Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hidasta kidutavaa peliä - temnota
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1593 sanaa, 10794 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-02 14:58:13
Kansio: Paritus (K13-K15) - tyttörakkaus

Tämän oli alun perin tarkoitus tulla kilpailuun, Mutta inspiraatio ei lopunut riitävän ajoissa ja sain valmiiksi vasta hiljattain.

Paritus on Hinata X Sakura. Tarina kerrotaan molempien näkökulmasta (joka tuotti suurta päänvaivaa kirjoittaessa)
Ehkä hieman anatominen, mutta mitä sitä kiertelemään. ikä raja nousee tästä syystä lähelle 18

Kirjoitus virheitä voi löytyä ja olisin kiitolinen jos ilmoitaisitte niistä.

Arvostelu
14
Katsottu 2298 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kuljen kotia kohti sateen pieksäessä kasvojani. Ulos uskaltautuneet ihmiset joko seisovat katosten alla tai kiiruhtavat asioillaan sateenvarjojaan puristaen.
En välitä enää kiirehtiä, sillä olen jo alusvaatteitani myöten märkä ja juokseminen saisi vain ihoon liimautuneet vaateen hiertämään entistä pahemmin.
Salama lyö jonnekin lähistölle. Lasken alitajunnallisesti sekunteja välähdyksestä jyrinään. Kolme sekuntia, ukkonen näyttää olevan jo loittonemassa.
Viimeinen salama valaisee taloni oven kun haparoin avaimia lukkoon. En jaksa sytyttää valoja vaan haparoin läpi hämärän eteisen. Ohimennen vilkaisen itseäni peilistä, hiukseni ovat liimautuneen kasvoilleni ja niissä on siellä täällä oksia ja lehtiä. Näytän aivan pitkäkarvaiselta vesirotalta.
Päästyäni huoneeseeni asti avaan sälekaihtimet ja katselen hetken, kuinka sade piiskaa ikkunaa. Olen helpottunut siitä, etten joutuisi viettämään enää yhtään yötä samassa teltassa Shinon, Kipan ja Akamarun kassa. Shinosta lähtevän jatkuvan kirskutuksen vielä kesti, mutta Kiban ja Akamarun uitetun koiran löyhkä oli aivan sietämätöntä.
Huokaan. Lämmin suihku todennäköisesti parantaisi oloani entisestään. Riisun märät päällysvaatteet ja laitan ne tuolin selkämykselle kuivumaan. Joudun kuivaamaan lattian vedestä myöhemmin, mutta en juuri nyt jaksa välittää siitä. Vaaleansininen pyyheliina käsivarrellani kävelen pesuhuoneeseen. Annan märkien alusvaateideni pudota lattialle ja astun suihkun alle, avaan hanan ja kuuma vesi syöksyy niskaani. On sanonta ´Virtaava vesi vie mukanaan huolet` mutta se tuo myös esille sisälläni palavan tulen.
Takana monen kuukauden komennus, ilman aikaa omien tarpeiden tyydyttämiselle. Virtaava vesi hyväilee rintojani, ja ruokkii kiihkoani, suuntaan hierovansuihkun haaroihini, tähdet vilisevät silmissäni. Alan nousevan kiihkon vallassa hieroa rintojani. Siirrän toisen käteni suihkun avuksi haaroihini, sormeni löytävät nopeasti klitorikseni ja laukaisevat uuden tähtienparven silmissäni.
Jähmetyn, olen kuulevinani oven narahtavan. – Siskoni ei pitäisi palata vielä moneen päivään -
“Kuka?!” Ei vastausta, rentoudun ja jatkan itsestäni nauttimista.
   Kolmen tähtiparven jälkeen suihkun vesi alkaa jäähtyä.
Haparoin suihkugeelipurkin käteeni ja epäonnekseni totean sen olevan tyhjä. No,
ainahan voin turvautua palasaippuaan. Nappaan saippuan kotelostaan ja se lipeää kädestäni kadoten verhon taakse. Voihkaisen tuskastuneesti ja repäisen pilvikuvioisen suihkuverhon syrjään ja huomaan tuijottavani jonkun ovella seisojan vihreisiin silmiin. Vahva puna nousee kasvoilleni. Ennen kuin tajuankaan olen astunut kadonneen saippuan päälle, ja olin kaatumassa lattialle.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Oli tämäkin ajankohta Tsunaden lähettää minut asioilleen. -
Vettä tuli kuin saavista ja mielialani on kuin peilikuvajainen sateelle.
  Katseeni osuu erääseen oveen, joka on raollaan vaikka asunto on muuten pimeä.
- Murtovaras vaikka kello ei ole vielä edes kahdeksaa. -  
Hiivin ovelle ja raotan sitä sen verran, että pystyisin pujahtamaan sisään, mutta rasvaamattomat saranat vingahtavat. Kiroan mielessäni ovea.
Eteisessä on hämärää, mutta astuessani lätäkköön lattialla päättelen jonkun tulleen taloon hiljattain. Kaikki verhot ovat suljettu, antaen varkaalle työrauhan.
Kiertelen huoneissa, mistään ei voi päätellä onko jotain viety. Päätän vielä tarkistaa yläkerran. Puolessa välissä portaita kuulen veden valumisen kylpyhuoneessa.
- Varas on joko jättänyt hanan valumaan, tai ottaa suihkua. -
Jälkimäinen vaihto ehto tuntui naurettavalta, mutta hiivin kuitenkin hämärässä käytävässä kiinnittämättä sen kummemmin huomiota seinällä roikkuviin maalauksiin kuin pöydällä olevaan vaasiinkaan.
   Raotan kylpyhuoneen ovea, huone on täynnä höyryä. Heti oven edessä lattialla on mytyssä vaaleansiniset urheilurintaliivit, ja niihin sopiva alaosa.
Suihkuverhon läpi erotin Hinatan profiilin. Olin jo aikeissa kääntyä lähteäkseni, kun tiheä huohotus ja Hinatan asento jähmettivät minut.
- Voiko olla että niin ujo ja hiljainen Hinata tekisi tällaista, edes luullessaan olevansa yksin. -
Seison kuuntelemassa huohotusta joka vaihtui aina välissä vingahduksiin. Kun tajusin Hinatan lopettaneen, olin vieläkin haluton lähtemään.
Saippua liukui verhon alta tuskastuneen voihkaisun säestämänä. Ehdin vain nousta ylös ennen kuin verho repäistään syrjään ja tuijotan Hinatan valkoisiin silmiin. Ennen kuin selvisin järkytyksestä, oli Hinata liukastunut.
Ensiaputaitoisena en voinut harkitakaan pakenemista, joten polvistuin Hinatan viereen ja tutkin mahdolliset päävauriot. - Näyttää siltä, että Hinata menetti tajuntansa ennen iskeytymistään lattiaan ja välttyi siten kuhmua pahemmilta ruhjeilta. -
Koska tajuttomuus saattaisi kestää pitkäänkin, katsoin parhaimmaksi kantaa Hinatan omaan sänkyynsä. Istuin sängyllä Hinatan pää sylissäni ja hoidin jo vihertäväksi muuttuvaa kuhmua. - Hinata on itse asiassa aika suloinen. - En ole vieläkään varma mikä minuun meni, mutta hetken mielijohteesta suutelin Hinatan pehmeitä huulia.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tunsin kuinka joku silitti hiuksiani kuin äitini, jota en koskaan tuntenut. Olo tuntui niin turvalliselta ja rauhalliselta, etten avannut silmiäni ennen, kuin tunsin jonkun suutelevan huuliani. Räväytin silmäni auki ja työnsin suutelian kauemmaksi. Tipahdin lattialle ja peräännyin huoneen keskellä olevan punaisen maton päälle. Tyttö katseli minua sängyltäni surullisen vihreillä silmillään. - Sakura? Aivan näin Sakuran ennen kun kaaduin. Mutta miksi Sakura suutelisi minua? -
Hengitykseni tasaantui hieman, mutta tarkkailin Sakuraa vielä hieman epäuskoisena.
Tyttö nousee sängyltä, ottaa kaksi hiljaista askelta ja polvistuu eteeni. “Tämä voi tuntua hieman kylmältä” on kaikki mitä Sakura sanoo ennen kuin painaa sormensa ohimoilleni. Sängyltä lattialle putoamisen aiheuttama kivistys päässäni vetäytyy viileydentieltä. Kaikki muurini murenevat, ja huomaan seuraavaksi nyyhkyttäväni Sakuran rintaa vasten hänen silittäessä rauhoittavasti päätäni.
Sakura nostaa hellästi kasvoni omalle tasolleen ja suutelee kyyneleet kasvoiltani. Suutelen arasti Sakuran huulia, hän vastaa rohkeammin suudelmaani, hänen kielensä ujuttautuu kiusaamaan omaani. Haluttomasti irtaudun vetääkseni henkeä.
Vasta kun Sakura alkaa hyväillä rintojani tiedostan alastomuuteni, mutta en enää välitä, vaan  ujutan käteni Sakuran paidan alle hyväilemään kiihkon kovettamia nännejä.
Sakura kumartuu suutelemaan paljaita rintojani, taivutan nautinnosta päätäni taaksepäin äänettömään huutoon. Riuhdon Sakuran paitaa pois, ja se repeää. Joudun korvaamaan paidan myöhemmin, mutten kerkeä murehtia sitä nyt. Avaan jo valmiiksi sivuun nostettujen rintaliivien hakaset ja nakkaan ne nurkkaan. Kumarrun vuorostani suutelemaan Sakuran rintoja. Puraisen niitä leikkisästi, ja nautin Sakuran järkyttyneestä ilmeestä.
   Tunnen kuinka sormi koskettaa sisäreittäni, ja jatkaa sitten kiduttavanhidasta etenemistään kohti haarainväliäni. Tiedän huippuni olevan lähellä ja haluan nauttia vielä, joten pysäytän käden ja kehotan Sakuraa nousemaan käteni liikkeellä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Ymmärrän Hinatan eleestä, että hän pyytää minua nousemaan. Tottelen ja avaan samalle soljet vaateestani, ja annan sen pudota jalkoihini. Seison yläruumis alastomana lattialla istuvan Hinatan edessä ja odotan hänen seuraavaa siirtoaan kiihkon ja jännityksen sekaisin tuntein. Yllätyn kun tunnen vikkelien sormien kosketuksen tiukkojen housujen läpi. En olisi koskaan uskonut, yleensä niin ujosta Hinatasta löytyvän näin määrätietoista ja intohimoista puolta. Sormet kiusaavat jo herkintä kohtaani. Valmistaudun jo syöksyyn kohti tähtiä, mutta juuri ennen huippua sormet katoavat. Ynähdän pettymyksestä, Kunnes tunnen jotain kosteaa vasten, jo muutenkin märkää haaraani. Katson järkyttyneenä alas ja huomaan Hinatan alkaneen suudella häpyhuuliani housujen läpi. “Tuoksuu aivan mantelille”  Naurahdan. Painan leikkisästi Hinatan kasvot tiukemmin vasten itseäni - Vai tuoksun minä mantelille, nauti sitten kunnolla -  Hiljainen vaikerrus karkaa huuliltani, kun tunnen kielen kiertelevän klitoristani. Tähdet vilisevät silmissäni.
   Hinatan irtautuessa hankkidun eroon viimeisestäkin vaatekappaleesta. “Nyt on minun vuoro maksaa äskeinen takaisin.” Hymyilen ja laskeudun polvilleni lattialle. Kevyellä työnnöllä rinnasta taivutan Hinatan makuulleen matolle. Suutelen Hinataa samalla hyväillen rintoja, kuljetan toista kättäni hyväillen, ensin navan ympärillä ja siitä hitaasti alaspäin, kunnes upotan sormeni lämpimän kosteana odottavaan suloisuuteen. Hinatan huulilta karkaa hiljainen vikinä, kunnes vaimennan sen suullani.
   Tuon kosteudesta kiiltävän sormeni Hinatan huulille ja hän imee sitä innokkaasi.
- Parasta päättää tämä ihana kidutus enne kun raukka sekoaa täysin. -
   Laskeudun hellästi suudellen Hinatan vartaloa alaspäin. Painan huuleni aluksi kevyesti häpyhuulia vasten ja hivutan siteen hitaasti kielen sisään, Hinata vikisee nyt äänekkäämmin. Tuoksu muistuttaa sekoitusta mausteita ja jotain jota en keksi. Kiusaan kielelläni Klitorista ja puraisen sitä sitten leikilläni, Hinata värähtää vinkaisee.  
   Jatkamme tätä hienovaraista hidasta peliämme vielä pitkään, kunnes molemmat nukahdamme väsyneenä mutta tyytyväisenä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Herään siihen että aurinko paistaa kaihtimien välistä silmiini, huomaan Sakuran tuhisevan hiljaa vastapäätä minua, jompikumpi meistä on vetänyt sängyltäni peitteen suojaksemme. Sakuran hiukset tuoksuvat kirsikalle. Katseeni kiertelee huoneessani ja löytää sieltä yksityiskohtia joita en ole aiemmin huomannut, huomaan hymyileväni.
- Ehkä me vielä joskus keksimme jotain käyttöä tuolle bambulle. -

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yukisame - 2008-12-02 15:36:57
yu-up, ihan hyvä tämä oli...:)
tämä olikin ensimmäinen lukemani yuri-ficci, joten en oikein osaa arvostella kunnolla...^^''
virheitä löytyi jonkin verran, mutta en siitä sakota...:)
ainakin tuossa lopussa oli yksi..:Ehkä me vielä joskus keksimme jotain käyttöä tuolle Bambulle (bambulle)

Yukisame - 2008-12-02 15:37:23
niin ja, 4p...x)

Daikon - 2008-12-02 16:25:36
Hinata ja Sakura.. Enpä ole ennen lukenut sellaista paritusta. Muutenkaan lue yuria paljoa.

No mutta nyt tästä itse ficistä asiaa :D Kuvailuahan olisi saannut olla ehkä hiukan enemmän.
Ihan alussa menin sekaisin kuka kertoi milloinkin omasta näkökulmasta juttua, mutta selvisihän se aika pian kuitenkin minulle. ^__^
Tuota vaihtelit välillä aikamuotoa toisesta toiseen. Tarkoitan näitä perfekti jne. Että huomioi siihen sitten seuraavassa ficissä.
Muutamia kirjoitusvirheitä osui kyllä silmiini. Ensimmmäinen juttu oli se, että olit kirjoittanut Kiban nimen väärin. Olit kirjoittanut hänen nimensä Kipa. Mutta joo siis tässä pari muuta virhettä, jotka osuivat silmuihini:

...olen astunut kadonnen saippuan päälle, ja olin kaatumassa lattialle. (kadonnen=kadonneen)
Räväytin silmäni auki ja työnsin suutelin kauemmaksi. (suutelin=suutelijan)
...hankikuduneroon viimeisestäkin vaatekappaleesta. (hankikuduneroon=hankiuduin eroon, kenties?)
...sormeni Lämpimän kosteana odottavaan suloisuuteen. (Lämpimän=lämpimän)

Siinäpäs ne. Saat 4 pistettä!

BuBBLe - 2009-01-05 12:20:53
ihuna!! 5p let it talk<--XD

Ayumi - 2009-09-05 10:30:21
eka lukemani yuri ficci. tosi hyvä : ) tykkäsin. 4 pojoa!

No-chan - 2010-02-08 17:56:00
Oi <33
Paras lukemani Yuri-ficci tähänmennessä! Ihanan tarkasti kerrottu yksityiskohdat. ^^
saat täydet 5 pistettä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste