Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 10 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 2758 sanaa, 18218 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-25 22:18:40 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
10
Katsottu 2101 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Naruto katsoi hiljaisena, mutta väsyneenä Tenteniin päin, joka näköjään puhkui yhä intoa. Hemmetin Kiba, miksi sen piti raahata kaikki metsään? Blondi käännähti katsomaan ärtyisää Sakuraa, joka veti jo kolmatta siideriä puhuen itsekseen, oikeastaan haukkuen Shinoa. Taivas oli jo hieman hämärtynyt, mutta sillä ei ollut väliä. Oli nimittäin jo suunniteltu, että kaikki yöpyisivät teltoissaan. Aamulla kaikki ehtisivät vielä kipaista kotona ja lähteä sen jälkeen kouluun.

Poika jätti Sasuken yksikseen ja lähti kävelemään tyttöä kohti. Ehkä häntä pitäisi hieman rauhoittaa, ettei aamulla olisi kamala krapula. Kaikki nimittäin tiesivät, että Sakuralla oli tosi huono viinapää, vaikkei siiderit viinaa suorasanaisesti olleetkaan. Tyttö kuitenkin sortui juomaan helposti monta siideriä peräkkäin, koska ne maistuivat yhtä hyviltä kuin parin litran limupullot.

Sasuke katsahti blondiin, joka lähti kohti Sakuraa. Korppi vähät välitti, vaan katsoi kiinnostuneena Tenteniin päin. Jos seuraava ohjelma olisi varsin kiinnostava ja Naruto jäisi siitä pois vain sen takia, että häntä väsyttää, hänetkin diskattaisiin. Joten Sasuken täytyi pitää blondia kuitenkin silmällä varmuuden vuoksi.

”Seuraava ohjelmanumero tulee olemaan kuinka-paljon-voit-syödä -kilpailu!” tyttö huusi mikrofooniin niin innoissaan, että muilta meinasi mennä korvat.

”Tässä kisassa ei ole pareja, täytyy siis selvitä yksin ja omalla mahallaan.” hän jatkoi nauraen.

Choujille ilmestyi suuri kuolavana suupieleensä ja hän hurrasi. Kaikki muut katsoivat Tenteniä suut loksahtaneina auki. Jopa Sasuken suu oli loksahtanut auki. Ei voinut typerämpää kilpailua keksiä?

Ino veti kätensä puuskaan ja mietti kuumeisesti. Häviö oli heti arvattavissa, koska Chouji oli tunnetusti Konohan suurimmista ahmijoista ja hän pystyi vetämään yli viisikymmentä sipsipussia alle tunnissa. Tästä tulisi mielenkiintoista kaikkien kannalta, vaikkakin voittaja oli jo selvillä. Ino mietti vielä vähän aikaa asiaa tarkemmin. Mistäköhän Chouji oli edes ilmestynyt muiden joukkoon? Ei hän ollut edes Naruton luona tai mitään..

Naruto oli saapunut Sakuran luo. Hän istahti pöydän ääreen tyttöä vastapäätä ja katsoi tätä hieman hämillään. Sakura veti jo viidennettä siideriä kurkustaan alas, eikä hän oikein näyttänyt olevan enään kovin tajuissaankaan. Blondi mietti hetken mitä tekisi, mutta pian hän vaistomaisesti veti siideripullon tytön kädestä pois.

”Mitääh helvettiä shää oikeen teeht?!” tyttö ärisi ja katsoi Narutoa vihaisena.

Poika huokaisi ja kaatoi siiderin maahan. Sitten hän ojensi pullon takaisin tytölle. Sakura katsoi tyhjää pulloa kummissaan ja heilutteli sitä. Kun hän älysi sen olevan tyhjä, hän vetäisi jääkaapista uuden pullon. Naruto teki saman kuin oli vähän aikaa sitten tehnyt myös. Sakuralla meni hermot ja hän paiskasi nyrkkinsä pöytään niin, että se meni kahtia.

”Mitäs shää pelleilet kansshani shaatana?!” Sakura huusi mulkoillen blondia.

”Jaa.. sun ei kannattais juua liikaa. Tiiät kuitenkin mitä lopulta käy.” Naruto vastasi ilmeettömänä.

Sakura vetäisi hihansa ylös ja painoi kätensä nyrkkiin. Tyttö otti Narutoa rinnuksesta kiinni ja vetäisi hänet lähelleen. Blondille tämä oli tuttua, hän oli saanut monta kertaa tytöltä turpiinsa, mutta ei se häntä oikeastaan enään haitannutkaan. Purkakoot vain vihaansa, ei se häntä tappaisi. Kait.

Yllättyneenä poika ei saanutkaan nyrkkiä naamaansa, vaan hellän suudelman. Naruto katsoi ihmeissään Sakuran lempeitä kasvoja, suljettuja silmiä. Oikeastaan jos enemmän ajatteli, Sakura näytti enkeliltä. Ei kylläkään sillon, kun hän oli raivona.

Sasuke oli juuri silloin kääntänyt katseensa takaisin Narutoon ja nyt hänen silmänsä suurenivat näystä. Sakura suutelemassa Narutoa? Yhtäkkiä korppi tunsi rinnassaan sydämenlyöntien tiivistyvän ja vääntävän tunteen. Poika käveli puun alle ja vajosi nurmikolle pidellen rintaansa. Näkökenttä alkoi hieman sumentua, mutta poika koitti pitää silmiään auki. Pian hän kuitenkin nukahti. Metsässä patikoiminen oli ollut rankaa, joten ei mikään ihmekkään, että häntä ramaisi.

-----------------------------------------------------------------------

Suurin osa oli luovuttanut syömiskilpailun suhteen, koska tiesivät etteivät olisi tarpeeksi vastusta Choujille. Ainoa, joka oli osallistunut kilpaan oli Lee. Niinpä kamppailu lopulta aloitettiin. Lee vakuutti kaikille, että peittoaisi Choujin noin vain. Pian Shikamaru ja Kankuro toivat poikien eteen kymmenen suurta kulhoa ramenia. Shikamaru valitteli, että ruokien kantaminen oli ollut liian vaivalloista hänelle, joten hän lähti pelaamaan takaisin shakkiaan.

”Noniin. Teillä on yksi minuutti aikaa syödä niin paljon kuin ehditte. Se kumpi syö enemmän, voittaa.” Tenten selosti mikrofoniin ja alkoi pitämään lähtölaskentaa.

”3, 2, 1, NYT!” hän kajautti.

Molemmat kilpailijat vetivät syömäpuikot toisistaan irti ja alkoivat syömään. Aikaa ei ollut kulunut edes vielä kymmentä sekuntia, kun Chouji vetäisi jo viidennen kulhon eteensä. Suuret mässytyksen ja röyhtäilyn äänet kuuluivat vähän väliä, kun poika vaihtoi aina seuraavaan kulhoon. Leelle kolmas kulhollinen oli jo liikaa. Niinpä hän tiputti syömäpuikot käsistään ja piteli mahaansa. Hän joi pari lasia vettä päälle, ettei olisi laatannut.

Chouji veteli innoissaan jo kahdeksatta lautastaan. Ajasta oli kulunut jo viisikymmentä sekuntia, vielä olisi vain kymmenen sekuntia aikaa. Gaara mulkaisi poikaa inhoten ja kuiskasi Inolle, että onpa siinä läski sika. Kun Chouji kuuli punapään huomautuksen, hänen silmänsä turposivat päässä ja hän muuttui punaiseksi. Poika kaatoi loput kaksi kulhoa suuhunsa, jauhoi kaiken niiden sisällön suussaan ja nielaisi kuuluvasti.

Gaara katsoi läskiä yhä inhoten ja käänsi tälle selkänsä. Punapää lähti kävelemään kohti lähintä istumapaikkaa. Oikeastaan koko metsäidea oli hänen mielestään tyhmä. Eikä hän varmaan Naruton luoksekkaan olisi mielellään mennyt, mutta mitä sitä jäädä yksin minnekkään kökkimään. Saisi vain huonon maineen jos olisi aina yksin.

Pian kuului Tentenin kuulutus:
”Chouji on voittaja ajalla viisikymmentäkuusi sekuntia. Hän söi kaikki kymmenen kulhollista ramenia. Lee sen sijaan veti vain kolme kulhollista.”

Kukaan ei taputtanut, ei kukaan jaksanut. Kilpailun ideakin oli ollut niin tyhmä, ettei ketään se edes kiinnostanut. Tenten mulkoili ympärilleen ja huusi mikkiin pari ärräpäätä. Sitten hän sulki mikin ja antoi Choujille rintamerkin, jossa luki 'Konohan läski ramensyöjä'. Poika ei kuitenkaan huomannut tekstiä, joten hän käveli tyytyväisenä muiden joukkoon.
Shikamaru ja Temari pelasivat jo kolmatta kierrosta shakkia. Temari oli kylläkin hävinnyt kaikki pelit, mutta ei se häntä kamalasti haitannut. Tärkeintä oli se, että hän sai olla Shikamarunsa kanssa. Oikeastaan tytöllä olikin jo mielessä mitä illalla voisi tapahtua. Niinpä hän tarjoili muitta mutkitta poikaystävälleen drinkkejä juoden myös itse. Shikamaru ei kuitenkaan pistänyt juomista pahakseen, sillä hän sai siitä lisäenergiaa miettimiseensä.

-----------------------------------------------------------------------

Sakura irrottautui Narutosta puna kasvoillaan, henkeä haukkoen. Blondi seisoi hiljaa paikallaan yhä järkyttyneenä tilanteesta. Ei se ollut sitä mitä poika oli luullut, hän kyllä tiesi että tyttö oli humalassa, mutta silti se tuntui liian aidolta. Sakura vetäisi Naruton mukaansa ja käveli katoksen alla olevalle omalle teltalleen. Hän avasi teltan vetoketjun jalkojen hieman täristessä. Sitten hän vetäisi pojan mukaansa sen uumeniin ja sulki vetoketjun.

Naruto istui hiljaa teltassa katsoen hämillään Sakuraa, joka toljotti poikaa kuin lihakimpaletta. Yllättäen tyttö vetäisi likaisen turkoosin toppinsa pois päältään ja katsoi kiinnostuneena Narutoon päin. Blondi kavahti ajatuksesta, joka tuli hänen päähänsä. Hän kuitenkin ravisti ajatukset tiehensä ja koitti rauhoitella itseään. Sakura lähestyi poikaa hento puna poskillaan ja istuutui suoraan blondin eteen.

Blondin sydämenlyönnit kiihtyivät kiihtymistään. Sakura oli humalassa, sen hän tiesi. Kuitenkin tytön silmät näyttivät hyvinkin selviltä, eikä niistä erottanut, että hän oli humalassa. Se teki tilanteesta vieläkin hikisemmän. Poika todellakin toivoi, ettei olisi mennyt puhumaan Sakuralle mitään. Toisaalta blondi oli iloinen, että oli saanut kokea tytön kanssa ensisuudelmansa. Olihan hän ollut jo pitkään Sakuraan lääpällään, mutta teki kipeää katsella kun toinen töpeksi humalapäissään.

Sakura otti kiinni blondin ranteesta ja vetäisi käden lähelleen. Naruto nielaisi, kun tunsi kädessään jotakin pehmeää ja kimmoisaa. Tyttö oli työntänyt hänen kätensä omaan rintaansa. Naruton kasvot muuttuivat tomaatinpunaisiksi ja hän meinasi tukehtua. Yhtäkkiä Sakura kaatoi pojan selälleen ja ryömi itse hänen päälleen. Sakura kumartui jälleen suutelemaan Narutoa. Tyttö työnsi tällä kertaa myös kielensä mukaan leikkiin. Naruto oli pelästyneenä vielä jonkin aikaa, mutta sulki vähän ajan päästä myös omat silmänsä ja vastasi suudelmaan. Ehkä se kannattaisi tämän kerran, kun häntä ei edes hakata.

Naruto otti johtoaseman suudelmassa ja alisti nyt Sakuran alleen. Suudelma maistui taivaalliselta, kuin vaniljajäätelöä punaisten kirsikoiden kera, kermavaahdossa. Molemmat irtautuivat jälleen, kun happi oli loppumassa. Naruto haukkoi henkeään ja katsoi Sakuraa, joka oli jäänyt taas tapittamaan häntä. Blondi mietti hetken tytön humalaa, ehkä hän ei muistaisi aamulla mitään. Kun Naruto oli kerännyt hieman itseluottamusta, hän alkoi riisu'utua.

Sakura ymmärsi vihjeen ja veti loputkin vaatteensa pois hieman punastuen. Naruto katsoi allaan makaavaa tyttöä etsien hänestä perääntymisen merkkejä. Niitä ei kuitenkaan näkynyt, joten poika aloitti Sakuran kiusaamisen. Hän maisteli tytön kaulaa samalla hieman näykkien sitä. Kun hän oli saanut siitä tarpeekseen, hän siirtyi kiusaamaan tytön muhkeita rintoja. Sakura huokaili vähän väliä kosketuksista.

Sasuke oli herännyt torkuiltaan. Hänen kurkkunsa oli kuiva, mutta se oli lievää päänsärkyyn nähden. Poika lähti hakemaan jotakin juotavaa. Nyt hän sentään edes näki eteensä, eikä horjunut. Hän näki vielä muutamia valveilla. Kello oli noin yhdentoista paikkeilla, mutta muilla oli vieläkin hauskaa. Sasuke veti buranan vesilasin avulla alas nielustaan. Päänsärky saisi pikkuhiljaa jo helpottaa.

Korppi hätkähti hieman, kun ei nähnyt Narutoa enään missään. Hän etsi poikaa katseellaan, mutta blondista ei näkynyt jälkeäkään. Pienen etsimiskierroksen jälkeen Sasuke päätti suunnata Naruton teltalle, jospa kettupoika olisi jo unten mailla. Korppi saapui teltan luokse ja avasi vetoketjun, tyhjää täynnä. Ketään ei näkynyt.

Sasuken korviin kantautui kuitenkin pian epämiellyttäviä ääniä. Poika käänsi päätään ja näki edessään teltan, josta äänet kuuluivat. Ensin hän päätti olla menemättä kyseisen teltan luokse, mutta korpin mielenkiinto heräsi, kun teltta olikin Sakuran omistama. Sasuke lähestyi telttaa pari askelta. Hänen selässään kulki kylmiä väreitä. Yhtäkkiä hän muisti, että Sakurahan oli suudellut Narutoa. Pojan silmät suurenivat järkytyksestä, mitä jos teltassa olisikin kyseinen pari?

”Naruto?” Sasuke kysyi epävarmasti. Vastausta ei kuitenkaan kuulunut.

Nopean pohdinnan jälkeen Sasuke päätti antaa teltassa olevien ihmisten olla rauhassa. Häntä ei muutenkaan oikeastaan kiinnostanut kenenkään intiimisuhteet yhtään. Korppi lähti kävelemään kohti pöytää, jossa Gaara, Lee ja Neji pelasivat pokeria. Hän liittyi itsekkin peliin ja virnisti muille, kun sai heti hyvät kortit käyttöönsä.

”Nytpähän sitten voitetaan.” Lee huudahti innoissaan ja näytti peukaloaan.

”Tuskinpa voitat.” Gaara murahti toiselle ja heitti pari korttia pöytään.

-----------------------------------------------------------------------

Kiba silitteli hiljaisena Hinatan hiuksia tytön nojatessa hänen rintakehäänsä vasten. Kaksikko istui nurmikolla suuren tammen alla katsoen taivaan tähtiä ja täysikuuta. Taivas teki tunnelmasta jotenkin taianomaisen ja lempeän oloisen. Hinata oli tällä kertaa hyvin rauhallinen Kiban seurassa, eikä hän oikeastaan ollut juurikaan punainenkaan.

Akamaru istui tyytyväisenä tytön sylissä silmät suljettuina. Kiba oli salakuljettanut koiransa mukaan, koska lemmikkieläimet olivat luultavammin kiellettyjä Naruton kotona. Akamaru oli myöskin opastanut hieman Kibaa suunnistamisessa, eikä kukaan ollut onneksi koiraa huomannutkaan. Hinata silitteli hieman koiran vaaleaa turkkia. Akamaru oli jo aikoja sitten tottunut Hinataan, joten se ei ollut edes varuillaan. Tyttö hymyili ja kääntyi sitten Kibaan päin. Kiba katsahti tyttöön ihmeissään.

”Hm?” poika ynähti.

”Tuota.. nukuttaisiinko y-yhdessä tämä yö?” Hinata kysyi hieman punastellen.

Kiba katsoi tyttöä ihmeissään. Sisimmässään hän huusi hurraata, koska oli saanut voitettua tytön itselleen. Nyt hän jopa saisi nukkua hänen kanssaan.

”Tottahan toki, jos kerran haluat.” Kiba vastasi hymyillen ja vinkaten silmäänsä.

Hinata nyökkäsi ja halasi poikaa hiljaisena. Poika oli ihanan lämmin, lämpöisyys tuntui mukavalta. Tyttö tunsi pojan tuoksun nenässään ja hän huokaisi iloisena. Oli ihanaa, kun hän oli löytänyt niin mukavan, hauskan ja huolehtivaisen pojan. Hinata toivoi, että suhde kestäisi ikuisesti.

Vajaan viiden minuutin päästä kaksikkö lähti käsi kädessä kohti pojan telttaa. Pari sai hieman katseita muilta, mutta heitä se ei ainakaan yhtään haitannut. Kiba avasi vetoketjun teltastaan ja päästi Hinatan ensin sisälle. Kun molemmat olivat teltassa, poika sulki vetoketjun. Tyttö huokaisi hieman väsymyksissään ja ryömi Kiban viereen peiton alle. Poika antoi tytölle vielä hyvän yön suudelman. Sitten kaksikko uinuikin jo sinisessä teltassa.

Temari vetäisi viimeisen drinkkinsä alas kurkustaan, häntä huimasi hieman. Tyttö ei ollut tiennyt, että Shikamarulla oli hyvä viinapää. Niinpä tämä ei ollut yhtään huonovointinen tai edes päissään. Poika oli sen sijaan tullut vieläkin älykkäämmäksi shakkia kohtaan ja hän siirsi vuorollaan pelinappuloitansa nopeasti.

Tyttö huokaisi, kello oli jo yksi yöllä. Häntä ei kuitenkaan vielä oikein väsyttänyt. Hartiat olivat kipeinä jatkuvasta istumisesta ja jalat olivat aivan jäykät suunnistuksesta. Huonompaa tilaa sai siis hakea. Temari toivoi, ettei saisi krapulaa drinkkien takia – sitä hän ei totisesti kaipaisi. Shikamaru katsahti haukottelevaan tyttöystäväänsä.

”Ramasee nyt jo?” poika kysyi hymy huulillaan.

”Pyh. Ehkä vain join liikaa.” Temari vastasi kulmiaan kohottaen.

'Äh, aina yhtä happamana. Naiset ovat ihan liian hankalia ymmärtää.' Shikamaru ajatteli tylsistyneenä. Kaikki oli niin vaivalloista. Miksi hän edes oli alkanut seurustella kyseisen tytön kanssa? No jaa, ainakaan hän ei ollut epäsuosittu, joka pysyisi aina sinkkuna, kuten Shino tai Chouji. Heitä ei edes käyty koskaan katsomassa jos he olivat joutuneet sairaalaan. Heidän peräänsä ei soiteltu jos he olivat poissa koulusta. Shikamarua hymyilytti hieman.

”Mitä virnuilet? Vuorosi.” tyttö sanoi masentuneena. Hän oli hävinnyt kaikki tähän asti pelatut pelit.

”Joo, joo. Liian vaivalloista.” poika valitti ja siirsi nappulaa.

-----------------------------------------------------------------------

Gaara oli voitolla pokerissa. Hän oli haalinut muilta kaikenlaista taskuihinsa, tuuria oli. Neji oli hiljaa ihan kuin hän olisi mököttänyt. Sasuke katsahti tätä kummaksuen, mutta heitti sitten taas vuorollaan kortteja pöytään. Lee kertoi jotakin tylsää vitsiä, jota kukaan ei oikeastaan edes kuunnellut. Kun vitsi loppui, Lee oli ainoa joka nauroi. Gaara katsoi poikaa hiljaa.

”Tämä voitto on sinulle, Sakura-chan!” Lee huudahti ja heitti korttinsa pöytään. Voittoa ei kuitenkaan tullut.

”Kuule, sinuna heittäisin hyvästit Sakuralle.” Sasuke sanoi ilkeästi.

”Hmm? Kuinka niin? Mitä tarkoitat?” Lee kärtti.

”Etkö nähnyt kuinka Sakura suuteli muutama tunti sitten Narutoa?” Sasuke kysyi Leeltä, pamauttaen kysymyksen suoraan pojan naamaan.

Lee katsoi käsiänsä kiehuen raivosta. Miten Naruto kehtasi viedä hänen, HÄNEN Sakuransa? Poika päätti mennä kysymään tytöltä oliko suudelma ollut totta. Niinpä hän lähti pokeripöydästä pois ja meni teltoille päin. Pian hän löysi Sakuran teltan. Sanaakaan sanomatta tai arkailematta Lee vetäisi teltan vetoketjun auki. Näky oli järkyttävä. Leeltä alkoi valua verta nenästään.

Sakura ja Naruto katsoivat silmät suurina Leetä, joka oli ilmestynyt heidän taakseen. Tyttö makasi blondin haarojen välissä alastomana, Naruto oli myöskin alastomana, Sakuran sisällä. Lee veti nopeasti vetoketjun takaisin ylös, kipitti takaisin korttipöytään ja alkoi vetämään vahvempaa.

-----------------------------------------------------------------------
Totanoin, vähän erilaista tekstiä tässä osassa. Älkää järkyttykö. XD
Muttajoop extrapitkä siitä tulikin. Ja tämän kirjoittamisessa muuten menikin aikaa ja paljon. Olisikohan ollut n. 3h? En kylläkään ihan putkeen kokoajan kirjoittanut. :3
Toivottavasti tykkäsitte. Laitoinpa tämän osan sitten hieman suuremman ikäluokan kansioon.. jeps.
Ensi osa tulee varmasti taas piakkoin. Ja siinä palataankin sitten kouluarjen ja töppäyksien pariin.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kanaye - 2009-04-25 22:44:08
Mahtava osa<3 Vaikkn NaruSakun fani ookkaan ^^''
Kiba ja Hinata on sulosia<3
Nyyh, Shino ja Chouji parka ;__; Mä meen katsomaan niitä jos ne joutuu sairaalaan >:D
Mutta KIITOS<3 *ruttuhali* 5 pojoa ^^

Jing-chan - 2009-04-26 11:50:13
eeeiiiii sakunarua... eeeeiiii... naru kuuluu sasselle ja sakura jollekki ohi kävelevälle pummille. x'D
mutta möyh, teksti oli kumminkin luettavaa, ja toivottavasti naru ja sasse päätyy vielä yhteen. x'D <3
viis pistettä, kun täs nyt ei oo muuta valitettavaa kuin narusaku. x'D meew. x'D

Karkki - 2009-04-26 14:12:09
Kiba&Hinata kohta oli niin IHANA! No.. SakuNaru paritusta en oikein hurraille, mutta ei se haittaa, kunhan koko ficci oli kiva ^^

narusegawa - 2009-04-26 20:03:49
5p. vaikka vähän toi sakunaru paritus oli no ..... Ei lemppari..
Mutta hyvä silti joten jatka miten itse haluat!!!
Kibahina on aivan IHANA paritus! ^^

KyuubiChan - 2012-05-01 17:13:35
Mitää NaruSaku hentaita >BC pittee olla kunnon SasuNarua <3 ff..
5pojoo 8DDDDDDD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste