Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 1 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1769 sanaa, 12212 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-01-31 15:40:50 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Myöhemmissä osissa shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
13
Katsottu 2507 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Seuraava



Vaaleahiuksinen poika nukkui puun alla varjossa puuhun nojaten, aurinko paistoi kirkkaasti ja oli kirkas taivas. Pian kuului kovaa kiljuntaa, johon poika heräsi raottaen silmiään hieman.

Hän näki edessään oman luokkansa tyttöporukan. Pojan silmät kimpoutuivat suoraan tyttöön, joka nauroi muiden mukana pirteänä posket hieman punottaen.

Blondi nousi istumaan ja naksautti kipeää niskaansa, joka oli jumissa nukkumisen takia. Hän katseli tyttöjä vähän aikaa, kunnes kuuli jonkun huutavan häntä.

”Naruto! Miten sä oikeen viitsit nukkua tällaisenä päivänä? Tulisit vähän pitään hauskaa!” Kiba huusi ja juoksi Narutoksi kutsutun pojan viereen jalat paljaana.

”Ääh, mitä te nyt muka ootte keksinyt?” Naruto kysyi hieman tylsistyneenä Kibalta, jonka silmät kiilsivät.

”Tuu kattomaan niin näytetään.” Kiba sanoi hengittäen raskaasti juoksunsa takia ja kiskoi Naruton ylös vihreältä nurmikolta.

”No, jos mä nyt sitte tuun.” vaaleahiuksinen poika sanoi ja nauroi.

Pojat jättivät iloitsevan tyttöporukan taakseen ja lähtivät kävelemään kohti koulun takapihaa, välitunti kestäisi vielä kauan ja he ehtisivät ihan hyvin tehdä pari pientä jekkua. Kohta he olivatkin jo perillä ja Naruto näki kuinka Gaara, Kankuro ja Shikamaru täyttivät vesi-ilmapalloja.

”Mitä hemmettiä te oikein teette?” blondi kysyi muilta.

”Aateltiin, että kun on näinkin kuuma kesäpäivä niin voitais tehdä noille tytöille pikku jekku.” Kiba sanoi ja iski silmäänsä.

”Ahaa.” Naruto vastasi kysyvä ilme kasvoillaan.

”Niin eli siis aateltiin kastellaan ne niin pahasti, että paidoista näkyy kaikki läpi.” Kiba sanoi nauraen.

Muut pojat alkoivat myös nauraa, mutta Naruto katsoi hieman epäillen heitä, vaikka idea kuulostikin ihan hyvältä.

”Maikat antaa varmaan jälkkää tästä..” Kankuro nauraa pihisi ja täytti viimeisen vesi-ilmapallonsa.

Kiba mietti hyvää suunnitelmaa hyökkäykseen ja päätti, että kaikki piiloutuisivat puihin ja sieltä sitten heiteltäisiin ilmapalloja tyttöjen päälle. Lee olisi toki osallistunut pilaan mukaan, muttei halunnut Sakuran vihoja päälleen. Sasuke ei edes viitsinyt ajatella asiaa, se oli liian lapsellista hänen mielestään ja hän myös ajatteli miten nöyryyttävää se voisi tyttöjä kohtaan olla. Neji ei ollut edes lähettyvillä, hän oli tainut mennä jonnekkin metsään harjoittelemaan.

Vähän ajan päästä pojat olivat kiivenneet läheisimpiin puihin, jotka olivat tyttöjen lähettyvillä. Sakura, Ino, Tenten, Hinata ja Temari olivat levittäneet viltin nurmikolle ja makoilivat sen päällä nauraen ja kuunnellen musiikkia musiikkisoittimistaan. He eivät kuulleet musiikin läpi miten pojat nauroivat puissa.

Naruto oli kiivennyt Kiban kanssa läheisimpään puuhun, mutta vain koska Kiba oli vetänyt tämän mukaansa. Kohta kuuluisi varmasti kovaa kiljuntaa, blondi ajatteli katsoen lehtien seasta tyttöjä.

Kiba laski kolmeen ja lopulta kaikista kolmesta puusta heiteltiin vesi-ilmapalloja tyttöjä kohti. Hiukset ja vaatteet kastuivat litimäriksi ja ne tippuivat vettä, kiljunta kuului kauas ja meikit levisivät. Tytöt juoksivat pitkin nurmikkoa paniikissa ja koittivat saada musiikkisoittimensa turvaan.

Kova poikien räkätys kantautui puista ja vähän ajan päästä tytöt mulkoilivat puita kohden, kun nauravat pojat kiipesivät sieltä alas. Naruto oli ainoa, joka ei nauranut paljon.

Ino ja Sakura olivat näköjään saaneet tarpeekseen, koska he purivat tiukasti hampaitaan yhteen ja kipinät sinkoilivat poikia kohden. Hinata, Tenten ja Temari olivat aivan tulipunaisia ja häpeissään, he koittivat peitellä käsillään vaaleita t-paitojaan, koska niistä näki lävitse. Heillä kuitenkin oli onneksi rintaliivit alla, pojille se oli pettymys.

Välituntikello pirisi ja tytöt kipittivät noloissaan ja vihoissaan sisälle nurmikkoa pitkin, pojat tulivat perässä nauraen ja tiiraillen heitä takaapäin.

Luokan opettaja Kurenai odotti luokkalaisiaan sisällä. Kun hän näki, että tytöt oltiin kasteltu hän heitti heti ikävän ilmeensä poikiin, jotka virnuilivat hieman.

”Mitä tämä tällainen merkitsee?!” Kurenai kysyi vihaisena pojilta.

”Ai mikä?” Kiba kysyi opettajalta virnuillen.

”Olette kastelleet tytöt, ettekö olekkin?!” Kurenai jatkoi vihaisena.

Kiba tiesi mitä tästä seuraisi, mutta ei se häntä kuitenkaan haitannut, harvoin sitä sai nähdä tyttöjä läpinäkyvissä paidoissa.

Naruto seurasi tilannetta hieman varautuen, että hänkin joutuisi jälki-istuntoon. Hän ei kyllä ollut heittänyt yhtäkään vesi-ilmapalloa, mutta oli tullut mukaan puuhun.

”Kaikki jotka osallistuivat tähän saavat tunnin jälki-istuntoa! Jälki-istunto pidetään tänään koulun jälkeen ja jokainen saa sitten luvan olla siellä!” Kurenai meuhkasi ja loi vihaisia katseita kaikkiin.

”Tiedän jo kyllä ketkä kaikki tämänkin aiheutti.” opettaja jatkoi ja kirjoitti jälki-istuntolappuja. Pian hän veikin ne Kiballe, Gaaralle, Shikamarulle ja Narutolle, vaikkei blondi sitä olisi tahtonutkaan.

Juuri sillä hetkellä Naruto näki miten Sasuke hymyili hänelle ilkeästi. Blondi mulkaisi mustahiuksista poikaa inhoten ja näki sitten kuinka Sasuke käänsi katseensa hänestä pois.

'Hemmetti miten ärsyttävä tyyppi!' Naruto ajatteli, hänen olisi tehnyt mieli antaa tälle turpaan.

-----------------------------------------------------------------------

Koulupäivä päättyi tylsissä merkeissä, tytöt olivat saaneet lähteä kotiin, koska olivat niin pahasti kastuneita. Opettaja oli räyhännyt lopputunnit ja kertonut asiasta jopa rehtori Tsunadelle, joka oli tullut viimeisellä tunnilla kertomaan käytöstapoja ja muuta tylsää kuultavaa.

Poikien jälki-istunto alkaisi kymmenen minuutin päästä. Ei Narutolla tietenkään kiire kotiin ollut, muttei hän olisi kuitenkaan tahtonut jäädä kouluun istumaan hiljaa seuraavaa tuntia. Kiba oli kertonut, että jälki-istunnossa perse tulisi puutumaan, mutta blondia oli vain naurattanut.

”Mitäs sinä vielä täällä teet?” Kakashi kysyi.

”Jälki-istunto..” Naruto vastasi tylsistyneenä katoen biologianopettajaansa.

”Jaahas, lykkyä tykö.” Kakashi jatkoi, kaivoi taskustaan kirjansa ja lähti kävelemään muualle.

Naruto huokaisi, Kiba ja muut eivät olleet vielä tulleet aulaan. Pian kuitenkin kuului kovaa huutoa ja blondi käänsi katseensa huutojen suuntaan. Kiba skeittasi laudallaan häntä kohden muut perässään juosten. Kun ruskeahiuksinen poika oli juuri törmäämäisillään Narutoon, hän jarrutti nopeasti ja kaappasi laudan kainaloonsa.

”Mitä te oikeen riehutte?” blondi kysyi ihmeissään muilta pojilta, joilla olisi vielä jälki-istunto.

”Pidettiin vaan vähän hauskaa..” Kiba selitti ja pörrötti Naruton vaaleita hiuksia.

Kohta jälki-istunnon valvoja tuli aulaan. Kaikki hiljenivät ja odottivat mitä opettaja tulisi sanomaan.

”Luettelen nyt kaikki nimet, jotka ovat tässä listassa. Kun kuulet nimesi, tulet tänne ilmoittautumaan.” Iruka selitti ja katsahti pitkään paperiinsa.

”Kankuro”
”Inuzuka Kiba”

”Huoh..” Kiba huokaisi pitkästyneenä ja käveli Irukan luokse.

”Nara Shikamaru”
”Uzumaki Naruto”

”Vaivalloista.” Shikamaru valitti kun joutui liikkumaan.

”Gaara.”

Vähän ajan päästä hän oli luetellut kaikki muutkin, joita Naruto ei tuntenut. Iruka käski kaikkien seurata häntä luokkaan, jossa jälki-istunto pidettäisiin.

Naruto ja kumppanit asettautuivat perimmäisille pulpeteille ja olivat hiljaa. Valvoja aloitti paperitöiden tarkastelun ja vilkuili aina välillä istujiin päin. Kaikki vain istuivat paikoillaan ja olivat hiljaa.

Shikamaru nukahti kymmenen minuutin päästä pulpetilleen. Kiba huomasi sen ja hänen suupielessään nyki kun hän näki, että hän kuolasi.

”Näkee unta varmaan Temarista.” Kiba kuiskasi muille niin hiljaa kuin pystyi.

Iruka mulkaisi juuri sillä hetkellä istujiin ja huomasi kuiskauksen.

”Jälki-istunnossa kuulutaan olla hiljaa, Inuzuka.” Iruka huomautti kulmakarvat kohollaan.

”Ai?” Kiba koitti kiusoitella.

Valvoja ei kuitenkaan sanonut enää hänelle mitään, vaan käänsi katseensa toiselle puolelle luokkaa jossa eräs tuntematon henkilö kaivoi taskustaan Mp3-soittimen.

”Täällä ei ole myöskään tarkoitus pitää hauskaa tai kuunnella musiikkia rentoutuen.” Iruka mulkaisi oppilasta.

Kyseinen henkilö ei kuitenkaan välittänyt vaan tunki kuulokkeet korviinsa. Valvoja nousi pian sen jälkeen tuolistaan ja kävi kiskomassa soittimen taskuunsa.

”Tämä on minulla tallessa huomiseen saakka. Tule hakemassa se opettajainhuoneesta huomenna koulun päätyttyä.” Iruka sanoi ja istahti takaisin paikalleen.

Kiba virnuili nurkassaan kun näki miten toisen soitin vietiin noinkin helposti. Hän ei kuitenkaan itse viitsinyt kapinoida lisää, sillä siitä ei kuitenkaan hyvää seuraisi. Hän vilkaisi Narutoon päin, tämä oli nostanut jalat pöydälleen ja nojasi tuolillaan seinää vasten. Ihme ettei blondille valitettu ollenkaan, ehkä hän olikin kyseisen opettajan suosikkioppilas.

Naruto vilkaisi Kibaan päin, kun näki tämän katsovan häneen. Naruto kaatui tuoliltaan, kun koitti päästä takaisin pulpetin eteen. Iruka näki tämänkin ja mulkoili vihaisesti blondiin päin.

Naruto ei kuitenkaan välittänyt opettajan katseesta, nousi ylös ja istui takaisin tuolilleen. Hän vilkaisi nopeasti kelloa, vielä olisi vain viisitoista minuuttia aikaa istua.

-----------------------------------------------------------------------

”Huoh! Onneksi se on nyt ohi, perse on ihan puutunut.” Kiba huokaisi.

”Ei minulla ainakaan ole.” Shikamaru katsoi kummallisesti Kibaa.

”No ei mikään ihme kun näit unta Temarista!” Kiba nauroi ja iski Shikamarulle silmää.

Naruto katsoi poikien kinastelua ja päätti mennä bussilla kotiin, koska ei jaksaisi alkaa kävellä. Kyllähän siinä perse menisi lopullisesti, mutta ainakin olisi aijemmin kotona.

”Tuutteks te bussilla?” blondi kysyi muilta.

”Joo, mä ainaskin tuun. En ala tähän aikaan käveleen mihkään. Kello on jo neljä.” Kiba virnisti.

”Kai se on pakko..kävely on vaivalloista.” Shikamaru valitti ja tuli muiden mukaan.

”Ettekö te tuu, Gaara ja Kankuro” Kiba kysyi hieman ihmetellen.

”Ei tulla, päästään kyydillä.” Gaara sanoi ja heilautti kättään muille, jotka lähtivät kaupunkiin päin.

Bussimatka sujui hyvin nopeasti muiden kanssa jutellen. Shikamaru kylläkin oli taas unessa, mutta ainakin Kiba oli hereillä.
”Näitkö sä Hinatan rinnat?” Kiba kysyi kuola valuen.

”No vilaukselta vaan..” Naruto vastasi.

”Luuletko että Hinata alkais seurustella mun kanssa?” Kiba kysyi hieman punastuen.

”Ootko kusessa siihen vai?” blondi kysyi nyt iskien silmää.

”No.. oonhan mä sitä jo sillee katellu.” Kiba vastasi näyttäen kieltään.

Naruto mietti hetken asiaa. He olivat kastelleet tytöt, mitäköhän ne sanoisivat huomenna? Sakura ja Ino olisivat ainakin ihan vihaisia, mutta jos Kiba kerran oli kusessa Hinataan, ei hän varmaan alkaisi Kibaa haukkumaan tai mitään..

”Jos sä kerrot huomenna Hinatalle, että tykkäät siitä?” blondi kysyi punaiselta Kibalta.

”No jos mä saan jonkun tilaisuuden. Ei ois kauheen kivaa mennä sinne tyttöporukan keskelle mitään sanomaan..” poika vastasi hieman miettien asiaa itsekkin.

”Voin järkätä teijät kahestaan huomenna.” Naruto lupasi ja katsoi ruskeahiuksista poikaa.

”Lähen tässä nyt pois, mun pysäkki.” blondi jatkoi ja hyvästeli punaisen Kiban ja nukkuvan Shikamarun.

”Okei, nähään huomenna.” Kiba sanoi ja vilkutti blondille.
-----------------------------------------------------------------------
Toivottavasti piditte. ^^
Jatkoa teen jos lukijoita riittää ja jos pidätte.
Kommenttia siis tulemaan, kiitus!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Whaitti - 2009-01-31 17:22:53
hihii 8) hyvältä näyttää ^^ löysin pari kirjotus virhettä.. ne kaikki oli "jälkiistunto" sanat :D se on jälki-istunto ;D
mutta.. saat 4p ;)

Karkki - 2009-02-01 10:00:04
Kiba tykkää Hinatasta: ) Mitäköhän siitäkin tulee?? pian jatkoa: ) 5pojoo

Kiba_Bizkit - 2009-02-01 17:23:18
Aaww, tosi ihana tarina ja jatkoa tälle ^w^!
Repesin sille, Shikamarun nukkumiselle siin jälki-istunto kohas x'D. Ja ompas pojat ilkeitä :'D..
5pojokkelia :)!

Kanaye - 2009-04-13 19:05:05
Ihana ficci :D
Kivaa~~ KibaHinaa, kiituksia ^^
5 pojoa 'u'

Engaru - 2009-05-29 11:46:12
Tyksin.... :D

Kadelma - 2010-07-29 21:11:27
hyvä oli! kibahinaa... <3 8D seraavaan osaan! 4p.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste