Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My school love osa 15. - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3763 sanaa, 22217 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-24 19:51:42
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Osa 15 olkaa hyvät :D Sainpas kirjoitettua tämän XD
Saa lukea ja kaikenlainen kommentti olis ihan kivaa.

Arvostelu
5
Katsottu 1447 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Lyra, tule ottamaan tätä boolia! Se on ihan nannaaa!” Sakura huusi Shinon boolimaljan äärestä kimeällä äänellä. Lyra katsahti hämmentyneenä pinkkipäiseen ystäväänsä. Vastahan Sakura oli seisonut hänen vierellään mittaillen katseellaan näitä ”Inon kavereita” mutta nyt hän oli jo kaatanut itselleen mukiin boolia. Ino esitteli Deidaran kavereita luokkatovereilleen ylpeän näköisenä ja Deidara sen kun kähmi häntä minkä kerkesi.

”Voisihan sitä maistaa…” Lyra sanoi huokaisten ja lähti kävelemään kohti Sakuraa, joka hihitti ihastuneesti. Häntä ei juuri nyt todellakaan huvittanut tutustua Inon kavereihin eikä varsinkaan siihen yhteen, siihen harmaahiuksiseen mieheen, joka oli katsonut häntä pervosti. Ei kai se booli sitä paitsi voisi olla niin vastenmielistä…

”Tässä sinulle…hih, booooliiiaaaa!” Sakura nauroi ojentaessaan mukillisin Shinon boolia Lyralle. Lyra katsoi ystäväänsä kysyvästi. Sakura ei ollut oma itsensä, hän oli juonut jo ensimmäisen mukin tyhjäksi ja kaatoi mukiinsa lisää epäilyttävän näköistä sotkua.

”Sakura, ota rauhallisesti. Ei sinulla ole mitään kiirettä…” Lyra yritti sanoa ystävälleen, mutta tämä pudisti voimattomasti hihittäen pinkkiä päätään.
”Lyra, nyt meillä on bileet! Silloin pitää olla hauskaa ja lopettaa nipotus!” Sakura selitti. Lyra ei sanonut hetkeen mitään. Hän näki selvästi, että Sakura oli hieman humalassa, eikä ihan hieman…

Huokaisten Lyra otti Sakuran ojentaman mukin käteensä ja päätti ensin haistella juomaa. Samantien häntä alkoi oksettaa. Juoma haisi käsittämättömän pahalle! Miten ihmeessä Sakura oli saanut jo juotua yhden mukillisin sitä saati sitte että joi sitä lisää?

Lyra kaatoi boolin takaisin maljaan ja päätti olla koskematta kyseisiin paskaan koko iltana. Ino liittyi pian Sakuran seuraan Deidaran käsivarressa roikkuen ja molemmat kaatoivat itselleen boolia mukit täyteen. Lyra vetäytyi vaistomaisesti kauemmas, sillä boolin haju oksetti häntä.

Itachi ja muut olivat ottaneet nuorisotalon haltuunsa, kuin olisivat tehneet sen monta kertaa aiemminkin, niin kuin he varmasti olivat. Kisame oli sulkenut oman radionsa ja tanssi kömpelösti Sasorin kanssa tanssilattialla. Sasori ei kyllä oikein tanssinut, vaan roikkui Kisamen mukana velttona ja hymyillen voimattomasti. Hän oli jo reippaasti sammumispisteessä.

Dj soitti joitakin techno kappaleita, mutta Kisame rääkyi tälle että laittaisi nyt amispoppia soimaan ja vähän äkkiä. Itachi oli vallanut yhden sohvan kokonaan itselleen ja makoili sillä puhuen riehakkaasti Kazukun ja Hidanin kanssa. Deidara, Ino ja Sakura istuivat boolimaljan ympärille linnoittautuneina ja nauroivat kovaan ääneen.

Zetsu ja Tobi olivat tupakoimassa eräässä nurkassa ja puhuivat jostain hiljaa. He eivät näyttäneet olevan yhtä sosiaalisia kuin muut. Lyra huomasi, ettei nähnyt Leetä, Kankuroa ja Gaaraa missään. Mihin ihmeeseen he olivat oikein kadonneet? Kiballa alkoi tosiaan karata jo mopo käsistä, vaikka bileet olivat kestäneet vasta vähän yli tunnin. Hän nauroi joutavalle, uhkasi tappavansa itsensä jos Hinata jättäisi hänet ja yritti haastaa Nejin tappeluun ulkona.

Hinata näytti niin pieneltä ja surkealta humalaisen poikaystävänsä kainalossa, että Lyralla kävi häntä sääliksi. Hän itse oli tyytyväinen koska sai olla nyt sinkku. Siitäkin huolimatta Naruto katseli häntä surullisesti Kiban viereltä. Lyra vältteli pojan katsetta niin hyvin kuin pystyi.

”No niin! Nyt on aika saada kaikki tanssilattialle!” dj huusi mikrofoniinsa ja vaihtoi kappaleen. Kaiuttimista alkoi kuulua Cheekin Avaimet mun kiesiin-kappale ja ihmiset alkoivat taputtaa innoissaan, ainakin Kisame.

Ino tarttui nauraen kiinni Deidaran kädestä ja he alkoivat tanssia
ensimmäisinä tanssilattialla kappaleen tahdissa. Molemmat olivat humalassa, mutta he tanssivat silti ihan hyvin. Tenten kävi punastellen kysymässä Nejiä tanssimaan kanssaan, joka ihme kyllä suostui ja he alkoivat tanssia seuraavina. Lyra katsoi ympärilleen kasvot punaisina.

Kisame veti tuttavallisesti melkein sammuneen Sasorin mukaansa tanssilattialle ja hoilasi laulun sanojen mukana niin kovaa, että dj:n piti vääntää volyymia kovemmalle että alkuperäinen laulu kuuluisi.

Shikamaru ei tanssinut vaan angstasi yhä vaan sen saman pöydän ääressä. Hän ei ollut liikahtanutkaan tuntiin. Kiba halusi lähteä välttämättä tanssimaan Hinatan kanssa, vaikka tämä ja Naruto yrittivätkin estellä häntä. Sille he eivät kuitenkaan voineet oikein mitään, Kiba lähti hoippuen tanssilattialle Hinatan kanssa.

Kukaan ei oikein uskonut silmiään kun Temari alkoi tanssia Itachin kanssa. Temari ei ollut sen henkinen tyttö että menisi kysymään ketään tanssimaan kanssaan, tai että edes tanssisi. Mutta nyt asiat olivat muuttuneet. Temari katseli vanhempaa Uchihaa hymyillen itsekseen ja näytti varsin ihastuneelta kun katsoi miestä. Se oli epätavallista ja Shikamaru joi vain entistä enemmän kun huomasi tämän.

Gaaraa, Kankuroa ja Leetä ei näkynyt vieläkään. Zetsu ja Tobi lähtivät käymään ulkona jättäen näin tanssin väliin. Shino näytti istuvan boolimaljansa ääressä yhä ja teki lisää boolia keskittyneenä. Juoma oli tosiaan mennyt kaupaksi…
Chouji oli nukahtanut ylensyönnin seurauksena ja nukkui baaritiskillä kuorsaten.

”Tanssisitko kanssani?” kysyi lämmin ääni. Lyra kääntyi hieman ja näki Naruton ojentavan hänelle kättään. Hän tuijotti blondia hieman hämmentyneenä ja epäuskoisena.
”Naruto, minä sanoin, etten ole kenenkään seuralainen tänä iltana…” hän sanoi. Naruto kuitenkin hymyili.
”Tiedän sen. Sinä et kuitenkaan määritellyt sellaista ehtoa, ettet voisi tanssia kanssani!” hän ilmoitti voitonriemuisena.

Lyra oli hiljaa. Se piti kyllä paikkansa, hän ei ollut kieltänyt tanssimista…ja sitä paitsi Naruto säteili niin paljon, ettei Lyra halunnut ajatella miten paha olo pojalle tulisi jos hän kieltäytyisi tanssista. Sen lisäksi hän oli auheuttanut tälle jo tarpeeksi tuskaan sanoessaan, ettei voisi enää seurustella hänen kanssaan.

”Hyvä on. Mutta muista, ettei meistä voi tulla ainakaan nyt mitään, Naruto!” Lyra muistutti poikaa ojentaessaan tälle kätensä. Naruton hymy suli hieman, mutta hän kuulosti silti hyväntuuliselta.
”Joo, joo! Haluan vain tanssia kanssasi, siinä kaikki,” hän selitti. Lyra huokaisi. Narutoa ei sitten millään voinut masentaa, ei ainakaan nyt…Niinpä poika johdatti Lyran tanssilattialle hymyillen. Lyra katsoi vaistomaisesti toiseen suuntaan. Hän ei nähnyt Sasukea missään…

Tanssiessaan Naruton kanssa Lyra tunsi olonsa melko hämmentyneeksi ja hieman epäileväksi. Naruto näytti silti nauttivan jokaisesta sekunnista kun sai koskettaa häntä, liikkua samaan tahtiin kuin hän ja kun sai katsoa häntä. Se teki kaikesta vain entistä hankalampaa…

”En halua muuta kuin olla hänen ystävänsä, mutta Narutolle se ei näytä riittävän enää…” hän ajatteli tanssiessaan pala kurkussaan. Samalla hän vilkuili levottomana ovelle. Mihin Sasuke oli kadonnut? Oliko tämä lähtenyt jo kotiin vai minne? Ajatus teki Lyran levottomaksi.

”Hei, herää! Kuulitko, herää!” kuului jostakin kaukaan ääni. Hiwatari raotti silmiään hieman auki ja tunsi kipua päässään. Sitä särki ja pisteli inhottavasti.
”Anna minun nukkua…” hän mutisi hiljaa ja yritti sulkea silmänsä.
”Bileet alkoivat vähän yli tunti sitten. Et tasan tarkkaan nuku sitä aikaa!” sanoi kiukkuinen miehenääni.
”Painu helvettiin…” Hiwatari mutisi yhä tokkurassa.
”Herää jo, iso mies! Sinulta jää muuten paljon rintoja ja perseitä näkemättä…” sanoi matalampi miehenääni.

Hiwatari urahti itsekseen ja avasi silmänsä vastahakoisesti. Hän tunsi ensimäiseksi kasvoillaan lehtiä ja soraa. Mitä ihmettä? Hän nousi istumaan ja tunsi kovempaa tykytystä päässään kuin koskaan. Istuiko hän pusikossa? Miten hän oli sinne oikein joutunut?

”Miten sinä pusikossa istut?” kysyi matala ja hieman huvittunut miehenääni. Hiwatari kääntyi ympäri ja huomasi oveen nojaavan mustahiuksisen miehen. Tällä oli päällään epäilyttävän näköiset vaatteet, jotka viestivät siitä että tämä oli todennäköisesti homo. Hiwatari muisti että tämän nimi taisi olla Orochimaru.

”En muista, joku taisi työntää minut tänne…” Hiwatari mumisi ja nousi huojuen ylös. Hän tiesi olevansa vähän humalassa…
”Minä muistan kuka sinut työnsi siihen,” ovella tupakoiva Kabuto huomautti äkisti. Orochimaru katseli miestä huulian lipoen ja Hiwataria alkoi oksettaa.
”Kuka se oli?” Hiwatari tivasi. Hän mielessään päätti kuristaa tyypin.

”Se oli Hidan, se harmaahiuksinen. Hän löi sinua pullolla päähän ja painui sitten nauraen sisälle…” Kabuto totesi. Hiwatari tärisi kiukusta. Miten se paskiainen oikein kehtasi tehdä hänelle näin?!

”Kannattaisi mennä sisälle, siellä on hyvä meno päällä…” Orochimaru vihjasi hänelle ja katseli yhä Kabutoa ihastuneen näköisenä, joka vastasi pienellä hymyllä miehen katseeseen.
”Hyvä idea, Oro!” Hiwatari tokaisi ja tunsi piristyvänsä. Nyt heillä oli bileet! Hän päätti ensin kurkistaa ikkunasta sisälle.

Sisällä oli päällä kova meno ja Hiwatari näki heti kaikki uudet ystävänsä, jotka oli tavannut kaupungilla lähdettyään varjostamaan Lyraa. Kaikilla näytti olevan hauskaa. Samalla hetkellä Hiwatari näki jotain, mikä sai hänen sydämensä pysähtymään ja silmät selälleen.

Lyra oli tanssimassa myös. Hän tanssi erään blondin ja hymyilevän pojan kanssa, joka kosketti tanssiessaan aina vähän Lyran käsivartta. Sen nähdessään Hiwatari unohti kokonaan päänsärkynsä. Hän tunsi käsittämätöntä raivoa blondia kohtaan ja päätti marssia sisälle ja hakata tältä sisukset ulos kokonaan.

”Nyt sinä kuolet! Kosket siskooni ja katsot häntä sillä silmällä…!” hän huusi ja lähti sisälle päin. Orochimaru ja Kabuto naureskelivat hänen peräänsä.

Sakura tunsi olevansa tylsistynyt seistessään boolimaljan luona. Hän oli jo kunnolla humalassa, mutta yritti olla välittämättä siitä. Melkein kaikki paitsi hän olivat tanssimassa pareittain ja hän katseli sivusta hauskanpitoa surkeana. Miten epäreilua! Sakura muisti Inon luvanneen hänelle miehen Deidaran ystävien joukosta, mutta kukaan ei ollut edes vikaissut häneen päin tai pyytänyt häntä tanssimaan…ei edes Sasuken komea isoveli Itachi, joka tanssi parhaillaan Temarin kanssa. Sakura tunsi olonsa kertakaikkiaan hylätyksi ja yksinäiseksi…

Samalla hetkellä hän huomasi ovesta tulevan jonkun sisään. Hän huokaisi ihastuneena kun huomasi miehen, joka näytti olevan korkeintaan häntä 2 vuotta vanhempi. Tällä oli punainen ja siilimäinen tukka ja tämä oli Sakuran mielestä uskomattoman seksikäs. Mies näytti silti aika vihaiselta, mutta se sai Sakuran vain entistä ihastuneemmaksi. Suuttuminen oli hänestä vain seksikästä…

”Hei…” Sakura sanoi matalalla äänellä. Hiwatari kääntyi katsomaan tyttöä. Hän ei ollut koskaan aiemmin nähnyt tätä…
”Hei,” hän vastasi hieman tylysti. Sakura kuitenkin hymyili leveästi.
”Minä olen Sakura. Hyvät bileet, vai mitä?” hän kysyi flirttaillen. Hiwatari tuijotti tyttöä. Hän kyllä näki tämän iskemisyritysten läpi, mutta ei välittänyt siitä. Hän oli imarreltu päinvastoin…
”On joo. Minä olen Hiwatari, Lyran isoveli,” hän esittäytyi ja hymyili nyt.

Sakura vastasi hymyyn lämpimästi.
”Lyra on kertonut sinusta paljon. Olet kuulemma taide-opiskelija…” hän sanoi. Hiwatari ilahtui. Lyra siis oli kertonut hänestä ystävilleen…
”Joo, olen nyt lomalla pari viikkoa,” hän vastasi.
”Kivaa. Minä opiskelen viimeistä vuotta peruskoulussa,” Sakura sanoi hymyillen yhä viettelevästi.

”Otan osaa, se on täyttä paskaa,” Hiwatari totesi tyytyväisellä äänellä. Sakura nyökkäsi ja nauroi yhä flirttaillen.
”Niin on. Onneksi pääsen pois keväällä!” hän totesi. Hiwatari nyökkäsi ainoastaan. Sakura oli oikeastaan aika mukava ja söpökin…
”Haluaisitko tanssia?” Sakura ehdotti. Hiwatari katsoi tyttöä. Sakuran vihreät silmät loistivat innostuksesta.
”Tietysti!” Hiwatari vastasi itsevarmasti hymyillen ja lähti kävelemään kohti tanssilattiaa tytön kanssa. Sakura säteili. Hiwatari unohti hetkeksi kokonaan vihansa Narutoa kohtaan.

Kun Cheekin kappale päättyi, osa porukasta valui takaisin sohville ja pöytien ääreen. Ino jäi kuitenkin tanssimaan vielä Deidaransa kanssa ja tanssilattialle jäivät myös Neji ja Tenten, samoin kuin myös Naruto ja Lyra. Muut lähtivät joko hakemaan lisää boolia, lepäilemään tai ulos tupakalle.

”Tanssitaanko vielä toinen?” Naruto kysyi leikkimielisesti hymyillen. Lyra katsoi tätä voimatta sanoa mitään. Hän ei niin haluaisi antaa Narutolle vääriä kuvitelmia heidän suhteestaan, muttei halunnut kyllä pahoittaa myöskään tämän mieltä.

”Tuota…minun pitää käydä ensin vessassa…” Lyra selitti paniikissa. Naruto nyökkäsi hämmentyneenä.
”Tietysti, minä odotan sinua…” hän sanoi, mutta Lyra oli rynnännyt jo vessoja kohti. Naruto katsoi hänen peräänsä nyökäten hämmentyneenä.

Päästessään vessaan Lyra lukkiutui yhteen koppiin ja istui alas ja hengitti liian nopeasti. Hän tiesi sen johtuvan stressistä, mutta ei voinut sille juuri nyt mitään. Hän tunsi olonsa sekavaksi ja muutenkin kurjaksi. Kaiken lisäksi häntä häiritsi ajatus siitä, että Sasuke olisi lähtenyt kotiin. Ei kai se ollut mahdollista?

”Ehkä hän näki minut ja Naruton tanssimassa ja lähti siksi kotiin…” hän kuiskasi ääneen selkeyttääkseen ajatuksiaan. Samantien hän alkoi haukkua itseään. Mitä hän oikein mietti? Miksi hän oikein kuvitteli Sasuken olevan niin typerä ja lapsellinen? Ei se voinut todellakaan pitää paikkaansa ja sitä paitsi ei kukaan voisi olla niin kiinnostunut hänestä, että lähtisi pois bileistä jos näkisi hänet toisen kanssa tanssimassa…

”Älä nyt ole lapsellinen, Lyra!” Lyra sätti itseään ja pyyhki silmiään, koska ne alkoivat kostua hieman. Hän oli todella nauttinut tanssistaan Naruton kanssa, vaikka se tuottikin hänelle tuskaa…Mutta se ei silti saanut häntä rauhoittumaan. Sasuken poissaolo sai tytön koko ajan levottovammaksi. Eikä tilannetta helpottanut se, että se eräs harmaahiuksinen mies katseli häntä koko ajan inhottava virne kasvoillaan…

Samalla hetkellä vessan ovi kävi. Lyra hätkähti ja pyyhki silmiään vimmatusti. Hän kuitenkin säikähti hieman kuullessaan itkua. Hän ei tunnistanut itkijää. Tämä nojasi ilmeisesti käsienpesualtaisiin. Lyra pyyhki viimeisetkin kyyneleet poskiltaan ja nousi ylös. Sitten hän avasi varoen vessanoven ja katsoi kuka oikein itki. Se oli Hinata. Tämän kasvoilla valuivat pitkät kyyneleet ja tämä vapisi hieman.

”Hinata, mitä on tapahtunut?” Lyra kysyi huolestuneena ja astui lähemmäs itkevää tyttöä. Hinata ei vastannut vaan pyyhki silmiään ja puri hampaitaan yhteen.
”Lyra…” hän sopersi.
”Niin, Hinata?” Lyra kysyi lempeästi ja katsoi tyttöä silmiin kysyvästi. Samalla hetkellä Hinata heittäytyi itkemään hänen syliinsä. Lyra oli hämmentynyt aluksi, mutta taputti sitten Hinatan olkapäätä rohkaisevasti.

”Kaikki on hyvin…” hän rauhoitteli ystäväänsä ja hänestä tuntui siltä, että hän yritti samalla lohduttaa myös itseään.

”A-anteeksi, että vaivaan sinua…” Hinata sopersi Lyran rintaa vasten. Lyra pudisti päätään hymyillen surullisesti.
”Et sinä vaivaa. Sinulla on vain murheita ja et voi purkaa niitä tällä hetkellä muille,” hän totesi rauhallisesti. Hinata painautui lähemmäs Lyraa.
”Sinä olet tosiystävä, Lyra!” hän sanoi. Lyra naurahti hieman.
”Ja sinä olet todella empaattinen ihminen, Hinata,” hän sanoi. Hinata hymyili hieman ja näytti voivan hieman paremmin.

”Miksi edes itkit?” Lyra kysyi ja tarkkaili Hinataa. Hinata huokaisi surullisesti.
”Koska Kiba on niin sekaisin…” hän kuiskasi. Lyra katsoi tyttöä odottavasti.
”Hän on tosiaan aika humalassa…” hän totesi hitaasti. Hinata nyökkäsi surkeana.
”Niin ja hän juo koko ajan vain lisää. Se ei tee hänelle ollenkaan hyvää ja kohta on niin huonossa kunnossa että loukkaa itsensä! Ja minä pelkään hänen puolestaan…!” hän sopersi itku kurkussa.

Lyra huokaisi. Tietenkin Hinata oli huolissaan poikaystävänsä juomisesta. Hinata oli niin kovin empaattinen ja herkkä ihminen, ettei ollut ihme, vaikka hän olisi järkyttyneempikin. Olisi Lyrakin huolissaan poikaystävänsä juomisesta, jos hänellä olisi vielä sellainen…

”Mitä sinä aiot tehdä nyt, Hinata?” Lyra kysyi lopulta. Hinata irrottautui halauksesta ja katsoi ystäväänsä silmiin.
”Menen takaisin. Kiba tarvitsee minua, mutta huomenna puhun hänen kanssaan…” hän sanoi. Lyra nyökkäsi hyväksyvästi.
”Tuo on hyvä suunnitelma,” hän sanoi ja hymyili hieman. Hinata vastasi hymyyn varovasti.

”Tuletko sinä, Lyra?” hän kysyi tehdessään lähtöä vessasta. Lyra mietti hetken.
”Tulen kohta. Mene sinä jo edeltä!” hän sanoi ystävälleen.
”Selvä. Ja kiitos, Lyra!” Hinata sanoi ja lähti vessasta paljon iloisempana kuin oli sinne saapunut.

Lyra katsoi hänen peräänsä surullinen hymy huulillaan. Kunpa hänkin olisi niin varma siitä, mitä aikoisi tehdä seuraavaksi. Hänen ajatuksena vaelsivat taas Narutossa ja Sasukessa, mutta nyt enemmän Sasukessa…

Naruto seisoskeli tanssilattian lähellä levottomana ja odotti Lyraa. Tyttöä ei kuitenkaan näkynyt missään. Kestikö tytöillä vessassa aina todella noin kauan? Hän ei tiennyt siihen kyllä vastausta, hänhän oli poika. Naruto päätti ajatella jotain muuta ja odottaa Lyraa kärsivällisesti. Hän päätti katsella hetken ympärilleen nähdäkseen näkisikö kasvot, joita hän ei halunnut nähdä koko iltana enää kertaakaan.

Naruto huomasi kuitenkin helpottuneena ettei nähnyt Sasukea missään. Tämä oli kadonnut johonkin. Se sai hänet vain entistä iloisemmaksi.
”Nyt Lyra ei ainakaan ole hänen tänä iltana…!” hän ajatteli riemuissaan. Naruto ei osannut edes kuvailla sanoin miten kiukkuinen hän oli tälle nuoremmalle Uchihalle. Sasuke oli ollut hänelle aina vain luokan snobi ja henkilö, joka sai hänet menettämään hermot jo pelkästään kun tämä katsoi häntä. Onneksi sitä ääliötä ei nyt näkynyt…

”Sinä olet seksikäs…” Hiwatari kuiskasi Sakuran korvaan kun he tanssivat erään Rihannan kappaleneen tahdissa tanssilattialla. Sakura hihitti ihastuneesti. He molemmat olivat hakeneet useaan kertaan jo boolia, mutta olivat silti palanneet tanssimaan.
”No en ole! Sinähän se tässä seksikäs olet…” Sakura sanoi pudistellen päätään niin että hänen hiuksensa hulmusivat ilmassa.

Hiwatari hymyili ja kietoi kätensä tiukemmin tytön vyötärön ympärille. Sitten hän suuteli tätä himokkaasti. Sakura vastasi suudelmaan yhtä himokkaasti ja työnsi kielensä pojan suuhun vaativasti. Hän tunsi kuumia aaltoja kaikkialla kehossaan ja oli aidosti iloinen että oli saanut tavata Hiwatarin…

Toisaalla Inolla ja Deidaralla olivat meneillään mieleenkintoiset sessiot. Deidara istui erään pöydän ääressä tuolilla ja Ino istui hänen sylissään samalla kun suuteli tätä. Heidän kielensä kohtasivat useaan kertaan ja Deidaran käsi hiveli Inon takapuolta kuin myös tämän rintoja ja paidan sisäpintaa. Ino ei näyttänyt panevan sitä ollenkaan pahakseen.

Samalla hetkellä Lyra palasi vessasta ja käveli Naruton luokse, olihan hän luvannut tanssia tämän kanssa vielä tänään. Pojan kasvot kirkastuivat välittömästi.
”Siinähän sinä olet, Lyra! Mennään nyt tanssimaan!” hän sanoi ja kuulosti todella innostuneelta. Lyra näytti anteeksipyytelevältä.
”Anteeksi että kesti…” hän oli sanomassa, kunnes Naruto keskeytti hänet.
”Ei se mitään! Mennään nyt vain tanssimaan!” hän sanoi nauraen ja tarttui kiinni tytön kädestä tarkoituksena vetää tämä mukanaan tanssilattialle.

Lyra oli juuri sanomassa siihen jotain, mutta vaikeni äkisti huomattuaan jotain. Hän jämähti kokonaan paikalleen ja tuijotti ovelle päin. Naruto katsoi tyttöä hämmentyneenä ja kääntyi katsomaan samaan suuntaan kuin hän. Samantien hän kirosi kun oli katsonut sinne päin.

Sasuke seisoi oven luona tavalliseen cooliin tapaansa ja hänen mustat silmänsä katsoivat Lyraa. Lyra tunsi katseen polttelevan häntä ja hän kohtasi mustat ja merkilliset silmät sydän hakaten. Samantien hän tunsi outoa halua saada koskettaa Sasukea tai puhua tälle jotain. Hän muisti yhä tämän erikoisen ja makean tuoksun…Sillä hetkellä Sasuke lähti kävelemään häntä kohti.





















Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-01-24 20:05:34
jätit jännään kohtaan!! taas hyvä ficci, tai oikeastaan sanotaan, että se oli mainio!!! Hinata parka on huolissaan Kibasta. Ja Sasuke menee tietenkin pussaamaan Lyraa...
Katotaan sit:D 5pojoo

Tatti_ - 2009-01-24 21:08:46
:O Houli Sittiäinen!!!! Ei Ei EIIII Ei tolleen saa lopettaa!!!! *murinaa ja ärinää*
. . .
*itkee epätoivoisesti*
. . .
Mä sit rakastan tätä sarjaa!!! ja sua tietenki!! :DD Mut ens osaan saat vihdoin laittaa SasuLyraa!!!!! *uhkaavaa murinaa*
. . .
IHANAA~! <33 *sekoaa, taas....*

5pinnaa ja jatkoo!!! Ja anteeks tää kamalan seko ja pelottava komma :3

yuu-chan - 2009-01-25 11:23:53
5p.    ^^ hienoa..ööö....sasse saa lyran ja naruto voi tökkiä nurkassa omenaa :D:D tai sitten itatchi voi napata sen ja happy ending :D

Daligar - 2009-01-25 12:12:01
Ihana osa jälleen <3
Hehee, laitoit Hidanin sitten hoitelemaan Hiwatarin XD Vitsit mulla oli hauskaa kuvitella Oro katselemassa Kabutoa~ Lisää Oron toilailuja!

Hiwatari unohti vihansa, good. Ei se sentään saa antaa Lyran ihailijoille selkään.

Missä se Sasuke oikein kävi? O___o No, pääasia että tuli takaisin <3 Nyt sitten SasuLyraa kehiin! Ja Narska ojaan märehtimään :3 Narutolle joku muu, Lyra on Sasuken~~

Jatkoa kehiin, saat 5p ^^

Kipsi - 2009-01-25 12:48:15
Jatko on täällä, jihuu! ^_^
Tätä ollaankin odotettu, toivottavasti seuraava osa tulee nopeasti, jätit niin jännään kohtaan. 8]

”Se oli Hidan, se harmaahiuksinen. Hän löi sinua pullolla päähän ja painui sitten nauraen sisälle…” Kabuto totesi. Hiwatari tärisi kiukusta. Miten se paskiainen oikein kehtasi tehdä hänelle näin?! <-- repesin vähän pahasti tuossa kohtaa. >DD

5pojoa jälleen ja jatkoa nopiaa!

harinezumi - 2009-01-26 14:10:08
nöf... Täällä on SaskeLyra valta. -.-
Kannatan silti edelleen NaruLyraa.. yey.
Mutta 5 pojoa tuli! hyvä pätkä oli. Tunnelma tiivistyy, kun se tyhm.. siis "ihana" sasuke tuli kuvioihin.  keh keh.. ei muuta.. *siirtyy taka vasemmalle*

Engaru - 2009-05-06 12:03:34
Melkoseen kohtaan jäi...... Nyt äkkiä lukemaan seuraavaa!

Asce - 2012-11-10 20:15:22
oioi, hyvä Hidan! hoitele vaan Hiwatari pois pelistä! >D nauroin tyytyväisenä sille kohdalle.

oii, Hinata on sulonen ku se on huolissaan Kibasta >//< vaikka en muuten kauheesti tykkää kyseisestä hahmosta, tässä se on kiva.

toi loppu, rakastan tota loppua! mutta totta, tollaseen kohtaa jättäminen on oikeestaan laitonta. mutta hyvä, nyt luultavasti saadaan SasuLyraa kehiin! >)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste