Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Pimeä puoli - Dokuritsuno
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2662 sanaa, 15852 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-23 20:07:13
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Masentunut ja itselleen vihainen Naruto päästää pahan puolensa irti. Vain eräs tietty henkilö kykenee pelastamaan hänet omalta itseltään.

Tämä on taas sitä NaruHinaa. Alkuun hiukan karkeakielinen ja K-18 materiaaliakin sisältää. Viimeinen kappale hiukan raskaampi.

Arvostelu
4
Katsottu 1649 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
13. syyskuuta klo 22:34

Hopeinen Zippo-sytytin napsahti, kun kipinä sytytti naftan tuleen ja kapea liekki valaisi heikosti pilkkopimeässä syysyössä istuvan pojan, joka vei liekin huultensa välissä olevan tupakan kärkeen. Naruto veti henkeä pitkään ja hitaasti. Nopealla ranneliikkeellä sytyttimen kansi napsahti kiinni ja pimeys nieli jälleen Naruton masentuneet kasvot. Ainoa valonlähde oli nyt vain tupakan kärjen hiillos.
”Ai helvetti…” hän huokaisi itsekseen.
Naruto katsoi sytytintä. Asuma-senseillä oli joskus ollut samanlainen. Hän tarttui uudestaan sormillaan tupakkaansa ja veti hitaasti uuden annoksen nikotiinia keuhkoihinsa. Jotenkin väkevä maku suussa ja keuhkoissa vain helpottivat sitä masennusta jota hän oli tuntenut jo pari päivää.

11. syyskuuta klo 17:22

”Miten Kakashi-sensei voi?” Sakura kysyi huolestuneena Tsunadelta. Hokage pyyhkäisi hikistä otsaansa ja nyökkäsi.
”Hän oli menettänyt paljon verta, mutta onneksi toitte hänet nopeasti tänne. Sisäelimetkään eivät kärsineet.”
Sakura huokaisi helpotuksesta. ”Luojan kiitos!”
”Mutta mikä ihme sai aikaan tuollaisen haavan? Se ei ollut tavallisen jutsun jälki.”
Sakura vaikeni kiusaantuneen näköisenä. Hän vilkaisi taakseen, missä Naruto istui penkillä synkkä ilme kasvoillaan.
”Tuota…”
”Sinun täytyy kertoa totuus.”
Sakura ei vieläkään sanonut mitään.
”Kerro vain Sakura.” kuului matala ääni hänen takaansa.
Naruto nousi ylös penkiltä ja alkoi kädet taskussa kävellä kohti sairaalan ulko-ovia. Sakura tuijotti surullisena hänen peräänsä.
”Sensei…me seurasimme sitä johtolankaa, jonka kerroit meille. No, se osoittautui oikeaksi. Ja me löysimme Itachin ja Kisamen.”
Tsunade nyökkäsi.
”Jahtasimme heitä jonkin aikaa ja saimme heidät lopulta ajettua nurkkaan.”
”Mutta?”
”Mutta se olikin ansa. Olimme koko ajan olleet Itatchin Genjutsussa. Ja se oli niin vahva, etten minä tai Kakashi-sensei kyennyt havaitsemaan sitä. Sitten Akatsukin jäseniä ilmestyi lisää ja…”
Tsunade arvasi loput ja kohotti kätensä.
”Siinä tapauksessa en ihmettele.” hän sanoi. ”Monta Akatsukin jäsentä yhdessä…”
Sakura pudisti päätään.
”Ette ymmärrä mestari. Akatsukit kyllä tekivät yhteisjutsun, mutta sen kohde ei ollut Kakashi…vaan Naruto.”
Hokagen kulmat kurtistuivat.
”Mitä?”
Sakura veti henkeä, ennen kuin alkoi kertoa.
”Jotenkin he ensin eristivät meidät itsestään ja sitten vielä Naruton meistä. Kun emme voineet tehdä mitään, he tekivät Narutolle jotain.”
Tsunaden silmät laajenivat kysyvästi.
”He jotenkin alkoivat imeä Kyuubin chakraa Narutosta. Ikään kuin jokainen heistä olisi ottanut osan siitä chakrasta. Samalla he kuitenkin tietämättään kiskoivat Kyuubia esiin Narutosta. Ja lopulta se otti vallan.”
Tsunade pyyhkäisi jälleen hikistä otsaansa ja istuutui samalle penkille, jossa Naruto oli istunut. Hän tiesi turhankin hyvin, mitä siitä seuraisi, jos Kyuubi ottaisi isäntäkehonsa haltuunsa. Ja hän oli nähnyt omin silmin millaista jälkeä raivostunut Kyuubi sai aikaan.
”Naruto pääsi irti Akatsukin jutsusta ja se eristysjutsu poistui myös. Akatsuki perääntyi, koska ilmeisesti pelkäsi Kyuubia. Ja sitten Kakashi yritti pysäyttää Kyuubin Jiraiyan antamalla sinetillä.”
Tsunade uskoi viimein arvanneensa loput.
”Kyuubi oli kuitenkin nopeampi ja senseille kävi noin.” Sakura päätti viimein lauseensa.
Tsunade pudisti päätään vakava ilme kasvoillaan.
”Sinäkö puolestasi onnistuit?”
Sakura tyytyi nyökkäämään. Sitten hänkin lysähti penkille opettajansa viereen ja painoi katseensa synkkänä. Hän muisti viime kohtaamisensa Kyuubin kanssa, eikä hänen mieltään helpottanut se, että hän tiesi miten Naruto suhtautui näihin kohtauksiin.
”Miten Naruto voi?”
”Fyysisesti hän on kunnossa, mutta henkisesti…”
Tsunade katsoi käytävän päähän, mutta Naruto oli jo kadonnut.

13. syyskuuta 23:01

Tyhjässä lasissa kilisivät jääpalat, kun Naruto laski sen baaritiskille ja viittasi miestä sen takana täyttämään lasinsa uudelleen. Hän oli jotenkin löytänyt tiensä siihen ainoaan baariin Konohassa, joka oli auki kellon ympäri. Jälleen uusi tupakka huultensa välissä, hän veti keuhkonsa täyteen väkevää makua ja puhalsi sen nenänsä kautta ulos. Vaivalloisesti hän tarttui lasiinsa, joka oli täytetty kullanvärisellä Whiskyllä, kohotti sen huulilleen ja hulautti sen kerralla tyhjäksi. Hän puristi silmänsä kiinni ja antoi kuuman tunteen polttaa hänen mielensä tyhjäksi. Poistaa hänen muistonsa siitä mitä hän oli tehnyt miehelle, joka oli sekä hänen opettajansa, ystävänsä ja ehkä jopa isähahmonsa. Mutta ne eivät poistuneet.
”Voi jumalauta!”
Muutama läsnäolija kääntyi katsomaan, mutta hän ei välittänyt. Baarimikko kumartui Naruton suuntaan.
”Olet juonut jo varmaan riittävästi poika. Menisit kotiisi.”
Naruto puhalsi tupakansavut keuhkoistaan ja kopautti lasiaan.
”Täytä se vielä.”
Baarimikko huokaisi ja otti mustan pullon jostain yläpuoleltaan. Vaikkei hän halunnutkaan baariin häiriköitä, niin maksavat asiakkaat olivat kuitenkin tervetulleita.

Puolta tuntia myöhemmin Naruto kulki sysimustaa tietä pitkin kotiaan kohti. Hänen näkönsä oli sumea ja hän horjui kävellessään puolelta toiselle. Mutta hänen muistonsa Kakashista ja itsestään olivat yhä kristallinkirkkaat. Hän puristi päätään ja vaipui polvilleen.
”Painu…pois...aivoistani!”
Kun kipu häipyi, Naruto kompuroi pystyyn ja kaivoi tupakka-askin mustan nahkatakkinsa taskusta. Hän naputti sen pohjaa pari kertaa, jotta tupakka tuli näkyviin ja kohotti sitten askin huulilleen. Mutta juuri ennen kuin hän ehti saada tupakan huuliinsa, kunai lensi aivan hänen kasvojensa edestä ja vei askin mukanaan, naulaten sen läheiseen puuhun. Naruton kasvot käännähtivät kunain tulosuuntaan. Tumma pitkähiuksinen hahmo seisoi tien vieressä kasvot Naruton suuntaan.
”Kuka siellä?”
Hahmo asteli Narutoa kohti. Naruton järki oli lähes kokonaan hävinnyt ryyppäämisen takia ja hän kohotti kätensä valmistautuen iskemään.
”Juuken!”
Lyönti osui Narutoa vatsaan ja hän taittui kaksinkerroin pidellen vatsaansa.
”Oletko juonut niin paljon alkoholia, ettet enää erota ystävää vihollisesta?”
Naruto kääntyi äänen suuntaan.
”Hinata?”
Tyttö kumartui hänen viereensä ja taivutti hänen päätään alaspäin.
”Pysy hetki tuossa asennossa. Juuken!”
Nyt isku osui Naruton alaselkään ja nyt hän tunsi miten jokin hänen sisällään kupli ja pyrki väkisin ulos. Hän painoi koko ylävartalonsa alas ja alkoi kakoa.
”Juuken!”
Vielä yksi isku osui Naruton vatsaan, eikä hän voinut estää oksennusta pääsemästä ulos kehostaan. Kovaäänisen örinän säestämänä hän kakoi ja oksensi pois kaikkea sitä mitä oli viimeisen tunnin aikana juonut. Sake, Whisky, olut ja muu alkoholi poistui hänen ruumiistaan kovalla vauhdilla. Hinata hieroi hänen selkäänsä auttaakseen oksentamisessa.
”Voi luoja! Kuinka paljon hän on oikein juonut?” Hinata ajatteli.
Lopulta Naruto oksensi vielä viimeiset tipat pois ja haukkoi henkeä suurina annoksina. Hiki valui hänen kasvoillaan ja hän vapisi. Varovasti hän yritti nousta seisomaan, mutta hänen jalkansa eivät kannattaneet ja hän rojahti maahan kyljelleen.
”Oletko kunnossa?” Hinata kysyi ja nosti Naruton käden harteilleen tukeakseen tätä.
”Ei, en todellakaan ole.” Naruto vastasi, kun Hinata auttoi hänet pystyyn.
Hinata huokaisi syvään.
”No mitä odotit tuollaisen juomisen jälkeen? Haiset lisäksi tupakalle. Mitä sinä oikein olet tehnyt?”
Naruto tuhahti ärtyneenä. Juuri nyt hän oli sillä tuulella, ettei kaivannut seuraa. Hän riuhtaisi itsensä irti tytöstä ja asteli tietä eteenpäin.
”En tarvitse apua.”
Naruto ehti astua vain kaksi askelta, kun hänen jalkansa pettivät ja hän kaatui rähmälleen tielle. Noustuaan polvilleen hän piteli kasvojaan. Silmän kulmasta valui verta ja vana piirsi pitkän, ohuen ja punaisen viivan hänen poskelleen.
”Saatana…” hän manasi hiljaa.

Naruto lojui selällään sängyssään, samalla kun Hinata seisoi hänen vieressään ja puhdisti haavaa hänen kasvoissaan. Lopulta hän laittoi siihen laastarin ja istuutui sängyn vieressä olevaan tuoliin. Naruto piteli otsaansa nolona, eikä tohtinut katsoa Hinataan. Heidän suhteensa oli kestänyt jo pitkän aikaa ja nyt hän oli ensimmäistä kertaa antanut Hinatan nähdä huonoimman puolensa. Samassa Hinata tarjosi hänelle vesilasia.
”Koeta juoda hiukan. Olosi kohenee.”
Naruto pysyi vaiti, mutta otti kuitenkin lasin vastaan. Hän joi monta kulausta ja laski lasin yöpöydälle. Hinata hymyili rohkaisevasti.
”Mitä jos kävisit suihkussa? Se voisi virkistää.”
Naruto oli väsynyt, mutta ajatus kuumasta suihkusta houkutti. Niinpä hän nousi vuoteesta ja alkoi riisua tupakanhajuisia vaatteitaan. Riisuttuaan mustan T-paitansa, tuttu sinetti hänen vatsansa päällä tuli näkyviin. Naruto tuijotti sitä ilmeettömänä ja paitaa pitelevä käsi puristui nyrkkiin. Samassa Hinata kiersi kätensä takaapäin Naruton ympärille ja painautui tämän selkään kiinni.
”Sakura kertoi…” hän kuiskasi.
Häpeä täytti Naruton pään ja hän huokaisi.
”Päästä itsesi irti siitä.” Hinata supisi. ”Tiedät, ettei vika ollut sinun vaan sen Akatsukin. Se Kyuubi ei ole se, mikä sinä olet, vaan se mikä sinä et ole.”
Naruto katsahti Hinataan, joka yhä halasi häntä ja irtautui sitten tytöstä.
”Minä käyn nyt siellä suihkussa.”

Naruto seisoi suihkussa ja antoi kuuman veden valua pitkin alastonta kehoaan. Jotenkin kuumuus rentoutti koko hänen kehonsa ja mielensä. Hän sulki silmänsä ja antautui taas ajatuksilleen. Kyuubi pulpahti taas hänen mieleensä, kuten myös verinen näky Kakashista.
”Älä luule, että hallitset minua senkin piru!” hän ajatteli.
Samassa sekä Kyuubi, että haavoittunut Kakashi hävisivät hänen mielestään. Kaikki pimeys ja mustuus katosi Naruton päästä ja tilalle tuli jotain aivan muuta.
”Hinata…”
Naruto hymyili ensimmäisen kerran kahteen päivään.

Kylpytakki yllään Naruto astui pois kylpyhuoneesta. Hän tunsi olonsa paremmaksi kuin ikinä.
”Naruto!”
Hinata seisoi makuuhuoneen ovella lämmin hymy kasvoillaan. Naruto asteli tytön luo ja sitoi tämän tiukkaan syleilyynsä. Hinata hämmästyi hivenen ja punastui.
”Naruto?”
”Anna anteeksi! Olin niin itsesäälin vallassa, että suljin silmäni elämäni kirkkaimmalta valolta.”
Hinata hymyili jälleen ja kietoi kätensä pojan ympärille. He seisoivat hetken paikoillaan sanomatta sanaakaan. Naruto puristi Hinataa luultavasti tiukemmin kuin koskaan. Tämä tyttö oli jälleen pelastanut hänet omalta pimeältä puoleltaan.

Naruto suuteli hellästi Hinatan pehmeitä rintoja hyväillen samalla tämän selkää. Tyttö huokaili nautinnosta ja puristi käsillään lakanan reunoja välttääkseen huutamasta ääneen. Kohta Hinata kierähti ympäri päätyen Naruton yläpuolelle ja painoi intohimoisen suudelman Naruton suulle.
”Olet tavallista energisempi.” Hinata kuiskasi maatessaan Naruton päällä ja silittäen tämän hiuksia.
”Kaipasin kosketustasi.” Naruto vastasi hiljaa. ”En voi elää ilman sinua.”
Hinata hymyili ja kosketti siten varovasti kovaa erektiota. Naruton sulki silmänsä ja nautti kosketuksesta. Hinata laskeutui varovasti Naruton jalkojen väliin hyväillen samalla erektiota käsillään, kunnes oli aivan sen kohdalla. Hyvin hitaasti Hinata vei kasvonsa lähelle kuumaa elintä ja kosketti sen vartta kielenkärjellään. Naruton keho värisi, kun hän tunsi märän kosketuksen. Sietämätön nautinto kidutti häntä ja hän puristi kätensä nyrkkiin, mikä sai hänen rystysensä raksahtamaan. Hinata hymyili viekkaasti. Hän avasi suunsa niin auki kuin vain pystyi ja liu’utti erektion nautinnon kosteuteen ja pimeyteen. Naruto tärisi entistä voimakkaammin, kun Hinata hyväili häntä kielellään. Hinata imi voimakkaasti ja piti samalla pientä mumisevaa ääntä, mikä sai aikaan näkymättömän, mutta sietämättömän hyväntuntuisen värinän erektiossa. Naruto tiesi, ettei kestäisi sellaista kuin hetken ajan.
”Hinata…minä…”
Hinata kohotti sormensa ja kiihdytti tahtiaan.
”Nyt!”
Naruton koko vartalo jähmettyi, kun hänen alaruumiissaan räjähti. Hän tunsi miten hänen päässään tuntui kipinöivän ja näkö sumeni. Se oli seuraus kiihottumisen huipusta. Siemenneste purkautui erektiosta päätyen Hinatan suuhun, joka nieli ahnaasti haaskaamatta tippaakaan. Kun Hinata lopulta kohotti päätään, hänen suustaan valui vana kirkasta nestettä. Hän pyyhkäisi suutaan kämmenselällään ja hymyili.
”Sinulta tulikin paljon.” hän kuiskasi.
”Anteeksi. Mutta siitä on niin kauan…” Naruto sanoi anelevasti.
Hinata katsoi uudestaan Naruton jalkojen väliin ja nosti kätensä suulleen hämmästyksestä posket punasta hehkuen.
”Se on vieläkin…”
Naruto aikoi nousta vuoteesta, koska ei halunnut vaatia Hinatalta enempää, mutta tyttö oli nopeampi ja ryömi Naruton ylle estäen tätä liikkumasta minnekään. Hän silitti Naruton poskia ja katsoi tätä silmiin.
”Älä karkaa.”
”Mutta…”
Hinata vaiensi Naruton viemällä sormensa pojan huulille. Sitten hän tarttui jälleen erektioon ja ohjasi sen pään kohti omaa lemmenpesäänsä. Kun se kosketti hänen huuliaan, hän inahti mielihyvästä. Sitten hän painautui erektiota vasten, joka upposi hänen sisäänsä. Sekä Naruto ja Hinata voihkaisivat nautinnosta. Hinata alkoi liikuttaa itseään ylös ja alas tuottaakseen mielihyvää sekä itselleen, että Narutolle. Koko vuode tärisi, kun intohimoinen rakastelu täytti makuuhuoneen. Hetken kuluttua Hinata laskeutui lepäämään Naruton päälle, liikuttaen vain lantiotaan. Naruto katsoi Hinatan silmiä ja tarttui sitten häntä käsivarsista. Voimakkailla käsillään hän kieritti itsensä Hinatan yläpuolelle, jotta tyttö sai vuorostaan maata selällään.
”Anna minä teen loput.” Naruto kuiskasi.
Hinata nyökkäsi ja sulki silmänsä. Naruto otti tukea sängystä ja alkoi vuorostaan liikuttaa lantiotaan. Tunne oli mitä ihanin ja Naruton oli puristettava hampaansa yhteen estääkseen itseään huutamasta. Myös Hinatan oli pinnisteltävä pitääkseen äänentasonsa mahdollisimman matalana. Vain surulliselta kuulostava ininä purkautui hänen huultensa välistä, kun Naruto jatkoi hyväileviä liikkeitään. Lopulta Naruton keho jäykistyi, kun he olivat tunteittensa huipulla ja molempien päät kallistuivat taaksepäin mielihyvästä heidän lauetessaan. Naruto rojahti vatsalleen Hinatan viereen ja läähätti hiki otsallaan. Hinata painautui aivan poikaan kiinni ja veti peiton heidän ylleen.
”Oletko kunnossa?”
Naruto hymyili ja tarttui Hinataa kädestä.
”Paremmassa kuin koskaan.”
Sitten molemmat sulkivat silmänsä ja tuli täysin hiljaista.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sasha-chan - 2009-02-19 11:13:12
Tosi ihana tarina! Romanttinen. NaruHina on paras pari narutossa!

Fuji - 2009-05-03 18:59:05
Ihana tarina, tykkäsin. =)

5p

Karkki - 2009-08-04 19:55:01
Kiva, kun kirjoittelet Naruhina ficcejä ja kun olet todella hyvä kirjoittamaan.Sänky puuha juttu oli hyvin kirjoitettu ja muutenkin oli hyvä, 4pojoa ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste