Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton ongelma osa 3 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1300 sanaa, 8029 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-11-24 20:39:30
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Sasuke ja Kakashi rupeavat punomaan juonia. Naruto ja Hinata käyvät keskustelua suhteestaan.

Arvostelu
6
Katsottu 1114 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke nyökkäsi Nejille ja niin hän sekä Tenten että Lee istuutuivat pöytään. Lee oli jälleen tyypillisellä kilpailumielellä ja joi teensä yhdellä kulauksella alas. Tenten huokasi ja alkoi torua Leetä ainaisesta kilpailemisesta. Sasuke vaipui taas mietteisiinsä ja Neji katseli Sasuken mietteliäisyyttä uteliaana. Äkkiä Neji sanoi:

”Ryo ajatuksistasi.”

”Hmm…”, Sasuke kohotti kulmakarvojaan, ”Ajattelen Naruton kimuranttia rakkauselämää.”

Viimeisin lause sai koko pöydän hätkähtämään. Neji nielaisi teen väärään kurkkuun ja Nejin yskäistessä tee purskahti ulos sieraimista. Hemmetti nyt tuli pyykkiä, ajatteli Neji. Tenten oli suu auki ja haukkoi henkeään. Leen silmät olivat suurentuneet, lähes Tentenin hiusten tyylisiksi kahdeksi palloksi. Lee avasi keskustelun:

”Minkä ihmeen takia sinä ajattelet moista?”

”No onhan Naruto melkoinen törppö, mutta silti hän on ystäväni. Sekä tämä asia koskee vähän myös teitäkin.”, selitti Sasuke.

Muut olivat hämillään. Sasuke ja Naruto olivat heille verisiä kilpailijoita. Etenkin Lee oli päästään pyörällä. Hän ei voinut käsittää Sasukea ja Narutoa. Sasuke arvasi Leen ajatukset ja sanoi:

”Me emme vihaa toisiamme Lee.”

”Niin sanoit tämän asian koskevan meitä.”, sanoi Neji.

”Mitenhän tämän oikein sanoisi.”, tuumi Sasuke ja jatkoi, ”No, suoraan sanoen. Hinata on ihastunut Narutoon.”

Neji meni sekaisin Sasuken lausahduksesta ja hetken aikaa hän teki omituisia liikkeitä, lisäksi hän piti omituista mutinaa. Tenten oli ollut hiljaa tähän saakka, mutta nyt hänkin puuttui keskusteluun:

”Tuota, onko tästä ihastuksesta todisteita?”

”Et siis ole nähnyt Hinatan reaktioita Naruton läheisyydessä.”, sanoi Sasuke, ”Sinun pitäisi nähdä ne punastumiset ja pyörtyilyt.”

”No mikä tästä asiasta tekee kimuranttia?”, jatkoi Tenten ihmettelyä.

”Usura tonkachi, anteeksi siis Naruto on ihastunut Sakuraan. Tosin Sakurahan juoksee minun perässä riemusta kiljuen. Jotenkin voin pahoin, kun kuulenkin hänen huutelevan nimeäni.”, selitti Sasuke.

”Onpa kimuranttia tosiaan.”, tuumi Tenten, ”No minun ikäluokassa ei ole kuin kaksi tosimiestä.”

”Jaa, ketkä?”, uteli Lee.

”Sinä ja Neji, tietenkin”, totesi Tenten.

Nyt Lee ja Neji menivät molemmat sekaisin. Neji tuntui olevan takalukossa ja Lee istui hyvin hämillään pöydässä. Jostain syystä Lee tunsi olonsa ahtaaksi trikoissaan. Nejin suuta kuivasi ja hän kaatoi pöydällä olevasta kannusta teetä mukiinsa, josta otti kulauksen. Sitten hän katsoi Sasukea ja sanoi:

”Olet varma tästä Hinata-saman tapauksesta.”

”Kyllä, vuorenvarma.”, samassa Sasukeen iski piru ja hän sanoi Nejille, ”Ehkä voisit kertoa Hinatalle ettei Naruto ole se oikea.”

”No, minä puhun hänen kanssaan.”, sanoi Neji.

Sasuke nousi pöydästä ja kiitti kaikkia, sitten hän meni ulos helteeseen. Itsekseen hekotellen hän tuumi, kuinka Hinata saisi Nejiltä läksytyksen ja vihdoinkin Naruto olisi hänen. Kaikki on sallittua sodassa ja rakkaudessa Hyuuga Hinata, ajatteli Sasuke pirullinen virnistys naamallaan. Näine aatteineen hän lähti kotiinsa.

Joukkue numero kahdeksan oli suorittanut C-luokan varjostus tehtävän ja jätti raporttinsa Tsunadelle. Juuri kun he olivat poistumassa, saapui Kakashi Tsunaden luo. Huomatessaan kahdeksikko joukkueen olevan paikalla, sanoi hän Kurenaille:

”Saanhan lainata Hinataa hetkeksi?”

”Mikäs siinä.”, myöntyi Kurenai.

Hinata ja Kakashi lähtivät Hokagen asunnosta ja ensiksi he pysähtyivät Yamanakalla ostamassa kukkia. Kakashi  huokasi helpotuksesta, kun juorukello Ino ei ollut tiskin takana. Heidän lähtiessä Yamanakoilta Hinata kysyi:

”Minne me menemme?”

”Sairaalaan, Naruto on siellä kärsittyään nestehukasta.”, sanoi Kakashi.

Kakashi näki kuinka Hinata punehtui ja lisäksi Hinata nielaisi. Kiba oli siis oikeassa Hinatan suhteen, tuumi Kakashi. Ikuisesti ihastunut, mutta ei koskaan uskalla tunnustaa ihastustaan. Kakashi rohkaisi Hinataa:

”Älä huoli ei hän ole siteissä.”

”En minä sillä sitä ajatellut.”, tuumi Hinata.

”No hyvä.”, sanoi Kakashi ja hymyili silmällään.

Kaksikko oli keskustelun aikana tullut Konohan sairaalalle. Sisällä sairaalassa he ilmoittautuvat aulassa ja saivat Naruton huoneen numeron. Huoneeseen astuessaan he näkivät Naruton makaamassa sängyllä. Naruto näytti olevan omissa mietteissään, eikä huomannut vierailijoita. Samassa Kakashi rykäisi ja Naruto huomasi Kakashin.

”Kakashi sensei”, huudahti Naruto ja ponnahti ylös sängyssä.

”Toin sinulle vieraan, jonka kanssa haluat varmaan puhua”, sanoi Kakashi.

”Hinata”, huudahti Naruto.

Hinata oli tulipunainen kasvoiltaan ja ojensi kukat Narutolle. Hän olisi paennut saman tien, mutta nähdessään hymyilevän Kakashin ovella, päätti Hinata kääntyä ympäri ja palata. Hän katsoi Narutoa ja tunsi sydämensä jyskyttävän kiivaasti.

”Toit kukkia minulle”, tuumi Naruto.

”Niin, Kakashi kertoi sinun olevan täällä”, vastasi Hinata.

”Sepä mukavaa, että muistit minua”, Naruto virnisti ja jatkoi, ”Tästä hyvästä tarjoan sinulle illan.”

Hinata punastui jälleen ja meni sanattomaksi. Hän ei saanut sanaa suusta. Seurasi kiusallinen hiljaisuus, jonka Naruto katkaisi:

”Sinä taidat pitää minusta kovasti”, kysyi Naruto.

”Niin”, sai Hinata suustaan ja alkoi pyöritellä sormiaan.

”Kuten arvasin”, sanoi Naruto ja jatkoi vaivautuneena, ”Kaikki tässä kylässä ovat huomanneet tämän asian. Miksi en minä.”

”Tuota, kun asia on ehkä niin, että sinä pidät jostain toisesta”, sanoi Hinata ja nousi ylös lähteäkseen pois.

Hän kääntyi Narutoon selin ja ajatteli itsekseen, voi mikä pettymys. Naruto on ihastunut johonkin toiseen, hän jatkoi aatteitaan ja tunsi kuinka pettymyksen kyyneleet nousivat silmiin. Samassa Naruto pysäytti Hinatan sanomalla:

”No sinä olet se, jota ajattelen usein. Olen kyllästynyt olemaan Sakuran hiekkasäkki, jota tämä saa hakata. No Sasuken kanssa olen suudellut, tosin vahingossa, kuten varmaan muistat. Joten taitaa olla aika testata sinun suudelma.”

Hinata meni jälleen hiljaiseksi ja punaiseksi. Kakashi arveli kuulleensa tarpeeksi ja siirtyi huoneesta ulos. Hinata käveli Naruton sängyn luo ja kuivasi silmiään. Naruto istui sängyn laidalla ja otti kasvoiltaan punaisen Hinatan syliin, joka alkoi täristä tarratessaan Narutoon. He halasivat toisiaan pitkään, sitten Naruto sanoi:

”Sano, kun olet valmis, niin aloitetaan. Ei ole mitään kiirettä, sillä meillä on aikaa, vaikka kuinka.”

Hinata katsoi Narutoa ja kuiskasi hiljaa:

”Enköhän ole valmis. Olen odottanut tätä kauan.”

Niin molempien huulet kohtasivat ja he tunsivat kuinka jotain fantastista tapahtui. Hetki tuntui pitkälle, vaikka kesti vain muutaman sekunnin. He katsoivat toisiaan silmiin ja Naruto tunsi jotain lämmintä sisällään ja tällä kertaa se ei ollut Kyubin chakra. Naruto sanoi:

”Se oli mukavaa. Otetaan uusiksi, joskus toistekin. Olet valovuosia Sasukea edellä.”

”Kiitos Naruto-kun”, sanoi Hinata.

Kakashi hymyili huoneen toisella puolen. Nyt oli enää yksi este ja se olikin hankalin, nimittäin Uchiha Sasuke.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2008-11-25 13:07:15
Jatkoo tällekkin.:D mä luin tän eilen  illal jotain 23 aikaa mut äiti tuli ottamaan kaaplein pois seinästä ennen kun oli valmis mutta jatkoo tällä tää on ihana :DD 5p

Tatti_ - 2008-11-25 14:47:34
O.O Awwwwwwww ne pussas!!!! :D Voi voi, Kaksu-setä on ilkee!! XD
Käy sääliks Sasukee :( Toivottavasti seki sais viel Narutolta suukon ^^ *toiveikas*

Virheitä en muistaakseni huomannu, tuskin olikaan.. ;) Teksti oli ihanaa!! :3 5 pojoo saat upeasta ficistä ^-^

Ino-chan - 2008-11-26 11:20:24
UUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHH <3 AAAAAAAAAAWWW toi HinaNaru ? paritus. ihanaa luettavaa oli . :DDD jatkoa pian ! tahtoo tahtoo ! XDDD 5p mahtavasta ficistä ! <3

Karkki - 2009-01-05 13:10:31
söpöä<3

Anzkuw - 2009-01-27 12:44:49
Ihana! JAtkoa vaan!



Saat 5p.  :)

  XD

Haruna - 2009-02-18 16:10:33
Tosi hyvä 10 pistettä

Haruna - 2009-02-19 04:36:46
Minun oli iha pakko lukea tää uudestaa. Tää on niin koskettava. 100 pistettä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste