Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
En Ole Enää Yksin Prog. - Geetta
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 413 sanaa, 2594 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-24 15:27:47
Kansio: Muu - S-K13

Geetta on ihan tavallinen koulutyttö, omasta mielestään mutta muut eivät ole samaa mieltä. Miten Geetan elämä muuttu, kun hän joutuu toiseen maailmaan?

P.s. Mun piti kivasti poistaa loppu ja kirjoittaa se uudelleen koska se ei vastanut osa ykkösen juonta!

P.s.s. Myöhemmissä jaksoissa esiintyy enemmän Naruto hahmoja!

Arvostelu
6
Katsottu 930 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
   Hei! Minun nimeni on Geetta ja olen neljäntoista mutta asun yksin. Minulla ei ole sisaruksia eikä vanhempia. Äitini kuoli ja isä katosi muutama vuosi sitten mystisesti. Etsinnät lopetettiin jo viime vuonna ja poliisist sanoivat, että isästäni ei ole löytynyt yhtään johtolankaa niinmpä tutkimukset keskeytettiin. Olen tottunut elämään yksin ilman ketään mutta välillä minä kaipaan isää tai äitiä. Mielummin kumpaakin. Äiti kertoi, että minulla oli viisi sisarusta mutta hekin katosivat samalla tavalla niin kuin isä. Olisi mukavaa saada tietää missä he ovat nyt.

   Olen hyvin erillainen kuin muut. Koulussa olen aina yksin eikä kukaan halua leikkiä minun kanssa, saati puhua. Opettajatkin välttelevät minua. Se on erittäin kummallista koska olen omasta mielestäni ihan normaali jos ei oteta huomioon minun eriskummallisia mieltymyksiä ja yksin asumista.

   Meidän perhe on hyvin rikas. Olen ehkä rikkain koko koulussa ja suurin osa perheemme rahoista on yhä pankissa. Käytän rahaa säästeliäästi koska tiedän, että sitä ei riitä loputtomiin. Ostan sillä enimmäkseen kirjoja, vaatteita ja ruokaa.

   Kotini on hyvin suuri jopa liian suuri minulle koska asun yksin. Se näyttää ihan joltain mahtavalta kartanolta. Siinä on kolme kerrosta kaikki hyvin eksoottissti sisustettua huonetta. Omani sijaitsee kolmannesa kerroksessa. Se on mukavan tilava ja siellä onki paljon tavaraa. Joka nurkassa on korkeita kirja pinoja koska pidän lukemisesta ja sängyllä on aina jokin pehmolelu. Tyynyjen päällä on siistissä rivissä kaikki Akatsuki hahmot. Pidän ihan hirveän paljon mangasta ja animesta. Minulla on oma tietokone jolla minä surffailen netissä. Minä pidän myös yaoista. Yaoi on ollut minulla aina heikko kohta. Olen joka päivä tietikoneella ja katson animeja toisensa perään. Ykkös anime mitä minä olen koskaan katsonut on Naruto Shippuden. Pidän siitä ehkä enemmän kuin orginali Narutosta koska siinä esiintyy kaikki Akatsukit.

   Minun elämässä kaikki päivät ovat samanlaisia. Mutta yksi ihan tavallinen päiväkin voi mennä pieleen. Niinkuin se eräs päivä minkä takia elämäni teki jyrkän käännöksen....
__________________________________________________________________

Ja taas aloitin uuden tarinan....tosta tuli kyllä aika lyhyt koska en keksinyt mitään parempaa...olen aloittanu jo ykkös osan et ei tartte huolestuu....mut jos kiinnostuitte mä jatkan ihan mielelläni tätä!
Toivottavasti piditte!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kaeru - 2009-04-24 16:14:33
Jaa ... Ihan kiva alku. Kadehdin *Haluu akatsuki pehmot* >=D
Jatka ihmeessä. Voinkin jo arvailla miten käy =P
Juu mut 4 pojoo.

Karkki - 2009-04-24 16:57:36
Hyvähän tämä oli ja toivoisin jatkoa ^^ ehkä hieman lyhyt, mutta enskerralla pidempi? Odotan innolla seuraavaa osaa ja annan 4pojoo, no katsotaanpa miten käy

Tatti_ - 2009-04-24 17:45:32
Vaikuttaa mukavalta :D Haluu jatkoo~~ ^-^ Jäin jo koukkuun... Ja jos arvailut osuu oikeaan *pyörtyy ihastuksesta*,mut osaan vain unelmoida miten jatkossa käy<33 :'D

Yhen virheen näin:
Olin tehnyt iste oman puvun ja se oli mielestäni hyvin hieno.(itse)

4pinnaa ja toivottavasti oikeat osat on sit pitenpii :P

Tatti_ - 2009-04-24 17:46:11
Nii, ja mäkin haluun ne Akatsuki-pehmot<3 Itaa~~ <3.<3 *kuolaus*

Raw - 2009-07-17 10:22:57
Menen lukeemaan seuraavaaa~
:D Rikas tyyppi.. (Liittyy aiheeseen mitenkään? O_O :D)
4 pojoa >3<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste