Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Arkea - tervetuloa kotiin - Zardra
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1555 sanaa, 9268 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-07 17:39:21
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Outo pikku tarina johon minut yllytettiin.
Varoitukset: yaoi:a ja kummaa huumoria ja muutamia kirosanoja. Parituksena Kakashi & Iruka.(ne on vaan niin canon <3) Myös Naruto joutuu esiintymään tarinassa vasten tahtoaan =P

Arvostelu
14
Katsottu 1596 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Arkea
- Tervetuloa kotiin


Naruto heräsi kummalliseen ääneen joka kantautui keittiöstä. Hän ei liikahtanutkaan, tietäen että Iruka oli huoneistossa, eikä hänen siksi tarvinnut pelätä varkaita. Hetken päästä keittiöstä kuului toinen ääni, tuolin jalka liikahti lattiaa vastaan. Naruto murahti ärtyneenä unissaan ja käänsi kylkeä, nukahtaen pian uudelleen.

Keittiössä Iruka taisteli hyökkääjää vastaan, yrittäen pitää melutason niin hiljaisena ettei Naruto varmasti heräisi. Mustiin pukeutunut ninja puski hänet tiskiallasta vasten ja tuolinjalka kolahti kovaäänisesti lattialaattaa vasten hänen potkaistessaan sitä epähuomiossa. Hän oli vähällä kivahtaa toiselle miehelle mutta ei saanut sanaa suustaan ennen kuin hänen suunsa oli jo tukittu tehokkaasti. Hän rimpuili vastaan, työntäen hyökkääjän vahvoja käsiä kauemmaksi itsestään mutta ei onnistunut kovinkaan hyvin. Mitä kovempaa hän taisteli vastaan, sitä innokkaammin hänen kimppuunsa käytiin.

Ninja päästi matalan naurahduksen kun Iruka huokaisi ärsyyntyneesti ja yritti pyristellä irti.
”Sinä tiedät että tuosta ei ole mitään apua Iruka” mies kuiskasi hänen korvaansa, kuuma hengitys pyyhki hänen poskeaan ja Iruka painoi vaistomaisesti päänsä miehen kasvoja kohti. Hän kuuli virnistyksen korvansa vieressä ja rypisti otsaansa.
”Varokin herättämästä Narutoa!” Iruka ärähti niin kovaa kuin uskalsi ja mies jähmettyi häntä vasten. Hän tunsi tämän hengityksen omaa vartaloaan vasten ja tämän lämmön heidän vaatteidensa läpi. Mies tuhahti mutta hänen liikkeensä muuttuivat varovaisemmiksi, hän ei enää töninyt, ei siirtyillyt äkkinäisesti, eikä onneksi pyyhkäissyt tiskipöydällä olevia astioita tiskialtaaseen kuten Iruka oli pelännyt että hän tekisi.

He olivat kauan hiljaa, hengittäen ja tuijottaen toisiaan silmiin pimeässä keittiössä. Äkkiä mies otti Irukaa kiinni lanteilta ja käänsi hänet ympäri, lukiten hänet uudelleen tiskipöydän ja oman kovan vartalonsa väliin. Iruka henkäisi ja hänen vartalonsa liikkui taas vaistomaisesti miehen vartaloa vasten, hieroen takamusta miehen haaroihin. Ninja naurahti, hänen käsiensä vaeltaessa Irukan vatsaa alas, pysähtyen housujen vyötärönauhalle ja vetäen nauhan auki. Löystyneet housut oli helppo laskea alas.

Iruka haukkoi henkeään ja puri sitten huultaan ollakseen hiljaa kun mies hänen takanaan työnsi kuuman kätensä hänen housujensa sisään ja kouraisi häntä lempeästi. Iruka nojasi miestä vasten, laskien päänsä tämän olkapäälle ja etsien tämän hiuksia käsillään.

Iruka voihkaisi ja he kummatkin jähmettyivät.

Naruto heräsi taas. Tällä kertaa keittiöstä tuleva ääni kuulosta huolestuttavalta. Oliko joku Irukan kanssa keittiössä? Satuttiko tämä Irukaa? Miksi Iruka muuten voihkisi tuolla tavalla? Naruto nousi istumaan sängylle ja räpytteli silmiään herätäkseen enemmän ennen kuin uskaltautui liikkumaan. Jos hänen pitäisi puolustaa Irukaa, hänen olisi parasta olla kunnolla hereillä.

Kakashin käsi oli alkanut taas liikkua ja vähitellen Iruka rauhoittui, ollen varma että Naruto nukkui yhä. Kakashi hieroi Irukaa, tehden tämän ajatuksista sekavat ja jaloista heikot. Iruka liikkui kättä vasten, Kakashia vasten, edestakaisin, repien hopeanvärisiä hiuksia ja tavoitellen takana olevan miehen huulia.
”Oh.” hän huokaisi ulos, edes tajuamatta että hän oli päästänyt ääntä suustaan. Kakashi huokaisi hänen huuliaan vasten ennen kuin suuteli häntä kuumeisesti.

Irukan toinen käsi hakeutui Kakashin vyötärölle, puskien hänen housujaan alemmas. Toinen käsi hieroi miehen hiuksia. Heidän kielensä taistelivat vallasta. Kakashi auttoi Irukaa laskemaan omat housunsa ja Irukan housujen takamuksen ja piti huolen että hänen toinen kätensä ei pysähtynyt hetkeksikään.

Naruto oli nukahtanut istualleen sängylle mutta heräsi kovaääniseen ”oh” huutoon, joka kuului selvästi keittiöstä. Hänen silmänsä rävähtivät ammolleen ja hän hyppäsi jaloilleen, hiipien kohti ovea. Keittiöstä kuului kolahdus ja hän raotti ovea. Nyt hän saattoi selvästi kuulla kovaäänistä huohotusta. Sitten hän jähmettyi käytävään.

”Ah, Kakashi!” Iruka vinkaisi, tuntien miehen painautuen odottaen häntä vasten. Kakashi suuteli hänen kaulaansa hellästi, hänen toisen kätensä pitäen lujaa kiinni hänen lantiostaan kun hän työntyi Irukan sisälle. Iruka puhalsi ulos, rentouttaen itsensä ja sitten painautui tiukemmin Kakashia vasten, vetäen hänet täydellisesti sisäänsä. He olivat hiljaa paikallaan, kummatkin yrittäen rauhoittua hieman, hengittäen kiivaasti.

Naruto oli purppuranpunainen. Aaah, yhtäkkiä se huokailu ei kuulostanutkaan yhtään pelottavalta. Todella yököttävältä kylläkin, kuka nyt haluaisi kuunnella omien vanhempiensa harrastavan seksiä, no, ottovanhempien, mutta silti.
Naruto oli luullut että Kakashi oli yhä työmatkalla, ja niin oli luultavasti myös Iruka, eivät he muuten touhuaisi Naruton keittiössä. Naruto löi päänsä seinään ja kirosi hiljaa ja alkoi sitten palata huoneeseensa niin hiljaa kuin vain ikinä pystyi. Hitot hän heitä menisi häiritsemään, ties mitä hän joutuisi näkemään. Hänen teki mieli pestä korvansa.

Iruka värisi. Paikallaan pysyminen tuntui sekunti sekunnilta vaikeammalta ja lopulta hän melkein itki, hänen koko vartalonsa pyytäen Kakashia liikkumaan. Hänen vapiseva kätensä otti kiinni Kakashin kädestä joka lepäsi Irukan alavatsaa vasten. Hän pakotti käden taas töihin ja samanaikaisesti Kakashi vetäytyi taakse ja sitten liikkui taas lähemmäs. Iruka voihkaisi kovaäänisesti, hänen toisen kätensä lentäessä tiskipöydän reunalle hakemaan jonkunlaista tukea. Hän puristi puuta sormenpäät valkoisina ja liikkui Kakashin mukana.

Naruton tyyny oli hänen päänsä päällä. Mutta ei siitä kyllä mitään hyötyä ollut. Hän saattoi silti kuulla kaikki voihkinat, kolinat ja sen… läiskytyksen selkeästi. Hän yritti kääntyä, peitti korvansa tyynyllä ja potki sänkyään ärtyneenä.

Miehet kadottivat ajantajun, nautinnon lisääntyessä tarpeeksi. He liikkuivat yhdessä, ottaen toisistaan kiinni, hyväillen, suudellen, pitäen toisiaan kädestä kiinni, kuiskaillen pieniä sanoja.

Naruto tuijotti kiinteästi kattoa. Hänen silmänsä loistivat pimeässä ja hän murisi. Häntä vitutti suunnattomasti. Keittiöstä kuului kovaäänistä läpsintää ja voihkinaa.

Iruka puristi Kakashin sormia ja nyyhkytti melkein nauraen. Hänen mielensä oli täysin tyhjä kaikesta paitsi miehestä jota hän rakasti, joka oli taas turvassa kotona, miehestä joka liikkui hänen sisällään. ”Kakashi mmh, Kakashi…” hän huokaisi uudestaan ja uudestaan. Kakashi vastasi hellällä suudelmalla ja puristi hänen sormiaan ”Iruka, rakastan sinua.”

Irukan selkä kouristui kun ylivoimainen hyvänolon tunne räjähti hänen sisällään ja levisi joka puolelle hänen vartaloaan. Kakashi puristi häntä lähemmäs ja hän puristi Kakashin tiukasti sisäänsä. Kakashi itki Irukan nimen hänen hiuksiaan vasten ja Iruka vastasi huulet väristen.

Äkkiä valot välähtivät päälle.

”Nyt saa saatana riittää! Mitä hemmettiä te luulette tekevänne?” Naruto juoksi keittiöön, karjuen niin kovaa kuin pystyi, hänen silmänsä leimusivat kirkkaanpunaisina ”Kello on kaks yöllä ja te vaan-” hänen kätensä hosuivat Irukaa ja Kakashia kohti. Kakashi halasi Irukaa tiukasti itseään vasten ja esti miehen karkaamisyritykset. Irukan kasvot olivat kirkkaanpunaiset.

”Aaaargghhhhh” Naruto huusi, tietämättä miten jatkaisi lausettaan, hyppien paikallaan ja katsoen kaikkialle muualle paitsi otto-isiään. Iruka yritti sopertaa jotakin takaisin kun Kakashi tyynesti veti hänen housunsa takaisin ylös, nojasi Irukan tiskipöytää vasten ja pyyhki sotkeutuneen kätensä pyyhkeeseen, sen jälkeen sulkien omat housunsa. Hän kääntyi raivoavaa Narutoa kohti ja hymyili vinosti.
”Yo. Tulin takas.” hän sanoi naurahtaen ja Naruto sulki suunsa ja pysähtyi, tuijottaen maahan.
”Joo… mä kuulin kyllä.” poika vastasi. Hänen silmänsä muuttuivat hitaasti takaisin sinisiksi ja hän vilkaisi ylös. Iruka heilui heidän vieressään ja yritti yhä änkyttää jotain joka kuulosti anteeksipyynnöltä.

Kakashi kääntyi katsomaan häntä, antoi hänelle syvän suudelman ja sekoitti sitten Naruton hiuksia.
”Minulla on nälkä? Otatko ramenia?” hän kysyi Narutolta ja pojan ilme muuttui hitaasti, valtavan hymyn noustessa tämän kasvoille. Naruto nyökkäsi. Iruka hymyili Kakashille kiitollisena ja hitaasti he kaikki alkoivat etsiä kuppeja ja muita ruokatarvikkeita.

Iruka pyyhki pikaisesti tiskipöydällä olleet tahrat ja vinkaisi ihan pikkaisen kun yritti istua pöydän ääreen.

~ fin

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-12-07 19:06:06
Voi juma XD Tää oli kyllä niin mahtava!
KakaIruu~ ja vielä yaoita <3
Narska parka ku ei saanu nukkua ja joutu kuuntelemaan moista 8D

Toi loppu oli niin paha, en osannu odottaa sen loppujen lopuksi ryntäävän paikalle xD

Muutama virhe osu silmiin:


Kakashi auttoi irukaa laskemaan omat housunsa (Irukaa)
Naruto oli purppuran punainen (purppuranpunainen)
Hän pakotti käden taas töihin ja saman aikaisesti Kakashi (samanaikaisesti *ainaki luulisin että se on yhteen*)

hänen silmänsä leimusivat kirkkaan punaisina (kirkkaanpunaisina)
Irukan kasvot olivat kirkkaan punaiset. (sama homma kuin edellisessä)
hyppien paikalleen ja katsoen kaikkialle (paikallaan)
”joo… mä kuulin kyllä.” (Joo)

Mut tää oli loistava ja osaat kirjottaa hyvin, saat 5p ^^

nosse - 2008-12-07 19:56:19
Tää oli niin huippu! Ei helvetti mää nauroin :D
Pitkään aikaan en oo lukenu KakaIrua mutta nyt se innostus tuli takasin tämän ficin takia.
Pystyin niin hyvin kuvittelemaan Naruton kiusallisen tilanteen :D Ja sitte se vaa ryntäs sinne! Mua vieläki hymyilyttää tää ficci.Tää oli vaan nii hyvin kirjotettu.
Muutaman virheen näin siellä mutta Daliqar ne jo mainitsikin nii en kopioi niitä uudestaan.
Mutta todella hyvä ja hauska. Pidin paljon! Ehdottomasti 5p.

Shiroi - 2008-12-08 08:15:26
Asdadsdsdahhsabkasbkdbakdjdbjhhulahulatsatsatsaa.

Mitäs tähän sanomaan, kasvoillani on harvinaisen leveä ruma typerä virne. 69 pistettä. <3

Daikon - 2008-12-08 19:19:15
Hitto ku sait mun nauramaan parissa kohdin. Varsinkin tuossa kun Naruto juoksee pysäyttämään heidät. Hih, saattoi olla kiva näky :DD

Tätä oli mukava lukea jne. Siksi annankin täydet pisteet ^__^

Raw - 2009-07-20 11:09:45
OOIII!! Loppu oli ihanaaa >8DDDD Ja ja se yaoi kohtaus! LUV IT! >3<
Voi naru parkaa ku ei saanu unta :DDD
5 pojoa!!

Baka-chan - 2010-05-11 17:12:27
yaoi-kohtaus sujui mukavasti ja naruton yritykset kestää ääniä oli aika mahku tos :DD

annan 5p~

mamelukki - 2012-05-12 13:06:36
Aaa, voi Naruto parkaa XDDD Mutta KakaIru oih ♥ Ei mitään järkevää sanottavaa, loistava ficci oli loistava :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste