Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 7 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1422 sanaa, 9586 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-06 22:42:16 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
11
Katsottu 2531 kertaa, Ladattu 1 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Aurinko oli noussut jo vähän aikaa sitten, mutta kaikki yhä nukkuivat sikeästi. Makuuhuoneessa nukkuneilla oli kaikilla kasvoissa joitakin ihmeellisiä kuvioita, paitsi Narutolla ja Kiballa, jotka olivat pilan tehneet. Naruto oli jopa leikellyt Sakuran yöpyjamaa niin pahasti, että siitä näkyi kaikki lävitse.

Sasuke oli nukahtanut sohvalle kirja sylissään. Hän oli lukenut koko yön kauhuromaania, joka oli ollut joksenkin kiinnostava. Poika oli saanut unta vasta neljän aikaan, viimeisenä siis. Temari oli simahtanut television eteen, koska ohjelmat olivat olleet niin tylsiä, ettei niitä edes jaksanut kunnolla seurata.

Puolen tunnin päästä yläkerrasta kuului nopeita askeleita ja sen jälkeen pitkää ja kuuluvaa yökkäilyä, Kiba oli saanut krapulan. Pojan päätä jomotti todella pahasti ja häntä oksetti, hän ei pystyisi syömään mitään aamiaista, kaikki tulisi ylös.

Muut heräsivät sen seurauksena ja katsoivat toisiaan. Sen jälkeen kuului kiljuntaa, kauhistuneita huutoja ja valitusta. Makuuhuoneesta kaikki ryntäsivät peilien eteen ja katsoivat järkyttyneinä kasvojaan. Joku oli sotannut ne tussilla! Naruto sen sijaan nukkui rauhallisesti makuuhuoneen lattialla koiranpennun näköisenä.

Sakura oli myös pian huomannut, että hänen rakkain yöpyjaman oltiin leikelty riekaleiksi. Lopulta tyttö myös huomasi, että hänen rintansa näkyivät pyjamasta puoliksi. Hän kiljaisi ja lukottautui makuuhuoneeseen, jossa Naruto nukkui. Tyttö ei ollut huomannut lattialle käpristynyttä blondia.

Sakura veti syvään henkeä ja istuutui ovea päin lattialle katsoen lattiaa edessään. Kun hän oli siinä tovin istunut, hän kuuli hiljaista tuhinaa. Tyttö kääntyi katsomaan tuhinan suuntaan ja näki Naruton nukkuvan takanaan. Sakuran silmät suurenivat ja hän juoksi paniikissa ympäri huonetta, kunnes keksi mennä verhojen taakse vaihtamaan vaatteita.

Naruto kuuli uniensa läpi lattian töminän ja raotti hieman silmiään, kaikki olivat näköjään jo heränneet. Blondi nousi istumaan lattialle haukotellen ja venytellen. Sitten hän kääntyi hakemaan ikkunan läheisestä vaatekaapista vaatteita. Samalla hän kuuli epätasaista hengitystä taaempaa. Poika käänsi päänsä äänen suuntaan ja näki Sakuran, jolla oli vain alushousut ja rintaliivit päällään.

Naruto katsoi tyttöä silmät suurina ja Sakura alkoi kiljua. Tyttö veti verhon eteensä ja koitti pukea vaatteet ylleen. Naruto kääntyi poispäin ikkunan suunnasta ja piteli nenäänsä. Sitten hän otti vaatteet syliinsä ja lähti kylpyhuoneeseen pukemaan vaatteitaan, Kiba oli jo lähtenyt lepäämään muualle.

Kun poika oli saanut puettua vaatteet ylleen, hän lähti alakertaan, jossa kaikki olivat. Naruto laskeutui portaat alas ja näki muiden pyyhkivän kasvoistaan pernamenttitussia pois. Blondi naurahti hieman.

Vähän ajan päästä kaikki olivat jotenkin saaneet tusseilla piirretyt kuviot kasvoistaan pois. Kaikki kerääntyivät olohuoneeseen ja katsoivat odottavina Kankuroa ja Gaaraa, joilla oli lupa laatia päivän ohjelma. Pojat mulkoilivat muita hiljaa odottaen puheenvuoroa, kun kaikki huusivat sitä sun tätä. Kohta kaikki osasivat hiljentyä, Sakurakin oli ehtinyt tulla yläkerrasta alas puhtaissa ja ehjissä vaatteissaan.

”Tänään ohjelma alkaa tylsällä piiloleikillä.” Kankuro selitti.

”Kaikki menevät jonnekkin talon eri kolkkiin piiloon ja etsijä joutuu etsiä niin kauan, kunnes kaikki on löydetty. Piiloa saa vaihtaa, mutta toisten piiloja ei saa paljastaa.” Gaara sanoi tyynesti muita katsoen.

”Vaivalloista.” Shikamaru tuhahti. Gaara heitti poikaan murhaavan katseen.

”Kun kaikki ollaan löydetty, joku saa tehdä sapuskaa kaikille.” Kankuro sanoi ja arpoi tyttöjen keskuudesta jonkun, joka osasi kokata.

”Vaikka sinä, Sakura.” poika jatkoi.

”Miksi minä?!” Sakura valitti ja laittoi kädet puuskaan.

”No sinä ja Hinata sitten.” Kankuro sanoi neutraalilla äänellään.

Hinata nyökkäsi pikaisesti ja katsoi Sakuraa hymyillen. Toinen leppyi ja otti kädet pois puuskasta.

”Sen jälkeen kaikki lähtevät pihalle ja siellä sitten keksitään jotain tekemistä.” Gaara sanoi tylsistyneenä.

Kaikki katsoivat poikia kuin puulla päähän lyötyjä, ohjelma oli todellakin tylsää. Kun ihmiset olivat taas supisseet itsekseen jotain, Kankuro valitsi Naruton etsijäksi, koska hän tiesi talon parhaiten – olihan se hänen oma talonsa.

Temari, Tenten ja Hinata lähtivät yhdessä etsimään piilopaikkaa. Sakura ja Ino kikattivat juosten ympäri taloa etsien hyvää piiloa. Lee tietenkin seurasi Sakuraa ja sai aina välillä mulkauksia itseään kohti. Shino, Neji, Kiba, Kankuro ja Gaara retuuttivat Shikamarua perässään, koska poika ei jaksanut millään mitään. Sasuke oli jo hakeutunut jonnekkin.

Sillä välin kun muut etsivät piilopaikkoja, Naruto laski itsekseen sohvalla. Hän olisi halunnut mennä mielummin piiloon kuin joutua laskemaan. Blondi oli laskenut tovin ja päässyt jo lukuun viisikymmentä. Poikaa ei enää huvittanut laskea, hän lähti etsimään muita.

Juuri silloin Naruto kuuli yläkerrasta juoksun ääniä, hän päätti mennä käräyttämään juoksijat saman tien. Blondi asteli varovasti ja mahdollisimman hiljaa portaat ylös. Poika näki vilauksen vaaleanpunaisista hiuksista ja pitkästä ponihännästä.

”Sakura ja Ino nähty.” poika kajautti ja tytöt tulivat harmistuneina esiin kylpyhuoneesta.

”Miten niin muka näit meidät?” Ino tivasi ja näytti vihaiselta.

”Näinpähän vaan.” Naruto sanoi ja lähti makuuhuoneeseen, ehkä joku olisi piiloutunut sinne.

Poika oli astellut suoraan makuuhuoneeseen ja järkyttyi, kun näki Shikamarun ja Temarin suutelevan toisiaan. Blondi käännähti nopeasti ympäri ja lähti pois makuuhuoneesta.

”Suunnitelma toimi.” Temari sanoi irrottauduttuaan Shikamarusta ja vinkkasi silmää punaisille Hinatalle ja Kiballe, jotka olivat piiloutuneet vaatekaappiin. Gaara, Kankuro, Neji ja Shino olivat sänkyjen alla ja pitelivät neniänsä.

Naruto liikkui oleskelutilaan päin etsien muita. Häntä ei todellakaan kiinnostanut Shikamarun ja Temarin puuhat. Blondi näki edessään olevalla sohvalla jonkun makaavan. Poika käveli lähemmäksi sohvaa ja näki siinä Sasuken, joka oli nukahtanut. Naruto katsahti toiseen hiljaisena, mutta päätti sitten lähteä alakertaan.

-----------------------------------------------------------------------

Sillä välin kärähtäneet Ino ja Sakura olivat lähteneet ulos haukkaamaan raitista ilmaa - oikeastaan kylläkin tupakoimaan. Tytöt juorusivat ulkona muista luokkalaisistaan ja nauroivat käkättäen jutuilleen.

”Tiesitkö, että Hinatalla ja Kiballa on jotain meneillään?” Sakura kysyi Inolta, joka katsoi toista silmät pyöreinä.

”Oikeesti? Luulin Hinatan tykkäävän Narutosta..” blondi sanoi ihmeissään.

”No niinhän se aluks tykkäskin, mutta ei kyllä mikään ihme jos kiinnostus menee...” Sakura sanoi nauraen.

Ino nyökytti päätään, pudotti tupakantumpin maahan ja talloi sen. Sakura teki samoin ja kohta tytöt olivatkin jo tulleet takaisin sisälle. Heidän edessään seisoi Naruto, joka katsoi tyttöjä ihmeissään.

”Et ole vielä tainnut saada löydettyä muita?” Ino kiusasi.

”Enpä en. Kaikki ovat jossain ihmeen korvessa.” poika vastasi ärsyyntyneenä ja katsoi sitten Inoa, joka näytti kieltään.

Tytöt osasivat todellakin olla ärsyttäviä, varsinkin Ino. Naruto lähti takaisin yläkertaan ja sieltä sitten makuuhuoneeseen. Shikamaru ja Temari olivat jo ulkona, samoin nukkuva Sasuke. Enää pitäisi löytää vain jostain Kiba, Shino, Gaara, Kankuro, Neji, Hinata ja Tenten. Juuri sillä hetkellä, kun poika avasi makuuhuoneen oven, hän näki kaikkien etsittävien pelaavan keskellä lattiaa korttia. Naruton suu loksahti auki ja hän katsoi muita ihmeissään.

”Ettekö aijo mennä piiloon?” poika kysyi.

”No ei. Kuka jaksaa?” Kiba vastasi virnistäen ja heitti kortteja lattialle.

Hinata laski kortit käsistään ja sipsutti Naruton ohi alakertaan, ruokaa täytyisi ruveta laittamaan. Tyttö pyysi Sakuran ja Inon mukaansa alakerrassa ja kaikki kolme alkoivat valmistella ruokaa.

Tunnin päästä ruoka oli valmista ja kaikki istuivat keittiön pöydän ääreen. Pöytää oltiin jouduttu suurentamaan, että kaikki olisivat sen ääreen mahtuneet. Sakura, Hinata ja Ino olivat tehneet ruoaksi misokeittoa ja kaikki söivät sitä hyvällä halulla. Jälkiruoaksi he olivat tehneet yhdessä suuren kermakakun.

Ruokailun jälkeen kaikki lähtivät ulos. Viisitoista minuuttia kaikki hyppelehtivät pihalla itsekseen ja sen jälkeen Kiba oli saanut mieleensä hyvän idean, mitä voitaisiin tehdä.

”Mikä se idea on?” Temari kysyi hieman epäilevänä.

”Me mennään metsään!” Kiba huusi ja katsoi muita.

”Hä?!” kaikki kysyivät yhteen ääneen ja katsoivat Kibaa aivan kuin hän olisi mielenvikainen.

-----------------------------------------------------------------------
Tämä piti lisätä jo varmaankin päivä sitten, mutten saanut sitä valmiiksi. Anteeksi siis viivästys!
Seuraavassa osassa siis metsähihhulointia, kestäkäämme heidän pelleilynsä. >D
Kommentit ja pisteet ovat jälleen tervetulleita!
Seuraava osa on täällä jo varmaankin huomenissa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
kagome-chan - 2009-03-06 23:52:28
MISOKEITTOA! Nam<33

Joo eli tosi hyvä kuten aina ja kuvailua vähän enemmän muuten täydellinen (se on muutenkin täydellinen) Jatka vaan samaan malliin ja se Jatko nopeasti tänne! :DD

5pistettä ^_^

Karkki - 2009-03-07 09:07:27
Temarin ja Shikamarun idea oli niin hyvä! Meneekö ne metsään?! no menkää sitten:)  Sakuran yöpyjama parka.... 4pojoo

Hidefini - 2009-03-07 10:57:44
Ah jatkoa. Tää oli vähän töks töks ja jonkun verran muita osia tylsempää/ kuivempaa luettavaa. Tykkään tästä silti. Älä kuitenkaan venytä tätä turhaan liian pitkäks, jos ideat alkaa loppumaan.
Muutamia pilkkuja puuttui sieltä sun täältä. Muuta rakentavaa en nyt löytänyt.
Saat 4 pojoa ja sitten sitä jatkoa vain tulemaan ^^

Zep - 2009-03-12 19:08:05
Luin kaikki osat ja tykkään tästä tarinasta, vaikka en Naruton heteroparituksista tykkääkkään 8D Kuvailua toki kaipaisin, mutta tämä on hyvä näinikin : D
Jatkoa odottelen 8D

Kanaye - 2009-04-13 22:39:43
Yay, metsään >:D *ajattelee pervoja*
Rakastin tätäkin osaa, Kiiiitoooos<3
5 pojoa

Rechiba - 2009-12-29 02:22:47
Miks Sakura juoksee piloon vaikka sen piti laskee? XD olenko se minä vai tarina? XDD

Raiku16 - 2014-04-27 19:22:01
´´Me mennään metsään!´´repesin totaalisesti, ihana Kiba ja sen ideat:DD ShikaTemaki oli tooosi kiva ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste