Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ei se niin voi olla, eihän? - Hidefini
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 902 sanaa, 5444 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-07 13:15:53
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

SasuNarua ja vihjailua KakaIruun. Sisältää myös muutaman kirosanan.
Naruto on surullinen, koska hän ei uskalla kertoa tunteitaan ja Iruka yrittää auttaa.

Jotain uutta sitten multakin. Tän piti olla raapale, sitten tästä piti tulla kolmidraamaa, mutta loppujen lopuksi siitä tuli sitten tämä, mikälie sitten onkaan.
Risut ja ruusut tervetulleita 8)

Arvostelu
11
Katsottu 1108 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tuttuun tapaansa Naruto rönkki ramenannosta kulhossaan. Hänellä ei ollut nälkä, mutta ei hän olisi halunnut kieltäytyäkään Irukan kutsusta syömään.

Hiljaisuuden laskeutuessa vaivaantuneena kahden miehen ylle, Naruto tunsi jälleen katseen itsessään.
"Naruto, vaivaako sinua jokin?" Siis tämä oli Irukan syy miksi hän kutsui syömään, Naruto ajatteli, samalla katsoen kuinka Iruka laski hiukan nolostuneen katseensa takaisin kohti tyhjää lautasta.

Viimeisen kuukauden ajan Iruka oli vain katsonut vierestä, kun Naruto oli vieressä tehnyt hidasta kuolemaa, eikä ketään, ketä voisi puuttua asiaan, ollut lähelläkään.

"Ei mikään. Kaikki on hyvin." Tuttu virne palasi pojan kasvoille hetkeksi, mutta senkin hetken se oli vain yhtä uutta esitystä mukamas reippaasta olemuksesta. Apaattinen olemus oli kohta tullut takaisin. Aivan kuin Narutosta olisi tullut Sasuke, ilman ruokahalua vain.

"Naruto, näkeehän sen jo kauas, ettei sinulla ole kaikki aivan hyvin. Katso vaikka peiliin."

"Onko jotain valittamista?" Naruto oli kyllä katsonut peiliin, mutta ei hän siellä mitään nähnyt, vain masentuneen teini-ikäisen pojan kasvot ja riutuneen kehon. Senkö Iruka halusi hänen niin kovin näkevän?

"Olemme Kakashin kanssa vain huolissamme. Olet koko ajan niin maassa, etkä edes tappele Sasuken kanssa. Oikeastaan olet kuin Sasukea ei olisi olemassakaan. Onko teidän välillänne tapahtunut jotain?"

Naruto työntää jäähtyneet ramenit kauemmas itsestään ja nousee tuolilta. "Kiitos, Iruka-sensei. Pitää mennä. Otetaan joskus uusiksi." Naruto vilkuttaa vanhemmalle vielä, ennen kuin kääntyy ja kävelee pois.

Iruka katsoo Naruton perään surullisena. Mitä hän sanoi väärin?

Naruto potkii kiviä. Irukalla ei ole mitään oikeutta kysellä hänen asioistaan. Ne ovat hänen asioitaan, eivät Irukan tai tämän poikaystävän. Hänen.

Ja se Sasuke.

Sasuke ei ollut tehnyt mitään, päinvastoin. Riitti, että se idiootti oli olemassa, saamaan Naruton päivän menemään aivan väärin.

"Ai. Saatanan perkele!" Naruto potkaisee vähän suurempaa kiveä, vähän turhan kovaan. Kirosanat täyttävät ilman, Naruton alkaessa hypellä yhdellä jalalla.

"Painukoon vittuun koko Sasuke!" Naruto istuutuu ojan penkereelle ja potkii kengät jalastaan. Komeassa kaaressa ne lentävätkin toiselle puolelle ojaa.

"Miksi minun tulisi painua vittuun?" Blondi hätkähtää ja kääntyy ympäri, vain nähdäkseen yönmustat hiukset omaavan kalpean pojan. Pian blondi onkin jälleen ojaan päin kääntyneenä ja mököttämässä.

"Lähettikö Iruka sut mun perään?"

"Miksi hän lähettäisi minua yhtään minnekään?"  Korppi istuutuu toisen viereen, vain tajutakseen, että makoileminen nurmikolla olisi paljon kivempaa. Pian poika onkin jo kellistänyt itsensä pehmeälle nurmikentälle.

"Miks sit oot tääl?"

"Koska huvittaa. Entäpä itse?" Sasuke sulkee silmänsä.

"En tiedä."

"Muuten vain kiroat nimeäni täällä, vai?" Toispuoleinen virnistys kohoaa Sasuken huulille. Naruto mulkaisee toista happamasti.

"Ärsytit mua." Naruto nousee ja hakee kenkänsä ojan toiselta puolelta. "Jos sallit, niin jatkaisin matkaa."

"Naruto."

Poika pysähtyy ja kääntyy takaisin Sasukeen päin.

"Sinua ilmiselvästi häiritsee minun paikalla oloni. Mutta miksi sitten käännyit ympäri, kuultuasi nimesi?" Sasuke on avannut silmänsä ja katsoo nyt odottavasti toista.

Voimakas puna kohoaa vaaleamman pojan kasvoille. Eihän hän voisi myöntää sitä? Eihän?

Sasuke huokaisee ja nousee ylös, pudistellen ylimääräisiä ruohonkorsia ja muita roskia vaatteistaan, ennen kuin kävelee Naruton eteen.

Väri Naruton kasvoilla vaihtelee tumman punaisesta aina lakanan kalpeaan, tämän yrittäessä päättää mielessään mitä Sasuke oikein ajaa takaa.

Sasuke katsoi vielä hetken toisen kasvoja, ennen kuin otti tämän sirosta leuasta kiinni ja painoi kevyen suudelman toisen huulille.

"Mikä sulle nyt tuli?" Naruto ravistaa itsensä irti toisen otteesta ja pyyhkii suutaan voimakkaasti hihaansa, mukamas vihaisena. Kirkkaan siniset silmät kuitenkin kavalsivat hänet.

"Pidit siitä. Älä yritäkään väittää mitään muuta." Sasuke hymähtää, ennen kuin lähtee jatkamaan matkaansa toisen ohi.

Naruto jäi vielä hetkeksi katsomaan toisen perään. Nopeasti onnellinen hymy valtasi pojan kasvot.

"Moi! Tarjoathan tämän kierroksen." Naruto istahtaa jakkaralle ja heilauttaa kättään ravintoloitsijan suuntaan, tilaten itselleen ramenia.

"Olet näköjään piristynyt. Hyvä niin." Iruka hymyilee toiselle, samalla kun katselee tämän olemusta. Poika oli todella saanut uutta puhtia elämäänsä. Tämä oli siistinyt hiuksensa ja saanut väriä kasvoilleen. Ennen kaikkea iloinen hymy oli palannut pojan kasvoille.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Naruto-chan - 2009-05-07 17:48:29
Tästä ficistä tuli mieleen PWP ja siitä muunnelma "porn without plot and without porn" :''D

Lyhyt, mutta jos siitä piti alunperin tulla raapale niin se selittää asian. :3 Kuvailua oli... no jaa, ei sitä enempää olisi kai tarvinnutkaan olla, ainakaan minun mielestäni. :D Hieman häiritsi vain se, että kerronta on välillä imperfektissä ja siitä se hyppää preesensiin ja pian taas imperfektiin, tahallista vai vahinko..?

Saat 4 pistettä. :3

narusegawa - 2009-05-08 15:42:24
Tyksin paljon!!!
sori en nyt osaa laittaa mitään rakentavaa, mut kirjottele ihmeessä lisää!
5p.

kunja-chan - 2009-05-12 12:23:47
Kai tää jatkuu? Sä kirjotat tosi hyvin, joten jatka ihmeessä! Tosiaan vähän lyhyt, tosin mä en voi siitä sakottaa, omat ku on mitä on...

Kokonaisuudessaan ficci oli hyvä/hauska/hyvin kirjotettu jne. jne. 5p ^-^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste