Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
There's a curse between us... - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1662 sanaa, 10286 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-22 18:56:15
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Eli tässä on mun toinen songficci ja se kertoo niinku Naruto shippuudenista. Tässä on kertojina Naruto, Sasuke että lopussa joku ulkopuolinen. Tämä kertoo Sasken ja Naruton välisestä ystävyydestä ja siitä niiden "siteestä"^^

Siis saa kommata jos haluu ja kaikenlainen kommentti on ihan kivaa. Lukekaa jos viitsitte :D!

Arvostelu
3
Katsottu 1677 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto

Minä katson sinua silmiin. Sinun katseesi hohkaa mustaa jäätä, kylmyyttä, joka ei sula. Olet tuulen armoilla kuten minä. Kylmä pohjoistuuli, joka puhaltaa suoraan pohjoisesta, kulkee lävitsemme ja me vain olemme sen tiellä. Se voisi helposti työntää meidät pois tieltään, mutta sitä se ei tee. Se haluaa nähdä meidät. Minä ja sinä seisomme vastakkain ja me vain katsomme toisiimme. Minä olen ninja. Minun siniset silmäni ovat vakavat ja niistä näkee, että olen tosissani. Olen turta kylmästä, mutta sisälläni palaa tuli, joka ei voi sammua ikinä. Sinun mustat silmäsi ovat tyhjät. Minä puristan kädessäni pientä kunai-veistä. Se on aseeni. Mahani tuntuu niin kovalta. Kurkkuani kuristaa ja nieleskelen. Räpyttelen silmiäni, etten itkisi. Puren hampaani yhteen tuskasta. Miten toivonkaan, että voisimme välttää tämän. Miten toivonkaan, ettei tätä koskaan tulisi tapahtumaan.

Would you mind if I hurt you?
Understand that I need to
Wish that I had other choices
Than to harm the one I love
What have you done now?


Sasuke

Naruto… sinä olet idiootti, jos kuvittelet, että voit pelastaa minut. Katsot minuun noilla taivaan sinisillä silmilläsi ja olet täysin vilpitön, vaikka minä luon sinuun katseita, jotka ovat veitsenteräviä. Jätä minut jo rauhaan ja elä omaa elämääsi, kun vielä voit. Me taistelimme kolme vuotta sitten. Sinä jäit sateeseen makaamaan ja minä lähdin. Silloin tiemme erosivat. Ne eivät enää voi yhdistyä. Älä kuvittelekaan, että olisin unohtanut kaiken! Kun kohotan miekkani ilmaan, sinä värähdät ja ilmeesi on epätoivoinen. Minun ilmeeni ei värähdäkään. Kohtaan silmäsi ja katseeni kertoo sen, mitä minun ei tarvitse sanoa ääneen. Minä en ole enää armollinen sinulle, vaikka oletkin paras ystäväni. Tapan sinut, jos tämä sitä vaatii.

I know I'd better stop trying
You know that there's no denying
I won't show mercy on you now



Naruto

Tiedän, että minun pitäisi antaa sinun mennä, mutta…se on helpommin sanottu kuin tehty. Olet nimittäin osa perhettäni jo, osa minua. En voi kuvitella elämääni ilman sinua, parasta ystävääni, veljeäni. Tiedän silti nyt kun katson sinua silmiin, ettei kaikki ole ennallaan. Sinä olet muuttunut ja niin olen minäkin. Hytisen kylmästä kun näen sinut. Mustat silmäsi ovat yhtä viileät kuin ennenkin. Katseessasi mikään ei ole muuttunut. Puren hammasta ja silmäkulmiani kirvelee. Haluaisin kirkua. Miten on mahdollista että ystävyytemme kuoli? Miksi niin kävi? Ymmärrätkö sinä, Sasuke? Meillä on joskus ollut side. Älä kiellä sitä, sillä se satuttaisi minua enemmän kuin mikään muu tässä maailmassa! Älä unohda kaikkea sitä hyvää, mitä saimme kokea. Näe minut nyt ystävänä, älä vihollisena, vaikka tiedän olevani sinulle molempia. Näe minut, Sasuke, näe meidät! Mitä meille on oikein tapahtunut…?

I know I should stop believing
I know that there's no retrieving
It's over now
What have you done?

What have you done now?

Miten iloinen minä olin, kun tapasin sinut. Miten kiitollinen olin sinusta, parhaasta ystävästäni. Sinä olit ja olet yhä yksi niistä, jotka pelastivat minut minun yksinäisyydeltäni. Mutta nyt sinä katsot minua vaiti, silmät täynnä jäätä ja miekkasi terä osoittaa suoraan minun sydämeeni. Miksi niin? Mitä minä olen sinulle tehnyt? Tajuatko edes itse mitä sinä olet tehnyt? Jätit ystäväsi, kotisi ja entisen elämän taaksesi ja siirryit kulkemaan pimeää tietä. Sinä olet nyt pimeydessä. Painan silmäni kiinni ja henkäisen tuskallisesti. Miksi? Miksi juuri meille oli tarkoitus käydä näin? Miksi meidän kohtalomme kietoutui ensin yhteen ja sitten se särkyi?! Enää ei ole sitä ystävyyden sidettä jäljellä. Minä en halua myöntää sitä, mutta tiedän totuuden sydämessäni, joka hakkaa lujaa, kun katson sinua silmiin. En voi olla välittämättä sinusta, mutten voi olla aina kanssasi, emmekä me ole enää kuin veljet. Me olemme valmiina nyt tappamaan toisemme. Sasuke, meidän välillämme on kirous… kirous, joka langetettiin kai ystävyytemme takia.

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why, why does fate make us suffer
There's a curse between us
between me and you…


Sasuke


Naruto, meillä ei ole enää sidettä. Ainoa siteeni on vihan side minun ja veljeni välillä. Olen muistaakseni sanonut sen sinulle ennenkin, mutta siinä sinä vain seisot, kuvitellen, että voit muuttaa jotakin peruuttamatonta. Olet aina ollut niin naiivi. Et näe maailmaa realistisesti. Kuvittelet, että voit pelastaa minut, että voit riistää minulta minun oman tapani kulkea valitsemallani tiellä. Olet kuitenkin niin väärässä… kukaan ei voi viedä minulta tapaani elää. Sinä kuljet omalla polullasi ja minä omallani. Meille molemmille avautui kolme vuotta sitten eteemme uudet tiet kun lähdin Konohasta. Ne ovat vain erilaiset, siinä kaikki… Silmäsi ovat täynnä epätoivoa ja surua kun katsot minua. Miekkani osoittaa sinuun ja katseesi kysyy syytä siihen. Olen vastannut siihen kysymykseen jo kerran, eikä nyt ole puheiden aika. On totta, että me olemme hyvin samanlaisia. Me molemmat tiedämme, ettei mikään ole mitään verrattuna yksinäisyyteen ja sen aiheuttamaan tuskaan. Silti, sinä et ymmärrä minua. Minun tuskani on jotain sellaista, mitä kukaan ei voi ymmärtää. Sen takia minä nyt valmistaudun tappamaan sinut, parhaan ystäväni. Minä näen jotain, mitä sinä et voi ikinä nähdä… Minä näen ikuisen vihan ja katkeruuden… joka ei tule katoamaan koskaan.

Would you mind if I killed you?
Would you mind if I tried to
Cause you have turned into my worst enemy

You carry hate that I feel
It's over now
What have you done
What have you done now?!

On totta, ettei kaikki mitä saimme yhdessä kokea ollut merkityksetöntä. Sinusta tuli minun paras ystäväni. Mutta silläkin oli tarkoituksensa. En voisi koskaan saada silmiini harvinaista sharingania, jos en tappaisi parasta ystävääni. Sen sharinganin avulla voisin tappaa Itachin, veljeni. Olen kostaja, enkä elä minkään muun tekosyyn nojalla. Mutta silti sinä vain kysyt silmilläsi yhä, että olimmeko me koskaan Oikeita ystäviä. Minä suljen silmäni hetkeksi. Tiedän vastauksen. Kyllä. Kyllä me olimme kerran oikeita ystäviä, kuin veljiä, kuten sinä sanoit. Mutta emme enää. Se kaikki on nyt ohi… Minä olen muistaakseni sanonut sinulle ennenkin, ettei minun unelmani elä tulevaisuudessa. Et vain voi kuvitellakaan sitä, mitä minulle tapahtui vuosia sitten. Minun unelmani elää vain menneisyydessä ja ainoastaan siellä…


I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why, why does fate make us suffer
There's a curse between us
Between me and you…


Naruto

Tuuli puhaltaa lujempaa ympärillämme. Minun vaaleat hiukseni eivät liiku tuulen mukana niin kuin sinun. Mustat hiuksesi ovat osa tuulta. Sinun silmissäsi loistaa sharingan. Minä en pelkää silmiäsi. Minä olen tehnyt lupauksen itselleni ja Sakuralle. Minä aion tuoda sinut takaisin kotiin. En vain tiedä miten, enkä edes tiedä miten tässä käy… Myönnän sen. Minua pelottaa, että sinä taas katoat ja minä jään yksin.
”Minä en halua että sinä kuolet. Minä en halua, että tuhoat elämäsi jonkin koston takia…” kuiskaan ääni särkyneenä sinulle, kun katsot minua liikahtamatta. Mikset vastaa heti? Mitä sinun mielessäsi liikkuu, Sasuke? Kerro minulle. Kerro minulle, etten ole tässä ja nyt ihan turhan takia. Kerro minulle, että…että meillä on yhä side. Olemmehan me edelleen ystäviä kaikesta huolimatta?

I will not fall
Won't let it go

Sasuke

Minä katson sinua, mutta silti tuntuu siltä kuin katsoisin lävitsesi jonnekin hyvin kauas. Kylmyys on nyt kaikkialla, mutta sitä minä en tunne. Minä kuulen miten todellisuuden tajuni on hämärtynyt. Niin se vain on. Minä en ole ollut tässä hetkessä pitkään aikaan. Olen elänyt menneisyydessä jo pitkään, ajatellut vain vanhempiani ja miettinyt mitä olisin tehnyt toisin jos olisin aavistanut etten näkisi heitä enää koskaan. Se on oikeastaan melko ironista…voisi kai sanoa, että elän muistoissani enkä nykyhetkessä. Mutta…koska kukaan ei ymmärrä tätä sanoinkuvaamatonta tuskaani, minä en piittaa siitä, miten elän. Minulla on päämäärä, eikä sen tiellä tule seisomaan ketään. Naurahdan kolkosti. Siis ei ketään muuta kuin sinä. Ilmeeni on kiristynyt. Silmäni ovat täynnä kylmyyttä. Naruto, minä en halua tappaa sinua, mutta jos aiot yrittää estää aikeitani ja seisot tielläni, et jätä minulle vaihtoehtoja. Minä tapan sinut, jos et muuten siirry pois tieltäni… Mikset tajua sitä, että tarkoitan sanojani?!

We will be free
When it ends…


Epilogi:

Kaksi poikaa on kontallaan maassa ja katsoo verisen taistelun jälkeen toisiaan silmiin. Molemmat heistä hengittävät vaivalloisesti. He ovat väsyneitä, mutta heidän silmissään loistaa tuli. Heistä näkyy se, etteivät he aio luovuttaa vaikka se maksaisi heidän henkensä. Joku sivullinen saattaisi sanoa heistä, että he ovat oikeita ninjoja, mutta joku saattaisi alkaa itkeä ja kutsua heitä idiooteiksi. Miksi kaksi ystävää taistelee tällä tavoin toisiaan vastaan? Eikö todellakaan ole muuta keinoa kuin tappaa toinen tai että molemmat kuolisivat? Eikö ole muuta keinoa lopettaa tämä taistelu?
”Sasuke…” Naruto kuiskasi hiljaa katsoessaan punaisina liekehtiviin silmiin.
”Naruto…” Sasuke sanoi hiljaa kun kohtasi safiirinsiniset silmät.

Kuolema ei ole vaihtoehto. Ei vielä. Se näkyy heidän silmistään. Mutta he eivät aio luovuttaa. Kumpikin taistelee oman unelmansa puolesta, vaikka ne eroavatkin toisistaan suuresti. He ymmärtävät kuitenkin yhden asian. Heidän välillään on side, olkoon se sitten hyvästä tai pahasta, eikä se katkea koskaan…

I, I've been waiting for someone like you
But now you are slipping away
What have you done now?
Why, why does fate make us suffer
There's a curse between us
Between me and you…

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-11-23 10:31:15
Ihanaa <3 Niin surullinenkin :____:
Sasse on tyhmä ku ei tajua mistään mitään...
Hitsi vie ku en osaa sanoa mitään järkevää.. vain sen että tämä on mahdottoman ihana :)

Jos sain oikean käityksen, ne ei ehkä tappanu toisiaan tuossa lopussa? *toiveikas hymy*
Saatpi 5p :3

Tatti_ - 2008-11-23 14:21:20
o_______________________________________________o  
*alkaa parkua kuin pikkulapsi*
. . . Ihana . . .
*Jatkaa parkumista*
. . . Surullinen . . .
*itkua*
5pinnaa..
*Itkee lisää*

Mairuska - 2009-02-16 17:09:34
ihana ♥

aaah rakastan sitä niitten "side" -juttua :D
tosi ihanasti oot kirjottanu tän! tykkään aina lukea kaikkea surullista xD
hyvän biisin oot valinnu tähän! sopii hyvin :)
saat todellakin 5 pistettä...ja mun täytyy ehkä lukea tää uudestaan!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste