Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Sex, Lies and Love 03 - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2665 sanaa, 16134 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-07 16:24:51
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Osa 3. OMG
Tän kirjottaminen oli outoa, koska en osannu päättää mitä tapahtuis, oli miljoona ideaa ja niin. Joten toi loppu on vain hetken idea, joka tuli päähän ilman mitään sen enempää miettimisiä. Ja jonkun verran vaikutteita leffasta Tokio Drift, kiitos harinezumi:lle kun oikaisi asian : D
Tällä kertaa KakaSasua ja tää on niinku sitten Kakashin versio elämästä.
Lukunautintoja ja kommentteja saa antaa : D

Arvostelu
2
Katsottu 1188 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
The Rasmus – Livin' In a World Without You



It's hard to believe that it came to this
You paralysed my body with a poisoned kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
You thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Livin' in a world without you


Kakashi kääntyy sängyllä. Toinen puoli sängystä on tyhjä. Miehen silmät revähtävät samalla hetkellä sepposen selälleen, kun tajuaa tämän pienen seikan. Mihin se korppi on joutunut?

"Heräsithän sinä viimein." Sasuke virnistää nojatessaan ovenkarmiin.
"Mitä kello on?" Kakashi kierähtää takaisin mahalleen, painaa päänsä tyynyyn ja sulkee silmänsä.
"Vasta vähän yli yhdeksän. Kuka on Iruka?" Sasuke nostaa ensin paidan lattialta, vetää sen päänsä yli, ennen kuin alkaa etsiä sukkiaan, housut hän on jo aikaisemmin löytänyt.
"Oikea kysymys kuuluu, että kuka sinä olet?" Hopeahiuksinen nostaa päänsä tyynystä ja suuntaa katseensa kohti nuoremman pojan lähes täydellistä vartaloa. "Tavallisella baarissa persettä heiluttelevalla pojalla tuskin on varaa uusimpiin Ferrareihin." Kakashi nousee kevyesti käsiensä varalla sängystä ylös ja nostaa maskinsa takaisin kasvoille.
"Kysyin ensin, joten saan vastauksen ensin." Sasuke kääntyy takaisin ovelle, jättäen mahdottomalle tuntuvan sukkien etsinnän myöhemmäksi ja lähtee kohti keittiötä.

Kakashi hyppii yhdellä jalalla Sasuken perään, nostaen samalla housujaan ylös. "Iruka on entinen poikaystäväni." Hopeahiuksinen pysähtyy katsomaan toisen säälittävää yritystä keittää kahvia. Tämän pää kääntyy tahtomattaan kallelleen ja ivallinen hymy nousee kasvoille. "Anna mä keitän." Kakashi ottaa kahvipannun toisen käsistä ja työntää tätä vähän kauemmas. "Sun vuoro. Kuka olet?"

"Oon Sasuke Uchiha." Sasukeksi esittäytynyt poika hyppää pienelle keittiöpöydälle syömään omenaa. "Tanssija pienestä yökerhosta, jota pyörittää himokas Orochimaru. Eikä mun harrastuksiin yleensä kuulu asiakkaan kanssa yhdenillan juttujen viettäminen." Poika puraisee omenaa ja katsoo viimein ympärilleen pienessä asunnossa. "Kuka sinä olet? Ja miksi asut tämmöisessä murjussa?" Tämän katse kääntyy vanhempaan mieheen.

"Hatake Kakashi. Olen opettajana ammattikoulussa autopuolella. En minäkään harrasta yhden illan juttuja, Iruka, josta kyselit, on entinen poikaystäväni, jonka kanssa erosin vasta viikko sitten ja siksi asustan nykyään täällä." Kakashi kurkottaa kaappiin ja ottaa sieltä kaksi punaista kahvikuppia. "Mistä olet saanut tuon auton? Sinun palkallasi siihen tuskinpa on varaa."
"Sanotaan vaikka että se on työsuhdeauto. Etkä sä sillä tiedolla mitään tee." Sasuke heittää omenan kannan roskikseen ja ottaa kahvikupin toisen kädestä. "Otetaanko vielä uusiksi?" Poika virnistää ja hörppää kahviaan.
"Jos saan ajaa tuolla autolla, mikä ettei." Kakashi laskee puoliksi juodun mukinsa takaisin pöydälle ja hyökkää Sasuken kimppuun himokas katse silmissään.

Suddenly someone was there in the window
Looking outside at the sky that had never been blue
Ah, there's a world without you
I see the light
Livin' in a world without you
Ah, there is hope to guide me
I will survive
Livin' in a world without you


"Tää auto on mahtava!" Kakashi ajaa keskustasta vähän syrjemmällä olevalle moottoritielle. "Kyllä tämmöisellä työsuhdeautolla kehtaakin ajaa." Mies hymyilee silkasta onnesta Sasuken nyökytellessä vieressä. "Saaks joskus lainata?" Kakashi siirtää katseensa hetkeksi Sasukeen. Toinen on siirtänyt katseensa ikkunasta ja ulos ja seurailee nyt katuvalojen puuroksi muuttumista vauhdissa.
"Saat. Kunhan huolehdit, ettei kukaan varasta autoa." Mies hymähtää. Kaikki ovat aina yhtä rahan ja hienouksien perään.

"Kiitti. Minne mentäis? Tässähän on koko maailma avoinna?" Kakashi painaa kaasupolkimen pohjaan ja antaa auton viedä juuri sinne minne tahtoo. Sasuke nauraa vieressä.
"Sinun piti olla se vanhempi kaveri, joka pitää huolta että ollaan kiltisti, eikä tehdä mitään laitonta." Sasuke ottaa paremman asennon pelkääjän paikalla ja nauraa.
"Kuka niin on sanonut?" Kakashi vilkaisee nopeasti sivupeiliin, ennen kuin päättää ottaa moottorista kaiken mahdollisen irti.
"Vaikka sulla ois kuinka hyvä ja nopea auto tahansa, kannattaa silti varoa kyttiä." Sasuke vilkaisee nopeasti taakseen, huomaten kuitenkin ettei heidän takanaan ole yhtään sinivalkoista autoa ajamassa pillit vilkkuen.
"Tiesikö nättipoika, että poliisit eivät täälläpäin viitsi lähteä ajamaan takaa, jos nopeus on yli 190 km/h?"
"Ois pitäny tulla Japaniin aikaisemmin." Korpin asento penkillä vaihtuu rennommaksi.
"Etkö sä ookkaa syntyperäinen japanilainen? Sullahan on täydellinen japani." Kakashi vilkaisee toista vierellään. Tämä ei voi uskoa ettei toinen ole aina ollut virallisesti japanilainen. Tämähän on juuri sen näköinen, kuin ihmiset kuvittelevat jonkun japanilaisen olevan.
"Kävin sisäoppilaitoksessa Englannissa, aina siihen asti että täytin 18 ja veljeni oli valmis ottamaan minut takaisin Japaniin. Siitä eteenpäin olen sitten pyörittänyt persettäni tän hetkisessä paikassa." Sasuke virnistää toiselle.
"Mikäs rikaspoika sinä oikein olet?" Kaikki mitä Kakashi luuli tietäneensä Sasukesta, katoaa tämän mielestä. Harvalla on oikeasti varaa lähettää poikaansa opiskelemaan toiselle puolelle maailmaa ja pitää vielä niin vanhaksi, kuin Sasuke on ollut.
"Et halua tietää. Käänny seuraavasta vasempaan ja siitä vähän matkan päästä oikeaan. Siellä on kiva pieni baari." Sasuke hymyilee toiselle salaperäisesti, ennen kuin keskittää huomionsa taas ikkunasta ulos.

It's hard to believe that it came to this
You paralysed my body with a poisoned kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
You thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Livin' in a world without you


"Sun vuoros. Kerro jotain lapsuudestas." Sasuke nojautuu toista vasten, laskien päänsä tämän syliin.
"Mitä kerrottavaa lapsuudessa on? Et säkää mitää oo kertonu. Paitsi että olit sisäoppilaitoksessa." Kakashi silittää hajamielisesti toisen yönmustia hiuksia ja hörppää kaljastaan uuden huikan. "Se oli semmoista tavallista perhe-elämää. Tavallinen kolmen hengen perhe; äiti, isä ja mä. Meillä oli pieni omakotitalo vähän Tokion ulkopuolella. Arki oli tylsää, juhlat semmoisia tavallisia. Mitä nyt voi odottaa." Hopeahiuksisen kasvoilla on kaiho ilme tämän ottaessa viimeisen hörpyn oluestaan ja viittoessaan tarjoilijalle tuomaan uuden.

Sasuke nousee istumaan paremmin toisen syliin ja silittää toisen poskea. Maskin Kakashi on poistanut ajat sitten, tuntien sen turhaksi olutta juodessa. "Sulla sentään oli joku joka välitti, joku kenen viereen käpertyä, vanhemmat." Sasuke painaa kevyen suudelman toisen huulille. "Sait tulla kotiin, vaikka olisit tehnyt kuinka pahasti, seonnut jossain kotibileissä, juonut kännit. Sun ei tarvinnu pelätä että pilaat perheen maineen." Sasuke nappaa tarjoilijan tuoman oluen ja hörppää siitä puolet. "Sua ei lähetetty kauas pois, jotta oppisit vain hoitamaan perheen yritystä ja jatkamaan sukua." Sasuke laittaa oluen pöydälle ja painaa uuden, vähän kiihkeämmän suudelman toisen huulille, syventäen sitä hetki hetkeltä. Kakashin kädet kietoutuvat toisen lantion ympärille, juuri ennen kuin toinen vetäytyy kauemmas. "Olin 15, kun vanhempamme kuolivat." Sasuke ei enää välitä Kakashin ilmeistä, vaan nousee tämän sylistä ja lähtee kohti lavaa.
"Minne sä meet?" Hopeahiuksinen tajuaa, että Sasuke on menossa jonnekin, pois hänen luotaan.
"Tanssimaan."

You put me together
Then trashed me for pleasure
You used me again and again
Abused me, confused me


Kakashi kääntyy tuolillaan juuri sen verran että näkee Sasuken jokaisen liikkeen lavalla. Sasuke on lumonnut yleisönsä, ennen kuin on edes päässyt kunnolla lavalle. Jotain tuossa pojassa on pakko olla. Kakashi ottaa oluttuoppinsa käteen ja kävelee lähemmäs lavaa katsomaan Sasukea. Toisen ilme on keskittynyt, kuin tämä ei edes huomaisi kaikkien tuijottavan tämän täydellistä persettä ja muutenkin täydellistä vartaloa. Poika on kuin luotu tanssimaan strippiklubilla.

Välillä Sasuken katse eksyy Kakashin silmiin, tämän luodessa kasvoilleen samalla viehkeimmän hymynsä mitä osaa. Kaikki ihmiset baarissa ovat kerääntyneet pojan ympärille, osa työntää taskuistaan löytämiään seteleitä pojan housujen väliin ja paidasta sisään. Osa viheltelee ja taputtaa Sasukelle. Kaikki ovat tunnelmassa mukana.

Jossain nurkassa, kaukana lavasta, avautuu ovi. Huoneeseen astuu hyväkuntoinen ja lihaksikas mies. Tämän askeleet käyvät suoraan kohti lavaa – kohti Sasukea. Kakashi huomaa tämän ja on jo lähtemässä liikkeelle, kun huomaa Sasuken aloittavan sujuvan keskustelun tämän kanssa. Kakashin korviin ei kuitenkaan kantaudu mistä miehet juttelevat, varmaan Sasuken luvasta tanssia pöydällä.

Kohta Sasuke luovuttaa ja hyppää alas pöydältä, kumartaen ensin syvään yleisölleen ja työntäen kaikki saamansa rahat miehen kouraan. Sasuke suuntaa askeleensa kohti Kakashia.

”Mistä tuossa oli kyse?” Miehen katse seuraa nuoremman liikkeitä kohti ovea.
”Heillä ei ole lupaa miestanssijoihin. Eikä tee hyvää, jos alkaa sana kiertää miestanssijasta, tai jotain sen suuntaista. Mitä väliä sillä on?” Sasuke hörppää pohjat tuopista ja asettaa sen baaritiskille rahojen kanssa. ”Lähdetään.”

Suddenly naked I run through your garden
Right through the gates of the past and I'm finally free
Ah, there's a world without you
I see the light
Livin' in a world without you
Ah, there is hope to guide me
I will survive
Livin' in a world without you


Sasuke hyppää kuljettajan puolelle ja Kakashi alistuu pelkääjän paikalle.
”Lupasin Orochimarulle, että käyn tänään vielä katsomassa jotain papereita kuntoon. Eikä Oro ole koskaan pitänyt siitä, jos joku rikkoo lupauksensa.” Sasuke sanoo kuin selittääkseen näin heidän äkkinäisen lähdön melkein tyhjästä baarista. Kakashi nyökkää pienesti vastaukseksi.

Kumpikin on hiljaa Sasuken ajaessa lievää ylinopeutta kohti kaupunkia. Ei ole mitään sanottavaa, eikä mitään mitä toisen pitäisi erityisemmin tietää.

Hiljaisuuden vallitessa Sasuke pysähtyy Kakashin asunnon eteen.
”Otetaan joskus uusiksi.” Pojan huulilla on haikea hymy.
”Joo, joskus.” Sasuke painaa pienen suudelman Kakashin huulille, ennen kuin toinen astuu autosta ulos ja Sasuke kaahaa paikalta.

It's hard to believe that it came to this
You paralysed my body with a poisoned kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
You thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Livin' in a world without you


Hopeahiuksinen katsoo auton perään kaipaavasti. Missä meni vikaan. Miehen askeleet johtavat porraskäytävään, joka ei ole täysin hiljainen. Joidenkin ovien takaa kuuluu paisketta, toisten huutoa ja kolmansien jotain, jota Kakashi ei halua ajatella.

Mies suuntaa askeleensa viidenteen kerrokseen. Hissiä talossa ei ole, eikä varmaan taloyhtiö sellaista saisikaan aikaiseksi tehtyä, vaikka jostain ihmeellisesti saataisiinkin rahaa. Mutta se ei ole ongelma, kellään täällä ei ole yhtään ylimääräistä rahaa pistää muutenkin jo ränsistyneeseen taloon.

Kakashi kaivaa taskujaan. Ensimmäisenä hänen käteensä osuu ruttuinen kuva kahdesta miehestä. Toisella on ruskeat hiukset ja toisella harmaat. Kummallakin kuvan miehistä on hymy huulilla, joka tarttuu myös Kakashin huulille, ainoana erona, että hymy Kakashin huulilla on surullinen, kun taas kuvan miehillä se on onnellinen. Sen enempää miettimättä mies laittaa kuvan takaisin taskuunsa ja kaivaa viimein kotiavaimen.

Ylempänä olevassa kerroksessa joku ovi lentää auki ja miehen huudot kantautuvat Kakashin korviin. Tästä erityisemmin välittämättä Kakashi avaa oven ja on astumassa sisään, kun kuulee itkuisen äänen takaansa.
”Voinko tulla teille piiloon?” Kyyneleet ovat vallanneet naisen mustelmiin ja arpiin peittyvät kasvot. Kakashi ei voi olla kieltäytymättä.

It's hard to believe that it came to this
You paralysed my body with a poisoned kiss
For 40 days and nights I was chained to your bed
You thought that was the end of the story
Something inside me called freedom came alive
Livin' in a world without you


“Miksi et mene poliisin juttusille?” Kakashi antaa naiselle lasin uutta, tuoretta kahvia ja lähtee hakemaan tälle vilttiä.
”Ei niitä kiinnosta. Eikä ne voi tehdä mitään. Kytillä ei ole valtaa täällä.” Nainen on sulkenut silmänsä hörpätessään kuumaa kahvia. ”Ei sun ois tarvinnut. Tämä on aivan liikaa.” Kyyneleet kohoavat jälleen entuudestaan jo punaisiin silmiin.
”Shh. Kyllä tarvitsi. Et sä ois kadullakaan selvinnyt.” Mies kietoo toisen ympärille harmaan peiton – ainoan jonka hän löysi. ”Ja miehesi saa nyt rauhassa tuulettaa vihaansa pois.”  Kakashin äänessä on tietynlaista hellyyttä. Ei hän olisi kuvitellut muuttaessaan, että joutuisi vielä ottamaan kotiinsa pahoinpitelystä kärsivää naista. ”Mikä on nimesi?”
”Sakura Haruno. Entä sun?” Sakuraksi esittäytynyt nainen nostaa katseen toisen mustiin silmiin, siinä valaistuksessa silmistä kuitenkin pilkahtaa tietynlainen ruskean sävy.
”Kakashi Hatake. Jos haluat, voit mennä suihkuun. Pyyhkeen löydät sieltä. Saat nukkua täällä vaikka tämän yön ja mennä huomenna puhumaan poliiseille, jos vaikka saisit lähestymiskiellon.” Mies katsoo naista hetken. Ei tämä ole ansainnut tällaista – kukaan ei ole. Naisen vihreät silmät voisivat lumota kenet tahansa. Lähemmin katsottuna Sakura on suorastaan kaunis.
”Ei. Mä en mee puhuu kytil. Siit ei seuraa kuin huonoa.” Naisen katse on vihainen, mutta ei Kakashia kohtaan, ennemmin koko maailmaa kohtaan.  

Ah, there's a world without you
I see the light
Livin' in a world without you
Ah, there is hope to guide me
I will survive
Livin' in a world without you


“Missä suihku on?” Kakashi osoittaa kohti ovea makuuhuoneen vieressä. Tämä katsoo hetken naisen perään, kun tämä suunnistaa kohti kylpyhuonetta. On totta etteivät poliisit tee mitään, mutta auttaa se enemmän, kuin asian sikseen jättäminen.

Huokaisu karkaa miehen huulilta tämän ottaessa kaapista kaksi pakettia nuudeleita ja pistäessään toisen mikroon. Sakura saa itse tehdä itselleen iltapalaa, jos tahtoo.

Livin' in a world without you
Livin' in a world without you
Livin' in a world without you
Livin' in a world without you

Kommentit (Lataa vanhempia)
yuu-chan - 2009-02-07 17:31:33
tää on hyvä... en huomannut virheitä, mutta jos niitä oli niin enpä jaksa niitä hakeakkaan :D:D

5p. ja jatkoa kiitos :D

harinezumi - 2009-02-07 18:05:44
Tää on hyvä! En ole ennen törmännyt tällaiseen paritukseen, mutta ihan toimiva hyvällä kirjoittajalla :P
5pojoa.
(Eiks se oo tokio drift tai vastaavaa?)

Daligar - 2009-02-14 10:39:41
KakaSasu <3

Vahempaa kuvailua niiden puuhista kaipailisin 8D Ei, en ole yaoin perään ollenkaan, ehei XD

Sassehan rupes salaperäiseksi ku ei kertonu millasesta perheestä on :D

Muutaman virheen löysin:

Kohta Sasuke luovuttaa ja hyppää alas pöydältä, kumartaen ensin syvään yleisölleen ja työntäen kaikki saamansa rahat miehet kouraan (miehen)
Sasuke hyppää kuljettajan puolella ja Kakashi alistuu pelkääjän paikalle. (puolelle)

Saat 5p :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste