Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
prinsessa ja lee-herne osa 5 - hidoineko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 814 sanaa, 4944 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-20 16:07:32
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

viimeinen osa! banzai! okei osa paritusideoista tuli mieleen ku oltiin ajan kans tetissä kirjakaupassa. en kerro mitkä ne on. yllätys!
tää sisältää kiroilua.! ja mä tiiän et se kirjotetaan the end. okei nauttikaa ja kommentoikaa! *kumartaa* *palvoo aikaa* *aika lähtee pakoon*

Arvostelu
4
Katsottu 1035 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kaikkialta oli tullut väkeä Naruton ja Sasuken juhliin.

He olivat kutsuneet  Gaaran ja tämän kylän, sekä Kiban ja tämän koiran.

He olivat pyytäneet Hidania papiksi, joka oli huonolla tuulella. Kaikki olivat tulleet puutarhaan, ja kun Sasuke oli saapunut Hidan aloitti:

“Hyvät ihmiset vittu tänään olemme tulleet liittämään yhteen vittu kaksi ihmistä: Prinssi Naruton ja prinsessa Sasuken. vittu , mennään suoraan asiaan, koska on kiire, sillä Kakuzu lupasi antaa…. Tarkoitan että kakku on valmiina. vitun kivaa. Siis Naruto, sinä tahdot ottaa prinsessa Sasuken vaimoksesi ja sinä sasuke haluat ottaa Naruton mieheksesi. vitun kiva. Nyt julistan teidät mieheksi ja vaimoksi.”

Juhlaväki katsoi Hidania hieman oudoksuen, jolloin Hidan raivosi heille ja he lähtivät pakoon.

Itachi oli juttelemassa  Nejille :

“Neji, olet ollut loistava ystävä veljelleni ja loistava palvelija, joten olen jättänyt tunteeni sinua kohtaan huomioimatta, mutta nyt minä voin sanoa sen. Minä rakastan sinua, Neji.”

Neji kertoi Itachille tuntevansa samoin Itachia kohtaan ja kohta hän tunsi Itachin kylmät huulet omiaan vasten.


Zetsu oli päästetty vapaaksi, koska oli juhlat ja hänellä oli tylsää. Samassa hän iski silmänsä Kisameen, joka oli päästetty pois akvaariosta vuorokaudeksi.

Sasori oli löytänyt Deidaran ja he tunnustivat toisilleen rakkautensa, mutta Sasori alkoi mököttää, sillä Deidara ei halunnut harrastaa seksiä keskellä salia. Joten Sasori ja Deidara menivät Deidaran huoneeseen jatkamaan.

Naruto ja Sasuke olivat tanssimassa.

Iruka ja Kakashi olivat syömässä, jolloin Iruka kertoi tälle olevansa raskaana, jolloin Kakashi meinasi tukehtua ruokaan.

Zetsu kehräsi Kisamen vieressä äänekkäästi, jolloin Kisame lähti pakoon.

Itachi oli eksynyt Nejistä ja etsi tätä.

Neji oli erässä huoneessa ja kuuli äänen, jota ei olisi ikinä enää halunnut kuulla: serkkunsa Hinatan.

Hinata näki Nejin ja sanoi haluavansa jatkaa siitä mihin jäi.Neji oli niin kauhuissaan, että ei pystynyt sanomaan mitään, mutta juuri kun asiat olivat huomossa kunnossa Itachi löysi Nejin ja näki Hinatan ja suuttui, sillä oli varoittanut Hinataa menemästä lähellekään Nejiä ja tiesi myös, että Hinataa ei oltu kutsuttu juhliin.Neji juoksi Itachin syleilyyn ja alkoi itkeä, jolloin Itachi raivostui lisää ja tarttui Hinatasta kiinni ja vei tämän Naruton ja Sasuken luo, Neji seurasi perässä itkien.

Naruto käski heittää Hinatan  siihen tyrmään, jossa Orochimaru oli, koska Orochimaru oli seksi hullu ja sen pitäisi opettaa Hinataa käyttäytymään.



Ja Temari järkyttyi, nähdessään Hidanin ja Kakuzun vehtaamassa puutarhassa.


Sillä aikaa Kisame pakeni Zetsua, jolloin hän hyppäsi vahingossa Karasun päälle ja kaatoi Kankuron, joka huusi : “Mitä helv- Kalapuikko!”, ja lähti tämän perään.

Jiraya keksi lähennellä Irukaa, koska oli kännissä, mutta Kakashi tietenkin näki tämän ja raivostui.

Leellä oli muumi asu päällä ja hänet oli kahlittu, ettei hän joisi alkoholia, mutta tämä ei käsittänyt yhtään miksi, Gai, oli pukeutunut ballerinaksi ja Naruto oli sanonut hänelle, että vahtii vankiloita, sillä ei kehdannut päästää Gaita alakertaan.

Siellä oli myös karaoke laitteet ja Temari oli kännissä ja lauloi.

Zetsu kamppasi Kankuron, joka kaatui nenälleen maahan ja lähti korjaamaan Karasua kiroillen.

Naruto oli juuri heittämässä Sasuken sukkanauhaa, jolloin Itachi melkein sai sen, mutta Kakashi kaatoi Itachin ja nauha putosi Kakashin syliin, joka virnisti Itachille, joka tuijotti murhaavasti takaisin, sillä ei pitänyt kamppaamisesta

Sitten Sasuke heitti morsiuskimpun, joka pomppasi Kisamen päästä, minkä ansiosta tämä kaatui, jolloin tuulen puuska heitti sen Irukan syliin. Kaikki ajattelivat että he huijasivat.

Tämän jälkeen vieraat olivat lähdössä, Sasori hieman hikisenä ja tyytyväisen oloisena.


Ja niin kaikki elivät onnellisina elämäänsä: Deidara ja Sasori saivat oman talon, joka yhdisti Naruton ja Gaaran linnojen yhteistyötä, Iruka ja Kakashi menivät naimisiin ja saivat tyttären jonka nimeksi antoivat Sakura, Itachi ja Neji saivat toisensa, Kankurosta tuli mökkihöperö ja hän nai Karasun, Shikamaru nai Temarin, Hinatasta tuli Orochimarun seksi orja ja Naruto ja Sasuke saivat kolme lasta. Ja Zetsu sai Kisamen kiinni  ja alkoi  toteuttaa fantasioitaan josta voimme vain kuvitella, mutta se ei liity tähän mitenkään, joten antaa olla


                                  TEH END

Kommentit (Lataa vanhempia)
Morso - 2008-11-23 10:10:49
Vaikka tykkäänki enemmän paremminkuvailluista ja tällasista nii... Tälle kyllä repesin pahan kerran x3 Meinasin jälleen kerran tukehtua piirakkaani xDxDDDD Tuo takaa-ajaminen ja sekoilu... Ei hele-! x3 hidan pappina<3 4 pojoo :)

BuBBLe - 2009-01-02 13:43:57
mitä leelle ja gaille tapahtu? ja jirayalle?ei kai leetä niihin kahleisiin unohdettuO.o?ja kibastakaan tai gaarastakaan ei kerrottu mitään! Nyt Keksin! lee jäi kahleisiin ja gaara löysi sen ja sit se raiskas sen ja yms. yms.

BuBBLe - 2009-01-02 13:45:45
tai jotain sellasta... muuten kyllä kiva tarina ja ihana happy endo! 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999P eli pyöristettynä 5p eiks vaa?

Raw - 2009-07-21 14:38:40
OOOOOOOOOOOOIIIIIIII!!! Mahtava  toi lopppuu!!!! Niin ihanasti kirjoitettuuu!!
JA HUUMORI! WEEHAA! (Luv it *.*)
5 pojoaaa!!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste