Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Weakness for love - Mary-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 247 sanaa, 1699 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-17 19:12:43
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Eli, kirjoitin Sasunaru ficin, tarkemmin raapaleen. Itse olen tyytyväinen työhöni, ja kavereilta olen kanssa kehuja saanut. Toivon että tykkäätte.

Paritus:SasukexNaruto

Varoitukset: Jos et tykkää Shounen-ai ficeistä en suosittele lukemaan, koska en halua palautetta parituksen perusteella.

Ikäraja: Ei ole.

Beta:Iina

Toivottavasti tykkäätte! ^^

Kiitokset: Iinalle betauksesta, nimettömälle henkilölle lopullisen nimen keksimisestä ja fan-artin piirtämisesta (jos jaksaa ^^), Kaji-samalle yksinkertaisesti olemassa ololleen (ja siitä pienestä osasta nimen keksimisessä)! ^^

Ja mieluiten kommenttia jotta voin parantaa!

Arvostelu
8
Katsottu 1075 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Räsähdys.

Tunsin tuulen hiuksissani. Sen ilmavirran jonka sinä aiheutit. Liikuit nopeasti. Niin nopeasti, ettei sharingankaan pystynyt sinua paikantamaan.

Räsähdys.

Tunsin taas saman ilmavirran. Lähempänä minua, vain parin sentin päässä. Tunsin kosketuksen ja ympärilleni kiedotut kädet. Viiltävän terän kurkullani, sekä pelon alitajunnassani.  


Yhtäkkiä kunai putosi maahan kilahtaen. Kädet siirtyivät lantiolleni ja leuka olkapäälleni. Tunsin kuuman hengityksesi kaulallani ja se sai väristyksen kulkemaan kehoni läpi. Huomasit sen ja virnistit.
”Teme, eikö tämä olekaan enää heikkous?”
”Eikö rakkaus ole enää kiellettyä?”


Sanasi saivat minut tärisemään. Muistiini palautui se yksinäisyys, jonka olin joutunut kokemaan, kiellettyäni itseltäni kaiken rakkauden. Muistin myös sen vihan joka kyti sisälläni isoveljeäni, Itachia kohtaan. Sen, kuinka vihan sokaisemana melkein tapoin sinut.


”Ei se ole koskaan ollut heikkous”, sanoin, ja käännyin ympäri otteessasi. Katsoin sinua suoraan taivaansinisiin silmiisi, miten olinkaan kaivannut niitä. Sinun virnistyksesi levisi ja se sai hymyn karkaamaan myös omille kasvoilleni. Suljin silmäni ja painoin huuleni sinun pehmeille huulillesi. Yllätyit, mutta vastasit halukkaasti.
”Ei, rakkaus ei ole enää kiellettyä”, kuiskasin sinun huulillesi.


            
******

A/N: Tämä on tarkoituksella lyhyt, koska tämä on vain yksi "Kohtaus". Toivottavasti ei haittaa ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
yuu-chan - 2009-04-17 20:01:50
tää oli kaunis...raapale..sellaiseksi sitä voisi kutsua lyhyyden takia..pidin siitä, koska ilmeisesti naruto sai sasuken muuttamaan mieltä vähän kaikesta :)

5p. jatka kirjoitamista ja kokeile pidempiäkin..one-shotteja tai jopa jatko-osillisia ficcejä.. :)

Niki-chan - 2009-04-19 15:27:00
tosi kaunis "raapale" :D hyvin kuvailit ja sait sen jotenkin tuntumaan elävältä... :D saat 4 p

Daikon - 2009-04-21 18:02:17
Vasta nyt huomasin tämän o__o Miten ihmeessä silmäni eivät huomanneet tätä ficciä? Taidan olla sokea tai joku häiriö silmissä.

Noh mä tykkäsin tästä <3

Aivan ihuna siis. Tämä ei kaipaa enempää kuvailua tai pituutta. Tai no ei pikkune lisäpituus ois tehny pahitteeks, mutta tää on juuri näin hyvä.

Jotenkin tuntuu, että jokin jäi puuttumaan vielä. Itse en osaa selittää mikä, mutta tykkäsin kuitenkin tästä aivan kauheasti.

Saisipa antaa 4½, mutta sellaista mahdollisuutta mulla ei nyt ole, joten annan 4 pojoa.

Millie - 2009-08-25 09:00:17
Tämä ficci oli suloinen, mutta samalla vaikuttava. Siinä oli sitä jotain, joka pakotti pidättämään hengitystä koko ficin ajan. (hyvä niin ettei ollut pitempi *puuh*) Tyylisi on hyvin runomainen, mutta minua kiinnostaisi nähdä se myös pitemmässä tekstissä. Miten se muuttuu ja sopiiko se paremmin lyhyempään vai pidempään tekstiin. Voi tientekin olla, että nuo muut ficcisi näyttävät sen minulle joten häivyn täältä fanittamasta. Yksinkertaisesti minä vain pidin tästä.

Raw - 2010-07-17 11:25:34
Hmm.... Totanoinööö. Nyt ekaks; Alku oli mahtava. Ja siit vähä eteenpäin. Siinä pystyin niiiiiiin loistavasti eläytymään tarinaan! Sitten shock, omfg se ei tapakkaa ja kaikki menee lässyn lässyn D: Toki hymähdin 'heikkoudelle' :B Tarinan juoni oli hyvä, vaikka loppupäässä eläytyminen ja kuvitteleminen tarinaan hankaloitui D: Tosin kiva aihe. Mielestäni tämä on khyllä enemmän NaruSasua, mutta se taitaa johtua siitä etten niin välskää SasuNarusta :3 Kirjoitusvirheitä ei ollut, thank god, juoni oli hyvä ja eläytymismahdollisuus 2/3... Äh. Vitonen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste