Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My school love osa 16. - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3231 sanaa, 18830 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-29 14:21:06
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Tässäpä tämä osa nyt olisi^^

Arvostelu
8
Katsottu 1572 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Lyra ei kyennyt hievahtamaankaan, kun Sasuke pysähtyi hänen ja Naruton eteen täysin vaiti ja rauhallisesti. Mustahiuksisen pojan kasvot olivat tutkimattomat kuten aina, mutta se vain sai Lyran tuntemaan väristyksiä sisällään. Naruto näytti vain vihaiselta.

”Hei, Lyra,” Sasuke sanoi ja katsoi tyttöä.
”Hei vaan, Sasuke…” Lyra mutisi eikä saanut silmiään millään irti pojan mustista silmistä, jotka näyttivät jälleen tummansinisiltä. Naruto mulkoili Uchihaa.
”Hei ja hyvästi!” hän tokaisi ja veti Lyran lähemmäs itseään omistavasti. Sasuken ilme viileni oitis. Lyra tunsi selvästi vihaa kahden pojan välillä.

”Naruto, älä ole noin törkeä!” hän moitti blondia kasvoillaan kiukkuinen ilme. Naruto oli kuin ei olisi kuullut hänen sanojaan.
”Kuulit, Uchiha. Jätä meidät rauhaan ja painu kotiin nukkumaan!” hän sanoi tuijottaen silmiään räpäyttämättä Sasukea. Sasuke vastasi hänen tuijotukseensa vähintään yhtä kylmästi ja silmiään räpäyttämättä.

”Suu kiinni, Naruto. Minä en edes puhunut sinulle,” hän totesi. Se sai blondin pojan vain entistä vihaisemmaksi.
”Senkin paskiainen…!” hän kuiskasi hampaidensa välistä. Lyra katsoi häntä vain entistä kiukkuisemmin. Hän ei yleensä ollut näin kiukkuinen, ellei Hiwatarista ollut puhe.
”Nyt kyllä lopetat! Sasuke ei ole tehnyt sinulle yhtään mitään!” hän kivahti.

”Ja eikö muka ole?! Etkö sinä näe mitä tuo kusipää oikein yrittää…?” Naruto tivasi uskomatta korviaan. Hän ei voinut käsittää, ettei Lyra tajunnut nyt mitään…

”Sasuke ei ole mikään kusipää ja sinä lopetat tuon nyt! Minä en jaksa kuunnella enää yhtäkään häijyä sanaa ystävistäni!” Lyra huusi ja mulkoili entistä poikaystäväänsä vihaisena.
”Niin, Ystävä, Sasuke…” Naruto sanoi venyttäen sanaa tahallaan ja hymyili Sasukelle vahingoniloisesti. Sasuke ei sanonut mitään vaan loi ainoastaan hyytäviä katseita Narutoon päin.

Lyra tärisi raivosta ja pidätteli kiukunkyyneleitään hammasta purren. Hän oli raivoissaan Narutolle. Miksei tämä voinut käyttäytyä kun Sasuke oli heidän lähettyvillään?! Miksi Narutolla piti olla niin suora suu aina?! Miksei tämä voinut olla hiljaa edes hetken ja pitää ajatuksensa vain itsellään?! Miksi…?

”Minulle riittää, Naruto! En jaksa kuunnella tuollaista paskapuhetta ystävistäni. Jos sinulle ei ole parempaakaan sanottavaa, lähde!” Lyra kivahti blondille. Se tepsi. Naruton kasvot valahtivat kokonaan kalpeiksi ja järkyttyneiksi ja hän vaikeni. Sitten hän vain tuijotti tyttöä kuin ei olisi ymmärtänyt tämän sanoja ja kuin olisi jonkin asteen shokissa. Sasuke katsoi poikaa ilmeettömänä ja ehkä hieman tyytyväisenäkin.

”Tarkoitatko sinä…todella mitä juuri sanoit, Lyra…?” Naruto kysyi värisevällä äänellä. Lyra tunsi oitis katumusta sanoistaan, mutta kiukku oli sitäkin suurempi, ainakin tällä hetkellä.
”Tarkoitan! Me emme ole enää yhdessä, niin kuin sanoin sinulle jo aikaisemmin! Ja minä sanoin, etten ole kenenkään seuralainen tänä iltana ja silti yrität omistaa minut! Anna minun nyt olla…!” hän huusi ja tunsi kiukunkyyneleiden vuotavan kohta hänen poskillaan.

Sasuke katsoi tyttöä huolestuneena ja katsoi sitten Narutoa viileästi. Lyra ei saanut sanoja enää ulos suustaan, hän pelkäsi alkavansa muuten itkeä. Sen takia hän vain seisoi paikallaan mykkänä ja tuijotti lattiaa. Naruto seisoi vielä kaksi sekuntia järkyttyneenä paikallaan ja lähti sitten kävelemään poispäin Lyrasta ja Sasukesta. Musiikki soi taustalla eikä kappale sopinut tilanteeseen yhtään.

Kun Naruto oli hävinnyt kokonaan näkyvistä, Sasuke katsoi Lyraa. Hänen silmissään paloi kiihkeä ja henkeäsalpaavan palava katse, joka saisi kenet tahansa tytön sulamaan siihen paikkaan. Lyrakin tunsi sulavansa hieman, vaikka olikin vielä vihainen ja surullinen Naruton takia. Hän tarvitsi nyt vain hetken aikaa miettiä…

”Olen pahoillani, että aiheutin sinulle noin paljon harmia,” Sasuke sanoi vilpittömästi ja katsoi tyttöä. Lyra hymyili pojalle surullisesti.
”Et sinä tehnyt mitään, Naruto itse on syypää tähän. Hän ei olisi saanut puhua sinulle sillä tavoin…” hän sanoi kuiskaten. Sasuke kasvoille levisi yhtä surullinen hymy. Ei voinut olla totta. Lyra vielä puolusteli häntä kaiken sen jälkeen mitä oli tapahtunut…

”Ei se minua yllätä. Hän on aina inhonnut minua,” Sasuke totesi ääneen ja katseli muualle hetken ajan. Lyra yritti näyttää mahdollisimman rauhalliselta, vaikka Sasuken sanat saivatkin hänet suuttumaan Narutolle.
”Se ei ainakaan ole sinun syytäsi. Minä en inhoa sinua yhtään…” hän sanoi hymyillen varovasti.

Sasuke soi tytölle pienen hymyn ja katsoi tätä taas silmiin. Hän piti Lyran vihreistä silmistä. Ne olivat samalla niin taianomaiset että salaperäiset. Niiden hehku sai pojan kokonaan unohtamaan kaiken muun ympäriltään. Hän tiesi, ettei voisi enää kauan kätkeä tunteensa Lyralta. Hän oli ollut niin kauan jo rakastunut tyttöön, ettei ollut järkeä enää vain teeskennellä tämän ystävää. Ja mistä sen tiesi, että Lyra saattaisi tuntea jopa samalla tavalla häntä kohtaan?

Samalla hetkellä Dj laittoi soimaan uuden kappaleen ja huusi että se saattaisi olla vähän vanhempi klassikko. Lyra tunnisti kappaleen hetken kuluttua. Se tosiaan oli vanhempi. Se oli Abban Voulez-vous.

Lyraa hymyilytti hieman. Hän muisti että äiti oli rakastanut aina kyseisin yhtyeen musiikkia ja he yhdessä olivat aina laulaneet kappaleiden sanojen mukana. Lyra muisti vieläkin kaikkien kappaleiden sanat. Hän oli lopettanut Abban kuuntelemisen äidin kuoleman jälkeen, mutta nyt tuttu sävelmä soi discossa…

”Saanko luvan?” Sasuke kysyi. Lyra havahtui muistoistaan ja katsahti mustahiuksiseen poikaan hämmentyneenä. Tämä hymyili hänelle salaperäisenä ja ojensi sileää kättään hänelle. Lyra ei kyennyt vastaamaan hetken, sillä hänestä tuli taas noiden vastustamattomien silmien, kasvojen ja sanojen vanki. Miten joku saattoi olla noin vastustamaton?

”Minä kyllä tanssin aika huonosti…” Lyra mutisi hieman häpeissään. Sasuke kohotti kulmiaan. Miten hän saisi tytön vakuuttuneeksi siitä, ettei tällä ollut syytä huoleen?
”Etkä tanssi. Minun kanssani sinulla ei ole syytä huoleen. Ja sitä paitsi, tämä kappale on niin erikoinen, että sen tahdissa on ihan Pakko tanssia…” hän mietti ääneen. Lyra naurahti hieman. Sasuke kyllä oli oikeassa ja oikeastaan Lyra halusikin tanssi biisin tahdissa. Laulu ei ollut alkanut vielä. Tanssilattialle ei ollut muita juuri nyt…

”Hyvä on, mutta varoitukseksi sanon että olen todella huono tässä,” Lyra sanoi ja näytti niin totiselta että Sasuke naurahti.
”Sinä sitten olet itsepäinen…” hän mutisi kun Lyra tarttui kiinni hänen kädestään ja kun he lähtivät kohti tanssilattiaa.

Lyra tarttui kiinni Sasuken kädestä. Ote tuntui kovin lämpimältä hänen mielestään, vaikka yleensä Sasuken iho oli viileä. Hän hymyili pojalle varovasti ja varoi astumasta tämän jaloille ja tunsi miten hänen sydämensä alkoi hakata. Hän eläytyi kappaleen sanoihin niin hyvin kuin pystyi.

Samalla hetkellä muitakin ihmisiä alkoi kerääntyä nauraen tanssilattialle. Kaikki olivat nähneet miten hyvin Lyra ja Sasuke olivat tanssineet yhdessä ja päättivät liittyä seuraan. Lyraa ei ihme kyllä nolostuttanut yhtään. Hän tunsi olonsa levolliseksi ja varmaksi Sasuken kanssa…


People everywhere
A sense of expectation hanging in the air
Giving out a spark
Across the room your eyes are glowing in the dark
And here we go again, we know the start, we know the end
Masters of the scene
We've done it all before and now we're back to get some more
You know what I mean…


Ino ja Deidara tanssivat humalastaan huolimatta hyvin, mutta eivät yhtä taidokkaasti ja seksikkäästi kuin Lyra ja Sasuke. Heidän liikkeensä olivat kuin oikeasta tanssishowsta. Lyra ei käsittänyt miten hän oikein teki sen. Tanssiminen tuntui nyt vain hyvin luonnolliselta kun hän oli Sasuken kanssa. Lyra mietti tanssiaan Naruton kanssa. Silloin hän oli tuntenut olonsa ahdituneeksi ja kurjaksi, mutta nyt hänellä oli taas hyvä olo ja se oli ainoastaan Sasuken ansiota…

Voulez-vous (a-ha)
Take it now or leave it (a-ha)
Now is all we get (a-ha)
Nothing promised, no regrets
Voulez-vous (a-ha)
Ain't no big decision (a-ha)
You know what to do (a-ha)
La question c'est voulez-vous
Voulez-vous

Tenten ja Neji tanssivat Lyran ja Sasuken lähellä. Tenten yritti saada Lyraan katsekotaktin voidakseen iskeä tälle silmää, mutta Lyra ei nähnyt nyt muita kuin Sasuken. Heidän silmänsä olivat koko ajan yhteydessä toisiinsa. Mustat silmät ja tummanvihreät silmät…He tanssivat vain entistä nopeammin ja intohimoisemmin. He suorastaan nauttivat tanssimisesta. Sasuke pyöräytti Lyran ympäri kerran ja Lyra liikkui sulokkaasti laulun mukana.

I know what you think
"The girl means business so I'll offer her a drink"
Feeling mighty proud
I see you leave your table, pushing through the crowd
I'm really glad you came, you know the rules, you know the game
Master of the scene
We've done it all before and now we're back to get some more
You know what I mean

Lyra ei nähnyt että Hidan katseli hänta yhä himokkaasti erään pöydän äärestä. Naruton katse oli myös suuntautunut tyttöön, tosin hänen katseensa oli surullinen.
”Kohta minä saan naista…” Hidan ajatteli itsekseen ja mietti vielä suunnitelmansa kerralla läpi. Harmi kyllä, Lyran isoveli Hiwatari oli päässyt ylös pusikosta johon Hidan tämän oli työntänyt…
Lyra tanssi Sasuken kanssa ja nyt hän jo hymyili leveästi. Sasuke vastasi siihen pienellä hymyllä. Sisällään hän tunsi olevansa iloisempi kuin miltä nyt näytti. Sen oli saanut vain yksi henkilö aikaan. Lyra.

Voulez-vous (a-ha)
Take it now or leave it (a-ha)
Now is all we get (a-ha)
Nothing promised, no regrets
Voulez-vous (a-ha)
Ain't no big decision (a-ha)
You know what to do (a-ha)
La question c'est voulez-vous

“Ja sinäkö et muka osaa tanssia?” Sasuke kysyi virnistäen kun he jatkoivat tanssiaan. Lyra naurahti nolostuneena.  
”No en tavallisesti. Jostain syystä tämä tuntuu vain niin luonnolliselta. Normaalisti olisin jo polkenut jalkasi täyteen mustelmia ja olisin kaatuillut koko ajan…” hän myönsi hiljaa. Sasuke vain naurahti taas.
”Et sinä niin huono ole ja minä en ole niin heikkoa tekoa,” hän totesi. Lyran oli pakko hymyillä.

Samalla hetkellä hän tunsi taas Sasuken ominaistuoksun ympärillään. Se oli askarruttanut häntä jo kauan, mutta aina se vain sai hänet tuntemaan olonsa niin turvalliseksi ja aistikkaaksi. Haju oli niin herkullinen ja hyvä että Lyran oli pakko mennä hieman lähemmäs Sasukea. Sasuke hämmästyi ensin, mutta ei pannut sitä ollenkaan pahakseen. Hän hymyili itsekseen. Hän ei nähnyt Hidanin ja Naruton murhaavia katseita seinustalta, hän näki ja tunsi nyt lähellään vain Lyran.


And here we go again, we know the start, we know the end
Masters of the scene
We've done it all before and now we're back to get some more
You know what I mean

Laulu loppuisi pian ja Lyra tiesi sen. Hän tanssi silti vain silmät suunnattuina mustahiuksiseen poikaan. Hän näki että Sakura istui jonkun pojan sylissä eräällä sohvalla ja selitti jotain kovaan ääneen ja nauroi samalla. Lyra ei nähnyt poikaa huonon valaistuksen takia ja päätti olla välittämättä siitä.


Voulez-vous (a-ha)
Take it now or leave it (a-ha)
Now is all we get (a-ha)
Nothing promised, no regrets
Voulez-vous (a-ha)
Ain't no big decision (a-ha)
You know what to do (a-ha)
La question c'est voulez-vous


Samalla hetkellä kappale viimein päättyi ja kaikki alkoivat taputtaa itselleen ja toisilleen innoissaan. Sasuke huomasi että hänelle ja Lyralle taputettiin eniten. Lyra vain hymyili kaikille taputtajille nolostuneena kun Sasuke irrotti otteensa hänen kädestään.

”Haluaisitko tanssia vielä toisen?” hän kysyi. Lyra nauroi. Hän tahtoi, mutta ensin hänen pitäisi käydä vessassa tarkistamassa ulkonäkönsä.
”Kyllä, mutta käyn ensin vessassa, jos se ei haittaa?” hän kysyi.
”Ei tietenkään. Mene vain,” Sasuke sanoi se pieni hymy yhä kasvoillaan. Lyra nyökkäsi pojalle kiitollisena ja lähti sitten kohti vessoja.

Lyra päätti käydä lähimmässä vessassa, jotta ei antaisi Sasuken odottaa itseään liian kauan. Kyseinen vessa sijaitsi lähellä ulko-ovea. Juuri kun Lyra oli enää kahden metrin päässä vessasta, joku tarttui väkivallalla kiinni hänen käsivarrestaan. Lyra oli kiljaisemassa hiljaa, mutta joku painoi käden hänen suulleen, ettei hän kykenisi huutamaan apua keneltäkään. Lyra näki miehen kasvot. Se oli juuri se harmaahiuksinen mies, Hidan, joka oli katsellut häntä koko illan ällöttävästi.

”Sinä! Päästä irti tällä sekunnilla!” Lyra huusi miehen kättä vasten, mutta kukaan ei kuullut muuta kuin epämääräistä muminaa. Lyra ei saanut ääntään kuuluville, eikä kukaan näyttänyt kiinnittävän häneen paljon huomiota. Lyra tiesi kyllä miksi, yli puolet ihmisistä olivat humalassa. Kukaan ei kuullut häntä tai nähnyt häntä…

Hidan raahasi Lyran ulos nuorisotalosta ja vei tytön mukanaan talon nurkan taakse. Hän ehti nähdä Orochimarun suutelevan kiihkeästi erästä 30-vuotiasta naista. Hän irvisti miehelle ja jatkoi matkaansa talon taakse. Lyra rimpuili hänen otteessaan niin kovaa kuin pystyi mutta turhaan. Hidan oli liian vahva ja Lyra oli liian heikko taistelemaan miestä vastaan.
”Sasuke…” hän ajatteli peloissaan ja kyynel silmäkulmassaan.

Sasuke odotteli Lyraa sisällä ja katseli samalla ympärilleen. Kaikki alkoivat olla jo humalassa. Ino ja Deidara olivat kadonneet jonnekin, varmaan harrastamaan seksiä johonkin rauhallisempaan paikkaan. Sasukea ärsytti suunnattomasti nähdä Itachi istumassa eräällä sohvalla ja ryyppäämässä kuin viimeistä päivää. Ei sitä, että se olisi jotain uutta. Sasuke ei vain sietänyt veljeään ja hän häpesi tämän takia enemmän kuin oli hävennyt koko elämänsä aikana.

Kaiken lisäksi Temari istui Itachin kainalossa tyytyväisesti hymyillen. Se yllätti Sasuken täysin. Temari ei normaalisti iskenyt noin vain ketään ja kaiken lisäksi tämä oli vielä selvin päin. Miksi ihmeessä tämä oikein oli Itachin seurassa?

Samalla hetkellä Sasuke muisti taas Lyran. Mikä tällä oikein kesti vessassa? Oliko tällä kenties huono olo? Mutta Lyra ei ollut juonut yhtään. Hän oli täysin selvinpäin niin kuin Sasukekin. Oliko Lyralle kenties sattunut jotain? Ajatus teki mustahiuksisesta pojasta kovin levottoman ja hän päätti lähteä etsimään tyttöä.

”Älä koske minuun! Päästä irti, helvetti!” Lyra yritti kiljua kun Hidan piteli kättä hänen suullaan. Samalla hän piteli toisella kädellään Lyraa seinää vasten niin että hän ei päässyt pakoon. Lyra tunsi raivon ja pelon ottavan hänestä vallan. Raivo oli kuitenkin nyt suurempi kuin hänen pelkonsa. Hän halusi lyödä Hidania kasvoihin ja munille ja haukkua tämä niin pahasti kuin osasi.

”Ole hiljaa nyt! Muuten joku tulee tänne…” Hidan suhahti Lyran korvaan. Lyra jäykistyi inhosta kun miehen hengitys kävi hänen korvassaan.
”Hyvä jos tulisi!” Lyra ajatteli ja yritti rimpuilla, mutta turhaan. Hidan hymähti itsekseen ja alkoi nuolla Lyran poskea ja huulia. Lyra tunsi oksentavansa ja kuolevansa. Sitten Hidan alkoi avata housujaan siinä samalla ja kun hän oli saanut ne pois, hän alkoi availla Lyran farkkuja. Lyra oli liian järkyttynyt huutamaan.

”Tuo hullu raiskaa minut!” hän ajatteli itku kurkussa. Samalla hetkellä käsi, joka oli hänen suullaan, katosi. Hidan tarvitsi ilmeisesti molempia käsiään saadakseen tytön housut pois. Lyra käytti tilaisuuden hyväkseen ja puraisi raivoissaan miestä käteen.
”Ai saatana helvetti perkele!” Hidan kirosi raskaasti ja piteli tuskaisena kättään. Lyra yritti pakoon, mutta turhaan. Hidan seisoi yhä hänen edessään.

Juuri kun Lyra uskoi tulevansa raiskatuksi, joku tönäisi Hidanin pois hänen kimpustaan. Lyra kirkaisi ja ryntäsi pelastajansa syliin ja alkoi itkeä. Sasuke painoi tytön taakseen turvaan ja katsoi sitten silmät salamoiden puhtaasta raivosta Hidania, joka makasi maassa kontallaan.

”Jos sinä…kosket Lyraan vielä kerran…minä tapan sinut…!” hän sihisi hampaidensa välistä niin vihaisella ja pelottavalla äänellä, että se sai Lyrankin pelkäämään. Sitten hän kääntyi Lyran puoleen kun oli heittänyt vielä yhden murhaavan katseen harmaahiuksiseen mieheen, joka makasi maassa. Hän oli sammunut.

Lyra ei saanut sanaakaan ulos suustaan. Hän heittätyi ajattelematta Sasuken syliin uudestaan ja hautasi kasvonsa pojan rintaan ja itki katkerasti. Häneen sattui kamalasti ja hän vapisi hervottomasti. Hän ei voinut olla ajattelematta äskeistä tapahtumaa. Hidan oli melkein raiskannut hänet äsken. Raiskannut! Voi luoja…

Sasuke tunsi surua ja tuskaa kun näki Lyran siinä tilassa. Hän tiesi, ettei voinut sanoa mitään jotta voisi lohduttaa tätä. Mutta silti…hänen oli pakko tehdä edes jotain, jotta tytön olo paranisi. Sasuke kietoi kätensä Lyran ympärille ja antoi tämän itkeä sylissään niin kauan kuin tämä halusi. Hän hautasi kalpeat kasvonsa ruskeisiin ja kihariin hiuksiin ja veti sieraimiinsa ruusun tuoksua ja halusi itkeä itsekin, paitsi että hän ei vain kyennyt siihen. Hän ei näyttäisi omaa heikkouttaan kenellekään, eikä varsinkaan Lyralle. Lyra oli hänen kaikkensa nyt…






Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-01-29 14:58:06
jatkoa tuli: ) *järkyttyneenä lattialla* Lyra melkein raiskattiin!?!??!  Ja Sasuke pelasti hänet... Naruto parka, kun lyra suuttu sille... Mie en keksi mitään ikävää sanottavaa täst ficcistä  *hyppii ilosta* joo... mulle tulee näitä kohtauksii välil: P kunpa tulisi LyraNaruu.. kyllähän SasuLyrakni kelpaa>.< 5pojoo!!

Kipsi - 2009-01-29 15:00:36
Jatkoa! ^^
Hidan on pahis, omg melkeen raiskas Lyran.
*järkyttynyt* o_o
Ihan oikein Narutolle kun koittaa omia Lyran itselleen. Sasuke pelastaa~
Toivottavasti tulee pian taas jatkoa. 8]
5pojoa!

yuu-chan - 2009-01-29 15:09:36
oih.. tää oli ihana :D

5p. ja jatkoa odottelen ^^

Tatti_ - 2009-01-29 15:40:48
*järkyttynyt kertaa2*
Tuli näin nopsaan jatkoo!!! Ja näin ihanaa <33 SasuLyraa OwO *kuolaa*

*hakkaa Hidanin sairaalakuntoon* OMG O__O Hidan melkein raiskas Lyran!! Kamala!! :O   Onneks Sasu pelasti <3.<3 ^//////^ *kade*

Hahaa, Naru sai ihan oikein, ku Lyra haukku sen!! *hohohoo* :DD

*ei järkevä, sekoaa, hyppii, pyörii, nauraa....yms....*

5pinnaa ja jatkoo!!! ^w^ Rakastan tätä ja sua <33 :PP

Daligar - 2009-01-29 16:42:31
Ihanaa, vihdoinkin Sasuke pääsi kunnolla valloittamaan Lyraa <3 Niiden tanssikohtaus oli aivan ihana :3
Aww <3

Oon niin iloinen että Lyra sanoi suorat sanat Narutolle, se on niin... jotenkin ällöttävä tässä ficissä. Liian omistushaluinen ja silleen. Sasuke sopii Lyralle paaljon paremmin <3___<3

Nälkäinen Hidan sitten iski kyntensä Lyraan O__O Häpeä ilkimys! Hei, pssit, Hidan! Sun kuuluis olla homo eikä ahdistella nuoria neitiejä... XD

”Ai saatana helvetti perkele!” Ihana Hidan xD

Onneks Sasuke tuli auttamaan! Tuo loppu oli niin haikea ja kaunis, Sasuke ja Lyra raukka.

Ehdottomasti 5p ja jatkoa vain kehiin ^o^

Engaru - 2009-05-06 12:15:34
Nää vie kyllä kaiken järjen pellolle.... Ei sillä, että se olis huono juttu! Nää on just parhaita!!<3<3<3<3<3

Sayori - 2009-10-10 13:51:35
Tää sarja vaan on niin hyvä! Mistä sä oikeen revit nää ideat!
Ehkä yks parhaita osia sarjassa, mie ainakin tykkään!
Eipä tässä muutakaan voi...<3
5.p

Asce - 2012-11-10 20:28:22
ai että nauroin Hidanille! =D se vaan on niin ihana ittensä tässäkin, etenkin tuo > ”Ai saatana helvetti perkele!”

aws, SasuLyraa, ne vaan on niin sulosia yhdessä, ja toi loppu - jotenkin todella koskettava ja kaunis. x3

nyt sanon tähän ihan yleisesti sun teksteistä, nyt ku oon lukenut myös tuon Kuiskaus Yössä, pystyn sanomaan että osaat kirjoittaa sekä minä-muodossa että hän-muodossa. tosin ite ehkä tykkäsin enemmän minä-muodosta, jota käytät Kuiskaus Yössä, mutta siihen voi tosin vaikuttaa ihan yleinen kehitys ^^

Epi-Chan - 2013-04-22 20:51:11
eih ei saa olla liia ilkee narskalle:(( mut siis hidan oli ihan ah♥ omnomnom mikä pahis ._.' taisiis... asiaan! nyt ku oon lukenu näinki pitkälle ni voin sanoo et oon kateellinen miten hyvin kirjotat. ei oikeesti näihin jää iha älyn helposti koukkuun... syytän nyt sit sua mun univajeesta ku en pysty lopettaa:33

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste