Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Hämmentäjä ja hämmennettävä osa 1 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1037 sanaa, 6481 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-26 22:24:29
Kansio: Paritus (K13-K15) - tyttörakkaus

Ensimmäisen Yuri ficcini ensimmäinen osa. Ino/Sakua. No, varoituskyltiksi K-15. Vielä ei tapahdu paljoa, mutta eiköhän Ino jotain ole juonimassa.

Arvostelu
8
Katsottu 1804 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Konohassa kevät oli kääntynyt alkukesäksi ja ensimmäinen helleaalto pyyhki yli kaupungin. Ihmiset hakivat suojaa ja viilennystä eri keinoin. Osa rentoutui kuumissa lähteissä, jotkut nauttivat ravintoloiden ja teetupien varjosta, sitten olivat ne jotka makasivat rannalla. Sakura oli yksi heistä. Hän oli suojaisassa poukamassa, jotta saisi olla rauhassa, sillä Sasuke ja Naruto olivat tehtävissä.

Chuuninkokeen toinen osio oli osunut juuri sille viikonlopulle ja  Naruto oli joutunut valvontakomennukselle, lisäksi Sasuke oli Anbu tehtävissä. Sakura huokasi ja oikaisi itsensä makaamaan viltille. Hän laittoi kätensä takaraivon taakse ja katsoi taivaalle, joka oli sininen sekä pilvetön. Sakura ei ollut koskaan tuntenut oloaan niin yksinäiseksi kuin sillä hetkellä, jopa Tsunade oli epäillyt mahtoiko Sakura viihtyä yksin rannalla. Sakuran ajatukset katkaisi sarkastinen ääni hänen takaansa:

”No, mutta ellei se ole etutukkatypy.”

Sakura nousi kyynärpäittensä varteen ja käänsi katseen taakseen, jossa Ino seisoi. Inolla oli kasvoillaan leveä virnistys. Päällään hänellä oli siniset bikinit ja sandaalit sekä lippalakki. Sakura arveli Inon muiden vaatteiden olevan kassissa, jota tämä piti olalla. Sakuraa suututti ja hän sanoi:

”Mitä sinä oikein täällä teet?”

”Ajattelin tulla seuraksesi”, vastasi Ino ilosesti ja virnistäen jatkoi, ”saat minusta edes vähän seuraa, jos puhutaan vaikka pojista vai pidätkö enemmän tytöistä.”

Lausunnoista sai selville, että Ino kiusasi selvästi Sakuraa. Sakura nousi istumaan ja löi voimalla lippalakin päähänsä. Hän otti vihaisen kulauksen vettä pullosta. Sitten hän kääntyi katsomaan Inoa. Ino huomasi menneensä liian pitkälle, sillä hän huomasi kaksi vihaisena hehkuvaa vihreää pistettä lippalakin alta. Sakura äyskäisi:

”Mitä sinä porsas oikein tiedät minusta?”

”Totta, enhän minä oikein paljoa”, mutisi Ino ja nielaisi kuuluvasti.

”Hyvä, että edes myönnät sen”, mutisi Sakura. ”Mutta kerran siihen ilmestyit, niin asetu paikoille”, totesi Sakura jo hieman rauhallisemmalla äänenpainolla.

Ino levitti viltin aivan Sakuran viereen. Sakura ei tiennyt miten suhtautua asiaan. Lopuksi hän nykäisi lippalakin kasvoilleen ja jatkoi keskeytynyttä auringonottoaan. Itsekseen hän ajatteli, vai että juttelua ihmissuhteista. Hän ihmetteli, kuinka Ino aina onnistui hämmentämään häntä. Äkkiä Sakura nosti lakkinsa lippaa, aivan kuin hän olisi ajatellut Inon olleen vain kangastus tai paha uni. Mutta kääntäessään katseen vasemmalle, niin siinä Inon takapuoli keikkui, kun hän asetteli tavaroita viltille.

Sakura säpsähti, oliko hän juuri mielessään ajatellut Inon takapuolta. Hän nousi istumaan ja kaivoi vesipullon omasta laukustaan. Vesi oli lämmintä. Siinä helteessä tosin mikään ei pysynyt kylmänä. Aurinko paistoi terävänä, mikä sai paahteen tuntumaan korventavalle. Sakurasta tuntui että hän kärsi nestehukasta.

Ino oli saanut oman paikkansa kuntoon ja aurinkovoiteen esille. Rasvattuaan itsensä edestä, hän kääntyi Sakuraan päin ja loi avuttoman katseen.

”Tuota voisitko mitenkään…”, Ino ehdotti.

Sakura katsoi Inoa  ja sanoi:

”Voinhan minä rasvata selkäsi.”

Sakura nousi huovaltaan ja astui Inon luo, joka piti turvallista väliä Sakruaan. Sakura tunsi  olonsa jostain syystä jännittyneeksi. Hän tunsi kuinka suuta kuivasi, lisäksi hänen kätensä hikoilivat ja ne olivat jostain syystä alkaneet täristä. Sakura arveli kaiken johtuvan kuumudesta ja pyyhkäisi hikeä otsaltaan.

Ino kävi mahalleen makaamaan viltille ja Sakura puristi aurinkovoidetta Inon iholle. Ino kirkaisi kylmän voiteen osuessa selän iholle. Sakura virnisti Inon selän takana vahingoniloisesti ja ajatteli, että possu osaa näköjään vinkaista. Sakuran ilo loppui lyhyeen, kun hän alkoi levittämään rasvaa Inon selkää pitkin, palasi käsien vapina.

Inokin tunsi jotain olevan pielessä ja käänsi katseen Sakuraan. Hän kysyi:

”Onko kaikki hyvin?”

”On”, sai Sakura karautettuaan kurkusta ulos.

Sakura rasvasi juuri sillä hetkellä Inon alaselkää ja hänen vapiseva kätensä ei pysynyt kohteessa, vaan eksyi vahingossa Inon bikininen sisäpuolelle ja toiselle pakaralle. Ino säpsähti ja sanoi tiukasti:

”Mitä ihmettä sinä teet?”

Sakura nielaisi kuuluvasti, punoitus nousi hänen kasvoilleen ja hän änkytti anteeksipyyntöä. Ino virnisti Sakuralle ja hyväksyi anteeksipyynnön. Sakura  pakeni viltilleen ja mutisi lippalakin alta kiitokset. Ino huomasi kuinka vaivautunut Sakura oli tapahtuneesta ja yritti keventää tunnelmaa:

”No, en ajatellut ottaa aurinkoa alasti. Mutta jos ottaisin, niin kai sinä voisit peppuni rasvata.”

Sakura säpsähti, hän alkoi muistuttaa kasvoiltaan punajuurta. Lisäksi hänen suunsa oli rutikuiva ja hän vapisi kauttaaltaan. Ei tämä johdu auringosta, vaan tuosta Inon pirusta, ajatteli Sakura omasta käytöksestään. Yhtäkkiä Sakura huomasi ajattelevansa alastonta Inoa ja ajatus sai hänet värisemään, mutta se ei ollut mikään vastenmielinen tunne. Päinvastoin Sakura tunsi olevansa kuin tulessa. Ei, hän ajatteli, minun on saatava tuo kuva pois mielestäni. Ajattelen Sasuke-kunia niin saan olla rauhassa Ino porsaasta ja hänen luomista mielikuvistaan, tuumi Sakura.

Sakura loi mielikuvan Anbu univormuun pukeutuneesta Sasukesta ja sulki silmänsä. Hänen alitajunta teki tepposet ja ensin Sakura näki anbun selin. Unelmassaan hän huusi jotain Anbulle, joka kääntyi häntä kohti maskissa, sitten Sakura sulki silmänsä ja juoksi kohti Anbua. Heidän huulensa kohtasivat ja Sakura avasi silmänsä. Kauhu kuvastui Sakuran kasvoista, kun hän huomasi suutelevansa Inoa.

Sakura avasi silmänsä ja huudahti:

”Shannaroo.”

Hän hengitti huohottaen ja otti pitkän kulauksen vettä vieressään olevasta pullosta. Vesi virvoitti vaikka se olikin lämmintä.

Ino katsoi hämmentämäänsä Sakuraa ja virnisti, oli aika laittaa suunnitelman toinen osa käyntiin.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yukisame - 2009-05-27 10:57:04
hyvin kirjoitettu ficci, tykkäsin tästä, vaikken yuri-fani erityisemmin olekaan...;)
kerronta oli sujuvaa, ja kuvailuakin oli mukavasti.
hiukan pituutta olisi lisää saanut olla, mutta hyvä näinkin.
tää loppui aika hauskasti~
5p, ja lupaan lukea seuraavatkin osat! :)

Karkki - 2009-05-27 12:30:16
Jatkoa jartkoa! Hienosti kerrottu ja pidän parituksesta ^^ loppu oli kiva ja toi Sakuran kommentti lopus oli kiva lisäys, 4pojoo

No-chan - 2010-01-29 16:14:56
^^
Pidän, luen muutkin osat.
Pidän parituksesta <333
Yuria en ole ennen lukenut, joten tästä tulee jännää... ^^
Yaoita on kyllä tullut luettua.... ^^
btw 5p~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste