Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 6 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1962 sanaa, 12896 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-03 22:49:23 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
11
Katsottu 2381 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Naruto katsoi Nejiä suu auki, kuin ei olisi voinut sisäistää asiaa. Kaikki katsoivat blondia innoissaan ja odottivat mitä hän tekisi. Sasuke istui hiljaa paikallaan omissa ajatuksissaan, joten hän ei ollut edes kuullut koko tehtävän antoa. Naruto käänsi katseensa Sasukeen, joka piti silmiään kiinni. Miettikö hän jotain?

Pian kännipäissään huojuva Kiba tönäisi blondin melkein pojan päälle. Naruto pysähtyi juuri ja juuri hänen kasvojensa eteen, Sasuke ei ollut huomannut mitään, hänellä oli silmät yhä kiinni.

'Ei yksi pussaus musta homoa kait tee..' Naruto mietti hikipisara valuen hänen otsaansa pitkin.

Blondi kyykistyi Sasuken eteen ja katsoi hänen kiinni olevia silmiään, pojalla oli pitkät mustat ripset. Naruto hengitti epätasaisesti ja epäröi hetken. Kun hän oli hieman kerännyt itseluottamusta, hän sulki itsekkin silmänsä ja painautui Sasuken kanssa suudelmaan. Samalla hetkellä Sasuken silmät rävähtivät auki ja hän katsoi vielä järkyttyneempänä Narutoa, joka suuteli häntä. Yhtä nopeasti kun blondi oli Sasukea suudellut, hän oli myös vetäytynyt pois ja mennyt takaisin omalle paikalleen.

Kaikki katsoivat Narutoa ihmeissään, mutta sitten kaikki ajattelivat, että ehkä blondi oli sen verran juonut, ettei ollut tajunnut mitään ja oli sen takia kovin rauhallinen. Blondi ei kuitenkaan ollut kovinkaan rauhallinen, hänen sydämensä löi tuhatta ja sataa ja hän oli vähällä yökätä, mutta piti kuitenkin neutraalin ilmeen. Naruto oli suudelman aikana myös tuntenut Sasuken ruumiinlämmön itsessään ja samoin myös pojan huulten maun. Hän oli aina luullut, että poika olisi kovinkin kylmä, mutta se ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Blondi oli hiljaa ja pyöritti pulloa. Se kolahti juopuneen Kiban kohdalle.

”Totuus vai tehtävä?” blondi kysyi, kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

”Tehtävä.” Kiba huusi innoissaan, blondi veti kasvoilleen ilkeän virneen.

”Riisu Hinatan paita.” Naruto sanoi virne kasvoillaan.

Kiba totteli käskystä ja konttasi tytön luokse. Hinata oli muuttunut tulipunaiseksi, vaikka hän olikin lievässä humalassa. Kiba oli tullut tytön taakse ja oli ottanut kiinni Hinatan paidanliepeestä. Kun poika oli vetämässä paitaa tytön pään ylitse, hänen kätensä lipsahti ja osui Hinatan pehmeään rintaan. Poika vetäisi nopeasti kätensä pois rinnan kohdalta, koska pelkäsi tytön kiljaisevan tai lyövän häntä päin naamaa.

Hinata oli tuntenut Kiban käden kosketuksen ja oli punastunut sitäkin enemmän. Hän istui hiljaa lattialla jalat ristissä katsoen hämmentyneenä lattiaa. Poika oli saanut vähän ajan päästä paidan tytön pään ylitse, joten tehtävä oltiin saatu suoritettua.

Kiba konttasi takaisin paikalleen pieni puna poskillaan. Sitten hän pyöritti vuorollaan pulloa. Se pyöri ja pyöri, kunnes osui Temariin.

”Totuus vai tehtävä?” Kiba kysyi hämillään.

”Totuus.” tyttö vastasi tyynesti.

”Onko sinulla ja Shikamarulla jotain meneillään?” Kiba laukaisi suoraan, myös siksi että oli humalassa, mutta myös uteliaisuutensa vuoksi.

Temari punertui hieman poskiltaan ja puri huultaan. Shikamaru vilkaisi tyttöön hämillään itsekkin.

”On...” tyttö vastasi painaen katseensa pulloon ja pyörittäen sitä.

Vähän pullon pyörinnän jälkeen pullo pysähtyi Inon eteen. Tyttö oli inoissaan ja meinasi kaatua Kiban päälle, koska oli niin pahasti päissään.

”Tehtävä!” tyttö ennätti huutaa, ennen kuin Temari oli edes kysynyt vielä mitään.

Temari raapi päätään ja otti huikan omatekoisesta juomastaan. Sitten hän avasi silmänsä ja katsoi Inoa pirullisesti hymyillen.

”Riisu itsesi alasti.” tyttö sanoi.

Kaikki katsoivat häntä kuin puulla päähän lyötyä, myös Ino. Blondi oli luullut, että saisi vihdoin ja viimein tehdä jotakin Sasuken kanssa, mutta epäonnekseen joutui paljastamaan itsensä kaikille ällöttävillekkin pojille!

Ino vetäytyi ensimmäisenä pelistä pois, hän ei alentuisi moiseen. Kyllähän tytön maine kärsisi jos hän näyttelisi itseään noin vain.

Kaikki muutkin lopettivat Inon myötä pelin, koska se oli käynyt jo liian pitkäveteiseksi. Nyt olisi loppu ilta vapaa-aikaa, joten kaikki säntäsivät omiin oloihinsa.

Sasuke lähti ulos takapihalle, koska halusi syventyä omiin ajatuksiinsa ja katsella tähtiä. Kevyet askeleet painoivat ruohonkorsia maata vasten ja tuuli puhalsi kevyesti. Sasuke istahti lyhyen omenapuun alle ja katseli kirkkaita tähtiä, jotka loistivat tummalla pilvettömällä taivaalla.

Hän mietti päivän tapahtumia, mutta aina hänen päähänsä pälkähti jostain kumman syystä Naruto. Poika muisti selvästi mitä oli tapahtunut, blondi oli suudellut häntä. Kylmät väreet virtasivat tummahiuksisen pojan ruumista pitkin, kun hän ajatteli koko asiaa. Olihan suudelma ollut ihan miellyttävä, muttei hän olisi koskaan kuvitellut suutelevansa Naruton kanssa. Sasuke katsoi tähtiä ja näki silmiensä edessä blondin rauhalliset kasvot, silmät suljettuina. Poika ravisti päätään, mitä hän oikein ajatteli?

-----------------------------------------------------------------------

Sillä välin Sakura oli haastanut Hinatan, Naruton ja hekottavan Kiban räsypokkaan. Kaikki olivat suostuneet, mutta Hinata hieman ujostellen. Totta kai! Jos hän häviäisi, häntä nolottaisi toden teolla. Kaikki neljä istuivat suuren pyöreän pöydän ääressä kortit käsissään. Hinata oli myös hieman huono pelissä, joten Sakura avusti häntä hieman. Kiba vilkuili välillä syrjäsilmällä Hinataa.

Sakura oli tällä hetkellä voitolla, tytöllä oli vielä kaikki vaatteet päällään. Sen sijaan Hinata oli vain alusvaatteillaan, niinkuin pojatkin. Naruto oli äärimmäisen huono koko pelissä, hän ei oikein välittänyt korttipeleistä. Viimeisimmässä pokeripelissäkin hän oli hävinnyt ja Temari oli voittanut ylivoimaisesti, miten tytöt osasivat pelata niin hyvin?

”Kuule Naruto, voisitko käydä hakemassa meille alakerrasta juotavaa?” Sakura kujersi mahdollisimman viettelevällä äänellä. Naruto ei kuitenkaan noteeraanut tytön ääntä sen kummemmin.

”Jaa.. no, kai mä voin.” blondi vastasi ja lähti alakertaan huokaisten.

Rappuset narisivat hieman, kun poika laskeutui niitä pitkin alakertaan. Hän huomasi, että baaritiskin takana seisoi Temari tekemässä juomia. Naruto suuntasi tytön luokse ja pyysi neljä juomaa. Temari sekoitti juomat nopeasti jo tottuneena työhönsä ja ojensi tarjottimen pojalle, jossa oli neljä drinkkiä.

”Kiitti.” poika sanoi ja lähti takaisin portaita pitkin yläkertaan.

Kun Naruto oli päässyt oleskeluhuoneeseen, Kiba ja Sakura virnuilivat jatkuvasti. Poika katsahti heihin kummissaan laskien tarjottimen pöydälle. Hinata otti varovaisesti lasin käteensä ja joi siitä hiukan, se oli hyvää. Kiba katsoi juuri sillä hetkellä tyttöä ja käsitti juuri miksi tykkäsi hänestä niin kovasti: Hinata oli suloinen, jopa humalassa.

Peli jatkui tylsistyneeseen tahtiin, Sakura oli edelleen johdolla. Kiba ja Naruto istuivat boksereillaan tuoleillaan ja Hinata yhä alusvaatteillaan pieni puna poskillaan. Pian seinäkello löi tasan kaksitoista, nyt oli keskiyö. Kiba pääsisi pian toteuttamaan suunnitelmaansa blondin kanssa.

”Luovutan!” Sakura huudahti yhtäkkiä. Kaikki kolme katsoivat häntä ihmeissään.

”Kuinka niin luovutat, olet johdolla?” Kiba tivasi ärtyneenä.

”Joudun menemään kylpyyn.” tyttö vastasi ja näytti pojille kieltä.

”Kai se käy?” Sakura lisäsi katsoen Narutoa.

”Siitä vaan..” poika vastasi.

Tyttö lähti pöydästä drinkki mukanaan makuuhuoneeseen. Hän keräsi repustaan kaiken tarvittavan ja lähti sitten kylpyhuoneeseen naksauttaen oven lukkoon. Pian alkoikin jo kuulua veden lorinaa, tyttö täytti kylpyammetta.

Hinata lähti myös makuuhuoneeseen ja veti päälleen olkaimellisen yöpyjaman, joka oli vaaleansininen. Sitten hän veti jalkoihinsa vaaleansiniset aamutohvelit ja lähti alakertaan Temarin seuraksi. Kaikki olivat vieläkin hereillä, paitsi Gaara, Kankuro ja Shikamaru, jotka olivat sammuneet alakerran pöydän ympärille. Kiba halusi tehdä pojille pienen jekun, muttei voinut toteuttaa sitä, koska Naruto veti hänet pois paikalta.

Kaikilla oli ollut hauskaa koko illan, kunnes Ino kailotti ympäri taloa jotakin joutavaa, josta kukaan ei saanut mitään selvää. Kaikkien korvat meinasivat mennä lukkoon moneen kertaan ja yksi naapureista tuli valittamaan, ettei yöllä saisi meluta. Naruto sai tietenkin syytteet niskaansa, koska hän itse omisti talon ja oli pyytänyt kaikki luokseen.

Kahden tunnin päästä kello oli kaksi ja vain harva oli vielä hereillä. Niihin harvoihin kuului tietenkin Naruto, kännipäissään huitova Kiba, nurmikolla istuva Sasuke ja juomia tekevä Temari, jolla oli harvinaisen hyvä viinapää. Sasuke ja Temari olivat omissa oloissaan ja miettivät omia asioitaan. Kiba ja Naruto olivat päättäneet järjestää pienen jekun kaikille nukkujille, joten he olivat hiipineet yläkertaan.

Kiballa oli mukanaan eri värisiä pernamenttitusseja, joita ei niin vain saisi pois. Naruto oli ottanut mukaansa sakset. Pojat koittivat olla päästämättä turhan suuria ääniä, joten Kiban piti purra nyrkkiään suurimman osan, ettei olisi revennyt nauramaan. He olivat hiipineet makuuhuoneeseen asti ja valinneet jo tulevat uhrinsa. Kiba oli varoittanut Narutoa, että jos hän tekisi jotain Hinatalle, hän saisisi maksaa.

Kiba kumartui Leen luokse ja piirsi hänen naamaansa mustalla tussilla suuret viikset ja silmien ympärille lasit. Sitten hän siirtyi piirtämään muiden kasvoihin. Naruto sen sijaan leikkeli joidenkin henkilöiden tarvikkeita, vaatteita sun muuta, mikä tielle sattui. Aamulla kaikki yllättyisivät varmasti, ehkä jopa suuttuisivat.

-----------------------------------------------------------------------

Sasuke oli saanut tarpeeksensa tähtien katselusta, joten hän suuntasi sisälle. Poika näki ensin ympärillään vain sammuneita henkilöitä, mutta sitten hän näki hieman kauempana Temarin, joka istui sohvalla katsoen jotakin televisiosta. Poika ei kuitenkaan jäänyt juttelemaan tytölle, vaan suuntasi suoraan yläkertaan. Hän kuuli askelia ja pysähtyi makuuhuoneen oven eteen. Sasuke kurkkasi oven raosta mitä oli tekeillä ja näki Kiban piirtelemässä toisten kasvoihin jotakin.

Sasuke ei kuitenkaan välittänyt toisen teoista, tuhahti vain ja lähti oleskeluhuoneeseen. Hän nappasi kirjahyllystä kirjan ja rojahti suurelle sohvalle. Samalla hän mietti miten Narutolla oli edes varaa tällaiseen taloon? Pojalla ei ollut vanhempia hänen tietääkseen elossa, joten mistä blondi oli saanut rahat talon hankkimiseen ja muutenkin ylläpitämiseen? Lopulta Sasuke lopetti pohtimisen ja alkoi lukea kirjaa, jonka hän oli napannut hyllystä.

Sillä välin Kiba oli jo sammunut makuuhuoneen lattialle, samoin Temari, joka oli vähän aikaa sitten vielä katsellut televisiota. Molemmat olivat nukahtaneet yhtäkkiä. Naruto oli jäänyt makuuhuoneeseen yksin. Häntä ei kuitenkaan enää kiinnostanut leikellä toisten tavaroita, joten hän lähti huoneesta pois horjuen, hän oli juonut jo hieman liikaa. Blondi näki tumman hahmon lojuvan sohvalla lukien jotain, häntä alkoi kiinnostamaan kuka henkilö oli, joten hän käveli oleskelutilaan.

Tummahiuksinen poika nosti katseen kirjasta, hän näki edessään Naruton. Pojan silmät kiiluivat kuun valossa ja hänen hiuksensa näyttivät jotenkin tummemmilta, mutta myös vaaleammilta. Sasuke katsoi blondia vähän aikaa hiljaa, mutta suuntasi sitten katseensa takaisin kirjaan. Naruto tuli vielä hieman lähemmäs tummaa varjoa, koska ei erottanut vieläkään kunnolla, kuka henkilö oli. Pian blondi oli jo niin lähellä toista, että pelästytti Sasuken katsomalla tätä suoraan silmiin.

”Ai, se olitkin sä.” poika mutisi ja käännähti pois päin hieman horjahtaen.

Sasuke kuitenkin ennätti ottaa blondin ranteesta kiinni, ennen kuin hän ehti lähteä kokonaan pois huoneesta. Naruto katsahti poikaa kysyvästi.

”Ei sittenkään mitään..” Sasuke sanoi ja päästi pojasta irti.

Naruto lähti huoneesta makuuhuoneeseen, häntä väsytti. Kello oli jo kolme yöllä.

-----------------------------------------------------------------------
Aa, sain tehtyä. >.<
Helkkari tämä meni kyllä myöhään kirjoittaa, herätin ton yhenkin ja sain raivarit päälleni. :<
Toivottavasti tykkäsitte, kommentti tervetullutta!

Kommentit (Lataa vanhempia)
narusegawa - 2009-03-04 00:32:07
JEEEEIIIJJJ!!!!!!
Ja vielä paremman jatkon teit! Ihana toi naruto ja Sasuke!
Varsinkii se kun naruto oli suudellut sitä ja mennyt istumaan!! Awwws! <3
5p. vähä sekava kommentti mulla taas. Jatkeles taas pian! ^^

Karkki - 2009-03-04 08:44:17
Todella hyvä! (kuten aina) :DD se pullonpyritys homma oli jo aika paha, jos minun ilmeeatä katsoo. Nimittäin isäni meinasi tulla katsomaan tämän ihanan tekstin, mutta onneksi ei tullut. Minulla ei ole hyvä pokerinaama ficcien lukemisessa. Täydet pojot!! En ole oikein SasuNaru fani, mutta Sasuken ajatukset ulkona oli kyllä niin parhaat;))

Hidefini - 2009-03-04 11:26:24
Äää. Edelleen ihana. Aaw. Ihanan pitkäkin vielä. Aww.
Pilkkuvirheitä jonkin verran (enimmäkseen joistakin puuttuu pilkku) ja muutama kirjoitusvirhe, iski silmään:
Nyt olisi loppu ilta vapaa-aikaa (=loppuilta)
Kiballa oli mukanaan eri värisiä pernamenttitusseja (=erivärisiä)
Jatkoa ja ja ja pian! <3

MasterMind - 2009-03-04 17:48:26
Jippee jatkoo tuli taas näin noppesti :DD En nyt oikeen keksi sanottavaa mut toivon muka ajatkoo tulee nopeesti :D
5 pist.

kagome-chan - 2009-03-04 17:56:14
Ihana<33

Uuhmama Sasuke ajattelee Narutoa ;)
Niin muuten mistä Narska saa rahat...? Alkaa ihan epäilyttää :D
Odotin tätä niin ! Joo hyvän pituinen oli eikä ollut virheitä !

Milloin jatko tulee? no kuitenkin 5pistettä ja SE jatko nopeasti tänne.

Kanaye - 2009-04-13 22:34:42
Pakko mennä lukeen seuraava osa, kukukuu~~
Rakastan sun tapaa kirjottaa, rakastan rakastan rakastan <3 :D
5 pojoa ^u^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste