Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
I kissed a girl - Afeni
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 983 sanaa, 6145 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-21 17:49:02
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

Author: Afeni
Rating: K-13
Genre: Shoujo-ai, romance, song
Warnings: Voipi spoilata mangaa lievästi.

Arvostelu
7
Katsottu 2138 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Characters: Konan, Karin
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Kishimotolle ja kappale I kissed a girl Jill Sobulelle

A/N: Tämä oli vain pakko kirjoittaa. Ehkä hieman OOC, mutta… no, KonanKarin-pakkomielteelle ei nyt vain voi mitään. Sain siis juuri tänään I Can’t Think Straight –elokuvan soundtrackin ja kyseisen levyn viimeinen kappale vei täysin mukanaan… tosin niin se vei jo leffaa katsoessa. Pieksee Katy Perryn 6-0 ;D

Mutta niin. Tämä ficlet huusi tulla kirjoitetuksi, joten oli nyt aivan pakko kiusata teitä tällä x)


I kissed a girl


Jenny came over and told me about Brad
He's such a hairy behemoth she said
And dumb as a box of hammers
But he's such a handsome guy


Ovikello soi. Konan nousi työpöytänsä äärestä ja käveli ovelle. Ovisilmä paljasti tulijan hänen hyväksi ystäväkseen. Itse asiassa Konan ei ollut odottanut Karinia vierailulle juuri tänään, mutta ei häntä toisen yllätysvisiitti varsinaisesti haitannutkaan.

Konan avasi oven ja päästi Karinin sisälle. Tytöllä oli mukanaan pullollinen punaviiniä ja tämän punaiset hiukset olivat tapansa mukaan sekaisin. Oli selvää, ettei sinä iltana enää opiskeltaisi. Sen sijaan nuoret naiset istahtivat olohuoneeseen ja korkkasivat punaviinipullon. Pieni rentoutuminen ei ollut koskaan pahasta.

Karin kertoi nauraen poikaystävästään, jonka kanssa oli asunut jo muutaman viikon. Konan nojasi poskea käteensä ja kuunteli pää vinossa ystävänsä puheita.

”Hän on niin komea”, Karin huokaisi. Konan hymyili. Hän joi lasinsa tyhjäksi, haki sanoja. Hänelläkin oli uutisia, mutta niiden kertominen tuntui jossain määrin vaikealta. Aivan samalla tavalla kuin sanojen kuuleminen Peiniltä edellisenä päivänä.

And I opened up and I told her about Larry
And yesterday how he asked me to marry
I'm not giving him an answer yet
I think I can do better


Sinihiuksinen nainen kaatoi itselleen uuden lasillisen viiniä. Hän pyöritteli sitä tovin käsissään kuin olisi yrittänyt saada lasin lämpiämään.

”Pein kosi minua eilen”, hän sai vihdoin sanottua. Vieläkään ei tuntunut hysteerisen onnelliselta, vaikka olisi pitänyt. Konan oli varma, että hänessä oli jotain vikaa.
”Todellako?” Karinin lasi pysähtyi kesken matkan. Tytön punaiset silmät porautuivat Konanin sinisiin. Vanhempi nainen nyökkäsi.
”Kyllä vain, mutta en antanut hänelle vielä vastausta…” sinihiuksinen mutisi.
”No, sittenhän meillä on aihetta juhlaan!” Karin nauroi.

So we laughed, compared notes
We had a drink, we had a smoke
She took off her overcoat
I kissed a girl
I kissed a girl


Punaviinipullo tyhjeni hiljalleen. Konan kävi etsimässä kaapistaan toisen. Samalla hän nappasi keittiönpöydältä vajaan tupakka-askin sekä sytyttimen. Kun hän palasi olohuoneeseen, Karin katseli huvittuneena tyhjää pulloa. Sinihiuksinen nainen ojensi toiselle askia. Näppärin sormin Karin veti itselleen tupakan.

Konan istahti pöydän ääreen lattialle ja nappasi savukkeen myös itselleen. Hän tarjosi tulta ystävälleen, ennen kuin sytytti omansa. Sinihiuksinen nainen nojasi selkänsä sohvan reunaa vasten ja antoi savun täyttää keuhkonsa. Kun hän puhalsi ne ulos, harmaa pilvi levittäytyi olohuoneeseen.

Punapäinen tyttö tumppasi oman tupakkansa tuhkakuppiin, tarttui Konanin tupakkaan ja vei sen vanhemman sormista. Se koki saman kohtalon edeltäjänsä kanssa. Punaisten silmien ripset räpsyivät kiihkeästi, kun punapää kääntyi katsomaan ystäväänsä.

Konan nielaisi kuuluvasti. Pieni hymy karkasi hänen huulilleen, kun hän kohottautui polvilleen. Hän nosti kätensä, vei ne Karinin pään taakse ja pakotti ystävänsä kumartumaan. Vain hetkeä, ennen kuin heidän huulensa kohtasivat, nainen antoi silmiensä painua kiinni. Punapään suloisen pehmeät huulet maistuivat kirsikalle.

Kun Konan vihdoin päästi ystävänsä otteestaan, Karin heitti takkinsa nojatuolin selustalle. ”Minusta tuntuu, että taidan viipyä täällä vähän pidempään”, tyttö huomautti.
”Varmaan parempi niin. Ei sinun enää kannata lähteä ajamaan kotiin”, Konan myötäili.
”Jep, taidan soittaa Sasukelle”, Karin sanoi ja valui Konanin viereen lattialle istumaan.

So she called home to say she'd be late
He said, he worried but now he'd feel safe
I'm glad you're with your girlfriend,
Tell her "Hi" for me
Then I looked at you, you had guilt in your eyes
But it only lasted a little while
And then I felt your hand above my knee


Punapää kaivoi puhelimen laukustaan ja etsi oikean numeron. Huoneessa oli niin hiljaista, että Konan pystyi helposti kuulemaan hälytyksen toisessa päässä. Tovin päästä ilmoille kantautui Sasuken vastaus.

”Hei, olen Konanin luona, ja tällä kertaa taitaa mennä vähän pitkäksi”, Karin ilmoitti pojalle. ”Otettiin vähän punaviiniä, joten en viitsi lähteä ajamaan.”
”Hmmm, olinkin vähän huolissani”, Sasuken ääni kantautui Konanin korviin asti. ”Mutta hyvä tietää, että olet siellä. Sano Konanille terveisiä.”

Karin lupasi sanoa. Tyttö rupatteli vielä tovin puhelimessa, mutta sulki lopulta yhteyden. Kun punapää tunki kännykän laukkuunsa, Konan näki tämän silmissä syyllisyyden häivähdyksen, joka kuitenkin katosi hyvin nopeasti. Karin laski kätensä Konanin lyhyen hameen paljastamalle polvelle.

And we laughed at the world
They can have their diamonds
And we'll have our pearls
I kissed a girl
I kissed a girl


Konanin käsi haparoi sohvalle. Hänen onnistui vetämään viltti alas. Hän asetteli sen huolellisesti itsensä ja Karinin päälle. Punapää kaivautui hänen kainaloonsa. Maton karheat karvat kutittelivat paljaita selkiä kuin kiusatakseen, mutta kumpikaan ei välittänyt.

Konan tiesi, mitä vastaisi Peinin kosintaan.

I kissed a girl, her lips were sweet
She was just like kissing me
I kissed a girl, won't change the world
But I'm so glad
I kissed a girl

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2009-05-21 19:42:44
Eksyinpäs tämän lukemaan x) Kuten tiedät, en ole shoujo-ain perään kovin paljon, mutta en vastustakaan sitä. Ja jostain kumman syystä pidän aina näistä shoujo-ai parituksista, kun sinä kirjoitat niistä. Joten syyttäkäämme hyvää kirjoitustaitoasi xD

Pakkohan se on myöntää, että KonanKarin paritus on suloinen :3 osaat vieläpä kirjoittaa niistä niin ihanasti~

Taitaa tytöille tulla mukava ilta :D

Sasukea käy hivenen sääliksi, mutta varsinkin Peiniä, koska uskon, että Konan ei vastaa kosintaan... :/

Muutaman virheen löysin:

Minusta tuntuu, että taidan viipyä täällä vähän pidempää”, tyttö huomautti. (pidempään)
”Hmmm, olinkin vähän huolissani”, Sasuken ääni kantauti Konanin korviin asti (kantautui)

Saatpas täydet pisteet ^^ Näin ohimennen, taidan lukasta tuon 'Älä kysy hintaa' viidennen osan huomenna, nyt en taida jaksaa x)

Cresta - 2009-05-22 13:33:51
Aaawwaawwaaa<3__<3

Ihana 8DD Ihanan julma. Vaikka Sasuke vaikuttaakin tuon pelkän yhden lauseen perusteella aika.. no, sellaiselta ihanalta joka saattaisi Karinin ansaitakkin x) ei ole mikään kiukkuava kusipää sitä kohtaan. : D Tai no, mistä sitä tietää. Mutta hyvin rauhalliselta vaikutti. x)

Ja no, tosiaan. Peiniä vähän sääliksi käy jos joutuu poika-parka pettymään. Jollain tapaa sekin pari on niin rakastettava, ja on jollain tapaa outoa kuvitella että niiden välit menee ihan vatuiksi. Mutta sitten KonanKarin aaww 8DDD Tämä menee erittäin ristiriitaiseksi, kun tykkää kaikista näistä kolmesta parista.

Vähän lyhykäinenhän tämä on verrattuna tavalliseen tekstiisi mutta se tekee tästä jollain tapaa.. ei nyt maagisen mutta .. no en keksi sopivaa sanaa. :D hyvän kuitenkin, joka tapauksessa.

Tyttöjen välinen suhde lämpenee aika nopsaan.. voisi kuvitella että tätä on tapahtunut aiemminkin x)

Mutta ihanan rento. Huoleton. Ei ole tainnut olla tämän kirjoittamisessa minkäänlaisia ongelmia, en ainakaan usko. ;)

Ei voi sanoa kuin aaww.<3

Cresta - 2009-05-22 13:35:10
Lisätäkseni tuohon nopeuteen.. tietenkin kun ajatellaan ficin pituutta, se on ihan ymmärrettävää x) Kaunista. Noinhan voisi ihan oikeastikin käydä.

Tatti_ - 2009-05-22 15:20:51
:D Awss<3 Sulonen pari :)

Kaikki on jo sanottu mitä mun piti sanoo :o

Eli ei muuta ku awws<3 :D

Ihana oli<3 :D

5pinnaa, yllättäin x)

Nepatus - 2010-01-21 18:15:59
oo... oli kyllä hyvä ficci^^.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste