Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 5 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1649 sanaa, 11393 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-01 21:48:35 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
10
Katsottu 2449 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Bussi oli täpösen täynnä sen jälkeen kun Naruton luokka oli astellut sinne. Kuski oli aina välillä vilkuillut peilistä varmuuden vuoksi nuorten perään, koska pelkäsi heidän riehuvan ja rikkovan koko auton. Kymmenen minuutin päästä kaikki kuitenkin lähtivät pois kyydistä suunnaten Naruton talolle pojan opastuksella.

Nyt oli perjantai, joten ei tarvinnut murehtia edes liiasta valvonnasta yhtään. Aamulla kaikki saisivat nukkua niin pitkään kuin haluisivat. Blondilla oli vain yksi murhe: jääkaappi häämötti tyhjyyttä ja jonkun täytyisi käydä kaupassa ostamassa jotain syötävää ja juotavaa.

Vähän ajan päästä kaikki olivat saapuneet suuren keltaisen omakotitalon eteen, jossa oli ilmeisesti myös yläkerta. Kaikki tahtoivat nähdä millaisissa oloissa Naruto asui, joten koko luokka rynni sisälle pamauttaen oven blondin nenän edestä kiinni.

Naruto kirosi, Kiba oli ottanut häneltä avaimet ja poika oli sisällä. Blondi koitti ensin tiirikoida lukkoa auki, mutta koska hänen hermonsa romahti, hän lähti takapihalle kolkuttelemaan ikkunoita. Pienen kiroamisen ja hiusten revinnän jälkeen Kiba tuli päästämään Naruton sisälle, koska oli huomannut että blondi puuttui paikalta.

Kännipäissään oleva Sakura ja innoissaan oleva Ino olivat ottaneet ohjelman laadinnan tehtäväkseen. Gaara, Kankuro ja Shikamaru olivat lähteneet kauppaan ostamaan jotakin syötävää ja juotavaa – Shikamaru kylläkin valittaen. Hinata, Tenten ja Temari olivat lähteneet yläkertaan pelaamaan playstationia Leen ja Shinon kanssa. Neji ja Sasuke juttelivat vähän matkan päässä toisista jotakin omia asioitaan.

Kiba kertoi Narutolle suunnitelmansa mitä yöllä tulisi tapahtumaan. Blondi kuunteli toista kiinnostuneena aiheesta ja lopulta nauroi sille. Puolen tunnin päästä kaikki oli jo valmista. Sakura ja Ino vaativat huomion ja kaikki tulivat alakertaan kuuntelemaan mitä ohjelmaa he olivat keksineet.

”Ensinnäkin, nyt aluksi on vapaa-aikaa. Kaikki saavat tehdä mitä haluavat.” Ino kertoi.

”Puolen tunnin päästä kun kello on kuusi, kaikki joutuvat vuorollaan pelaamaan Twisteriä.” Sakura sanoi virnistellen.

”Kun kaikki ovat pelanneet, pidetään kokkauskilpailu. Kaikki joutuvat tehdä jonkinlaisen juoman. Se joka voittaa, joutuu tekemään illan juotavat.” Ino sanoi.

”Perseestä.” Gaara hymähti väliin.

”Pää kiinni! Me ei olla vielä kerrottu kaikkea!” Sakura huudahti Gaaralle. Punapää mulkaisi tyttöä.

”Kilpailun jälkeen on pullonpyöritystä, kaikkien on pakko osallistua.” Sakura jatkoi.

”Sen jälkeen kellon pitäisi olla noin yhdeksän ja siihen aikoihin on taas vapaa-aikaa, niin kuin koko loppu ilta.” Ino kertoi.

”Illan ja yön aikana kun loppu aika on vapaa-aikaa, saa keksiä erilaisia kilpailuja, mutta niihin ei tarvitse osallistua jos ei halua.” Sakura sanoi hymyillen.

Tytöt kiinnittivät aikataulun seinälle ja lähtivät sen jälkeen jonnekkin. Shikamaru alkoi valittaa, että kaikki kilpailut ovat liian vaivallisia, mutta lopulta hän sai kengästä päähänsä. Lopulta kaikki olivat taas hajaantuneet omiin oloihinsa. Kiba virnisti ja veti Naruton mukaansa yläkertaan. He kävelivät makuuhuoneen vierestä ja näkivät, että kaikki olivat jo järjestelleet omat paikkansa.

”Mitä me täällä tehdään?” Naruto kysyi hermostuneena, kun Kiba veti häntä perässään.

”Oota niin näät.” Kiba naurahti ja pysähtyi juuri oleskeluhuoneen eteen.

Naruto katsahti poikaa kun hän hiipi Hinatan taakse. Tyttö ei huomannut takanaan vaanivaa Kibaa, joten poika yllätti hänet laittaen omat kätensä Hinatan silmille.

”Arvaa kuka?” poika kysyi matkien Sakuran ääntä.

”Eh.. Kiba-kun?” tyttö kysyi hätkähtäen.

Poika vetäisi kädet pois ja hymyili tytölle. Naruto käveli Kiban viereen katsoen poikaa kummissaan.

”Mistä tiesit, että se olin mä?” Kiba kysyi virnistäen. Hinata punastui ja katsoi lattiaan.

”Veikkasin..” hän sanoi hiljaa.

”Tuutko pelaamaan pokeria meidän kanssa?” poika kysäisi viittoen Narutoon päin.

”En ole oikein hyvä siinä..” Hinata aloitti.

”Voit pyytää muitakin mukaan.” Kiba sanoi. Naruto kohotti kulmiaan, millaisesta pokerista olisi kyse?

Hinata nyökkäsi ja lähti alakertaan hakemaan muita mukaan. Kun hän saapui takaisin oleskeluhuoneeseen, hänen takanaan seisoivat Temari, Shikamaru, Sasuke ja Tenten. Naruto ja Kiba kohottivat juuri silloin katseensa ja järkyttyivät, Uchiha tulisi mukaan? Ei helvetissä!

Hinata hymyili viattomasti ja pyysi muita peremmälle. Pian kaikki olivat yhden pöydän ääressä kortit käsissään. Narutoa otti päähän se, että Sasuke oli mukana. Aina sen paskiaisen piti änkeä kaikkialle, miksi se oli edes tullut mukaan, hänen omaan kotiinsa? Kiba ei edes katsahtanut koko poikaan, häntä ärsytti niin suunnattomasti. Taasko se oli vikittelemässä Hinataa?

-----------------------------------------------------------------------

Puolen tunnin päästä kello oli kuusi ja kaikki ilmestyivät jälleen alakertaan. Nyt olisi vuorossa ärsyttävin peli ikinä – Twister. Ainakin Shikamaru oli manannut koko peliä sen koko puolen tunnin ajan, mitä kaikilla oli ollut vapaa-aikaa. Naruto oli saapunut muiden kanssa pokeripöydän ääreltä myös alakertaan, Temari oli voittanut. Sasuke oli tullut tietenkin toiseksi.

”Nyt sitten pelataan Twisteriä!” Ino huudahti hymyillen ja levitti pelimaton lattialle. Sakura piti kädessään arpojaa, hän saisisi kiduttaa pelaajia.

Inolla oli kädessään musta silinterihattu. Hän veti hatusta neljä lappua, kaikki arvasivat heti, että pelaajat arvottaisiin.

”Ensimmäiset neljä pelaajaa ovat Hinata, Naruto, Gaara ja Temari!” Ino huusi kovaan ääneen.

”Voi perse.” Gaara murahti ja asteli pelimaton reunimmaisille väreille muiden kanssa. Sakura pyöräytti arpojaa.

”Vasen käsi, vihreä.” hän sanoi ja katsoi, että pelaajat myös tottelivat. Tyttö pyöräytti uudelleen arpojaa.

”Oikea jalka, punainen.” Sakura sanoi.

Vähän ajan päästä paikat alkoivat olla jo tukalat. Hinata oli joutunut Temarin ja Naruton kanssa solmuun ja Gaara oli kaikkien päällä. Lopulta Temari kuitenkin kaatui ja joutui pelistä pois. Viiden minuutin päästä Gaara oli ulkona niin kuin kaikki muutkin, sillä poika oli romahtanut kaikkien päälle. Ino nauroi mielipuolisena.

”Toinen kierros.” Sakura ilmoitti ja veti hatusta neljä nimilappua.

”Seuraavat astukoot matolle: Sasuke, Neji, Tenten ja Lee.” tyttö sanoi hihkuen.

Leetä harmitti, ettei ollut päässyt samaan peliin Sakuran kanssa, mutta hän lupasi näyttää kuitenki parhaansa. Tenten oli punertunut kasvoiltaan, koska oli päässyt Nejin kanssa samaan peliin. Sasuke hymähtyi tylsistyneenä.

”Vasen jalka, punainen.” Ino selosti.

”Vasen käsi, sininen.” tyttö jatkoi katsoen miten hankaliin asentoihin pelaajat joutuivat.

”Oikea jalka, vihreä.” blondi sanoi nauraen samalla kun näki, miten Lee joutui kurottamaan Tentenin ali.

Tenten rysähti ensimmäisenä ja sen ansiosta Leen käsi meinasi murtua, koska poika oli tytön alla. Molemmat siis vedettiin ulos pelistä. Kilpailu oli kova, mutta lopulta Neji kuitenkin hävisi ylivoimaiselle Sasukelle, joka sai ihailevia katseita Sakuralta ja Inolta.

Vähän ajan päästä kaikki olivat päässeet pelaamaan ja seuraava ohjelmavuoro sai alkaa: juomien tekeminen. Kaikki asettautuivat keittiöön pöydän äärelle. Tuomarina toimi Naruto, koska juomissa sai käyttää alkoholia ja blondilla oli parhain viinapää. Naruto otti Inolta vastaan sääntölapun ja alkoi lukea sitä ääneen.

”Säännöt ovat seuraavat:
1.Toisten juomiin ei saa kajota
2.Alkoholia saa käyttää, mutta ei saa käyttää koko pulloa
3.Juomissa saa käyttää lisukkeena vain marjoja tai hedelmien paloja” poika luki.

Kiba naurahti ääneen kuultuaan säännöt ja valtasi heti ensimmäisenä parhaimman pöydän, josta sai kaikki tarpeelliset aineet.

”Saatte aloittaa.” Naruto käski ja alkoi tarkkailla muiden touhuja.

Sakura teki korkeaan lasiin marjasorbetista ja vaaleanpunaisesta väriaineesta juoman. Tyttö sekoitti siihen myös hieman vadelmalikööriä ja upotti sinne kolme kirsikkaa. Hän asetti juomaansa valkoisen pillin.

Kiba valitsi appelsiinimehua ja salmiakkilikööriä pieneen lasiin. Poika pudotti pari jääpalaa ja sitruunan lasiin. Lopuksi hän teki lasin reunalle sokeriraekuorrutuksen.

Hinata oli saanut tehtyä metsämarjamehusta ja spritesta yhdistelmän pieneen lasiin. Tyttö oli saanut muotoiltua sitruunasta sydämen ja hän upotti sen lasiin. Sitten hän kaatoi lasiin vielä sinistä väriainetta ja pudotti sinne yhden jääpalan.

Vähän ajan päästä kaikki olivat saaneet juomansa tehdyksi, eikä kukaan ollut kajonnut toisten juomiin. Gaara vilkuili ympärilleen kuin varoen, ettei kukaan voisisi pihistää hänen juomaansa.

Naruto kävi kaikkien luona maistamassa juomaa ja antoi niille paperille arvosanat. Hän mietti aina maistaessaan juomia, miltä se maistui ja oliko se edes hyvää. Lopulta hän kuitenkin valitsi voittajaksi Temarin juoman, johon oltiin yhdistetty piparminttulikööriä, spritea, vadelmia ja mustikoita. Tyttö oli värjännyt juomansa vihreäksi.

-----------------------------------------------------------------------

Pullonpyöritys oli alkanut. Kaikki istuivat hiljaa ringissä olohuoneen lattialla pullo ringin keskellä. Temari oli tehnyt kaksi suurta boolikulhoa täyteen juomaansa. Suurin osa oli jo päissään, koska juomasta meni tosi nopeasti sekaisin.

”Ino aloittaa.” Kiba sanoi odottaen jo pullon pyörimistä.

Tyttö naurahti ja pyöräytti pulloa. Pullo pyöri nopeasti kunnes se pysähtyi äkkiä Nejin eteen.

”Totuus vai tehtävä?” tyttö kysyi hihittäen.

”Totuus.” poika vastasi.

”Tykkäätkö kenestäkään tällä hetkellä?” Ino kysyi.

Nejin poskille hiipi pieni puna. Hän oli hiljaa vähän aikaa, kunnes sai kerättyä ajatuksensa kasaan.

”Joo, tykkään.” hän vastasi punastuen. Sitten hän pyöräytti pulloa nolostuneena, kaikki olivat hiljaa. Pullo pysähtyi Naruton eteen.

”Totuus vai tehtävä?” Neji kysyi.

”Tehtävä.” blondi vastasi virnistäen. Hän oli jo ihme kyllä hieman humalassa.

Neji mietti hetken. Ehkä jokin paha tehtävä olisi kaikkien mieleen, sitten saisi ainakin nauraa.

”Suutele Sasukea.” Neji sanoi tyyni ilme kasvoillaan.

”MITÄH?!” Naruto huudahti nousten seisomaan ja katsoi muita kuin anellen armoa.

-----------------------------------------------------------------------
Koitin tehdä tällä kertaa hieman pidemmän, taisin onnistua. :3
Mutta joo, toivottavasti miellytti.
Ajattelin tehdä tämän nyt sunnuntaina, koska huomenna itselläni on englannin kokeet (joihin en ole jostain kumman syystä jaksanut lukea XD).
No, toivottavasti ei mee ihan penkin alle.
Kommentit ja pisteet ovat tervetulleita!
Anteeksi, että jätin tuollaiseen kohtaan, mutta jatkoa tulee pian, joten ei hätää! >D

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-03-02 16:36:01
MARJA! MASIKKA! MUSTIKKA...OMENA!!

Joo eli tää oli niin hyvä xDD

(”Suutele Sasukea.” Neji sanoi tyyni ilme kasvoillaan.

”MITÄH?!” Naruto huudahti nousten seisomaan ja katsoi muita kuin anellen armoa.)

joo eli en löytänyt virheitä ja olin jo odottanut tätä...JATKOO!!

ja 5 pistettä^_^

Karkki - 2009-03-02 17:32:48
Hah, Naruto suutelee Sasukea! Pian jatkoa. 4pojoo

MasterMind - 2009-03-02 17:34:10
Jee! Jatko tuli näin nopeesti wihhee! En löytänyt virheitä taikka mitään eli jään odottelemaan jatkoa :D
5 pist.

narusegawa - 2009-03-02 19:09:07
MÄ ARVASIN!!!! MÄ ARVASIN ETTÄ NARUTO JOUTUISI TEKEMÄÄN SASUKEN KANSSA JOTAIN!!! *Vislauksia*
Repesin kyllä tuossa lopussa.
5p. ja lupaat kanssa tehä sitä jatkoo pian! ^^
Kiitokset ihan parhaasta jatkosta!

Kanaye - 2009-04-13 22:27:54
Yosh, pullonpyöritystä~~<3 Sitä on tullut itelläkin pelattua useampaan kertaan. Kjehehee.. Mut joo, mahtava ficci jälleen kerran ^^ 5 pojoo :D

Hobitti - 2010-01-06 10:29:01
pussaa sitä Narska!! Ole mies!!! XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste