Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My school love osa 14. - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3789 sanaa, 22548 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-17 18:32:54
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Tässä osa 14^^ Saa kommata ja lukee jos haluu.

Lyran ja muiden bileet jatkuu :D...

Arvostelu
8
Katsottu 1238 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Narska, ota huikka!” Kiba sanoi parhaalle ystävälleen ja tarjosi tälle kaljapulloa. Naruto kuitenkin kieltäytyi.
”Ei kiitos, Kiba. Minä en halua krapulaa tai raahata sinua kotiin…” hän sanoi silmät tuijottaen baaritiskiin nojaavaa Lyraa. Tämä jutteli jotakin Inon ja Sakuran kanssa.
”Ei tarvitse, en minä mene niin huonoon kuntoon…!” Kiba uhkasi ja huitoi käsillään jotakin. Hänen kainalossaan oleva Hinata näytti hieman säikähtäneeltä. Kiba oli juonut kohta ensimmäisen pullon kokonaan…

”Ki-kiba…ehkä sinun ei pitäisi nyt juoda niin paljon…?” Hinata ehdotti varovasti ja katsoi poikaystäväänsä huolestuneena. Silloin Kiba suuteli Hinataa suulle. Naruto tuijotti parasta kaveriaan hieman kyllästyneenä ja hämmentyneenä.
”Hinata-kulta…älä huolehdi turhaan! Minä osaan kyllä pitää huolen itsestäni!” Kiba sanoi kovalla äänellä. Hinata oli tulenpunainen kun Kiba irrottautui hänen huulistaan. Naruto vain huokaisi raskaasti.
”Sinä olet kohta ihan sekaisin, Kiba…” hän mutisi ja katsoi sitten taas levottomana Lyraa. Hinata näytti ajattelevan ihan samaa, kun näki Kiban availevan jo uutta pulloa.

”Oletteko te yhdessä vielä Lyran kanssa, häh?!” Kiba karjaisi kovalla äänellä niin että heidän lähellään istuvat Temari ja Tenten hätkähtivät. Naruto jäykistyi ja hän tunsi kurkkuaan kuristavan inhottavasti. Hän ei huomannut Sasuken katsovan häntä pitkään, vaikka tämä keskittyikin biljardin pelaamiseen. Lyra ei onneksi näyttänyt kuulevan Kibaa.
”Tuota…emme, olemme tauolla ainakin toistaiseksi…” Naruto vastasi kuiskaten ja painoi katseensa lattiaa kohti. Hän tunsi surua sisällään ja…rakkautta Lyraa kohtaan.

”No voi harmi, Narska! Kuule, vaikka menisi miten päin persettä tahansa, minä en jätä sinua koskaan! Me olemma bestiksiääää!” Kiba huusi pirteänä ja veti Naruton kaverilliseen ja kömpelöön halaukseen. Naruto naurahti hieman ja sanoi Kibaa hölmöksi kun vastasi ystävänsä halaukseen. Kiba nauroi vain kovaan ääneen. Hänen toisessa kainalossaan istui punasteleva Hinata ja Naruto toisessa pyrkimässä irti hänen halauksestaan.

”Tuleeko siitä boolista mitään, Shino?” Kankuro kysyi purkaessaan pulloja Gaaran kanssa. Shino nyökkäsi vakavan ja tärkeän näköisenä lisätessään giniä suureen boolimaljaan.
”Joo, mutta kauheaa myrkkyä tästä kyllä tulee…yhdestä kulauksesta menee varmaan jo känniin…” hän arvioi. Kankuro nauroi.
”Ei se haittaa, sehän on vain hyvä juttu!” hän sanoi suu korvissa. Gaara ei kommentoinut.

”Hyi, kun haisee väkevältä!” Chouji huomautti kun haistoi ilmassa boolin. Kankuro, Shino ja Gaara katsoivat kummastuneina boolia. Se oli väriltään vaaleanruskeaa. Haju oli tosiaan sanoinkuvaamaton.
”Hyi helvetti mitä paskaa!”Kankuro totesi irvistäen.
”Mitä hittoa tuossa boolissa edes on, Shino?” Chouji kysyi epävarmana. Shino oli hetken hiljaa.
”Omia sekoituksia ja salaisia ainesosia!” hän vastasi lopulta ilmeettömästi ja katseli keitostaan.
”Ei tuota voi kukaan juoda! Muuten saa varmasti jonkun halvauksen ja silloin menee näkö!” Kankuro huomautti hieman huolestuneena.

”Älkää valittako nyt, helvetti soikoon! Kaadatte vain sen kurkusta alas!” Gaara ärähti.
”Helppohan sinun on sanoa, kun sinulla on niin hyvä viinapää!” Kankuro sanoi ja katseli boolia yhä inhoten.
”Minä en ainakaan juo Tuota…” Chouji sanoi päättäväisenä ja jatkoi sitten karkkien syömistä. Gaara kuitenkin kaatoi itselleen boolia, samoin tekivät myös Shino ja Kankuro, tosin irvistellen.
”Hyi vittu…” Kankuro ajatteli maistellessaan boolia.

Tenten istuskeli Temarin kanssa eräässä pöydässä. Temari vaikutti kyllästyneeltä, mutta Tenten katsoi ihaillen Sasuken kanssa biljardia pelaavaa Nejiä.
”Voi että kun Neji on niin ihana…” hän kuiskasi itsekseen.
”Menettelee…” Temari vastasi ja katsahti sitten ex-poikaystäväänsä. Shikamaru nukkui näköjään taas tavalliseen tapaansa.

”Minä kyllä aion iskeä Nejin tänä iltana!” Tenten julisti parhaalle ystävälleen voitonvarmana. Temari naurahti hieman.
”Noin sinä sanoit viime perjantaina ja sitä edellisenä ja sitäkin edellisenä perjantaina…” hän totesi päätään pudistellen. Tenten punastui hieman, mutta ei antanut sen kauan häiritä itseään.
”No niin niin, mutta nyt olen tosissani!” hän sanoi. Temari huokaisi syvään. Tästä olisi tulossa vielä pitkä ilta…

Lyra tunsi olonsa jännittyneeksi ja iloiseksi seistessään Inon ja Sakuran kanssa baaritiskin luona. Hän oli tietenkin surullinen Naruton puolesta ja sekaisin siitä, mitä hän itse halusi, mutta päätti antaa niiden asioiden olla. Hän aikoi pitää nyt vain hauskaa ystäviensä kanssa! Siitäkin huolimatta että hän joutuisi näkemään sekä Sasuken että Naruton…

”Ino, milloin Dei on tulossa kavereineen tänne?” Sakura marisi hieman kyllästyneenä.
”Dei lupasi tulla korkeintaan tunnin parin päästä. He ovat kai käymässä jonkun kaverinsa luona ennen kuin tulevat tänne,” Ino vastasi. Hän ei näyttänyt olevan yhtään huolissaan siitä, milloin Deidara tulisi. Lyra tiesi kyllä miksi. Deidara ei kuulemma ollut niitä maailman täsmällisimpiä ihmisiä.

Sakura ei ollut yhtään sen rauhallisempi vaan alkoi meikata taas itseään. Hän teki niin aina kun oli kärttyinen ja hermostunut. Syy siihen oli Lee, joka roikkui yläkerran kaiteessa kiinni ja huuteli Sakuralle kaikenlaista. Sakuraa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, sen näkivät nyt kaikki paitsi tietenkin Lee.

”Sakura-san, olet elämäni rakkaus! Tanssitaanko kohta?!” Lee kysyi huutaen vihreässään sukkapuvussaan.
”Ole kuin sitä ei olisikaan, ole kuin Leetä ei olisi…” Ino kuiski Sakuran korvaan voidakseen estää tämän pian saapuvan raivokohtauksen. Lyraa alkoi väkisinkin hymyilyttää.

”Saaaakuraaa-san! MINÄ OLEN RAKASTANUT SINUA, RAKASTAN JA TULEN AINA RAKASTAMAAN!!” Lee huusi täyttä kurkkua. Ino ei ehtinyt rauhoitella enää bestistään. Sakura huusi kovempaa kuin kukaan koskaan. Lyra ehti onneksi painaa kädet korvilleen, mutta siitä ei kyllä ollut paljon apua.

”PAINU HELVETTIIN, SENKIN IDIOOTTI!! SANAKIN VIELÄ NIIN SAAT TURPAAN!” Sakura kirkui ja näytti siltä kuin voisi kuristaa Leen. Ino joutui pitelemään kiinni hänestä, muuten Sakura olisi varmasti Oikeasti kuristanut Leen. Onneksi Ino esti sen tapahtumasta, ainakin toistaiseksi. Lyra vilkaisi yläkerrassa pomppivaa Leetä, joka pakeni kauhistuneen näköisenä kohti miestenvessoja.

”Säikytit Leen varmaan nyt lopullisesti…” hän sanoi hiljaa.
”HYVÄ VAAN! ON SE YKSI SAATANAN ÄÄLIÖ!!” Sakura huusi kovalla äänellä ja näytti keskisormea yläkertaa kohti.
”Älä huuda niin helvetisti enää…” Ino suhahti. Sakura näytti olevan kuitenkin aivan räjähtämispisteessä eikä se enteillyt yhtään hyvää…

”Sasuke, sinun vuorosi,” Neji sanoi. Sasuke nyökkäsi vaiti ja kumartui voidakseen lyödä biljardimailallaan palloja. Hän sai lyötyä kaikki pallot pusseihin. Neji kurtisti hieman kulmiaan. Sasuke oli tässäkin siis luonnonlahjakkuus…

”Neji…” Sasuke sanoi merkitsevästi. Neji ymmärsi että nyt oli hänen vuoronsa ja hän kumartui lyömään palloja. Sasuke ei katsonut häntä vaan Lyraa, joka seisoskeli Sakuran ja Inon kanssa baaritiskin luona. Sakura näytti olevan yhä raivoissaan Leelle ja Ino yritti rauhoitella tätä. Lyra oli hiljaa. Sasuke vilkaisi vaistomaisesti Narutoa, joka istui toisella puolella huonetta sohvalla Kiban, Hinatan ja Shikamarun kanssa. Tämän silmät oli suunnattu myös Lyraa kohti.

”Naruto…” Sasuke ajatteli ja puri hammastaan. Hän tunsi hirveää mustasukkaisuutta jo pelkästään siitä, että Naruto katsoi Lyraa tuolla tavalla. Mutta…eivätkö nuo kaksi olleet yhdessä?
”Sasuke, sinun lyöntivuorosi,” Nejin ääni vavahdutti Sasuken takaisin todellisuuteen. Hän katsoi hämmentyneenä biljardipöytää kuin ei olisi huomannut sitä aiemmin.

”Minä lopetan pelin tähän. Sinä saat luovutusvoiton, Neji…” hän sanoi tyynesti. Neji näytti hämmästyneeltä ja hieman ärtyneeltä.
”Miksi lopetat tähän? En minä halua mitään luovutusvoittoa…” hän kysyi purevasti.
”Minulla on muuta tekemistä,” Sasuke vastasi ainoastaan ja lähti sitten. Nejin ilme oli viileä kun hän katsoi luokan suosituimman pojan perään.

Kului kymmenen minuuttia ja koko porukka alkoi vähitellen päästä eroon alkujännityksestä, mikä oli pakollista melkein kaikissa bileissä. Kiba oli ainakin jo humalassa, hän oli nimittäin juonut jo kaksi kaljapulloa tyhjäksi ja availi innoissaa kolmatta. Hinata oli kasvoiltaan punainen kun istui Kiban kainalossa. Naruto katseli yhä kaihoavasti Lyraa ja huokaisi syvään. Shikamaru nukkui yhä. Tenten katseli palvoen Nejiä ja mietti uskaltaisiko mennä juttelemaan tämän kanssa kohta jotain. Temari oli rauhallinen, mutta vaikutti hieman kyllästyneeltä.

Samalla hetkellä dj laittoi soimaan uuden kappaleen. Se ei ollut niin rentohenkinen tai hidas kuin aiemmat kappaleet olivat olleet.
”Hei, minä tiedän tämän biisin! Se on E-typen Paradise!” Ino huusi iloisesti. Lyra tunsi kappaleen myöskin.
”Mennään tanssimaan! On pakko saada näihin bileisiin vähän vauhtia!” Ino huusi ja veti Sakuran ja Lyran mukanaan tanssilattialle. Lyraa nolotti hieman, mutta hän ei voinut pyrkiä irti ystävänsä otteesta. Sakura näytti unohtaneen raivonsa jo kokonaan ja hihitti kovaan ääneen.

”Mihin soppaan olen taas itseni saanut…?” Lyra ajatteli kun he seisoivat tanssilattialla discovalojen välkkyessä heidän ympärillään. Ino alkoi nauraa ja tanssi villisti heiluttaen lantiotaan kappaleen tahdissa. Hän tanssi melko hyvin, mikä tarkoitti sitä, ettei hän tanssinut ihan ensimmäistä kertaa discossa. Sakura tanssi myös melko hyvin, mutta Ino oli silti häntä parempi. Lyra ei uskaltanut vielä hievahtaakaan. Hän katsoi kasvot tulenpunaisina luokkatovereitaan. Ainoastaan he kolme olivat tanssimassa ja ainoastaan noista kolmesta Lyra oli se, joka ei tanssinut yhtään…

Samalla hetkellä Lyra havahtui. Mitä ihmettä hän oikein ujosteli? Miksei hän tanssinut ja pitänyt ystäviensä kanssa hauskaa? Hänhän oli tänään luvannut itselleen, ettei murehtisi omia asioitaan, vaan rentoutuisi ja pitäisi kerrankin hauskaa! Ja nyt oli aika pitää se lupaus. Ino tarttui kiinni Lyran kädestä ja veti hänet sitten mukaansa tanssimaan. Lyra hymyili ja alkoi tanssia Inon kanssa ja Sakura tanssi heidän vierelläään leveä hymy huulillaan. Musiikin sanat ja rytmi ottivat heidät täysin valtaansa ja he tanssivat villisti ja nauroivat. Lyra tunsi olonsa hyvin iloiseksi. Hän toivoi illan jatkuvan pitkään näin hyvänä…

Naruto söi silmillään tanssilattialla tanssivaa Lyraa. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt tyttöä noin iloisena eikä hän ollut koskaan aiemmin nähnyt tämän tanssivan. Lyra tanssi uskomattoman upeasti! Hänen liikkeensä olivat sulavia ja muutenkin upeita. Naruto ei voinut sille mitään, että hänen katseensa eksyi väkisinkin tytön takapuolen, rintojen ja huulten suuntaan. Lyrahan oli seksikäs! Kyllähän hän oli sen tiennyt jo kauan, mutta nyt hän näki sen kunnolla.

Samalla hetkellä Naruto tunsi pistävän katseen selässään ja kääntyi hieman. Hän näki Sasuken katsovan häntä kylmästi ja kuin varoittaisi häntä jostakin. Sitten Sasuken katse palasi takaisin tanssivaan Lyraan. Naruto näytti Uchihalle keskisormea ja tunsi nyrkkinsä tärisevän.
”Sori vaan, mutta sinä et tule saamaan Lyraa itsellesi tänään, Sasuke. Et nyt, etkä koskaan…” hän ajatteli itsekseen.

Gaara, Kankuro ja Shino alkoivat humaltua juotuaan yhden lasillisen Shinon tekemää boolia. Kaikkien päässä vain pyöri ja he eivät meinanneet pysyä edes pystyssä.
”Oli se kyllä melkoista paskaa, Shino…nyt nousee jo päähän!” Kankuro mutisi horjuen ja otti tukea pöydästä yrittäen pysyä pystyssä.
”Älä…” Shino urahti ja otti uuden huikan juomaa.
”Turvat kiinni ja juokaa nyt lisää!” Gaara ärähti. Hän ei ymmärtänyt ystäviään juuri nyt lainkaa. Nyt oltiin bileissä, eikä bileissä oltaisi tasan tarkkaan selvin päin!

”Ei tätä voi juoda! Minun kurkkuni on tulessa jo nyt!” Kankuro huusi naama punaisena ja yritti nousta seisomaan ilman tukea, mutta putosi lattialle.
”Hahah, hahah! Katso, se putosi perseelleen lattialle jo nyt!” Shino nauroi voimattomasti. Gaaran suupielessä nytkähti.
”Mennään tarjoamaan boolia muillekin, koska muuten juomme sen kokonaan!” hän ehdotti.
”Yes, sir!” Kankuro ja Shino sanoivat sammaltaen ja lähtivät hoippumaan muita kohti…

Pikkuhiljaa porukka alkoi tanssia ja jännitys hävisi. Lyra tanssi Sakuran, Hinatan, Inon ja Tentenin kanssa vuorotellen ja nautti olostaan täysin siemauksin. Ino hävisi tosin aina jonnekin, mutta palasi välillä takaisin, leveä hymy huulillaan. Kiba yritti kännissä suudella Hinataa monta kertaa, mutta ei löytänyt vain jostain syystä tytön huulia, vaan suuteli tätä milloin käsiin, hiuksiin ja milloin jalkoihin. Shino oli alkanut tosissaan angstata ja haki koko ajan enemmän boolia Kiban ja Gaaran kanssa.

Gaara oli humalassa, mutta sitä ei olisi huomannut mistään muussa hänessä kuin huterasta kävelystä ja alkoholin hajusta. Kankuro oli päätynyt jollakin käsittämättömällä tavalla istumaan siivouskomeroon, eikä päässyt pois sieltä, koska ei päässyt ylös humalansa takia. Ei hän ollut tietenkään kuolemassa hapen puutteeseen, mutta hän ei päässyt tosin muiden luo juhlimaan.

Shikamaru aloitti juomistaan vasta nyt ja istui masentuneena pöydän ääressä katsellen kaihoisasti Temaria, joka jutteli Hinatan kanssa bileistä. Lee istui miestenvessassa kaljapullo kädessä ja itki kun Sakura ei rakastanut häntä. Naruto istui samassa pöydässä Shikamarun kanssa ja mietti pyytävänsä Lyraa tanssimaan kun seuraava kappale alkaisi. Mutta se oli helpommin sanottu kuin tehty, koska Lyra oli nimittäin jonkun tanssitettavana koko ajan. Sasuke seisoi baaritiskin lähellä ja
katseli Lyraa mietteliään näköisenä ja Neji pelasi yksin yhä biljardia. Chouji jatkoi yhä syömistään keittiön puolella.

Samalla hetkellä kuului ikkunan takaa koputus. Kaikki vaikenivat sen kuultuaan, mutta musiikki jatkoi yhä soimistaan. Koska ikkunan edessä olivat sädekaihtimet, kukaan ei nähnyt koputtajaa. Ikkunan takaa kuului kuitenkin voimatonta hihitystä ja outoa kilinää.

”Mitä helvettiä?” Naruto sanoi ääneen kaikkien ajatukset.
”Sitä minäkin tässä mietin!” Gaara äyskähti ja huojui taas hieman. Kaikki olivat hiirenhiljaa ja tuijottivat oville päin. Lyra tunsi hieman pelkäävänsä, vaikka eihän hänellä ollut tavallaan syytä pelkoon. Kabuto olisi portsarina, eikä varmasti päästäisi sisään mitään sekopäitä…vai päästäisikö? Ino ja Sakura virnistelivät toisilleen ja näyttivät tyytyväisiltä.

”Mitä?” Lyra kysyi kun huomasi ystäviensä ilmeet. Sakura painoi käden suullee.
”Odota hetkinen, Lyra…” hän kuiskasi ja Ino nyökytteli päätään tarkoituksena ilmaista ihan samaa. Lyra ei ymmärtänyt oikein mistään mitään. Sakura ja Ino näyttivät selvästikin tietävän jotain, mitä hän ei taas tiennyt. Sasuke oli noussut seisomaan vaistomaisesti ja tuijotti silmä kovana ovea.

”Älä töni niin perkeleesti, Tobi!” Deidara ärjäisi ystävälleen, joka piti kasvoillaan oranssia ja melko lapsellista naamaria.
”Sori, minä olen nyt kunnolla, Dei!” Tobi vinkaisi Deidaran tallottua hänen jalalleen.
”Nyt turvat kiinni, meidät kuullaan kohta!” Sasori ärähti roikkuessaan Kisamen käsikynkässä huojuen.
”Sehän tässä on tarkoituskin!” Kisame huomautti ja huojui myöskin.
”Älkää innostuko liikaa, minun pikkusysterini on myös tuolla! Siihen ette sitten koske!” Hiwatari sanoi kovalla äänellä ja otti pitkän huikan viinapullosta. Hidan alkoi viheltää muka välinpitämättömästi. Orochimaru naurahti hiljaa, mutta kukaan tuskin kuuli tämän matalaa naurua.

”Onko siellä paljon porukkaa, Itachi?” Kisame kysyi ystävältään, joka yritti tiirailla sädekaihtimien läpi sisälle. Itachi kirosi hiljaa.
”En näe kunnolla sisälle…perkele!” hän mutisi kiukkuisena.
”Meidän pitää mennä kohta sisälle. Kai kaikki muistavat suunnitelman?” Pein kysyi vakavalla äänellä. Kaikki nyökyttelivät päätään ennemmän tai vähemmän humalassa.
”Sinä et sitten ala sekstailemaan minkään alaikäisen pennun kanssa,” Konan sanoi Peinille varoittavalla äänellä.
”En, en!” Pein sanoi ja suuteli Konania.

”Voidaanko mennä jo sisälle? Minua pissittää!” Tobi vaikeroi ja hyppi ylös ja alas.
”Mikset käynyt kusella jo minun kämpälläni, senkin idiootti?!” Deidara kysyi kiukkuisena ja löi Tobia nyrkillä päähän.
”Älkää tapelko! Kisame, ota soitin esiin!” Itachi sanoi ärtyneesti. Kisame hihitteli hiljaa itsekseen ja kaivoi muovipussista paristoilla toimivan cd-soittimen. Kaikki virnistelivät Konania ja Tobia lukuun ottamatta leveästi.
”Noniin, eiköhän mennä bilettämään!” Itachi nauroi itsekseen. Kaikki nyökkäsivät.

”Onko täällä kilttejä lapsia…?” ikkunan takaa kuului siirappinen ja pelottava ääni. Lyra tunsi värähtävänsä. Mitä hulluja tuolla oikein oli? Miksi Kabuto ei häätänyt heitä pois? Lyra vilkaisi vaistomaisesti Narutoa ja Sasukea. Naruto näytti jännittyneeltä ja tuijotti vakavana ovelle päin. Sasuken katse oli myöskin kylmä kun hänen silmänsä tuijottivat ovea. Se hämmensi Lyraa hieman. Kerrankin nuo pojat näyttivät melko samanlaisilta.

”Tuolla on kuitenkin jotain pervoja namusetiä…” Lyra ajatteli peloissaan katsellessaan levottomana ovelle. Samalla hetkellä Kabuto päästi ilmeisesti ulkona riehuvat ihmiset sisään, koska ovi aukesi.

Ovesta tuli sisään ensimmäisenä iso mies, joka muistutti Lyran mielestä hieman haita. Hänellä oli päällään musta takki ja sylissään hän kantoi cd-soitinta, jossa soi parhaillaan Cheekin Liekeissä-kappale. Nähdessään hämmentyneet juhlijat, haimies nauroi ja väänsi soittimen volyymia kovemmalle.

”Tänään on bileet, kaikki sileeks…!” hän hyräili huonolla sävelkorvalla kappaleen mukana. Heti hänen perässään tuli Itachi huojuen vaarallisesti ja Sasori roikkui voimattomasti hymyillen hänen käsikynkässään kiinni. Itachin ja Sasorin perässä tuli Deidara, joka huomasi Inon välittömästi ja syöskyi suutelemaan tyttöä kaikin voimin. Lyra ei saanut sanaakaan suustaan.

Ovesta tulivat seuraavana suuren viinakassin kanssa Pein ja Konan, joita Lyra ei tuntenut. Seuraava näkyviin tulivat Kazuko ja Zetsu ja molemmilla oli Alkon pussi kädessään. Lyra huomasi seuraavaksi Hidanin, joka tuli sisään. Tämän katse lensi oitis Lyraan. Hidan nuoleskeli huuliaan ja virnisteli kaksimielisesti. Lyra käänsi katseensa pois miehestä ja häntä oksetti.

Hidanin takaa ilmestyi mies, jolla mustat ja pitkät hiukset. Tällä oli kalpeat ja käärmemäiset kasvot ja Lyra kavahti inhosta. Tämän takaa poukkoli koko joukon pienin mies, jolla oli oranssi naamari kasvoillaan.
”Pissille, pissille, pissille!” hän hoki lakkaamatta ja juoksi täyttä vauhtia kohti miestenvessoja.
”Kuse housuun, Tobi!” Deidara nauroi räkäisesti Ino kainalossaan.

”Terve! Me tulimme nyt bilettämään teidän kanssanne, kun teillä on täällä näin tylsää!” Kisame kailotti kovalla äänellä kaikille. Sakura, Ino, Gaara ja Kankuro taputtivat käsiään innoissaan.

Itachi oli juuri istumassa tuolille erään pöydän ääreen, kun joku nykäisi tuolin pois hänen takapuolensa alta ja hän tipahti lattialle hölmistyneen näköisenä.
”Kuka piru varasti tuolini?” hän kysyi ääneen.
”Minä, senkin juoppo!” kuului vihainen ja kylmä ääni hänen takaansa. Itachi siristeli silmiään ja kääntyi hitaasti ympäri. Miten kaikki näyttikään humalassa niin sumealta! Lopulta hän tajusi, että Sasuke seisoi hyvin vihaisen näköisenä hänen takanaan.

”Moi, Sasse!” hän sanoi naurahtaen voimattomasti.
”Mitä helvettiä sinä ja juoppokaverisi teette täällä?! Teitä ei todellakaan ole kutsuttu ja sitä paitsi, kuka sanoi että Orochimaru voi tulla tänne?!” hän tivasi vihaisella äänellä ja mulkoili isoveljeään.
”Me tulimme tuomaan vähän piristystä näihin niin sanottuihin bileisiin ja sitä paitsi mitä vikaa Orossa muka on?” Itachi kysyi muka viattomasti.

”Kyllä ne sinun ”piristyksesi” tiedetään! Orochimaru on sekopää ja tiedät sen itsekin. Hänhän on ollut mielisairaalassakin!” Sasuke kivahti. Hän tunsi suurta vihaa sisällään veljensä takia. Miten Itachi saattoi olla Niin tyhmä että toisi Orochimarun tänne? Sehän tarkoittaisi toisin sanoen sitä, että paikalla oli murhaaja! Sasuke vilkaisi levottomana Lyraa, joka seisoskeli hieman pelokkaan näköisenä kauempana.

”En anna itselleni ikinä anteeksi, jos Lyralle tapahtuu jotain pahaa tänä iltana tai koskaa…” Sasuke ajatteli suojeleva ja kiihkeä pilke mustissa silmissään. Hän lupasi itselleen, että suojelisi Lyraa niin hyvin kuin pystyi eikä todellakaan antaisi Orochimarun tai kenenkään muun koskea tyttöön. Hän tekisi sen rakastamansa ihmisen takia…




Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-01-17 19:50:40
*nauraa lattialla* Joo elikkä se oli taas kerran mahtava ficci!!!!! Itachilla ja sen porukalla oli hauskaa tulla sinne: )
ja Shinon booli juttu kyllä oli aika ''humalaista'' >.< jatkoa !!!
Toivottavasti Naruto saa Lyran; ) Kiba on melkein aina humalassa; ) Hinataa koko ajan pussaamassa...5pojoo

yuu-chan - 2009-01-17 21:48:20
iiiiiiiiiiiiihhhhh<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

niin, että näin..ja saase saa lyran.....prkl, näin hidania lainatakseni :D ja naruto voi lampsia vaikka sakuran hoivaan tai sitten hidan ja sakura ja ja ja nartuo ja .....ja...ööö.... :D

5p. jatkoa ja äkkiä sittenkin :D

Daligar - 2009-01-18 10:22:55
Vihdoinkin jatkoa :D
Aikamoiset bileet ne pystyyn laittoi XD Shinon booli kuulostaa hyvin kammottavalta... en kyllä suostuis moiseen koskemaan x)

Hyvä Lyra! Biletä ja unohda Narska.... mutta ota uudeksi poikaystäväksesi Sasse <3

Hehee, Ita saapui porukoineen juhlimaan 8D Kuinkahan sekasin ne tuon paikan oikein saa? Mihin se Lyran isoveli häipy? Eikö se tullu sisälle ollenkaan muiden mukana? :O

Hidan.. pidä katseesi poissa Lyrasta! Ihana tuo Sasuke kun veti tuolin Itan alta <3

Muutaman virheen löysin:

Kiba oli ainakin jo humalassa, hän oli nimittäin juonut jo kaksi kaljapulloa tyhjäksi ja availi innoissaa kolmatta (innoissaan)
Lyra hymyili ja alkoi tanssia Inon kanssa ja Sakura tanssi heidän vierelläään leveä hymy huulillaan (vierellään)
Hän ei ymmärtänyt ystäviään juuri nyt lainkaa (lainkaan)

"Mitä?” Lyra kysyi kun huomasi ystäviensä ilmeet. Sakura painoi käden suullee (suulleen)
Kaikki nyökyttelivät päätään ennemmän tai vähemmän humalassa. (enemmän)

Itachin ja Sasorin perässä tuli Deidara, joka huomasi Inon välittömästi ja syöskyi suutelemaan tyttöä kaikin voimin (syöksyi)
Seuraava näkyviin tulivat Kazuko ja Zetsu ja molemmilla oli Alkon pussi kädessään (Seuraavaksi, Kakuzu?)
”En anna itselleni ikinä anteeksi, jos Lyralle tapahtuu jotain pahaa tänä iltana tai koskaa…” (koskaan)

Saat 5p, jatkoa ^o^

Kipsi - 2009-01-18 13:44:38
Tipuin melkein tuolilta tätä lukiessani, haha. XD
Nauroin pahasti tuolle Shinon boolille ja sille kun Sasse vetäs Italta tuolin alta.
Ihana ficci kertakaikkiaan.
5pojoa ehdottomasti!
Toivottavasti tulee nopeesti jatkoa. :3

harinezumi - 2009-01-18 14:00:17
Hii! jatkoa!
5pojoa.
Niin joo hyvä jatko oli.
+
1. Ei kauheasti häiritseviä virheitä.
2. Jatko oli sopivan mittanen
3. Kiba kännissä
4. Shinon booli
-
1. Itachin & kumppaneiden tulo kesti liian kauan x3
2. NaruLyraa ei ollu paljon yhtään x3 Mutta se ei haittaa, kunhan sasse ei lyraa saa. Sassella niitä fanityttöjä pyörii kyllä ympärillä, valitsis jonku niistä eikä sellaista joka on jo käytännössä varattu. x33

Tatti_ - 2009-01-18 15:45:49
Kawaiiii~~!!! <33  Iih, tää oli nii lutusen ihanan söpö x3 *sekoaa*

*kwiik* Saske on niin lutunen ku se suojelee Lyraa nii tosissaa ja on muutenki nii...!! <3.<3

*leijuu vaaleanpunaisissa pilvissä*

Ääh, tää mun komma on pelkkää söpöilyy... :O Mut minkäs voi ku on nii lutunen ficci!!! *sekoaa jälleen* x33

Ei virheitä, selkeää tekstiä, ihanan söpöä... yms yms yms.. Sä tiiä et tykkään iha täpöllä x3 et juuh... 5pinnaa ja JATKOA, NOPEAAN!!!!! Kiitz<333

Ainii, muista tehä sit SASULYRAAA!!!!! ^-^
Kummasta parituksesta muutes ite pidät enemmän?? ^^

Engaru - 2009-05-06 11:47:02
<3 muuta en osaa sanoa....

Asce - 2012-11-10 17:36:23
aah, mua pelottaa mitä tästä oikein tulee =D onko toi Kazuko joku sun OC vai onko se ihan joku Naruton hahmo? sitä jäin miettimään

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste