11-20 17:47:27
Sööttiä oli, vaikka pituus onkin miltei rikollisen lyhyt (Eikös kaksi word-sivua ollut jonkintapainen minimiraja?), mutta kun kouluaine kerta on niin kyllä sen ymmärtää. Jälkeen päin olisi kumminkin voinut jotain lisätä.
Hyvää kuvailua kumminkin, ja mukava oli lukea. ^^
Neljä pointsia.

Jing-chan - 2009-01-12 17:30:00
aaawww!!! :D sasuke on nii salaperäne pikku puuma... x'D rakastan justii tota piirrettä siinä. x'D viis pistettä <3333

TobiKun - 2012-03-07 14:19:03
Tässä oli jotain sellaista et nyt en keksi mitään järkevää sanottavaa. Kivoja noi kuvailut. ja pystyimpä melkein kuvitelemaankin sen paikan missä ne oli.

akatsukilover2 - 2012-03-31 16:35:19
This is so lovely. <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste