Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 4 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1520 sanaa, 10318 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-27 18:18:45 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Myöhemmissä osissa shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
10
Katsottu 2308 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Tsunade oli läksyttänyt poikia kunnolla tapahtuneen nyrkkitappelun jälkeen ja lopulta Kiba sai syytteet niskaansa. Hän joutui pyytämään Sasukelta anteeksi ja hyvittämään Konanille sen, että oli keskeyttänyt tunnin. Kiba joutuisi pesemään kuvaamataidon luokan ikkunat koulun jälkeen, jotka olivat hyvin likaiset. Poika ajatteli, ettei ikkunoita oltu pesty varmaan kuuteen vuoteen.

Naruto mulkaisi Sasukea, kun hän tuli luokkaan Kiban kanssa. Kiballa oli hyvin nyreä ilme ja hän olisi yhtä hyvin voinut vetäistä mustahiuksista poikaa uudelleen turpaan. Konan katsahti tyytyväisenä Tsunaden kirjoittamaa lappua, jonka sai Kibalta.

Kun ruskeahiuksinen poika oli päässyt takaisin paikalleen, Naruto katsoi häntä kysyvästi. Poika arvasi heti, että blondi tahtoisi tietää mitä Tsunade oli valittanut ne kaksikymmentä minuuttia, joina tappelijat olivat olleet poissa.

”No?” Naruto uteli.

”Eipä mitään ihmeellistä, sitä samaa mitä aina. 'Tappelu on kiellettyä, seuraavasta kerrasta saatte jälki-istuntoa!' ” Kiba tivasi matkien Tsunaden ääntä.

Naruto naurahti ja alkoi piirrellä omaan paperiinsa pilakuvia luokkalaisistaan. Kiba nojautui tuolillaan Naruton pulpettia vasten ja katsahti blondin kuville naurahtaen varsinkin Inon ja Leen pilapiirroksille. Inolle oltiin piirretty jättimäiset elefantin korvat ja sian kärsä, silmät olivat kuin lautaset ja huulet muistuttivat grillimakkaraa. Leen silmiä korostivat suuret lasit, mutrusuun yläpuolelle oltiin tehty viikset ja kulmakarvat olivat jättimäiset puskat.

Samassa työ rutattiin ja kuului kamalaa kiljuntaa, Ino oli saapunut takaisin paikalleen ja oli nyt raivoissaan. Hän mulkoili Narutoa ja Kibaa vuoron perään ja heitti sitten ruttautuneen paperin roskakoriin.

”Näytänkö minä mielestäsi tuolta?!” Ino kimitti ja katsoi vihaisena blondia.

”Jaa-a..” Naruto sanoi ja repesi nauruun.

Konan heitti heti luokan taakse moittivan katseen, kun kuuli melua sieltä päin. Nainen jatkoi kuitenkin kohta omien origamien taittelua. Luokan katosta roikkui jo monenlaisia ja eri värisiä origamilintuja sun muita eläimiä, joita opettaja oli taitellut.

Pian Ino istahti omalle paikalleen Naruton viereen vihaisena. Hän repäisi pienen palan paperia työnsä yläreunasta, kirjoitti lappuun jotakin, ryttäsi sen ja heitti Sakuralle. Sakura tajusi avata rytätyn lapun ja luki sen. Sitten hän kirjoitti siihen vastauksen ja heitti takaisin Inolle. Viestintä jatkui niin kauan, kunnes Konan huomasi tyttöjen puuhat ja takavarikoi lapun itselleen. Hän lukisi sen myöhemmin.

Hinata oli ollut koko loppu tunnin kokonaan hiljaa, koska ei ollut uskaltanut sanoa mitään järkytykseltään. Hän vain mietti miksi Kiba oli hyökännyt Sasuken kimppuun. Lopulta hän tyytyi siihen johtopäätökseen, että Kiba oli ehkä ollut jostakin vihainen.

Vähän ajan päästä tunti loppui ja oppilaat lähtivät välitunnille. Kesäinen aurinko häikäisi pilvetöntä taivasta ja ruoho humisi tuulessa lehtipuiden tahtiin.

Naruto oli halunnut lähteä taas koulun takapihalle puun alle varjoon, sillä aurinko oli korkeimmillaan ja ulkona oli muutenkin kamalan kuuma. Poika istahti nurmikolle nojaten koivuun ja painoi silmänsä kiinni, varjossa oli vilpoisaa.

Viiden minuutin päästä Naruto kuuli kuinka tytöt nauroivat vähän matkan päässä hänestä. Sakura, Ino, Hinata, Temari ja Tenten olivat taas tulleet vilttinsä kanssa ottamaan aurinkoa. Heillä oli aurinkolasit päässä, farkkushortsit ja ohut toppi. Naruto vilkaisi syrjäsilmällä Sakuraa, joka hymyili puna poskillaan ja kertoi muille jotakin juttua.

Tytöt eivät olleet huomanneet puun alla olevaa Narutoa, joka kuuli kaikki heidän puheensa. Ino oli kysynyt kuka on heidän luokastaan komein poika. Kaikki muut olivat olleet hiljaa, paitsi Ino ja Sakura, jotka molemmat olivat äänestäneet Sasukea. Naruto oli siinä välissä tuhahtanut itsekseen ja painanut silmänsä takaisin kiinni.

Vähän ajan päästä kuului juoksuääniä, joku oli tulossa. Blondi raotti silmiään ja näki Kiban, joka oli tulossa pojan luokse. Pian Kiba olikin Naruton vieressä hengästyneenä.

”Mitä nyt?” blondi kysyi ihmeissään vatsaansa pitelevältä pojalta.

”Ollaan saatu idea.” Kiba sanoi hengästyneenä.

Naruto katsoi toista ihmeissään.

”Mikä idea?” hän kysyi.

Kiba kumartui Narutoa lähemmäs ja supisi hänen korvaansa jotakin. Blondin kasvoille vierähti hymy ja hän näytti peukaloaan virnistäen merkiksi siitä, että idea oli hyvä.

Sillä välin Gaara ja muut pojat paitsi Sasuke, Shino, Shikamaru ja Lee olivat pystyttäneet pienen keltaisen teltan koulun nurkkaukseen. Teltan päädyssä luki ”Pornoluola”. Pojat nauroivat idealleen ja pitelivät mahaansa kun valmistelivat esitystä. Välituntia oli jäljellä vielä runsaasti, joten he ehtisivät toteuttaa suunnitelmansa.

Naruto oli käynyt pyytämässä tytöt hänen ja Kiban mukaan, mutta kukaan ei ollut suostunut tulemaan. Hinata oli vieläkin surullinen siitä mitä tapahtui kuvaamataidon tunnilla.

Sakuraa kuitenkin alkoi epäilyttää poikien kysymykset ja hän päätti käydä katsomassa mitä oli tekeillä. Hän huomasi keltaisen teltan ja näki kuinka pojat menivät sen sisälle. Sakura alkoi miettimään pitäisikö telttaan mennä vai ei, mutta päätti sitten kuitenkin mennä sisälle.

Kun teltan vetoketju avautui, pojat katsoivat äimänä kuinka Sakuran pää pilkahti esiin. Teltan sisällä kaikki istuivat piirissä pelaamassa pullonpyöritystä juoden kylmää olutta. Sakura katsahti poikiin moittivasti ja astui peremmälle telttaan sulkien vetoketjun.

”Mitä helvettiä te oikein teette?” Sakura kysyi katsoen poikien touhua.

”Miltä näyttää? Pelataan.” Gaara vastasi.

”Tuutko mukaan?” Kiba kysyi virnistäen hieman kännipäissään.

”Voisihan sitä tulla, ei tässä kyllä muutakaan tekemistä ole.” Sakura sanoi ja istahti teltan lattialle Naruton ja Nejin väliin.

”Se on Kankuron vuoro pyörittää.” Kiba sanoi.

Kankuro pyöritti pulloa samalla kun Gaara antoi Sakuralle oluen. Tyttö korkkasi pullon ja joi siitä suoraan puolet. Pullo pysähtyi juuri silloin Sakuran eteen.

”Totuus vai tehtävä?” Kankuro kysyi.

”Tehtävä.” tyttö vastasi katsoen tarkkaavaisena poikaa.

Kiba naurahti ja vinkkasi pojalle salaa silmäänsä, hän älysi merkin.

”Riisu toppisi pois.” Kankuro käski ja hörppäsi hieman oluttaan.

Sakura punertui ensin hieman, mutta otti sitten topin päältään pois. Nyt hänellä oli vain rintaliivit ja valkoiset farkkushortsit päällään. Naruto katsahti tyttöä syrjäsilmällä, mutta joi sitten loputkin oluet pullostaan, blondilla ei nimittäin koskaan mennyt olut nopeasti päähän.

Sitten Sakura pyöritti pulloa. Pullo pyöri vähän aikaa, mutta pysähtyi sitten nopeasti kännipäissään huojuvan Kiban eteen.

”Totuus vai tehtävä?” Sakura kysyi.

”Totuus” Kiba huudahti ja nosti sormensa pystyyn.

Sakura huokaisi tylsistyneenä ja mietti mitä kysyisi. Vähän ajan mietinnän ja oluen juonnin jälkeen hän sai kasaan kysymyksen.

”Kiihottaako Hinata sinua?” hän kysyi ilkeästi hymyillen.

Naruto katsahti Sakuraa ihmeissään. Mistä hän tiesi, että Kiba tykkää Hinatasta? Poika oli nyt jo niin kännissä, että voisi vastata mitä tahansa.

”No totta helvetissä! Hinata on seksikkäin kenet tunnen!” Kiba huudahti nojaten Gaaran olkapäähän.

Sakura katsahti Kibaan tyytyväisenä ja naurahti hieman. Sitten hän avasi uuden olutpullon.

-----------------------------------------------------------------------

Viisi minuuttia oli kulunut ja pian kaikki teltassa olevat olivat kännipäissään, kaikki olivat juoneet ainakin kaksi tai kolme pulloa olutta. Sakura oli kaatunut Naruton syliin ja makasi siinä tyytyväisenä syöden teltassa olevaa kermakakkua.

Kiballe oli tullut kuuma, joten hän oli riisu'utunut niin, että hänellä oli vain bokserit päällään. Muut olivat riisuneet vain paitansa pois, koska telttaan oli tullut niin kuuma. Sakura oli yhä vain rintaliiveillään ja minihameellaan.

Vähän ajan päästä välituntikello pirisi ja kaikki kirosivat, koska kellon ääni oli kova ja kaikki väittivät, että heidän päänsä räjähtäisivät.

Kun Neji, Naruto, Kiba, Gaara, Kankuro ja Sakura olivat jotenkin onnistuneet ryömimään teltasta ulos, välituntivalvoja oli tullut räyhäämään heille, että he myöhästyisivät kohta tunnilta. Opettaja ei ollut huomannut, että nuoret olivat olleet kännissä, joten hän oli lähtenyt jo sisälle.

Sakura kaatui nurmikolle, joten Naruto ja Neji joutuivat taluttamaan hänet sisälle luokkaan. Pojat olivat joutuneet jopa pukemaan Sakuralle topin takaisin päälle. Kiba ei muistanut laittaa vaatteitaan takaisin päälle, joten hän tuli luokkaan pelkissä boksereissa ja sai sen takia hurraavia kannustuksia.

Pian Anko ilmestyi luokkaan ja alkoi kertomaan jotakin tulevasta Ruotsin kokeesta. Kaikki huokasivat. Sen tunnin kaikki olutta juoneet sekosivat tunnilla ja saivat kokoajan huomautuksia sun muita varoituksia. Tunnin lopulla Anko kuitenkin alkoi epäillä, että nuoret olisivat juoneet jotain kiellettyä.

Ruotsin tunti oli viimeinen tunti, joten kaikki pääsivät sen päätyttyä kotiin. Kiba kuitenkin ehdotti, että koko luokka tulisi yökylään Naruton luokse, sillä blondilla oli aina hiljaista kotona ja nyt olisi muutenkin viikonloppu edessä. Jopa Sasuke suostui tulemaan muiden mukana Narutolle, sillä hän halusi nähdä millaisessa paikassa poika asuu. Kaikki siis suuntasivat koulun jälkeen keltaiseen suureen omakotitaloon, jossa oli iso piha ja pihalla uima-allas.

-----------------------------------------------------------------------
Tämmöstä siis tällä kertaa.
Toivottavasti miellytti, oikeastaan piti tämä lisätä jo aikoja sitten, mutta olin laiskalla tuulella enkä jaksanut alkaa kirjoittaa. :3
Seuraava osa on täällä todella pian, pitäkää siis silmänne ja korvanne auki! >D
Kommentti on tervetullutta!

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-02-27 19:04:53
Joi koulussa? Pornoluola? xDDDDDDDDDD

Vaadin jatkoa nopeasti!!!!!Ei ollut virheitä ja ihan hyvän pituinen toi oli^_^

Kaikki menee Naru-chanin luo...Mäkin meen! mutta ennen sitä 5pistettä sulle tästä!! : DD

MasterMind - 2009-02-27 21:01:57
Tää oli hyvä :DD Hajosin etenkin tolle pornoluolalle. Pituus oli mukava ja eipä mitään virheitä iskeny silmiin:D Jatkoa toivon mukaan tulee lähitulevaisuudessa :D
5 pist.

Kanaye - 2009-04-13 22:21:08
Hyvä Kiba! Urheasti tehty, kalsareilla luokkaan >:D *Kuvittelee sitä ja saa hirveät nosebleedit*
5 pojoa *tunkee paperia nenään*

SabakuNoGaara - 2009-04-15 21:50:12
aiettä narskalla iso omakotitalo jossa oli uima-allas?!?! mistä se semmoisen o itelleen huijannu?!

MrXinxu - 2010-08-02 21:05:33
jos en iha väärin oo lukenu ni ensin sanottiin et Sakural on shortsit ja toppi ja tos lopus sanottii et minihame?
Mut hyvä ficci ollu tähän asti ja oon tainnu lukee kaks ekaa osaa joskus aikasemminki. Tykkään kaikist tämmösist kouluficeist, mut en KibaxHina parituksest, mut se hän on mun ongelmani ja aijon silti jatkaa lukemist :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste