Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton ongelma osa 7 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1646 sanaa, 10299 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2008-12-19 13:49:01
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Viimeistä osaa viedään, kaikenlaisia kommelluksia luvassa. Uskolliset kommentoijat saa ehdottaa uutta aihettakin.

Arvostelu
5
Katsottu 1099 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Ilta alkoi hämärtyä ja jälleen yksi kuuma päivä Konohassa oli kääntynyt lopuilleen. Gain ryhmä palasi kylään suoritettuaan tehtävät. He menivät jättämään Tsunadelle raporttia, kun Sasuke totesi olevansa valmis vuoteeseen ja lähti kohti kotia. Muut hyvästelivät Sasuken ja menivät hokagen toimistoon. Siellä Tsunade otti raportin vastaan ja kiitti suoritetuista tehtävistä. Sitten hän vapautti kaikki tehtävistä, mutta juuri kun he olivat ehtineet ovelle sanoi Tsunade:

”Sakura jäähän tänne hetkeksi.”

Sakura kääntyi ja muut poistuivat ovesta. Sitten Tsunade hymyili tietäväisesti Sakuralle ja sanoi:

”Sasuke siis kävi eilen sinun hoidossa?”

”Niin kävi”, sanoi hämmästynyt Sakura.

”Mitä hän lupasi vaitiolosta sinulle ja Inolle? Teidät on helppo lahjoa, sillä tekisitte mitä vain Sasuken puolesta”, jatkoi Tsunade.

”Treffit”, sanoi Sakura ja nielaisi.

”Oho”, Tsunade sanoi, ”tiedäkin sitten, että tämä oli viimeinen kerta, kun piilotat minulta tietoa.”

”Kyllä”, sanoi Sakura.

Ulkona Neji pysäytti Naruton ja pyysi tätä keskustelemaan kahden kesken. Naruto suostui hieman vastahakoisesti keskusteluun. Neji oli hieman vaikean oloinen, kun hän aloitti keskustelun:

”Niin, Hinata kävi kuulemma katsomassa sinua eilen.”

”Kyllä”, myönsi Naruto. ”Mutta en tajua, miksi se kuuluu tähän keskusteluun.”

”Katsos, kun eilen puhuin Sasuken kanssa, niin hän tuntui olevan ihastunut sinuun”, selitti Neji punaisena.

Naruton suu loksahti auki. Hän oli kyllä kuullut  kaikenlaista Sasukesta, mutta että tämä olisi rakastunut häneen. Ei hitto, sen täytyy olla jokin väärinkäsitys, Naruto ajatteli.

”Mikä saa sinut päättelemään moista”, naurahti Naruto ja yritti kulostaa hilpeältä.

”Sasuke kertoi minulle aiemmin tapahtuneen ja hän tuntui olevan aivan taysin omissa maailmoissaan. Mutta hän usutti minut pitämään puhuttelun Hinatalle. Jostain syystä Sasuke oli kuuntelemassa ja hyökkäsi sisään.”

Nyt Naruto tajusi mistä oli ollut kyse, kun Sakura oli raahannut Sasuken yöllä hänen huoneeseen. Hän alkoi astella mielessään palapeliä kokoon ja huomasi, että jäljellä oli vain Kakashin salaperäinen S-tason tehtävä. Äkkiä hänellä välähti. Kakashi halusi hoitaa Sasuken pois häiritsemästä hänen rakkauselämää.

Samassa Sakura tuli paikalle ja huomasi Nejin sekä Naruton keskustelemassa. Hän käveli puun luo ja sanoi pojille:

”No mikä kokous teillä on?”

”Sakura-chan, tajusin juuri että Sasuke on pahassa pulassa. Meidän mentävä Uchihoille ja heti.”

Naruto oli juuri lopettanut lauseensa, kun Uchihoilta päin kaikui eläimellinen karjahdus. Tämä huuto sai aikaan melkoisen liikkeen Narutossa ja kumppaneissa.

Palatkaamme hieman ajassa taaksepäin. Kakashi ja Itachi istuivat Sasuken talossa olohuoneen lattialla ja söivät currya, jota olivat löytäneet Sasuken komerosta. Itachi katseli ulos puutarhaan ja mutisi:

”Melkein yhtä hyvää kuin äidin tekemä, mutta liian teollista. Toisaalta Kisame on taas niin huono kokki, että joudun matkoilla pitämään ruokasoodaa mukana.”

”No mutta, kuka sitten on akatsukin paras kokki?”, uteli Kakashi.

”Jos tuohon on vastattava, niin ennen se oli Orochimaru, mutta nykyisistä…”, Itachi jätti lauseen kesken.

”Etkö edes sinä?”, ihmetteli Kakashi.

”Kakashi-san ollakseni rehellinen olen Naruton tasoinen kokkaaja pikanuudeleita ja niin edelleen.”

”No millaisia muut ovat?”, Kakashi uteli.

”Kisame, ei syö kuin raakaa lihaa ja on kauhuissaan, jos ehdotankin kalaruokaa. Sasori, se punapää syö kaverinsa Deidaran kanssa tilauspizzaa. Zetsu, huh puistattaakin ajatella sitä ruokavaliota. Oikea jätemylly sanon minä. Tobi, hän nyt on jonkinlainen kokkaaja, mutta maustaa ruokaa liian vähän, kiltti kun on. Hidan, veripaltun ystävä ja kaverinsa Kakuzu syö vain halpoja alennus eineksiä.”, vuodatti Itachi.

”Ymmärrän, sinun on joskus siis mentävä kunnon ravintolaan”, sanoi Kakashi.

”Olisipa minulla vain varaa”, sanoi Itachi. ”Akatsukin päivärahat matkoilta ovat niin pienet, kiitos sen Kakuzun pihtarin.”

Päivä muuttui illaksi siinä heidän odotellessa Sasukea saapuvaksi tehtävistä. Kumpikaan ei ollut huomannut vehreän pensaan suojissa kyhjöttävää Jirayaa. Hän tarkkaili puutarhassa tapahtumia, jotka tuntuivat rajoittuvan Itachin ja Kakashin keskusteluihin. Mitä ne oikein puuhaavat, ehti Jiraya jo ajatella, kun hän näki tumman hahmon tulevan pitkin katua. Sasuke, ajatteli Jiraya, kohta se alkaa. Hän huomasi Kakashin ja Itachin menneen jo sisälle.

Sasuke nousi käveli tummuvassa illassa kohti taloaan. Hän katsoi kuinka aurinko laski hänen selkänsä taakse ja varjot pitenivät. Hän piti iltahetkistä ja toivoi, että joku päivä hän ja Naruto voisivat nauttia illasta näin. Hän saapui talolle ja ajatteli, nyt jokin on pielessä. Tuohan on sen kalacurryn tuoksu. Hän aktivoi Sharinganin ja käveli sisään puutarhan olohuoneeseen, jossa valot rävähtivät päälle. Hän huomasi katsovansa kahta Anbua silmiin. Toisella oli Icha-Icha kirja kädessä, hänen täytyi olla Kakashi, mutta kuka tuo toinen oli. Toinen Anbu otti naamion ja sanoi:

”Tervehdys typerä pikkuveli, sillä sellainen sinä olet.”

”Itachi!”, huudahti Sasuke.

Jiraya oli hiipinyt talon seinustalle ja kuuli Sasuken huudahduksen. Hän lähti juoksemaan ja syöksyi olohuoneen liukuovista sisään ja taklasi Sasuken nurin, juuri kun Itachi sanoi:

”Mangekyo Sharingan, tsukuyomi.”

Jirayan taklauksesta johtuen tsukuyomin vaikutukseen ei joutunutkaan Sasuke, vaan Jiraya. Jiraya ihmetteli missä hän oli, kun hän huomasi punaisen kuun ja Itachin takanaan:

”72 tuntia kidutus alkaen tästä hetkestä. Konohan salainen lähitaisteluase tuhannen vuoden tuska.”

Jiraya karjaisi tuskasta, kun Itachi suoritti hänelle tuhatvuotisen tuskan. Itachi ehti sanomaan vielä:

”71 tuntia 59 minuuttia ja 59 sekuntia jäljellä”, ennen kuin huomasi uhrin olevan Jiraya.

Itachin oli purettava tsukuyomi. Hän oli raivona missä hitossa oli Sasuke, hän halusi opettaa juuri Sasukea eikä tuota valkopehkoista pervertikkoa. Pahus vieköön.

Sasuke oli saanut jalat alleen ja sännännyt ulos, jossa hän törmäsi Nejiin, Narutoon ja Sakuraan. Sasuke oli suunniltaan ja sai sanottua, että Jiraya oli pelastanut hänet tsukuyomilta. Samassa Naruto nielaisi ja kysyi:

”Onko Itachi tuolla”, ja osoitti Sasuken asuntoa.

”Itse asiassa hän on tässä”, sanoi Itachi nelikon takaa.

Kaikki katsoivat kauhusta kankeina Itachia, joka sanoi:

”Polttakoon Amaterasun liekit minua ellen opeta sinua ihastumaan naisiin enkä miehiin pikkuveli.”

”Miehiin?”, ihmetteli Sasuke. ”Enhän minä miehistä, kun se on yksi Naruton jutsu.”

”Jutsu? Millainen?”, uteli Itachi.

”Sitä sanotaan Oiroke no jutsuksi.”, selitti Kakashi, joka oli ilmestynyt Sasuken talon portille Jirayan kanssa.

”Näytäpä Naruto”, sanoi Itachi.

Naruto keräsi chakraa ja teki Henge no jutsun. Itachi ihmetteli, ettei tuossa ole mitään erikoista, kunnes hän näki naishahmon. Itachi meni punaiseksi ja ajatteli, onpa näky tosiaan. Kakashi pyyhki verinoroa nenästään ja Jiraya pyörtyi. Sasuke katsoi suu auki näkyä. Neji ja Sakura olivat lähinnä tyrmistyneitä, kun Naruton keppostekniikka puri Uchihoihin.

”Eh tuota lähdetkös kaunokainen telttailemaan kanssani”, ehdotti Itachi.

”Hän on minun. Minä näin hänet ensin”, huusi Sasuke.

Poksahdus ja veljekset huomasivat katsovansa hyvin pelottavan vihaista Narutoa ja Sakuraa. Pojat tajusivat ottaa jalat alle. Heidän paetessa kahta vihaista ninjaa Sasuke sanoi Itachille:

”Taidan lähteä kanssasi sittenkin telttailemaan. Konohassa on hieman tunkkainen ilma tällä hetkellä.”

Yön pimeydessä kaksi Uchihaa syöksyi Konohasta ulos. Hetkeä myöhemmin heitä seurasi Kakashi, joka oli törmännyt Tsunadeen ja todennut paon ainoaksi keinoksi. Portille jäivät puuskuttava Sakura, Naruto ja Tsunade.

Naruto saattoi Sakuran kotiin ja meni nukkumaan. Seuraavana aamuna hän heräsi lintujen lauluun ja katsoi ulos ikkunasta. Oli kirkas ja lämmin päivä. Sitten hän muisti lupauksensa Hinatalle ja lähti etsimään tätä.

Hinata oli joella harjoittelemassa, kun Naruto tuli paikalle. Naruto tervehti Hinataa ja tämä punastui, mutta ennen kuin Hinata ehti juosta piiloon, oli Naruto tullut hänen tielleen. Naruto otti Hinatan syliinsä ja suuteli tätä. Sitten he sopivat treffit illaksi teekadulla olevaan kiinalaiseen ravintolaan, koska Naruto halusi vaihtelua rameniin. Lopuksi he vielä erosivat.

Vähän kauempana yläjuoksulla oli kolme kalastajaa, jotka olivat Kakashi, Itachi ja Sasuke. Kaikki olivat hyvin rentoutuneen oloisia. Tosin Sasuke mutisi Naruton olevan vielä jokin päivä hänen. Kakashi hymyili ja sanoi:

”Osaahan Sasukekin Oiroke no jutsun.”

”Osaako? Näytä!”, vaati Itachi.

Sasuke kokosi chakraa ja teki henge no jutsun. No jälleen kerran kirottu sinetti teki temput ja Itachi sekä Kakashi huomasivat katsovansa alastonta Orochimarua. Itachi järkyttyi ja kauhu näkyi hänen kasvoiltaan. Kakashikin oli hämmästynyt. Poksahdus ja Sasuke huomasi katsovansa järkyttynyttä kaksikkoa.

”Mitä minä nyt tein?”, ihmetteli Sasuke.

”Hyvä on jos keskitytään vain kalastukseen”, tuumi Kakashi.

”Joo niin”, sai Itachi suustaan.

-Loppu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2008-12-19 14:01:22
Reps* Tää oli ihana.Jes kaikki hyvin loppu hyvin :DD Ei ollu kirjotus virheitä...(mun mielestä). Ja mitä muuta ...Lisää tälläsiä ficcejä...Kittos :D
5pistettä

Tatti_ - 2008-12-19 15:47:19
Ei luoja, sä osaat kirjottaa niin hauskoja juttuja x) *reps*

Lisää tälläsiä!! ;)

5pojoo, en löytäny virheitä tai mitään valittamisen aihetta... : D

hidoineko - 2008-12-20 11:01:37
alaston ore-sama? (orochimaru) ei juma! itachi ja sasse pitää naruton jutsusta? ei juma! tää on niin hauska! *nauraa ja putoaa tuolilta* saat 5 p

narusegawa - 2008-12-20 18:39:10
*reps*
Hyvä sarja oli ja ikävä tulee.. ^^
lisää saat tälläsiä kirjoittaa.
Niin sasu, niin mitä teit.. -.-'

Karkki - 2008-12-23 15:13:10
naurattaa niin palhon,HInata & Naruton suhde oli niin ihanaa.

Anzkuw - 2009-01-27 13:12:57
Ihana! Oliko tämä viimeinen osa? Ei saanut olla.


   Saat 5p

    XD



Haruna - 2009-02-19 03:52:26
Hyvä sarja. luen vielä joskus uudestaan. 5 pojoa

Hobitti - 2009-11-08 01:51:28
KAUHEE!! siis hyvällä tavalla!!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste