Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
My school love osa 18. - Ayumi92
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3219 sanaa, 18920 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-03-15 17:46:47
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Joo, tämä on sitten tavallista lyhyempi osa, mutta toivottavasti se haittaa paljon.

Miten päättyikään kaikkien ilta? ;D Inon ja Lyran puhelinkeskustelu...

Arvostelu
8
Katsottu 1221 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Aamu valkeni kirkkaana ja kauniina, vaikka se ei tuntunutkaan monen mielestä siltä, sillä melkein kaikilla oli kamala krapula. Lyra oli yksi niistä joka selvisi aamusta ilman krapulaa koska ei ollut juonut yhtään ja heräsi siihen, että Ino soitti hänelle yhden aikoihin päivällä. Hän oli nukkunut hyvin pitkään, se saattoi kyllä johtua stressistä myös.

Ino oli puhuessaan virkeä, vaikka hän poistuikin välillä oksentamaan. Lyra ei voinut kun huokaista puhelimeen kuuluvasti. Hän tiesi, että saisi kuulla Inolta ihan kaiken illasta ja siitä, mitä muille oli oikein tapahtunut hänen ja Sasuken lähdettyä.

Lyra punastui kun ajatteli nuorempaa Uchihaa. Hän oli halannut tätä ja suudellut tätä poskelle kun poika oli saattanut hänet kotiin. Kaiken lisäksi hän oli itkenyt tämän sylissä ja muutenkin turvautunut tähän. Mutta se oli kai ihan luonnollista jos oli epävakaassa mielentilassa? Joka tapauksessa, asiat olivat muuttuneet vain entistä sekaisimmiksi.

”Me harrastimme illan aikana kolme kertaa seksiä!!” Ino kiljui puhelimeen niin että Lyran korviin sattui.  

”Ihanko totta…?” Lyra kysyi unisesti. Inon 20 sekuntia kestävä kikatus varmisti asian. Inon ilta oli siis mennyt niin hyvin Deidaran kanssa kuin mahdollista…

”Joo, joo! Ensin siellä bileissä ennen kuin sinä hävisit jonnekin, sitten kun olit jo lähtenyt ja sitten vielä Deidaram kämpillä…!” Ino selitti ja tämän oli vaikea peittää innostustaan asiasta. Lyra kuunteli ystäväänsä kärsivällisesti ja päätti olla mainitsematta miten surkeasti hänen iltansa oli melkein päättynyt.

”No miten teillä sitten meni?” Lyra kysyi ja yritti kuulostaa kiinnostuneelta, vaikkei ollutkaan sitä. Onneksi Ino oli niin onnensa kukkuloilla, ettei kuullut Lyran äänessä olevaa, kyllästynyttä sävyä.

”Tosi hyviiin! Deidara oli…aivan uskomaton! Varsinkin silloin, kun hän…” Ino sanoi unelmoivalla äänellä, kunnes Lyra keskeytti hänet.

”Ino, älä viitsi mennä yksityiskohtiin,” Lyra pyysi.

”Miksen? Kavereillehan ne juuri kerrotaan!” Ino huudahti närkästyneenä. Lyra huokaisi puhelimeensa.

”Kerro ne sitten kun Sakurakin on kuulemassa. Olen varma, että hän haluaa kuulla ne myös,” hän totesi. Ino oli jonkin aikaa hiljaa ja se häiritsi Lyraa. Mistä oikein oli kysymys?

”Tuota…Sakura on koti-arestissa ja sen lisäksi myös aika pahassa krapulassa…” Ino sanoi lopulta ja kuulosti vähän huolestuneelta.

Lyra jähmettyi sillä sekunnilla. Hän muisti mitä oli nähnyt nuorisotalolla…Sakura suutelemassa hänen isoveljeään Hiwataria…

”Miksi Sakura on arestissa?” hän kysyi lopulta ohuella äänellä. Ino oli taas hiljaa jonkin aikaa.

”Tuota…hän tapasi yhden pojan siellä bileissä ja…” tämän ääni vaimeni. Lyra tunsi olevansa hieman vihainen. Ino ei siis suostunut kertomaan hänelle totuutta.

”Siis Hiwatarin,” Lyra totesi hieman tylysti.

”Niin…” Ino sanoi ja kuulosti nololta ja anteeksipyytelevältä. Lyra huokaisi rasittuneena. Hänen päätään vihloi vähän.

”Mikset kertonut heti, että se oli Hiwatari?” hän kysyi. Ino tuhahti hieman.

”No ethän sinäkään kertonut siitä että hän oli tullut kotiin,” hän totesi. Lyra tunsi olonsa ärtyneeksi. Miksi kaiken piti olla niin hankalaa? Miksei Ino tajunnut että hän oli yrittänyt vain suojella ystäväänsä isoveljeltään?

”Miksi olisin kertonut? Hiwatari on yksi paskapää, johon ei kannata luottaa. Kuinka paljosta lyödään vetoa, että hän ei halua Sakuraa kohta?” hän kysyi hieman vihaisesti ja turhautuneena.

”Ei se siltä eilen kyllä vaikuttanut!” Ino sanoi kipakasti.

”Se johtuu siitä että rakas veljeni oli eilen illalla todella humalassa ja kyllähän sinä tiedät mitä typeryyksiä silloin tulee tehtyä!” Lyra sanoi ja alkoi jo tosissaan suuttua. Sama juttu taas. Kaikki uskoivat pelkkää hyvää hänen idiootti-veljestään, eivätkä nähneet tämän todellista luonnetta. Se ärsytti häntä vain lisää.

”No anteeksi vain!” Ino huusi ja kuulosti hyvin kiukkuiselta. Hän oli jo lyömässä luurin Lyran korvaan. Lyralle tuli huono omatunto.

”Anna anteeksi, Ino. Minulla on vain vähän päänsärkyä ja sitä paitsi minulla ei ollut niin hauska ilta kuin teillä…” hän huokaisi surulisesti.

”Ei se mitään. Miksei ollut? Sinähän lähdit Sasuken kanssa, vai mitä?” Ino kysyi uteliaana. Lyra ei ymmärtänyt Inoa ollenkaan. Ensin tämä oli kamalan kiukkuinen ja sekunnin päästä tämä oli taas aurinkoinen, oma itsensä.

”No niin, mutta…se ei ole siltä miltä se näytti…” Lyra sanoi ja tunsi kurkkuaan kuristavan. Hän ei halunnut muistella sitä, miten Hidan oli melkein raiskannut hänet.

”Ei vai?! Sinä olet selvästi ihastunut Sasukeen! Voi hitto sinun kanssasi! Pari päivää sitten olit vielä Naruton kanssa ja nyt olet jo iskenyt Uchihan…!” Ino kikatti kunnes Lyra keskeytti hänet.

”Minä en ole ihastunut Sasukeen! Naruton ja minun juttu on ohi ja haluan olla nyt vain yksin…” Lyra sanoi kipakasti mutta tunsi sydämessään oitis pistoksen. Hän valehteli. Ja muistot alkoivat taas pyöriä hänen mielessään.

”Oletpas!” Ino nauroi puhelimeensa.

”En ole!” Lyra huusi mutta päätti vaihtaa puheenaihetta. Hän oli kasvoiltaan täysin punainen jo nyt. Sen takia hän päättikin kysyä Sakurasta.

”Miksi Sakura on arestissa?” Lyra kysyi nopealla äänellä. Ino nielaisi.

”No tuota…se on aika ikävä juttu, mutta kai se pitää kertoa, olemmehan ystäviä,” hän totesi. Lyra helpottui kun Ino ei enää puhunut hänestä, Sasukesta ja Narutosta ja heidän kolmiodraamastaan.

”Niin, Ino?” hän kysyi. Syntyi hetkeksi hiljaisuus kun Ino alkoi puhua.

”No, kuten tiedät Sakura nuoli aika paljon veljesi kanssa ja he…no…harrastivat kerran suojatonta seksiä naistenvessassa…” tämä kuiskasi lopulta.

Lyra tunsi sydämensä jättävän lyönnin väliin, mutta ei ollut juuri sen järkyttyneempi. Syvällä sisimmässään hän oli kuitenkin aavistanut mitä noiden kahden välillä oli eilen tapahtunut kun hän oli lähtenyt.

”Vai niin…” hän totesi hiljaa ja hänen kasvonsa olivat ilmeettömät, jota Ino ei tietenkään puhelimen toisesta päästä voinut tietää.

”Joo, niin…ja sitten tulivat poliisit,” Ino sanoi surkealla äänellä. Lyra järkyttyi hieman.

”Mitä?!” hän kysyi huudahtaen yllättyneenä.

”Joo. Jotkut naapurit lähellä olivat valittaneet melusta ja sen takia kutsuivat poliisit paikalle. Ja kuten varmaan tiedät, Sakuran isä on kaupungin poliisipäällikkö ja hän oli tietenkin mukana ja…” Ino vaikeni taas ja Lyra saattoi melkein vannoa että tämä puri huultaan.

”Niin?” hän kysyi hieman huolestuneella ja uteliaalla äänellä.

”Siis Sakuran isä oli mukana kun he olivat ratsaamassa paikkaa. Onneksi minä olin häipynyt Deidaran kanssa, joten me emme jääneet kiinni. Mutta kuitenkin, Sakuran isä tuli sisään ensimmäisenä samalla kun muut poliisit alkoivat ottaa kiinni muita ja tutkia nuorisotaloa. Ja…Sakura oli juuri silloin vessassa Hiwatarin kanssa ja…” Inon ei tarvinnut kertoa loppua, sillä Lyra arvasi sen jo.

”Ei helvetti…” Lyra mutisi puhelimeensa ja painoi silmänsä hetkeksi kiinni. Sakuran isä oli siis yllättänyt tyttärensä harrastamasta seksiä Hiwatarin kanssa…

”Niin…he olivat alastomia kun heidät löydettiin. Voi saatana oikeasti…Sakura on arestissa ja bileet päättyi siihen…” Ino sanoi surullisena.

”Miten paskapää-veljeni kävi?” Lyra kysyi hieman huolestuneena. Hän ei muistanut kuulleensa tämän tulleen kotiin viime yönä.

”No Sakura ei ainakaan muista sitä, mutta jos veljesi ei ole tullut kotiin yöllä, hän on todennäköisesti nukkumassa Deidaran kavereiden luona,” Ino sanoi. Lyra huokaisi.

”Eli sunnilleen missä?” hän kysyi. Ino hihitti hieman.

”No Itachin luona, eli Uchiha-perheen kartanossa!” hän sanoi iloisesti.

”Voi helvetti…Sasuke on sitten siellä myös…” Lyra mutisi hiljaa.

”No niin on! Menehän hakemaan veljesi ja samalla saatat nähdä Sasuken…!” Ino hihitti vihjailevasti.

”Ei! Minähän en sitä ääliötä hae! Hän saa itse kävellä krapulassa kotiin ja minun puolestani vaikka oksentaa sisuskalunsa pihalle!” Lyra kivahti. No hän ehkä liioitteli hieman…

”No älä viitsi…Sasuke saattaa olla vielä nukkumassa ja kaupungilla liikkuu huhu, että hän nukkuu Aina ilman paitaa…” Ino kuiskasi hihitystensä välistä puhelimeen.

Lyra punastui entistä pahemmin ja hänen poskiaan kuumotti. Kunpa Ino puhuisi jostain muusta välillä…

”Ole jo hiljaa…muuten, mitä toisille oikein tapahtui illalla? Monet katosivat ainakin…” Lyra kysyi ja toivoi samalla hartaasti että puheenaihe vaihtuisi nyt. Se ilmeisesti tehosi, koska Ino nauroi ja kuulosti hyvin innostuneelta.

”Joo! Ne olivat kyllä pahimmat bileet ikinä…” blondi selitti puhelimeen. Lyra nielaisi epävarmana ja niin Ino alkoi kertoa hänelle illan tapahtumia…


”Ihan hullua menoa. Sakura nuoli veljesi kanssa koko illan ja minä olin Dein kanssa. Sasuke hävisi välistä jonnekin mutta teillä näytti silti olevan säpinää kun tanssitte ja lähditte yhdessä pois…Kuitenkin, Sakuralla on oikeasti maailman huonoin viinapää ja hän oli kauheassa kunnossa, ei pysynyt edes pystyssä ollenkaan ja oksensi vähän väliä. Luulin hetken, että Sakura sammuu tai joutuu jopa sairaalaan…kaiken lisäksi hän löi kai päänsä baarijakkaraan,” Ino kertoi.

Lyra oli hieman järkyttynyt. Hän ei ollut arvannut miten pahassa kunnossa Sakura oikein oli ja oli ollut täysin tietämätön siitä, ettei tämä pystynyt yhtään hallitsemaan juomistaan.

”Kamalaa…” hän kuiskasi.

”Joo ja noloa varsinkin se, kun Sakuran isä yllätti hänet ja veljesi vessasta. Minä en ollut niin sekaisin onneksi, en juonut niin paljon kuin Sakura ja Dei oli myös kohtalaisen selkeä. Vaikka…Dei kyllä rikkoi vahingossa yhden baarijakkaran…” Ino totesi ja kuulosti vähän nololta.

”Ei ihme, että hän kuulostaa nololta…” Lyra ajatteli itsekseen.

”Ja sitten kävi niin, että Naruto lähti aika aikaisin pois ja vaikutti aika surulliselta ja tuntui olevan samalla vihainen rakkaalle Sasukellesi. Hän kuitenkin kai pääsi ihan turvallisesti kotiin.”

Lyra huokaisi helpottuneena ja tunsi sydämen sykkeensä tasoittuvan. Hän oli ollut aika huolissaan eilen Narutosta ja oli pelännyt tämän juovan itsensä masentuneena huonoon kuntoon tai jäävän auton alle tai jotain muuta pahaa.

”Kiba sekosi niin pahasti että poliisit veivät hänet ja Hinatan kotiin. Hinata itki koko matkan poliisiautossa, mutta pääsi kai ihan kunnossa kotiin. Vaikuttaa silti että noiden kahden juttu alkaa horjua…Kiba vielä haukkui humalassa Hinatan huoraksi ja joi melkein kaiken boolin yksin,” Ino sanoi ja vaikeni sitten. Lyra tunsi pahaa oloa Hinatan puolesta. Miksi Kiba oikein oli tuollainen ääliö? Hinata-parka…

”Sitten vielä…Shino sammui baaritiskille ja hänet piti viedä sairaalaan. Booli taisi olla liian vahvaa. Ja Chouji on sairaalassa myös,” Ino sanoi ja kuulosti taas huolestuneelta.

”Mitä ihmettä? Ovatko he millaisessa kunnossa nyt?” Lyra kysyi hieman pelästyneenä.

”Joo, Shino heräsi tänä aamuna ja Chouji joutui sairaalaan vain ylensyönnin takia ja pääsee pian pois, mutta Shino joutuu kai olemaan sairaalassa vielä päivän ja joutuu kai terapiaan koska joi niin paljon…” Ino totesi. Lyra ei sanonut mitään. Juuri tämän takia hän ei oikein viihtynyt bileissä koska siellä juotiin ja sen seurauksena oltiin juuri tuollaisessa kunnossa.

”Miten Shikamarun kävi?” hän kysyi.

”Niin, Shikamaru…hän kai sammui takapihalleen, ei selvinnyt sisälle asti!” Ino nauroi väliin.

”Voi ei… mitä hänen vanhempansa sanoivat?” Lyra kysyi.

”Eivät kai paljon mitään. Hänen isänsä ei sanonut asiaan mitään, mutta hänen äitinsä oli kuulemman huutanut hänelle tunnin verran,” Ino sanoi.

”En ihmettele,” Lyra sanoi ja huokaisi sitten taas. Hän oli osunut oikeaan arvatessaan miten bileet oikein päättyivät. Hän ajatteli taas sitä, että Sasuke oli vienyt hänet ihan koti-ovelle asti…

”Lyra, et ikinä arvaa mitä Leelle oli tapahtunut!” Inon ääni veti hänet takaisin nykyhetkeen armottomasti.

”No mitä? Hän katosi heti sen jälkeen kun Sakura huusi hänelle…” Lyra mietti ääneen. Hän ei oikeastaan ollut kiinnostunut mitä muille oli tapahtunut, mutta ei viitsinyt olla liian tunteeton ja tyly ystävälleen.

”Lee kai masentui niin pahasti Sakuran huutamisesta, että hän vei yläkerrasta yhden vodka-pullon mukaansa ja meni juomaan miestenvessaan ja sammui sinne. Sakuran isä vei hänet kai ala-ikäisten selliin selviämään,” Ino kertoi ja pidätteli hieman naurua. Lyra ei nauranut. Hän ei nähnyt asiassa mitään hauskaa. Lee-parka oli juonut Sakuran takia itsensä niin huonoon kuntoon…

”Voi ei,” Lyra vastasi ja tiesi kuulostavansa naurettavalta. Hän ei oikein voinut sanoa muuta.

”Ja sitten Nejistä ja Tentenistä tuli viimein kai pari, vaikka se on ihan selvää mitä he tuntevat toisiaan kohtaan…molemmat olivat sitä paitsi vielä selvin päin…” Ino puhua pölötti kuin ei olisi kuullut Lyran sanoja. Hän myös kertoi, että Gaara oli lähtenyt vielä joihinkin toisiin bileisiin kun pääsi pakoon poliiseja.

Lyra irvisti. Tyypillistä. Sen lisäksi Temari oli kai ollut yötä Itachin luona ja se tulisi Inon mukaan olemaan kuumiin puheenaihe pitkään aikaan. Kankuro oli sammunut siivouskomeroon kuulemma ja poliisit olivat vieneet hänet kuulemma mukanaan.

”Siis aivan älytöntä! Dein kavereista moni joutui selliin selviämään yön ajaksi. Ainoastaan Dei, Itachi, Kisame, Konan, Pein ja veljesi pääsivät poliiseja pakoon ja vain koska juoksivat niin kovaa,” Ino sanoi ja vaikutti kyllästyneeltä.

”Muut siis jäivät kiinni?” Lyra kysyi hiljaa.

”Niin. Sasori oli sammunut johonkin sohvalle, eikä hänet tarvinnut kuin kantaa poliisiautoon. Tobi oli mennyt piiloon invalidivessaan mutta hänet saatiin ensimmäisenä kiinni. Hidan ja loput oli helppo saada kiinni, koska nämä olivat sammuneet. Ja Orochimaru joutui selliin kahdeksi päiväksi ja Kabuto päiväksi…”

Lyra värisi inhosta kun muisteli Hidania ja Orochimarua. Molemmat olivat ahdistelleet häntä illalla. Jos Sasuke ei olisi auttanut häntä, Lyra saattaisi hyvinkin olla nyt…huonossa kunnossa. Ajatus sai hänet värisemään pelosta.

”Lyra? Kuuletko sinä?” Inon ääni kysyi. Lyra hätkähti.

”Anteeksi, Ino. Olin vain ajatuksissani. Minun pitäisi muuten mennä nyt…” hän sanoi.

”Hyvä on. Jutellaan sitten maanantaina lisää. Moikka!” Ino sanoi ja sulki sitten kännykkänsä.
”Moi!” Lyra sanoi ja teki sitten samoin. Sitten hän lähti huokaisten alakertaan.

Mamoru oli keittiössä laittamassa ruokaa kun Lyra saapui paikalle. Tuoksusta päätellen lounaaksi oli jotain keittoa.

”Hei, Lyra! Miten eilinen disco sujui?” Mamoru kysyi kun huomasi tyttärensä saapuvan paikalle. Lyra yritti hymyillä hieman.

”Ihan hyvin, väsyttää vain vähän,” hän vastasi ja istui pöydän ääreen. Hänellä ei oikeastaan tehnyt nyt juurikaan mieli vaihtaa kuulumisiaan isänsä kanssa, muttei halunnut olla epäkohtelias. Se vasta olisikin saanut isän epäluuloiseksi.

”No tanssitko paljon?” Mamoru kysyi muka välinpitämättömästi. Lyra nyökkäsi.

”Joo, Inon ja Sakuran kanssa,” hän vastasi.

”Etkö tanssinut poikien kanssa?”

Lyra jähmettyi. Juuri tuota kysymystä hän olikin odottanut ja pelännyt. Hän tiesi heti, että hänen oli valehdeltava. Hän ei todellakaan voinut sanoa että oli tanssinut illalla kahden eri pojan kanssa ja että oli ollut kahden miehen ahdistelema. Naruto, Sasuke, Hidan ja Orochimaru…moni oli ollut kiinnostunut hänestä sinä iltana.

”Tuota, en. Kukaan ei pyytänyt minua tanssimaan,” Lyra valehteli ja hymyili hieman surullisesti isälleen. Vaikka isä olikin osaanottavan näköinen, tämä näytti silti hieman tyytyväiseltä. Ei ihme. Isähän ei halunnut tyttärensä seurustelevan ainakaan seuraavaan kymmeneen vuoteen.

”Miten ikävää. Sinä olet silti hyvin kaunis, muista se aina!” Mamoru sanoi tyttärelleen hymyillen. Hymy ei ollut ihan aito ja Lyra huomasi sen heti. Se teki hänen olostaan vain pahemman. No, ainakin hänen valheensa oli uponnut isään täydestä.

”Missä Hiwatari muuten on?” Lyra kysyi ääneen, vaikka tiesikin tasan tarkkaan missä hänen veljensä oleili parasta aikaa. Mamoru huokaisi, ei tosin huolestuneesti.

”Hän on varmasti jonkun ystävänsä luona yötä. Sain häneltä illalla tekstiviestin jossa hän sanoi menevänsä jonkun ystävänsä luo yöksi,” tämä vastasi huolettomalla äänellä. Lyra nyökkäsi. Mitäpä muutakaan saattoi odottaa tuollaiselta idiootilta?

”Taidan mennä tekemään läksyt,” Lyra totesi ja lähti kohti yläkertaa.

”Hyvä on, mutta ruoka on valmista kymmenen minuutin kuluttua!” Mamoru huikkasi ja alkoi kattaa pöytää vähitellen. Lyra ei vastannut ja lähti nousemaan portaita taas ylös. Kymmenen minuuttia, loistavaa. Siinä ajassa hän saisi ajatella edes vähän Sasukea ja sitä, mitä hänen ja tämän välillä oli eilen illalla oikein tapahtunut.



























Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-03-15 18:49:50
Hehee, jatkoa tuli ja se puhelinkeskustelu oli niin paha! ja s*********** Kiba, mitä sä menit sanomaan Hinatalle *lyö kohta Kibaa* ja Sakura O_o oh my goodness. Toivottavasti se pärjää ja muille bilettäjille samat sanat:) 4pojoo

Kipsi - 2009-03-15 19:13:39
Oho oho. Kiba oli aikas ilkeä Hinataa kohtaan. :/
Nauroin pahasti tuolle kun Tobi oli mennyt invalidivessaan piiloon. >DD
Toivottavasti jatkoa tulee pian.
Annan 4p.

Tatti_ - 2009-03-15 20:30:41
Oi luoja mä nauroin tälle :'DD  Toi puhelinkeskustelu oli paha, Oijoi Sakuraa sääliks käy :'DD Oma isä vielää... *reps*

Pari kirjotusvirhettä löysin, mut muuten teksti oli sujuvaa ja hauskaa :D

Haluu lukee SasuLyraa~~!!<3 :D  x))

Joo, jatkoo ja 5p. :D
Rakastan, ihana huumori lopetus päivälle!! :D

Ino-chan - 2009-03-16 10:02:40
Hihiii :)) Ihanaa,ku Inoki seikkaili täs :DD repesin vähän väliä :DDD vähä hyvä. 5pojooo~~~<<3

Daligar - 2009-03-17 15:33:59
Huhhuh, meno meni kovaks Lyran lähdettyä bileistä :D
Aika paha tuo ku Sakuran isä yllätti oman tyttönsä Hiwatarin kanssa puuhastelemasta xD Ja Tobi invaliidivessassa, voi luoja XD

Ino on aikamoinen suupaltti, Lyra ei paljon saanu puhua x) Tosin tuskinpa se olis halunnu kertoa kurjasta illastaan.

Vai kiertää semmonenkin huhu, että Sasuke nukkuu ilman paitaa 8D Nams :3

Muutaman virheen löysin:

”Joo, joo! Ensin siellä bileissä ennen kuin sinä hävisit jonnekin, sitten kun olit jo lähtenyt ja sitten vielä Deidaram kämpillä…!” (Deidaran)
”Anna anteeksi, Ino. Minulla on vain vähän päänsärkyä ja sitä paitsi minulla ei ollut niin hauska ilta kuin teillä…” hän huokaisi surulisesti. (surullisesti)

”Eivät kai paljon mitään. Hänen isänsä ei sanonut asiaan mitään, mutta hänen äitinsä oli kuulemman huutanut hänelle tunnin verran,” (kuulemma)
Hänellä ei oikeastaan tehnyt nyt juurikaan mieli vaihtaa kuulumisiaan isänsä kanssa (Hänellä=Hänen)

Saat 5p, jatkoa <3 Ja paaljon SasuLyraa <3__<3

Engaru - 2009-05-06 12:36:28
Kirjoitathan jatkoa pian? Pliis! *puppyeyes*

Asce - 2012-11-10 21:20:19
mukavan 'rauhallinen' luku tähän väliin. bileet todellakin ylty aika rajuiks ja mietin vaan että mitenhän Kakashi mahtaa suhtautua asiaan, jos saa selville.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste