Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton ongelma osa 5 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 946 sanaa, 5988 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-02 15:28:43
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

No niin viikon laiskottelin ja sitten sain aikaan jatkoa. Elikkäs Kakashi ja Itachi käyvät neuvottelupöytään. Lisäksi samaan aikaan Sasuke joutuu käymään hoidossa sairaalassa ja kehen hän törmääkään?

Arvostelu
6
Katsottu 1083 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi astui nuotion luomaan valoon ja samassa kaksi shurikenia lensi häntä kohti. Kakashi hyppäsi ilmaan ja samassa Itachi iski takaa kunailla. Kakashin varjoklooni katosi ja samoin Itachin myös. Itachi sadatteli piilostaan omaa tyhmyyttään, sitten hän huusi Kakashille:

”Mitä ihmeen apua sinä oikein tarvitset?”

”Saat antaa veljellesi opetuksen”, vastasi Kakashi aivan Itachin selän takaa.

Itachia kylmäsi, hän oli seurannut niin keskittyneesti kloonien kamppailua, ettei ollut huolehtinut selustastaan. Kauanko se on tuossa ollut, ajatteli Itachi. Itachi katsoi parhaimmaksi antautua ja hyväksyi ehdotuksen kuunnella Kakashia. Niin he molemmat astelivat leirinuotiolle ja alkoivat neuvotella mahdollisesta tulevaisuudesta.

Sakura oli Konohan sairaalassa poliklinikan yövuoropäivystyksessä yhdessä Inon kanssa. Molemmat istuivat tuoleillaan ja haaveilivat mistäpä muusta kuin Sasukesta. On hän niin cool, ajatteli Sakura. Kummastakohan Sasuke-kun pitää, ajatteli Ino.

Samassa oveen koputettiin ja Sakura käski koputtajan sisälle. Molemmat tytöt pomppasivat hämmästyksestä pystyyn, kun Sasuke astui sisälle. Sasuke hengitti katkonaisesti ja pyysi viheltävällä äänellä pahvista kulhoa. Sakura sai kulhon hänen alleen ja Sasuke yskäisi verta suusta.

”Missä sinä oikein olet ollut?”, ihmetteli Ino.

”Ei kysymyksiä kiitos. Tarvitsen pikaisen hoidon”, sanoi Sasuke ja otti risan paidan pois.

Tytöt olisivat taatusti saaneet nenäverenvuodon pelkästä Sasuken paljaasta yläruumiista, mutta nyt nähty näky kauhistutti molempia. Sasuken yläruumis oli punainen rinnanseudulta ja lisäksi tenketsut näkyivät sulkeutuneina. Sakura ja Ino tiesivät, että vain Juuken sai tällaista aikaan.

”Olet sitten käynyt Hyugilla”, sanoi Sakura.

”Hys, hiljaa!”, sanoi Sasuke, ”Parantakaa minut niin lähden tuplatreffeille.”

Tällainen lupaus ja vielä Sasukelta sai tytöt toimintaan. Ino paranteli pienempiä haavoja, kun Sakura taas keskittyi Sasuken rinnan parantamiseen. Sasuke tunsi voivansa hieman paremmin, kun häntä oli hoidettu. Mutta Sakurapa ei päästänyt häntä lähtemään, vaan vaati että Sasuken oli oltava yö sairaalassa tarkkailtavana. Sasuke suostui, vastahakoisesti tosin.

He olivat nousseet toiseen kerrokseen, kun läheistä käytävää lähti pyyhkimään suureneva valonsäde. Sakura arvasi kenestä on kyse ja sen kummemmitta sanomatta tökkäsi Sasuken lähimpään huoneeseen. Hetkeä myöhemmin paikalle tuli yöhoitaja, joka ihmetteli Sakuran paikalla oloa. Sakura hymyili hajamielisesti ja selitti:

”Aioin kysyä sinulta Naruton vointia.”

”Hän voi hyvin ja voi lähteä huomenna pois.”, sanoi hoitaja ja jatkoi, ”Shizune antoi käskyn raportoida kaikki tenketsu potilaat. Nähtävästi joku on käynyt Hyugilla.”

Sasuke mihin liemeen oikein olet järjestänyt meidät, ajatteli Sakura. Sitten hän vastasi:

”Selvä teen niin jos joku tulee.”

Samaan aikaan viereisessä huoneessa Sasuke oli toipunut Sakuran nopeasta tyrkkäyksestä ja alkoi katsoa ympärilleen. Äkkiä hän tajusi, että huoneen perällä on joku. Hiljaa hiipien Sasuke lähestyi vuodetta. Pystyssä olevat hiukset tulivat esille ensin, sitten hän huomasi kuun kelmeässä valossa katsovansa Narutoa. Vielä jonain päivänä minä saan sinut, hän ajatteli.

Yöhoitaja oli lähtenyt jatkamaan kierrosta ja Sakura astui huoneeseen. Hän näki Sasuken vuoteen luona ja kuuli kaamean kuorsauksen. Naruto, ajatteli Sakura ja käveli kohti vuodetta. Kaikki olisi sujunut taatusti hyvin ellei Sakura olisi kompastunut viereisen vuoteen, vieressä olevaan sydänlaitteen johtoon ja törmännyt Sasuken selkään. Sasuke kaatui kuin puu, suoraan Naruton päälle ja heidän huulensa kohtasivat vahingossa.

Naruton silmät rävähtivät auki ja suusta purkautui tukahtunut huokaus. Molemmat katsoivat toisiaan hämmästyneinä. Sakura taas koki kauhun hetkiä. Hän ehti juuri hiljentämään Naruton suusta tulevan kiroustulvan ja selitti:

”Sasukelle Tarvitaan piilopaikka täksi yöksi.”

”Miksi? Mitä Sasuke oikein on tehnyt?”, kyseli Naruto.

”Saanut Hyugilla nähtävästi Nejin juukenista.”, selitti Sakura.

”Se oli kylläkin Hinata”, avautui Sasuke punastuneena.

Naruton oli vaikea pidellä naurua. Sakura painoi päänsä häpeästä ja ajatteli, tämäkö on se hurjan cool Sasuke-kun. Rauhoituttuaan Naruto tarjosi vierestä vuodetta Sasukelle, koska yöhoitaja ei tullut hänen huoneeseen, sillä hänet kotiutettiin huomenna. Sasuke hyväksyi tarjouksen ja oli tyytyväinen päästessään Naruton viereen.

Kakashi ja Itachi olivat neuvotelleet koko yön sopimuksesta. Itachi oli hyväksynyt ehdon, jolla hän sai antaa opetuksen Sasukelle ja poistua rauhassa Konohasta. Lisäksi hän olisi halunnut ottaa Naruton mukaansa, mutta sitä Kakashi ei voinut sallia. Aamun sarastaessa he olivat päässeet molempia tyydyttävään sopimukseen ja niin Itachi pakkasi leirin ja lähti Kakashin kanssa kohti Konohaa.

”Onhan sinulla vielä se Anbu univormu?”, kysyi Kakashi.

”Kyllä on”, sanoi Itachi, ”laitanko sen päälle?”

”No, Akatsuki ei ehkä ole muotia Konohassa.”

”Totta kun nyt sen sanot.”

Konohassa aamu oli koittanut ja Naruto lähti pois sairaalasta. Häntä vastassa olivat Sakura ja Sasuke. He olivat päässeet juuri ulos pihasta, kun Shizune tuli heitä vastaan. Sakura jäykistyi kauhusta ja ajatteli, että Sasuke oli jäänyt kiinni. Mutta Shizunella olikin muuta asiaa:

”Tsunade haluaa teidät luokseen”, sanoi Shizune.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Tatti_ - 2008-12-02 16:36:18
<3.<3 Ihana... ^///^ Ne pussas <33 Ita tulee Konohaan ^////////^
(ja mähän en sit mitään pervoo ajattele XD *köhköh*

5 pinnaa ja kökkö komma.. Ei siis johdu siitä et oon konekiellosta huolimatta koneella ja kokeisiin luku kesken.. xD *he he*

Mutta tämä oli IHANA

kagome-chan - 2008-12-02 17:30:26
Pistä se jatko nopeesti tänne...Et laiskottele, okei :DD
5p  mä olin toka...jes XD

Anzkuw - 2009-01-27 12:55:11
Ihana! JAtkoa vaan!



Saat 5p.  :)

  XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste