Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
vapaailta - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1702 sanaa, 10647 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-12 15:59:31
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Kilpailutyöni kisaan. Paritukseni Oli Tatti ja Sasuke, lisäksi cameona oman hahmoni Genman ja Tentenin treffit. Lukekaa, kommentoikaa ja arvostelkaa.

Arvostelu
4
Katsottu 1039 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nelikko seisoi hokagen toimistossa ja odotti vielä Tsunadea saapuvaksi. Nelikossa olivat joniniksi ylennetty Genma, sekä chuuninit Sasuke, Tenten ja nuori vasta chuuninkokeen läpäissyt Tatti. Nelikko alkoi olla jo hieman tuskastunut, sillä sisällä oli lämmin ja ulkona oli syksy, joka vaikutti pukeutumiseen.

Konoha tosiaan oli kylpenyt syksyn väreissä ja lämmin ilma oli tehnyt chuunin kokeesta mukavan katsottavan. Ujosti hymyilevä Tatti oli päässyt kokeen läpi helposti. Hänen ei ollut tarvinnut käyttää omaa erikoisliikettään, jonka oli oppinut Naruton ja Sasuken alaisuudessa. Vasta kokeiden jälkeen ensimmäinen tehtävä oli paljastanut hänen hurjan potentiaalin. Rikollisninjat olivat saaneet kokea hänen kovuuden. Muuten tämä vaalea pitkähiuksinen ja hoikka nainen muistutti kovasti, ainakin Sasuken mielestä, Uchihojen naisia. Sasuke katsoi kuinka itsevarman oloinen hän oli. Hän oli pukeutunut vihreään chuunin liiviin sekä tummaan syysasuun.

Sasukella oli yllään myös Vihreä chuunin liivi, sininen paita ja mustat housut. Paidan hihoissa olivat Uchihoille ominaiset viuhkat. Ristiselän kohdalla roikkui hänen pitkä katanansa. Hänen korpinmustien hiusten välistä pilkisti konohan otsapanta.

Tenten oli pukeutunut pitkiin ruskeisiin housuihin ja valkeaan paitaan. Hän kantoi selässään paksua kääröä, jossa olivat hänen aseet.

Tsunade astui toimistoon, jossa muut odottivat. Genma otti ruohonkorren pois suusta ja ilmoitti joukkue Genman suorittaneen tehtävänsä. Tsunade istuutui paikalleen ja huokasi:

”Hienosti suoritettu, tosin Naruto olisi halunnut mukaan ja siksi kesti, kun otimme sanallisesti yhteen käytävässä.”

”Hmph..., Usura tonkachi”, tuumi Sasuke.

”No niin, tästä huolimatta hyvää työtä ja saatte illan vapaaksi”, sanoi Tsunade.

Joukkue Genma lähti ulos hokagen toimistosta  ja laskeutui portaat alas ja astui talosta ulos syksyiseen auringon paisteeseen. Aurinko kuulotti konohan talojen kattoja, mutta kaduilla varjot olivat alkaneet jo pidentyä. Sakura saapui heidän luokseen ja tervehti kaikkia. Sitten hän jatkoi nelikon luota matkaa treffeille Leen kanssa.

Nelikko jatkoi matkaa Konohan ravintolakadulle, sillä heillä kaikkilla oli kolmen päivän hyorogan dieetin jälkeen nälkä. Ravintoloita ja teetupia oli riittämiin. Lopulta he päätyivät curryravintolaan. Genma ja Tenten katsoivat ihmeissään kylttiä.

”Elämäncurry, kuulostaa erikoiselta”, mutisi Genma.

”Outoa aivan, kuin olisin kuullut tämän nimen jossain”, tuumi Tenten.

Sasuke ja Tatti astuivat paikkaan mitään ihmettelemättä. Nelikko istuutui pöydän ääreen ja teki tilauksensa. Meni kymmenen minuuttia ja Lee sekä Sakura ilmestyivät ravintolaan. Heidän tehdessä tilaustaan Tenten sanoi:

”Nyt muistan tämä paikka myy Leen suosikkiruokaa, sitä kaamean vahvasti maustettua Currypöperöä. Meidän on häivyttävä.”

Tenten nousi ylös ja oli jo lähdössä, kun käsi tarttui häneen. Hän huomasi Genman ottaneen otteen hänen kädestä. Genma katsoi ylös Tenteniin ja sanoi:

”Älä hätäile. Me emme ole saaneet ruokaa vielä ja minne sinä aiot mennä, meillä piti olla treffit.”

Tenten nuolaisi ylähuultaan ja naurahti, sitten hän istuutui alas ja jäi odottamaan ruokaa. Genma ymmärsi, sillä hän oli kuullut Guylta Leen lempiruoasta. Sakuran ja Leen annokset tulivat ennen heitä. Sasuke katseli annoksia ja alkoi uskoa, että Tentenin paniikissa oli aihetta. Samassa kolmikko Naruto, Neji ja Hinata saapui ravintolaan. He huomasivat nelikon ja tulivat juttusille:

”Ai, tekin olette löytäneet tänne”, sanoi Neji.

”Joo, tämä on muuten nähtävä. Kohta Sakura syö curryä”, tuumi Sasuke.

Kaikkien päät olivat kääntyneet kohti kaksikkoa Lee ja Sakura. Sakura söi kyyneleet silmissä ja naama punaisena ruokaansa. Muut katsoivat hämmentyneinä, kun Naruto ja Sasuke kierivät nauraen lattialla.

Sitten Sasuke ja kumppanit saivat ruokansa. Naruto ja Hyuugat jatkoivat matkaansa toiseen pöytään. Genman, Sasuken ja Tatin kasvoista paistoi punainen väri, kun he olivat ottaneet ensimmäisen lusikallisen. Onneksi otin miedon, tuumi Tenten ja tunsi hikikarpaloiden nousevan otsalle ja iholle. Nelikko suoriutui ruokailusta kohtalaisesti ja maksettuaan lähti ulos.

”Huh, makuaisti lähti”, kirosi Genma.

”Älä muuta sano. Ei edes suudelmaa maista”, mutisi Sasuke.

”Kokeillaanko?”, ehdotti Tatti Sasukelle kiusallaan.

Sasuke jäi sanattomaksi. Olihan hän sopinut treffit taistelun jälkeen, mutta tämä oli hieman liian nopeaa etenemistä. Hän katsoi mailleen menevää aurinkoa ja sanoi:

”No, jos kokeilemme sitä kotonani.”

Genma hymyili ja arvasi, että olisi tullut aika kiittää seurasta ja lähteä viettämään hellä hetki Tentenin kanssa. Hän kiitti Sasukea ja Tattia seurasta. Sitten hän otti Tenteniä kädestä ja lähti kohti kotia. Kaksikko katsoi Genman ja Tentenin perään.

”Rakastuneita korviaan myöten”, tuumi Sasuke.

”Niin”, sanoi Tatti, ”Mennäänkö teille jo.”

Tatin äänessä oli hentoinen kärsimättömyyden vivahde. Sasuke huomasi sen, mutta ei sanonut mitään. Sitten Sasuke ojensi kätensä ja Tatti tarttui siihen. He lähtivät kävelemään kohti Uchihojen kylää. Varjojen leikki oli pisimmillän ja ensimmäiset lyhdyt alkoivat syttyä Konohaan. He kaksi kävelivät kohti länttä, jossa Sasuken asunto oli. Laskeva aurinko osui Tatin hiuksiin saaden ne kimaltelemaan. Sasuke nielaisi, sillä hän tunsi suunsa kuivuvan ja sydämen hakkaavan lujaa. Tuo nainen oli upea näky Sasuken mielestä.

”Kuule se jutsusi on todella mahtava. En edes harjoituksissa nähnyt vastaavaa”, sanoi Sasuke.

”Ai 'Akarai', mutta sehän on sinun ja Naruton ansiota”, tuumi Tatti.

”Hmm..., opettiko Naruto muuta sinulle? Hänhän oli ohjaajasi chuunin kokeiden toisen osion  harjoitus kuukautena.”, sanoi Sasuke.

”No, hän opetti minulle kuchiyose no jutsun.”

”Ei kai vaan sammakkoa!”, huudahti Sasuke ja löi käden otsalle.

”Ei nyt sentään, mutta lohikäärmeen kylläkin”, totesi Tatti.

Sasuke huokaisi helpotuksesta. Oli totta, että hän ja Naruto olivat kehittäneet Tatin Jutsun 'Akarain', joka oli eräänlainen yhdistelmä chidoria ja rasengania, mutta siinä oli ominaisuutena Tatin joustava chakra. Eli hänen oli mahdollista muovata chakraansa ja heittää se vastustajaa kohden sekä lisäksi saada loput palaamaan takaisin. Takaisin palautuva sähköinen chakra myös 'rääkäisi', jolloin Konohassa oli alettu puhua tekniikasta 'kuolonlintuna'.

He saapuivat Uchihojen kylään, jossa oli hiljaista ja pimeää. Kuu oli noussut ylös heidän kävellessä hiljaa pois ravintolalta. He katsoivat hiljaisina taivaalle syttyviä tähtiä. Kylän hälinä kuului kaukaa etäisenä. Sasuke sanoi:

”Tässä se nyt olisi, minun taloni.”

”Se on upea”, sanoi Tatti ja ihasteli näkymää etupihalla.

Komea puutarhamainen etupiha oli ollut Sasuken ensimmäinen uudistus talossa. He kävelivät värikkäiden pensaiden ja vielä vihertävän ruohikon poikki. He nousivat lyhyet puiset portaat etuterassille ja menivät sisään Taloon. Sasuke ei laittanut valoja, sillä hän nautti kuun kelmeän valon luomista varjoista. Hän kutsuikin aina naureskellen katselevansa iltaisin lehtivarjotanssia. Etenkin Leen tämä vitsi sai aina raivoihin.

Tatti oli hämmentynyt kaiken tämän upeuden keskellä ja istui olohuoneen sohvan reunalla hieman varautuneen oloisena. Sasuke otti liivin pois, samoin kuin katanan ja vei ne eteiseen. Sitten hän tuli takaisin olohuoneeseen ja sanoi Tatille:

”Ota tuo liivi pois. Turha sinun on hikoilla.”

Sasuke katsoi kuinka Tatti punehtui ja alkoi välttää katsekontaktia. Sasuke hymyili ja sanoi:

”Ymmärrän yskän. Teetäkö?”, hän kysyi.

Tatti nyökkäsi ja Sasuke meni keittiöön, jossa hän laittoi veden liedelle, samalla hän kuuli varovaisen vetoketjun äänen ja sitten askelia, jotka veivät eteiseen. Pian askelet palasivat ja Sasuken teevesi alkoi kiehua. Sasuke kolisteli hetken aikaa keittiössä ja tuli sitten olohuoneeseen tarjottimen kanssa, jossa oli teetä kannussa, kaksi mukia sekä suklaata.

”Mennään terassille.”, sanoi Sasuke ja viittasi liukuovea kohti.

Tatti meni ja avasi liukuoven, sitten he istuutuivat puiselle terassille. Ulkona oli mukavan viileää. Sasuke kaatoi teetä mukeihin ja katseli taivaalle. Seurasi hieman kiusallisen tuntuinen hiljaisuus, sitten Sasuke sanoi:

”Ota suklaata.”

”Ethän sinä pidä makeasta”, sanoi Tatti.

”En minä, mutta jos sinä pitäisit”, tuumi Sasuke ja punastui.

Tatti otti kohteliaisuudesta yhden palan ja mutusti sitä, sitten hän otti kulauksen teetä. Katsoi Sasukea ja kysyi:

”No joko kokeillaan?”

”Mitä, ai niin suudelmaa”, havahtui Sasuke.

Sasuke siirsi tarjottimen syrjään ja kumartui Tattia kohti. Ottaessaan Tattia syliin Sasuke huomasi tämän värisevän.

”Onko sinulla kylmä?”, kysyi Sasuke

”Ei, olen niin jännittynyt”, sanoi Tatti.

”Älä välitä kaikilla on ensimmäinen kerta”, rauhoitti Sasuke.

Niin heidän huulensa koskettivat ja kielet leikkivät toistensa ympärillä. He olivat lähes yhtä. Molemmista aika tuntui pysähtyvän, niin fantastista se oli. Suudelman kesto oli noin viisi sekuntia, mutta suorittajista se tuntui tunneilta. Kun he erkanivat toisistaan Tatti painoi päänsä Sasuken rinnalle. Sasuke sanoi:

”Jatketaan tätä muualla. Huoneeni on ihan tuossa nurkan takana.”

”Tehdään niin”, sanoi Tatti.

Heidän mennessä Sasuken huoneeseen Sasuke olisi voinut vannoa, että joku tarkkaili heitä. Sasuke kuitenkin astui huoneeseen, eikä huomannut kun varjoista erkani yksinäinen hahmo. Naruto oli tarkkaillut Sasukea ja ollut onnellinen tämän vihdoinkin onnistuessa rakkauselämässään.




Kommentit (Lataa vanhempia)
Tatti_ - 2009-02-12 16:04:43
Rakastan <3 :'DD Just ihana, Kiitos!! :D
Repeilin koko ajan, varsinki alussa x') Mä olin jotenki niin samanlainen ku yleensäki, paitti etten oo laiha ja vaalee :'D Mut siis luonne XD Ihmiset, ajatelkaa vain luonnetta!! o/  X'D

Tatti_ - 2009-02-12 16:05:04
Ja yllättäen, miulta 5pojoo :'DD

Naruto-chan - 2009-02-12 16:38:57
*täysi hajoaminen* Kiitos kun piristit tylsistyneen ja kipeän ihmisen iltaa! :'D Olipa mahtava lukea tällaista omasta serkustaan (Tatti_ on siis kyseinen serkku ;D). xD Muutaman kirjoitusvirheen löysin, esim. pari sanaa oli tarpeettomasti kirjoitettu isolla, mutta kaikillehan niitä tulee. ;D Ja Tatti_ huijaa, oikeesti se olis tossa tilanteessa jäykkänä kuin Sasuken... katana. x'D

Naruto-chan - 2009-02-12 16:39:43
Ja 5 pistettä tulee täältäkin, virheistä huolimatta. ;) Kumma tapa serkuksilla unohtaa laittaa pisteet ensimmäiseen viestiin... x)

Daligar - 2009-02-13 16:01:32
Rikollisninjat olivat saanneet kokea hänen kovuuden. Hitsit että ajattelin tuon kaksimielisesti XD

Joo siis.. x) Tämä oli hyvä ja tätä oli hauskaa lukea :D Tatti oli kokeilunhaluinen, rohkea tyttönen 8D
Ihana Sasse <3

Muutamia sanoja oli kirjotettu tarpeettomasti isolla, tosin en muist enää mitkä.

Sitten yksi juttu:

”Mennään terassille.”, sanoi Sasuke ja viittasi liukuovea kohti.

Käytit aina sanaa 'sanoi' kun joku puhui. Sitä ei kannata käyttää aina. Kannattaa sujauttaa sinne tänne esim: kuiskasi, huudahti, kiljaisi, murahti... jotain tämän kaltaista. Se elävöittää mukavasti tekstiä ^^

Onnea kisaan! Saat 4p :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste