Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri kaappaus 3 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1427 sanaa, 9345 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-08 23:22:04
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Dekkarificin kolmas osa on täällä luvassa Sasukea, Kakashi kohtaa Naruton ja Shika/Tema johtaa vähintään siihen että tämä on osastoa K-15 vähintään. Lisäksi Akatsukit lähtevät kohti Konohaa. Ai niin siitä edellisestä osasta on noin viisi kuukautta. Edellnen osa on täällä teksti

Arvostelu
2
Katsottu 1713 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Epämääräisessä huoneistohotellissa syötiin aamiaista. Orochimarun  porukka oli koolla. Sasuke rouskutti corn flakseja. Orochimaru ja Kabuto nauttivat munia ja pekonia. Sasukea ärsytti suuresti Orochimarun tapa syödä pekonia. Orochimaru otti pekoniviipaleen ja nielaisi sen kokonaisena. Mikään ei ollut Sasukesta ärsyttävämpää, kuin kuulla Orochimarun  nielusta lähtevä muljahtava ääni.

Kabuto katsoi raivoaan keräävää Sasukea ja ajatteli, ettei tästä seuraa mitään hyvää. Karin ei tuntunut syövän mitään, sillä hän katseli haltioituneena yläruumis paljaana olevaa Sasukea. Jugo ahmi Kabuton paistamia munia ja pekonia. Suigetsu söi oman paahtoleipänsä ja työnsi Jugon syötäväksi kaiken muun. Hän ajatteli lähinnä vain Kisamea ja tuota mahtavaa pumppuhaulikkoa, josta oli kuullut. Samassa koko joukko havahtui, kun Sasuke ärjäisi:

-Helvetin Orochimaru, syö kunnolla se aamiainen. Minä en kestä tuota sinun käärmeilyäsi.

-No mutta mikä sinua oikein vaivaa Sasuke-kun, kysyi Orochimaru.

-Tuo sinun ahmimisesi ärsyttää. Tuota menoa piereskelet keikan aikana.

Orochimaru päästi pitkän röyhtäisyn, joka sai Sasuken kupin läikkymään pahemman kerran:

-Siinä sen näkee, mutisi  Sasuke ja nousi pöydästä.

-Minne sinä menet, kysyi Karin ja muutkin hämmästelivät Sasuken poistumista.

-Käyn pukeutumassa ja lähden kävelylle. Älkää huoliko käyn vain Uchiha-townissa.

Konoha Cityn yhtä kaupunginosaa sanottiin Uchiha-towniksi, koska Uchihat olivat asuneet siellä. Aina siihen saakka, kun Itachi oli suorittanut oman kokeilunsa Mangekyo konepistoolilla, jonka seurauksena Uchihan suvusta oli jäänyt jäljelle vain Sasuke.

Sasuke meni makuuhuoneeseen ja riisuutui yöpaidasta. Sitten hän vaihtoi omaan pukuunsa. Lopuksi hän kiinnitti nuotein koristellun kravatin ja lähti ulos. Muut katselivat hiljaisuuden vallitessa ja oven sulkeuduttua jatkoivat syömistään, aivan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

---

Ylikomisaario Kakashi Hatake oli aamiaisella ja luki lehteä, kun poliisin partioautot kaartoivat pihaan. Kakashi arvasi ketä tuotiin, kun ovi hetkistä myöhemmin avattiin. Kakashi huokasi, hän oli usein ajatellut, että oli virhe mennä Ankon kanssa naimisiin. Sillä hetkellä se tosiaan tuntui virheelle, koska Guy ja Genma saivat todistaa jälleen Ankon hölmöilyjä.
-No oliko hauska ilta, kysyi Kakashi Ankolta.

-Anna minun nukkua hieman, niin vastaan kysymykseesi, mutisi Anko ja nukahti sohvalle.

-No te kai otatte kupin kahvia sentään, kysyi Kakashi.

-Sopii, sanoivat Genma ja Guy yhteen ääneen.

Hetkeä myöhemmin hiljainen kolmikko istui pöydän ääressä ja ryysti kahvia. Kakashi haukotteli, sillä hänen yöunensa olivat jääneet viime aikoina hieman vähemmälle. Guy oli juuri kysymässä syytä moiseen, kun syy selvisi koko kolmikolle. Kerrosta ylempää alkoi kuulua tasaisen kiihtyvä jyske, johon sekoittui huokauksia ja jousien natinaa. Guy punehtui:

-Onko tuo…

-Joo, se on Shikamaru ja se hiekan Kunoichi, mutisi Kakashi.

-Ne kaksi, sanoi Genma silmät laajenneina, ei uskoisi.

-Tiedä taas mitä Sunan ihme lääkettä se Temari on Shikamarulle syöttänyt. Viime yönä tuntui, ettei loppua tule millään.

-No, tänään tulee kultalähetys Sunasta, lohdutti Gai, jospa sitten saisit nukuttua yösi.

-Toivon totisesti niin, huokasi Kakashi. No mitä hän nyt on tehnyt, Kakashi jatkoi ja viittasi Ankoon.

-Pisti Leen kanssa hulinaksi yhdessä yökerhossa, tuumi Genma.

Samassa Gai muisti, kuinka hän oli luvannut pitää puhuttelun Leelle rilluttelusta. Gai kiitti kahvista ja kertoi pitävänsä puhuttelun Leelle, sitten hän häipyi nopeasti ovesta. Hiljaisuus laskeutui keittiöön Genman ja Kakashin välille. Vain seinäkellon raksutus ja Ankon tasainen kuorsaus puhkoivat hiljaisuutta.

-Oletko ajatellut avioliittoa Shizunen kanssa, katkaisi Kakashi hiljaisuuden.

-Minäkö? En oikeastaan, tuumi kasvoiltaan punainen Genma.

Todellisuudessa Genma oli ajatellut asiaa ja paljonkin, mutta ei vain pystynyt sanomaan asian olevan niin. Hän huokasi ja oli sanomassa jotain takaisin Kakashille, kun he kuulivat naapurihuoneistosta lankun narahduksen. Molemmat katsoivat toisiinsa, sillä huoneisto oli Naruton, ei siellä pitänyt olla ketään.

Mahdollisimman hiljaa he hiipivät käytävään ja koputtivat oveen. Oli hiljaista edelleen. Kakashi kokeili ovea varovasti ja se aukesi. Sekä Kakashi että Genma syöksähtivät sisään, vain törmätäkseen oranssitakkiseen mieheen huoneistossa, jolla oli revolveri kädessä.

-Kyubi, sanoi Kakashi, silloin sinun täytyy olla Naruto.

-Oikein arvattu, naurahti Naruto.

Kyubi oli ase. Se oli samanlainen, kuin Suna townin Shukaku. Tosin siinä missä Shukaku oli ladattava jokaisen laukauksen välissä, sisälsi Kyubi yhdeksän oranssia luotia sekä sinisen haulikon panoksen, jolle oli annettu nimi Rasengan. Näiden aseiden perään olivat myös Akatsukit, sillä niiden haltia saattoi hallita maailmaa.

Kakashi laittoi oman revolverinsa koteloon ja pyyhkäisi hikeä otsalta. Hän katsoi Narutoon ja sanoi:

-Sinä todellakin olet yllättävin poliisi koko maailmassa.

---

Konoha Cityn pankinjohtajan kuolema oli sattunut liiankin sattumalta. Rikospaikkatutkijat Hinata, Kiba ja Shino etsivät jälkiä huoneesta, jotka olisivat tehneet itsemurhasta murhan. Kaikki oli kuvattu Hinata Byakugan merkkisellä kameralla. Lisäksi Shino oli etsinyt sormenjälkiä ja Kiba yrittänyt saada jonkinlaista hajua Akamarulle, mutta turhaan. Raportti oli lankeamassa heidän kirjoitettavaksi, kun Akamaru alkoi äristä. Kiba huudahti:

”Altaan alla on jotain!”

Kaikki kolme alkoivat tutkia ammeen alta ja löysivät Sinisen kukan. Hinata kuvasi ja pussitti sen, sitten hän kysyi:

”Mitä, me nyt teemme?”

”Taitaa olla ainut todiste tässä jutussa”, tuumi Kiba.

”No lopetetaan tältä päivältä”, sanoi Shino, ”On muuten todella kuuma.”

Niin he päättivät lopettaa. Shino antoi paarimiehille merkin ja ruumispussi suljettiin, sitten outo kulkue lähti kattohuoneistosta. He tulivat alas hissillä ja kantajat veivät ruumispussin ruumisautoon. Kun rikospaikkatutkijat tulivat ulos heidät ohitti outo nuori mies mustassa puvussa. Hinatan huomio kiinnittyi solmioon, jossa oli nuotteja punaisella pohjalla. Kiba ihmetteli Akamarun käytöstä ja Shinokin oli tunnistavinaan jotain tuttua tuossa miehessä. Mies jatkoi pitkin katua ja nosti kauluksensa pystyyn, silloin koko kolmikko näki punavalkoisen viuhkan kauluksessa:

”Tuohan on…”, sanoi Kiba.

”…Uchihojen merkki.”, jatkoi Shino, ”Mutta ei sekaannuta siihen vielä. Meidän on hoidettava tämä tapaus ja raportoitava Uchiha Sasukesta Tsunadelle.”

---

Akatsukit olivat valmistelemassa nyt huolellisesti suunniteltujen piirrosten avulla kaappaustaan. Pein kertoi kuinka kaikki tapahtuisi, ensiksi hän oli valinnut autojen kuljettajiksi Tobin ja Zetsun. Tämä ei olisi millään sopinut Sasorille, koska Tobi oli hajottanut auton edellisellä keikalla, mutta Peinin esittäessä Itachia tilalle, joka oli kuulu painavasta kaasujalasta, oli Sasori tullut toisiin ajatuksiin. Kakuzu ja Hidan saivat toimia tien varmistajina ja vartijoina pakotielle. Tästä oltiin yksimielisiä samoin kuin Itachin ja Kisamen roolista paniikin aiheuttajina. Lopuksi Sasori ja Deidara olivat kassaholvin avaajat ja Pein sekä Konan hoitaisivat saaliin lastauksen, sitten he pakenisivat eri suuntiin ja palaisivat farmille laajan kierroksen tehtyään. Kaikki myöntyivät suunnitelmaan, sitten he rupesivat pakkaamaan keikkaa varten.

”Kolme miljoonaa ryoa”, hykerteli Kisame.

”Niin, mitä teet omalla osuudellasi?”, kysyi Itachi.

”En ole oikein tullut ajatelleeksi”, mietti Kisame.

”Minä aion parantaa itseni näistä taudeista”, sanoi Itachi ja yskäisi.

Muualla suunniteltiin muutakin:

”Kolmesataatuhatta ryoa! Naurettava summa ja me joudumme luottamaan eniten muihin”, ärisi Sasori.

”Onhan sekin paljon rahaa danna, un”, totesi Deidara.

”PALJON! Minä sinulle isot summat näytän. Haluan viedä pankista muutakin, kuin yhdet kultarahat”, läksytti Sasori Deidaraa.

Tobi ja Zetsu olivat tyytyväisiä kohtaloon ja kuultuaan kyyditettävien nimet vielä tyytyväisempiä, sillä Zetsu sai Konanin ja Tobi Peinin. Molempien suunnitelmiin ei saaliin jako edes kuulunut. Myös Hidan ja Kakuzu olivat päättäneet olla jakamatta pottia. Tuskin se kuului Konanin ja Peininkään suunnitelmiin.

Niin Ilta-auringon paisteessa he lähtivät kohti Konohaa. Taivaalle oli kertymässä tummia pilviä, jotka enteilivät ukkosta ja helleaallon loppua.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2008-12-13 14:33:54
Vihdoinkin kerkesin lukemaan tämän!
Hehee, Sasse hermostuu Oroon XD
Voi Kaksu raukkaa, ku ei saa nukkua :D

Ryöstökeikka alkamassa, tämähän menee vain mielenkiintoisemmaksi.

Tuolla alussa oli muutamaan kertaan kirjotettu Gai=Guy

Mut mielenkiinnolla ootan jatkoa, saat 5p ^^
Pakko ihmetellä, miksei muut oo kommentoinu tai pisteyttäny tätä O__o

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste